Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 10. 10. 2007 13:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Pandořina škola 1 p o p á t é

stolt Toto je akoby som to ja písala...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#77 10. 10. 2007 13:56

Somaia
Host

Selima napsal(a):

usch Že nie??!!! Teda pardón, Býčica!!!! supermario (A v čínskom hororskope Drak skurt - to je moja spoluautorka, navyše penzionovnaá učiteľka usch ).

Tak to nejsem jáwink wink  já jen občas zarytě mlčím.... tohle jsem já : gloria

Upravil(a) Somaia (10. 10. 2007 13:57)

#78 10. 10. 2007 14:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Andromeda napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ale to je můj problém roll

Dovolím si rýpnout lol Problémy přece nejsou, ale že by příležitost? wink

problem nebo příležitost, to je fuk, já si to stejně neberu, až to pude, tak to pude, když to neopude, pude zatím něco jinýho smile)

Upravil(a) Pandorraa (10. 10. 2007 14:11)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#79 10. 10. 2007 14:09

majkafa
Host

Taisha napsal(a):

No, podle toho, zda za nejtvrdohlavější znamení považuješ berana nebo býka? Já osobně to druhé rock.

Tai, beran je tvrdohlavé zvíře, domnívala jsem se, že je to všeobecně známo. O býkovi jsem neslyšela, že by to bylo tvrdohlavé znamení. Ten má jiné "přednosti". lol

#80 10. 10. 2007 14:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Taisha napsal(a):

Pisateli, jsi moc hezký chlap s charismatem, ale ty čárky ve větách!!! Že tě to ta Pan pořádně nenaučila!!! dumbom big_smile

Pisatel je dysgrafik, dyslektik, hlava zelená, beznadějně neschopná pochopit základy českého pravopisu! Navíc líná se podívat do Pravidel, který dostal k Vánocům a leží mu u počítače....
Mít za každou opravenou chybu v jeho textech kačku, tak mám na dovolenou na Bahamách roll

Není tady

#81 10. 10. 2007 14:13

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Taisha napsal(a):

Pisateli, jsi moc hezký chlap s charismatem, ale ty čárky ve větách!!! Že tě to ta Pan pořádně nenaučila!!! dumbom big_smile

Pisatel je dysgrafik, dyslektik, hlava zelená, beznadějně neschopná pochopit základy českého pravopisu! Navíc líná se podívat do Pravidel, který dostal k Vánocům a leží mu u počítače....
Mít za každou opravenou chybu v jeho textech kačku, tak mám na dovolenou na Bahamách roll

Pan nejsi náhodou učitelka mateřského jazyka? smile a propo mílíš se Pravidla jsou ve skříňce daleko od PC za sklem abych na ně nemohl. U PC teď leží daleko prozaičtější věci, jako návrh smlouvy na koupy bytu, Učebnice magie, Síla osudu, občanský zákoník, zákon o rodině, soudní řád a zákon o soudech a soudcích a jiné mě potřebné knihy.
A bahamy copak jsi provedla že chceš emigrovat?

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#82 10. 10. 2007 14:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

BÝK a tvrdohlavej???? chachááááá !!!! ani omylem offtopic

Hmmm...seznámím te se svým synem... I když pravda, ona to není vlastně tvrdohlavost...on si spíš dělá jen to, co uzná za smysluplné a potřebné... a my ostatní si můžem klidně trhnout nohou reta

Není tady

#83 10. 10. 2007 14:19

Somaia
Host

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Hmmm...seznámím te se svým synem... I když pravda, ona to není vlastně tvrdohlavost...on si spíš dělá jen to, co uzná za smysluplné a potřebné... a my ostatní si můžem klidně trhnout nohou reta

Pan, ty jsi můj člověk, ty jediná jsi pochopila správně, že býčí tvrdohlavost vypadá jako tvrdohlavost jen zdánlivě... prostě si jedem po svý lajně a když někdo moc prudí, tak nám může dýchat jen na tu býčí šíji. Otočím se zády a adieu..... už stojím ve futrech... a beze slov gloria

