Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 9. 11. 2007 18:54

Odeta
♥♥-----
Místo: Brno

Re: Pandořina škola 1 p o p á t é

Ahoooj holky! Tak já budu čekat 16.47h na nádraží v Ústí s vyhřátým autíčkem a pak vzhůru na Hrádek!!! Už se mooooc těším.
Majkafo píšu Ti číslo mobilu na SZ.

Není tady

#202 9. 11. 2007 21:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Ivana*M napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Přidám se v 14.55 na hl. n. v Praze. Kdo jedete z Prahy - že bychom se sešly na nějakém místě na nádraží? Aby se nám Majkafa ve vlaku hledala líp :-)
Majkafa - taky Ti napíšu mobil do SZ, napíšeš mi svůj? Díky.

Ja- tak navrhnete misto, kde bychom se sesli

Už jsem psala - v 14.20 na Hl. n. u pokladny č. 1 (přízemí). Souhlasí? Mari - pošli ještě číslo do SZ prosím :-) Díky.

Zatím to vypadá, že z Prahy jedeme tři. Je to tak správně? Majkafa se nabídla že nám bude držet kupé a naším úkolem pak je ji najít a poznat. Kdo ví jak vypadá? Jinak se domluvíme mobilem.

Není tady

#203 9. 11. 2007 23:13

majkafa
Host

Zná mě Ivana*M. Napíšu sms,ve kterém jsem vagoně, tam už se pak najdeme. Vím, jak Ivana vypadá,poznám vás podle ní. smile

#204 11. 11. 2007 16:10

majkafa
Host

Odeto, moc děkuji. pussa

#205 12. 11. 2007 10:12

cheeky
♥------

Odeto,
taky prosím o odvoz - víc v SZ a na meilu.
Těším se na všechny smile

Není tady

#206 15. 11. 2007 20:50

majkafa
Host

Máte už sbaleno? Trošku mě zlobí dost silné nachlazení, ale snad to nebude tak horké. Tak ahoj zítra s některými ve vláčku a se všemi na Kolibě. pussa

#207 15. 11. 2007 23:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Čaute, kočky, držte sa, užite si to a potom referujte... wink zvedavcom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#208 15. 11. 2007 23:05

Odeta
♥♥-----

Ahoj holky, nějak nestíhám, tak budu klasicky balit na poslední chvíli tongue
Dnes se tak strašně ochladilo a na víkend hlásí v noci -12st, tak si vemte teplé spodní prádlo big_smile
Holky ze trojky měly sebou varnou konvici a vařily si průběžně čaj a moc si to pochvalovaly. Pokud nezapomenu, tak ji přibalím taky. Jestli některá můžete, tak ji taky přivezte.
Mocinky mooooc se těším smile

Není tady

#209 16. 11. 2007 8:18

majkafa
Host

Odet, ahooj. Spoléhám na tebe, prosím, prosím, že na nás na nádraží počkáš. Vezmu čajíky. smile Hned je jdu zabalit.

#210 16. 11. 2007 8:25

Odeta
♥♥-----

Jasná věc, že počkám. Počasí je nic moc, tak raději vyrazím dřív, abyste mi tam neumrzly smile Kdyžtak čekejte v čekárně a až dorazím, tak vám zavolám, jooo? Jedu nakonec sama sad , holky to na poslední chvíli vzdaly.

Radši jdu hned zabalit tu konvici lol

Není tady

#211 16. 11. 2007 8:29

Odeta
♥♥-----

Vlastně nezavolám, já nemám číslo na žádnou z vás smile Napiš mi prosím mobil na SZ.

Není tady

#212 16. 11. 2007 8:49

majkafa
Host

odet, zasláno, já mám tvůj mobil uložený

#213 16. 11. 2007 9:01

Rei
♥♥♥♥---

Všem žačkám pěkný výkend na Kolibě hjarta jestli nepřimrznu k nějakýmu stromku a čas ke mě bude vstřícný, tak se za vámi přijedu podívat cool

Takže vzhůru na Kolibu, a hlavně slunce v duši (něco vás zahřát musí) wink a úsměv na rtech big_smile

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#214 18. 11. 2007 16:03

x256987
Host

Už to maj holky za sebou lol wink  Tak cooooo, jaké jsou zážitky?

#215 18. 11. 2007 16:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No především všechny opět přežily smile

Mrtínka mi ale správně připomněla, že jsem v té své snaze, abyste odjely ještě za světla, zapomněla na jednu důležitou věc a to porovnání vašich očekávání se skutečností. Za to se omlouvám, asi mi to důležité po "vykonané práci" nepřišlo, protože na vás bylo vidět, že je to jinak než v pátek smile
Nicméně pro vás to důležité být může a nejspíš je.
Nebudu sem vypisovat vaše očekávání, protože si jistě pamatujete, s čím a proč jste na Kolibu přijely. A asi ani není možné všechna očekávání naplnit, protože je to jen o možném začátku nějaké cesty...
Ale přiznám se, že zvědavá jsem smile Ne na nějaké vaše hodnocení, ale na pocity ano.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#216 18. 11. 2007 19:18

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Pan, moje očekávání školička rozhodně předčila, protože jsem si moc nedovedla představit, co se tam bude dít. Byla jsem v tomto směru pole neorané.
Pocity mám krásné a v sobě mám klid, byť hned na uvítanou začalo pubertální dítě ječet, že ji táta nutil uklízet a jaký je to tyran. Teď už je zas pohoda.
Hodně překvapivého jsem se toho dozvěděla sama o sobě, odpočala si a načerpala sílu na další zkoušky, které mne čekají. tummenupp

Zítřejšímu přijímacímu pohovoru zdar!!!! Držte mi, prosím, pěsti, ať to zvládnu, jak nejlépe umím. hjarta

Není tady

#217 18. 11. 2007 19:30

majkafa
Host

Ahoj, hlásím, že jsem v pořádku dorazila domů. Pocity? Je mi krásně, klidně, mile na duši.
DĚKUJI! Mám vás ráda. hjartahjartahjarta
Fanny, budu držet, co mi budou síly stačit! big_smile

Upravil(a) majkafa (18. 11. 2007 19:31)

#218 18. 11. 2007 19:36

Odeta
♥♥-----

Ahoj holky, dojela jsem v pořádku. Moc na vás všechny myslím a vzpomínám smile Díky za vše hjartahjarta

Pan, i když jsem od Luety o školičce něco věděla, tak jsem úplně ohromená, předčila mé očekávání. Cítím obrovský příliv energie, úplně celá hořím a přitom cítím úžasný klid, pohodu a vyrovnanost. Ještě jednou moc díky za vše hjarta

Není tady

#219 18. 11. 2007 20:03

astina
♥♥♥----

Ahoj Pan,
musím přiznat, že jsem úplně vedle z toho, jak jsem si školičku užila..... Předčila všechna moje očekávání, jsem plná síly, radosti a hlavně klidu. Vždy mě děsil ryze ženský kolektiv, ale na školičec jsem zjistila, jak je příjemné cítit přímo léčivou sílu žen, které jsou na stejné "vlnové délce". Takže děkuji za příjemně strávený čas a za to, že jsem našla cestu sama k sobě.....

A všem holkám děkuji, jste nádherné duše!!!!! Moc na vás vzpomínám a kousek každé z vás, jsem si odvezla k sobě domů.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#220 18. 11. 2007 21:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

astina napsal(a):

Vždy mě děsil ryze ženský kolektiv, ale na školičec jsem zjistila, jak je příjemné cítit přímo léčivou sílu žen, které jsou na stejné "vlnové délce".

A všem holkám děkuji, jste nádherné duše!!!!! Moc na vás vzpomínám a kousek každé z vás, jsem si odvezla k sobě domů.

A já cítím velkou radost z toho, že jsem vás mohla dát dohromady, abyste si vzájemně pomohly stolt

Fany, taky ti zítra budu držet palce par

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#221 19. 11. 2007 9:26

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Děvčata, moc vám děkuju, jak jste pomohly mé kamarádce Saše.
Říkala, že takovou ženskou soudržnost ještě nezažila.
pussa hjarta

Není tady

#222 19. 11. 2007 9:44

majkafa
Host

Saša je úžasná křehká zakletá princezna. Ale kletba pomíjí.  smile
Sašo, já ti děkuji. Ty víš, za co.  pussa

Upravil(a) majkafa (19. 11. 2007 9:46)

#223 19. 11. 2007 9:54

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Majko, já jí to vyřídím, hjarta
ona na net nechodí, ale uvidím se s ní.

Upravil(a) poletucha (19. 11. 2007 10:30)

Není tady

#224 19. 11. 2007 9:58

majkafa
Host

Pol, děkuji.

#225 19. 11. 2007 10:19

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Chtěla jsem napsat reakci, ale smazalo se mi to :-( Tak znova.
Děkuju Saše že nás bezpečně dovezla domů.
Až mi Astina pošle svoje fotky, spolu s mými je dám na internet a účastnicím pošlu odkaz.
Když jsem přijela domů, byla jsem schopná se akorát svalit do postele. Víkend byl hodně vyčerpávající (možná to souvisí i s deficitem spánku).
Pan: moje očekávání to předčilo, přijela jsem ze zvědavosti a s tím, že to bude příjemný víkend v kruhu žen. Dostala jsem navíc informace o sobě. Připomněla jsem si, že řízené meditace mohou mít sílu a vypovídací schopnost, už jsem na ně chodila, ale dávno. Doma mi meditace nejdou, vedení Pan (i skupina) mi pomohlo. Možná se na ně někde v Praze znovu vypravím.
Dnes ráno mi líp není. Líp se cítím mimo, někde kde nemusím nic řešit (relativně) - když přijedu domů, všechny "problémy" jsou tu zase a všechny najednou chtějí být řešeny.
Nejvíc mě překvapilo odhalení mojí nejdůležitější zbraně ve "zbrojnici" a pak to, jak působím na ostatní. Teď to vím, teoreticky i vím CO bych měla dělat, ale absolutně netuším JAK - aby to fungovalo. No možná to chce čas.
Dnes ráno jsem smutná ohledně jednoho mého důležitého problému, cítím se bezmocná, že nevím jak s mým "problémem" naložit a vyřešit ho...
Na "dvojku" příští rok se chystám přijet a doufám, že tam potkám známé tváře.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí