|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoooj holky! Tak já budu čekat 16.47h na nádraží v Ústí s vyhřátým autíčkem a pak vzhůru na Hrádek!!! Už se mooooc těším.
Majkafo píšu Ti číslo mobilu na SZ.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Přidám se v 14.55 na hl. n. v Praze. Kdo jedete z Prahy - že bychom se sešly na nějakém místě na nádraží? Aby se nám Majkafa ve vlaku hledala líp :-)
Majkafa - taky Ti napíšu mobil do SZ, napíšeš mi svůj? Díky.Ja- tak navrhnete misto, kde bychom se sesli
Už jsem psala - v 14.20 na Hl. n. u pokladny č. 1 (přízemí). Souhlasí? Mari - pošli ještě číslo do SZ prosím :-) Díky.
Zatím to vypadá, že z Prahy jedeme tři. Je to tak správně? Majkafa se nabídla že nám bude držet kupé a naším úkolem pak je ji najít a poznat. Kdo ví jak vypadá? Jinak se domluvíme mobilem.
Není tady
Zná mě Ivana*M. Napíšu sms,ve kterém jsem vagoně, tam už se pak najdeme. Vím, jak Ivana vypadá,poznám vás podle ní. 
Odeto, moc děkuji. 
Odeto,
taky prosím o odvoz - víc v SZ a na meilu.
Těším se na všechny 
Není tady
Máte už sbaleno? Trošku mě zlobí dost silné nachlazení, ale snad to nebude tak horké. Tak ahoj zítra s některými ve vláčku a se všemi na Kolibě. 

Čaute, kočky, držte sa, užite si to a potom referujte...
zvedavcom.
Není tady
Ahoj holky, nějak nestíhám, tak budu klasicky balit na poslední chvíli 
Dnes se tak strašně ochladilo a na víkend hlásí v noci -12st, tak si vemte teplé spodní prádlo
Holky ze trojky měly sebou varnou konvici a vařily si průběžně čaj a moc si to pochvalovaly. Pokud nezapomenu, tak ji přibalím taky. Jestli některá můžete, tak ji taky přivezte.
Mocinky mooooc se těším 
Není tady
Odet, ahooj. Spoléhám na tebe, prosím, prosím, že na nás na nádraží počkáš. Vezmu čajíky.
Hned je jdu zabalit.
Jasná věc, že počkám. Počasí je nic moc, tak raději vyrazím dřív, abyste mi tam neumrzly
Kdyžtak čekejte v čekárně a až dorazím, tak vám zavolám, jooo? Jedu nakonec sama
, holky to na poslední chvíli vzdaly.
Radši jdu hned zabalit tu konvici 
Není tady
Vlastně nezavolám, já nemám číslo na žádnou z vás
Napiš mi prosím mobil na SZ.
Není tady
odet, zasláno, já mám tvůj mobil uložený
Všem žačkám pěkný výkend na Kolibě
jestli nepřimrznu k nějakýmu stromku a čas ke mě bude vstřícný, tak se za vámi přijedu podívat
Takže vzhůru na Kolibu, a hlavně slunce v duši (něco vás zahřát musí)
a úsměv na rtech 
Není tady
Už to maj holky za sebou
Tak cooooo, jaké jsou zážitky?
No především všechny opět přežily 
Mrtínka mi ale správně připomněla, že jsem v té své snaze, abyste odjely ještě za světla, zapomněla na jednu důležitou věc a to porovnání vašich očekávání se skutečností. Za to se omlouvám, asi mi to důležité po "vykonané práci" nepřišlo, protože na vás bylo vidět, že je to jinak než v pátek 
Nicméně pro vás to důležité být může a nejspíš je.
Nebudu sem vypisovat vaše očekávání, protože si jistě pamatujete, s čím a proč jste na Kolibu přijely. A asi ani není možné všechna očekávání naplnit, protože je to jen o možném začátku nějaké cesty...
Ale přiznám se, že zvědavá jsem
Ne na nějaké vaše hodnocení, ale na pocity ano.
Není tady

Ahoj Pan, moje očekávání školička rozhodně předčila, protože jsem si moc nedovedla představit, co se tam bude dít. Byla jsem v tomto směru pole neorané.
Pocity mám krásné a v sobě mám klid, byť hned na uvítanou začalo pubertální dítě ječet, že ji táta nutil uklízet a jaký je to tyran. Teď už je zas pohoda.
Hodně překvapivého jsem se toho dozvěděla sama o sobě, odpočala si a načerpala sílu na další zkoušky, které mne čekají. 
Zítřejšímu přijímacímu pohovoru zdar!!!! Držte mi, prosím, pěsti, ať to zvládnu, jak nejlépe umím. 
Není tady
Ahoj, hlásím, že jsem v pořádku dorazila domů. Pocity? Je mi krásně, klidně, mile na duši.
DĚKUJI! Mám vás ráda. 

