Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 6. 10. 2007 13:06

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak se mám rozhodnout???

Taky si myslim, ze by se nam nelibilo, kdyby se nekdo takhle rozhodoval o nas. usch

Není tady

#52 6. 10. 2007 13:40

Majja
♥♥♥♥♥--

Mno neodsuzuju to, zkouším na to koukat z druhý stránky. Asi by mě hodně bolelo, kdybych zjistila, že se takhle rozhodoval můj partner a mě nakonec zvolil třeba proto, že jsem se mu z nějakýho dlouhodobýho hlediska zdála výhodnější třeba jako potencionální matka jeho dětí než nějaká jiná, která ho přitahovala víc.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#53 7. 10. 2007 7:58

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Evo 28, vyber si dvojku.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#54 7. 10. 2007 9:46

hruska.jablko
♥------

Já bych chtěla toho druhýho.

Není tady

#55 7. 10. 2007 10:04

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Majja napsal(a):

Uff, teda já bejt jeden nebo druhej z těch týpků a přečíst si tady, že se někdo rozhoduje mezi mnou a někým jiným a připisuje si kladný a zápor*ný body tak nevim nevim va Copak jsou lidi zboží? Nebo jinak - jak by ti Evo asi bylo, kdybys zjistila, že si tě tvůj potencionální partner nakonec vybral na základě "rozumu"? Nikdy není nic jistý, šla bych za tím, koho miluju a toho druhýho netahala za nos.

tummenupp

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#56 7. 10. 2007 10:08

host5522
Host

Evo, myslím, že ten pravý není ani jeden z nich.

Do toho druhýho nechoď - pokud máš pocit, že ti tam něco chybí.

Taky jsem zkusila být s takovým chlapem: miloval mě, choval se ke mně jak k princezně, rozuměli jsme si, uměl vydělat peníze, byl spolehlivý - ale z mojí strany nefungovala chemie. Rok jsem se to snažila "překousnout". Nakonec z toho bylo největší vztahové fiasko v mém dosavadním životě.

Mně je 27, taky mám pocit, že musím (a chci) co nejdřív zahnízdit. Ale asi se nic nemá lámat přes koleno, když po ruce není kandidát, který by se mi ted zdál ideální.

#57 7. 10. 2007 10:21

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

yellow108 napsal(a):

Evo, myslím, že ten pravý není ani jeden z nich.

Absolutny suhlas tummenupp
Nepaci sa mi ze sa madzi nimi rozhodujes ako pred regalom medzi 2 praskami na pranie, chel by som vidiet ako by si reagovala ak by si zistila ze chlap, do ktoreho si sa SKUTOCNE zamilovala, podobne prebera medzi tebou a dalsou ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#58 7. 10. 2007 11:32

Astra
♥♥♥♥♥--

Kolik lidí se seznámilo na inzerát a vyšlo jim to. A taky na počátku do toho šli s rozumem, napsali si svoje požadavky, s pár odpovídajícími se sešli a pak si vybrali, někdy funguje i to rozumové rozhodnutí a vztah pomalu přešel v lásku a přátelství. Nemá cenu něco zatracovat, když jsme to ještě nezkusili. A Xkrát na začátku byla silná chemie a po pár měsících znechucení nebo nenávist. Každý si musí srovnat sám v sobě co mu vyhovuje, nejsme všichni stejní, ani naše reakce nejsou stejné.

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí