29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky si myslim, ze by se nam nelibilo, kdyby se nekdo takhle rozhodoval o nas.
Není tady
Mno neodsuzuju to, zkouším na to koukat z druhý stránky. Asi by mě hodně bolelo, kdybych zjistila, že se takhle rozhodoval můj partner a mě nakonec zvolil třeba proto, že jsem se mu z nějakýho dlouhodobýho hlediska zdála výhodnější třeba jako potencionální matka jeho dětí než nějaká jiná, která ho přitahovala víc.
Není tady
Evo 28, vyber si dvojku.
Není tady
Já bych chtěla toho druhýho.
Není tady
Majja napsal(a):
Uff, teda já bejt jeden nebo druhej z těch týpků a přečíst si tady, že se někdo rozhoduje mezi mnou a někým jiným a připisuje si kladný a zápor*ný body tak nevim nevim
Copak jsou lidi zboží? Nebo jinak - jak by ti Evo asi bylo, kdybys zjistila, že si tě tvůj potencionální partner nakonec vybral na základě "rozumu"? Nikdy není nic jistý, šla bych za tím, koho miluju a toho druhýho netahala za nos.
Není tady
Evo, myslím, že ten pravý není ani jeden z nich.
Do toho druhýho nechoď - pokud máš pocit, že ti tam něco chybí.
Taky jsem zkusila být s takovým chlapem: miloval mě, choval se ke mně jak k princezně, rozuměli jsme si, uměl vydělat peníze, byl spolehlivý - ale z mojí strany nefungovala chemie. Rok jsem se to snažila "překousnout". Nakonec z toho bylo největší vztahové fiasko v mém dosavadním životě.
Mně je 27, taky mám pocit, že musím (a chci) co nejdřív zahnízdit. Ale asi se nic nemá lámat přes koleno, když po ruce není kandidát, který by se mi ted zdál ideální.
yellow108 napsal(a):
Evo, myslím, že ten pravý není ani jeden z nich.
Absolutny suhlas
Nepaci sa mi ze sa madzi nimi rozhodujes ako pred regalom medzi 2 praskami na pranie, chel by som vidiet ako by si reagovala ak by si zistila ze chlap, do ktoreho si sa SKUTOCNE zamilovala, podobne prebera medzi tebou a dalsou ...
Není tady
Kolik lidí se seznámilo na inzerát a vyšlo jim to. A taky na počátku do toho šli s rozumem, napsali si svoje požadavky, s pár odpovídajícími se sešli a pak si vybrali, někdy funguje i to rozumové rozhodnutí a vztah pomalu přešel v lásku a přátelství. Nemá cenu něco zatracovat, když jsme to ještě nezkusili. A Xkrát na začátku byla silná chemie a po pár měsících znechucení nebo nenávist. Každý si musí srovnat sám v sobě co mu vyhovuje, nejsme všichni stejní, ani naše reakce nejsou stejné.
Není tady