Fanny, budu držet, co mi budou síly stačit! 
Upravil(a) majkafa (18. 11. 2007 19:31)
Ahoj holky, dojela jsem v pořádku. Moc na vás všechny myslím a vzpomínám
Díky za vše 

Pan, i když jsem od Luety o školičce něco věděla, tak jsem úplně ohromená, předčila mé očekávání. Cítím obrovský příliv energie, úplně celá hořím a přitom cítím úžasný klid, pohodu a vyrovnanost. Ještě jednou moc díky za vše 
Není tady
Ahoj Pan,
musím přiznat, že jsem úplně vedle z toho, jak jsem si školičku užila..... Předčila všechna moje očekávání, jsem plná síly, radosti a hlavně klidu. Vždy mě děsil ryze ženský kolektiv, ale na školičec jsem zjistila, jak je příjemné cítit přímo léčivou sílu žen, které jsou na stejné "vlnové délce". Takže děkuji za příjemně strávený čas a za to, že jsem našla cestu sama k sobě.....
A všem holkám děkuji, jste nádherné duše!!!!! Moc na vás vzpomínám a kousek každé z vás, jsem si odvezla k sobě domů.
Není tady
astina napsal(a):
Vždy mě děsil ryze ženský kolektiv, ale na školičec jsem zjistila, jak je příjemné cítit přímo léčivou sílu žen, které jsou na stejné "vlnové délce".
A všem holkám děkuji, jste nádherné duše!!!!! Moc na vás vzpomínám a kousek každé z vás, jsem si odvezla k sobě domů.
A já cítím velkou radost z toho, že jsem vás mohla dát dohromady, abyste si vzájemně pomohly 
Fany, taky ti zítra budu držet palce 
Není tady
Děvčata, moc vám děkuju, jak jste pomohly mé kamarádce Saše.
Říkala, že takovou ženskou soudržnost ještě nezažila.

Není tady
Saša je úžasná křehká zakletá princezna. Ale kletba pomíjí. 
Sašo, já ti děkuji. Ty víš, za co. 
Upravil(a) majkafa (19. 11. 2007 9:46)
Majko, já jí to vyřídím, 
ona na net nechodí, ale uvidím se s ní.
Upravil(a) poletucha (19. 11. 2007 10:30)
Není tady
Pol, děkuji.
Chtěla jsem napsat reakci, ale smazalo se mi to :-( Tak znova.
Děkuju Saše že nás bezpečně dovezla domů.
Až mi Astina pošle svoje fotky, spolu s mými je dám na internet a účastnicím pošlu odkaz.
Když jsem přijela domů, byla jsem schopná se akorát svalit do postele. Víkend byl hodně vyčerpávající (možná to souvisí i s deficitem spánku).
Pan: moje očekávání to předčilo, přijela jsem ze zvědavosti a s tím, že to bude příjemný víkend v kruhu žen. Dostala jsem navíc informace o sobě. Připomněla jsem si, že řízené meditace mohou mít sílu a vypovídací schopnost, už jsem na ně chodila, ale dávno. Doma mi meditace nejdou, vedení Pan (i skupina) mi pomohlo. Možná se na ně někde v Praze znovu vypravím.
Dnes ráno mi líp není. Líp se cítím mimo, někde kde nemusím nic řešit (relativně) - když přijedu domů, všechny "problémy" jsou tu zase a všechny najednou chtějí být řešeny.
Nejvíc mě překvapilo odhalení mojí nejdůležitější zbraně ve "zbrojnici" a pak to, jak působím na ostatní. Teď to vím, teoreticky i vím CO bych měla dělat, ale absolutně netuším JAK - aby to fungovalo. No možná to chce čas.
Dnes ráno jsem smutná ohledně jednoho mého důležitého problému, cítím se bezmocná, že nevím jak s mým "problémem" naložit a vyřešit ho...
Na "dvojku" příští rok se chystám přijet a doufám, že tam potkám známé tváře.
Není tady