29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj děvčata, prosila bych o radu.Sousedky kluk přinesl ze školky hádanku : Nikdo ji sukni nelátá, přesto je samá záplata. Nemáte některá tušení, co by to mohlo být??
Díky moc.
Není tady
Hm tak to nevím ráda bych poradila, ale nic mě nenapadá.
ahoj :-) nemohla by to být silnice? u nás jsou silnice pořád samý záplaty... :-)
Není tady
Hm tak to mě fakt zajímá co to je. Až to někdo zjistite tak si to přečtu.
těch hádanek bylo několik, vždy vyšlo ovoce, nebo zelenina, tak si myslíme, že to bude taky něco takového.
Není tady
napadla mě jen cibule ... s trochou dobré vůle by to mohla být ta správná zelenina
Není tady
ovoce - ananas?
Není tady
Tak už víte co to je??
...to mě připomělo: Soudeček bezedný, plný masa nacpaný... Co to je?
Není tady
Žeby něčí pobožíhodové bříško?
Není tady
Déééépa Kulíš, vedle, jako jedle...! Žádnej "pupek" to nejni...
Není tady
Je to prstýnek na prstě.
Není tady
Juchuchúúúúú - Pampelucha -
siwama - ...i ty čerte, já sama mám ty "tendence"...
Heleďte, tak klasika:
...visí, visí visatec,
pod ním leží chlupatec,
až visatec upadne,
chlupatec jej popadne...
Není tady
...visí, visí visatec,
pod ním leží chlupatec,
až visatec upadne,
chlupatec jej popadne.
Je to kočka a myš, jestli se nemýlím....
Není tady
Ne, ne, kočka v tom nejede... ale smysl jste "odhalily"... něco visí a chlupatec to má rád...
Není tady
No na Moravě je to salám a kocour. Taky by to mohlo být moravský uzený nebo špek, že? No prostě nějaký dobrý masenko, přesně tak, jak ho kočičák rád.
Upravil(a) Hani (12. 10. 2007 23:02)
Není tady
... tak já vám to povím, je to žalud a divoký prase... Moc mi to nešlo do hlavy, tak si to pamatuju už asi třicet let...
Není tady
Mám jednu hádnakovou perlu. Ale nejni rýmovaná:
Devět druhých odmocnin ze dvou třetin celkového počtu slonů spolu s šesti druhými odmocninami ze tří pětin zbytku je v lese. Zbývá ještě 24 slonů.
Kolik je všech slonů?
Není tady