Upravil(a) Somaia (10. 10. 2007 14:20)

#84 10. 10. 2007 14:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Taisha napsal(a):

Pan nejsi náhodou učitelka mateřského jazyka? smile a propo mílíš se Pravidla jsou ve skříňce daleko od PC za sklem abych na ně nemohl. U PC teď leží daleko prozaičtější věci, jako návrh smlouvy na koupy bytu, Učebnice magie, Síla osudu, občanský zákoník, zákon o rodině, soudní řád a zákon o soudech a soudcích a jiné mě potřebné knihy.
A bahamy copak jsi provedla že chceš emigrovat?

No nezabili byste ho???
Jen počítejte, jeden příspěvek a hned je 8 kaček doma lol

Není tady

#85 10. 10. 2007 14:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Promiň Pan, ale myslím, že ten tvrdo... jsi u Vás ty, ten býček je hodný, přítulný a hlavně ohleduplný. Že nechápeš jeho indigo je tvůj problém. Sama to ve svém výlevu popisuješ jen zadumej nad tím co....

Není tady

#86 10. 10. 2007 14:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Pan, ty jsi můj člověk, ty jediná jsi pochopila správně, že býčí tvrdohlavost vypadá jako tvrdohlavost jen zdánlivě... prostě si jedem po svý lajně a když někdo moc prudí, tak nám může dýchat jen na tu býčí šíji. Otočím se zády a adieu..... už stojím ve futrech... a beze slov gloria

No.... tohle dítě přišlo, aby mě naučilo trpělivosti stolt Jistě si umíš představit, co TOHLE se mnou Střelcem dělá....
Zabít
Uškrtit
Zakopat
Utopit
Vystřelit na měsíc
...
Ale nemůžu, když je to moje vlastní a tak děsně to miluju pussa
Ale tuhle jsem ho dostala, zase mi držel přednášku, jak jsem děsná matka, protože po něm chci z jeho pohledu nějakou naprosto zbytečnou blbost ( aby vynesl koš)  a já zachovala konečně chladnou hlavu a s úsměvem předala informaci: na světě jsou miliardy matek, tak proč sis ty vybral právě mně???

Není tady

#87 10. 10. 2007 14:30

majkafa
Host

Já beránek lol jsem na mého synka štíra s košem již vyzrála. Když ho dlouho nevynáší, vyndám plný pytel z koše a postavím ho před dveře do bytu, když není doma. Vždy, když pak dorazí, otevře dveře a zavolá - jdu ještě s košem, promíííň! A z mé strany je to beze slov. lol

#88 10. 10. 2007 14:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pan k tomu tvému býčkovi. Zaprvé jak můžeš jako pacifistka, mírumilovný člověk a duchovně založená používat tolik násilí. Vždyť je to 5 pokusů o vraždu to bys skončila na Borech smile Ne vlastně doživotí se sedí na Mírově. Aspoň bys byla hradní paní nebo bílá?
A on si vybral zrovna tebe proto abys ses naučila s býkem žít, chápat, že vynešení koše je zatím ta nejméně potřebná činnost, že to může počkat neboť debata s tebou o životě je daleko důležitější a přínosnější než letět zrovna teď ven kde je zima plýskanice a ještě by mohl dostat od někoho po...
Hele nedělj ze syna zas absolutně nesnesitelného býka. Kdybs mohla tak za něj dejcháš smile

Není tady

#89 10. 10. 2007 14:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já beránek lol jsem na mého synka štíra s košem již vyzrála. Když ho dlouho nevynáší, vyndám plný pytel z koše a postavím ho před dveře do bytu, když není doma. Vždy, když pak dorazí, otevře dveře a zavolá - jdu ještě s košem, promíííň! A z mé strany je to beze slov. lol

tohle platí na všechna znamení godlike godlike godlike godlike

Není tady

#90 10. 10. 2007 14:37

Somaia
Host

Pandorraa napsal(a):

Ale tuhle jsem ho dostala, zase mi držel přednášku, jak jsem děsná matka, protože po něm chci z jeho pohledu nějakou naprosto zbytečnou blbost ( aby vynesl koš)  a já zachovala konečně chladnou hlavu a s úsměvem předala informaci: na světě jsou miliardy matek, tak proč sis ty vybral právě mně???

lollollol a stejne to s ním moc nepohne!!! jojo... já se znám...lol

Víš co, ale zasejc jsme tá skála...ten pevný bod ve vesmíru, který vždycky najdeš na svém místě, když potřebuješ nebo budeš v budoucnu potřebovat...uvidíš sama, v tichosti a bez komedií a beze slov big_smile big_smile big_smile

#91 10. 10. 2007 14:52

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Pan, proč mám pocit, že to po někom podědil?

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#92 10. 10. 2007 15:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

Taisha napsal(a):

No, podle toho, zda za nejtvrdohlavější znamení považuješ berana nebo býka? Já osobně to druhé rock.

Tai, beran je tvrdohlavé zvíře, domnívala jsem se, že je to všeobecně známo. O býkovi jsem neslyšela, že by to bylo tvrdohlavé znamení. Ten má jiné "přednosti". lol

Ja som síce Panna - a ono to bude skôr mojimi génmi ako znamením, ale keď sa ja zatnem usch ani stena so mnou nepohne, ani pár volov, nič... skurt A som tiež skôr ten zaryto-mlčanlivý tvrdohlavec- ešte horší, lebo so mnou sa nedá ani len vyhádať. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#93 15. 10. 2007 8:32

uzlík
♥♥♥♥♥--

ahoj školačky. Váhám zda jet, či ne. Zda mi školička pomůže a konečně mě vysvobodí. Nových věcí se pokaždé obávám, jelikož jsem takový uzavřený typ, který společnost až tak moc nevyhledává. Ale nějak moc jsem bojovala, až jsem se v tom boji ztratila a opět bych hrozně ráda normálně dýchala, pociťovala radost, užívala si života a nebála se toho, že zase dostanu přes hubu.

Není tady

#94 15. 10. 2007 9:10

zabka
♥♥♥----

Ahoj Uzlicku...:-)))  JAK JE???
Ja to znam,jsem taky takova.....a vsude si pripadam jak kdyz tam nepatrim...
ted jsem ale podnikla par takovych akci a nakonec jsem mela tak dobry pocit,ze jsem to zvladla, objevila nove veci,neco se naucila a posililo to moje sebevedomi....takze ti radim - JED :-)))

Není tady

#95 15. 10. 2007 9:16

majkafa
Host

Uzlíku, volám od svého PC v práci - hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Těším se na tebe. A ne, že nepřijedeš! dumbomdumbomdumbom
pussapussapussapussapussabig_smile
zabka, pojeď taky, jestli jsi už v ČR!

#96 15. 10. 2007 9:18

uzlík
♥♥♥♥♥--

Ahoj žabičko, moc, moc Tě zdravím. Ptáš se jak je? Pořád to holka není ono, až příliš jsem se v boji utopila. Jsem ráda, že jsi o kus cesty dál, potřebovala bych to sebevědomí fakt trošku pozvednout.
Ty už jsi nějakou školičku absolvovala? Nechystáš se náhodou taky?

Není tady

#97 15. 10. 2007 10:17

zabka
♥♥♥----

No nevim,jestli jsem dal..?? Znas to, nekdy si myslim,ze jsem u cilove cary a pak se mi zase najednou zase vzdali...a ja klopytam a klopytam...Navenek se snazim,s manzelem se smejeme,je nam dobre,strasne se zmenil,udela co mi na ocich vidi, porad slysim lichotky,jen si nejak nejsem jista,jestli z nich mam mit radost...jestli to neni zase nejaky zastiraci manevr.Ja uz jsem holt takovej truhlik,kterej strasne nerad zacne zase verit...Mam ho rada,jen jsem nekde uvnitr porad skripnuta a  zmenila jsem se taky,nekdy se mi podari ho milovat jako driv,ale pak se zaseknu a nemuzu,jako bych ji porad citila u nas v posteli...vim,ze je to hrozny takhle porad blbnout a tak se proto snazim podnikat a  soustredovat myslenky  na to co me tesi.....
...
A skolicku bych taky strasne rada zkusila,jenze budu moct az po Novem roce...ale to uz je cobydup,ze :-))))))
A vy si to poradne uzijte>:-))) 
Majko,jak u tebe, moc toho nevim?

Není tady

#98 15. 10. 2007 10:40

majkafa
Host

zabka, u mne skvěle. ŽIJU. big_smile Ale já to mám možná lehčí, než vy. Můj manžel odešel. Ještě nejsme rozvedeni, manžel se v tom teď najednou plácá, ale já už jsem jinde. Holky, kašlete už na minulost,zavřete za ní vrata a zamkněte a zahoďte klíč. Přece nechcete druhou půlku života prosmutnit a protrápit. Minulost už byla, nic na ní nezměníme. Budoucnost je nejistá. Žijeme teď, v této sekundě. A já si tuto sekundu nehodlám kazit žádnými smutky. Když se hlavička začne otáčet zpět, uvědomím si, že TEĎ je důležité a je mi krásně. Život je nádherný, je hříchem si tuto sekundu kazit stesky, coby kdyby a co bude zítra. Před rokem jsem nevěřila, teď vidím a vím, že vše je přesně tak, jak my sami si to uděláme. A tak si žiju. Btw za měsíc letím do Anglie za teď ještě kamarádem, se kterým jsme se do sebe zamilovali přes písmenka na chatu, fotky, hlas v telefonu. Zjistit, jestli nám to funguje i naživo. Ale můj krásný život se neodvíjí od tohoto stavu, jak píšu, tak to mám už od prosince 2006. 3 měsíce neberu antidepresiva, minulé pondělí jsem byla naposledy u skvělé paní psychiatričky s tím, že léčba je úspěšně ukončena. Chodím stále k psycholožce na skupinovou terapii. Studuju 4 semestry grafologii a psychologii. Užívám si každou vteřinu svého života a jsem šťastná, že mě od řeky mrtvých vrátili zpět. Už neznám dokonce ani strach. To nejhorší, co se mi mohlo stát, se mi už stalo - že jsem ztratila sama sebe. Těším se i na smrt, bude to další zajímavá zkušenost. Ale až tehdy, když bude můj čas. Takže tak. Ale na školičku jdu, třeba se tam něco o sobě a pro sebe zase naučím. Vztah s mými dětmi mám skvělý, i s dcerkou, se kterou jsme se léta míjely. Jsem šťastná, ne v nějaké euforii, ale tak obyčejně, krásně. big_smile

#99 15. 10. 2007 10:53

uzlík
♥♥♥♥♥--

Mám to stejné jako žabka. Nedokážu hned tak věřit. Je ve mně určitá nejistota, ale to bude tím, že mé seběvědomí je kdesi  daleko.
Majkafo, pořád mi nejde zavřít ty vrátka a zahodit klíč. Přestože jsem si už milionkrát myslela, že jsem tak učinila. Pořád to sebou táhnu a vím, že nedělám dobře. Hrozně ráda bych to dokázala, ale nejde mi to a mě to pak trápí. Nevím, jak to dostat do sebe, do sebe dovnitř.

Není tady

#100 15. 10. 2007 10:56

zabka
♥♥♥----

..to jsem rada,ze jsi v pohode..;-))) a drzim palce at real jeste lepsi....
No ja normalne myslim taky vetsinou pozitivne,jen dneska mam nejaky splin a tak vidim vse cerne...nejak jsem v poslednich dnech zavravorala a tak hledam zase rovnovahu...ale to je zase prechodny stav,myslim,ze uz snad mam taky to nejhorsi za sebou a kdyby prislo to same znovu, uz to nikdy nebude tak zle,uz budu vedet co udelat..
a mas velkou pravdu v tom,ze zivot je moc kratky a je lepsi si ho uzit nez prezivat...
diky za energii...;-)))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí