Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 10. 10. 2007 12:28

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Re: Pandořina škola 1 p o p á t é

Majko, ZT....To je aspoň řeč do pranice! smile
Holky já mám tohle dilema "já versus můj muž" vyřešené tak, abychom spolu mohli žít a abych ho už dávno nepraštila palicí. Ano, vím, že je sebestředný sobec, že děsně miluje obdiv za své činy a vědomosti,...vím, že fůru věcí dělám blbě, když mu do očí vmetu (zrovna předevčírem), že mu v nové práci libě masírují jeho ješitné ego...
Ale já neprchám k jinému, když zjistím, že má ten můj, kdysi z obří lásky vybraný partner, chyby.
Hodlám sebe zvládnout natolik, abych byla chápavou a mlčenlivě shovívavou ženou, která ví své. Zatím vím své, ale tu pusu u nás doma nezavřu a jsem schopná metat talíře, když jeho ega zase vymyslí nějakou šílenost. Až srovnám nerovnováhu našeho vztahu, což je momentálně můj největší úkol, bude dobře.
Pandořina škola k tomu velkou měrou mohla přispět, protože (dle mého názoru) burcuje v holkách jejich zapomenutou sebeúctu a sebedůvěru... Samozřejmě nejen to! Atributy, které zrovna alfasamci tak intenzivně vysávají ze svých partnerek.
Takže - my se tady nepobijeme a já jdu zase makat na sobě, abych svému muži zase neřekla moc těch upřímností o něm,....
Už ani nevím, proč vám tohle všechno píšu, ale mazat se mi to nechce.... smile smile smile

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#52 10. 10. 2007 12:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Taisha napsal(a):

Majko, ZT....To je aspoň řeč do pranice! smile
Holky já mám tohle dilema "já versus můj muž" vyřešené tak, abychom spolu mohli žít a abych ho už dávno nepraštila palicí. Ano, vím, že je sebestředný sobec, že děsně miluje obdiv za své činy a vědomosti,...vím, že fůru věcí dělám blbě, když mu do očí vmetu (zrovna předevčírem), že mu v nové práci libě masírují jeho ješitné ego...
Ale já neprchám k jinému, když zjistím, že má ten můj, kdysi z obří lásky vybraný partner, chyby.
Hodlám sebe zvládnout natolik, abych byla chápavou a mlčenlivě shovívavou ženou, která ví své. Zatím vím své, ale tu pusu u nás doma nezavřu a jsem schopná metat talíře, když jeho ega zase vymyslí nějakou šílenost. Až srovnám nerovnováhu našeho vztahu, což je momentálně můj největší úkol, bude dobře.
Pandořina škola k tomu velkou měrou mohla přispět, protože (dle mého názoru) burcuje v holkách jejich zapomenutou sebeúctu a sebedůvěru... Samozřejmě nejen to! Atributy, které zrovna alfasamci tak intenzivně vysávají ze svých partnerek.
Takže - my se tady nepobijeme a já jdu zase makat na sobě, abych svému muži zase neřekla moc těch upřímností o něm,....
Už ani nevím, proč vám tohle všechno píšu, ale mazat se mi to nechce.... smile smile smile

godlike tummenupp Pokud mohu moc jsem se "pobavil" moc jsem posmutněl.
Svého času jsem byl jak píšeš, ale zjistil jsem že jsem h, malé "o", římská pětka, "n" a "o". Když jsem na tp přišel tak jsem se dostal do problémů a vezl jsem se pěkně nebýt Pan a X.caro. Holky jsou hjarta gloria godlike tummenupp
Víš nemetej talíře, neječ naopak dělej mu pomyšlení v jeho ješitnosti a jeho egu. Ony mlýny melou pomalu a až dopadne a všichni od něj dají ruce prač, tak skončí v Bohnicích. Ty zavčasu uskuč a uvidíš jak přileze po čtyrech. Jinak držím palečky smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#53 10. 10. 2007 12:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

To, čo píšeš, by ma tešilo jedine, keby som s ním BOJOVALA. Ale po minulých skúsenostiach by som už s nikým, s kým by som v prvom rade bojovala, NEBOLA. Doma zbrane zásadne odkladám...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 10. 10. 2007 12:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

To, čo píšeš, by ma tešilo jedine, keby som s ním BOJOVALA. Ale po minulých skúsenostiach by som už s nikým, s kým by som v prvom rade bojovala, NEBOLA. Doma zbrane zásadne odkladám...

Je škoda, že zbraně odkládáš mimo domov. Naopak doma je třeba mít zbraně po ruce ne je užívat. jen manévrovat, rachotit a jinak erotizovat to krásné domácí nebojování. Tys přestrojený muž ten doma nebojuje tam padá na nos a do postele a dumá proč neumí vyprat v automatické pračce (nemá dálkové ovládání smile) Bojuje právě tam kde mu jde o život tedy u milenek a Vendulek utěšovatelek smile

Není tady

#55 10. 10. 2007 12:58

majkafa
Host

Zrovna tady napsal(a):

Jaké jsi znamení?

To nejtvrdohlavější. lol Není to vidět? lol

#56 10. 10. 2007 13:04

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Pandorraa napsal(a):

Ale to je můj problém roll

Dovolím si rýpnout lol Problémy přece nejsou, ale že by příležitost? wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#57 10. 10. 2007 13:05

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Taisha napsal(a):

Naprosto upřímně se ptám PROČ? (řečnická otázka, nečekám odpověď )
Krom toho, ty jsi bojovnice. To JSI TY.
Víš, sestři, nezlob se, ale potlačování sebe sama se na školičce nenaučíš...

Já jsem tou chápavou a mlčenlivě shovívavou ženou, vztahu to neprospívá a tak k tobě přijedu na kurz v metání talířů, ju? smile

Není tady

#58 10. 10. 2007 13:09

Taisha
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Zrovna tady napsal(a):

Jaké jsi znamení?

No, podle toho, zda za nejtvrdohlavější znamení považuješ berana nebo býka? Já osobně to druhé rock.

Pisateli, jsi moc hezký chlap s charismatem, ale ty čárky ve větách!!! Že tě to ta Pan pořádně nenaučila!!! dumbom big_smile

Není tady

#59 10. 10. 2007 13:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Doubravka napsal(a):

Taisha napsal(a):

Já jsem tou chápavou a mlčenlivě shovívavou ženou, vztahu to neprospívá a tak k tobě přijedu na kurz v metání talířů, ju? smile

Máš pravdu dle velice soukromých informacích Pan na škole vede život bojonice nebo učí vás býti bojovnicí. Bojovat se musí o vše i o lok vody a doušek vzduchu. Nic není zadarmo
POkud potlačí sebe samu stane se zlomenou ženou s kterou život opravdu zatočí a vymete kdejaký kout. Začne to doma a sknčí v práci, v kamaráčoftě apod. Plně s tebou souhlasím.
Při té příležitosti co takhle podzimní soutěž v metání talířů, pulitrů válečku a jiných domacích věcech po partnerovi? smile va

Není tady

#60 10. 10. 2007 13:15

Taisha
♥♥♥♥♥--

Doubravka napsal(a):

Taisha napsal(a):

Doubravko, tak to dáme dohromady a uvidíš, jak nám to skvěle půjde! Už jednou jsem ti říkala, že ty jsi ta "bílá" a já ta "černá",...
Nemíním se naučit sebepotlačování, což mně ostatně ani nejde, ale větší toleranci, chápavosti a hlavně chladnokrevnosti smile.
Hi, už stačí jen dodat, že se naučím střílet, a bude ze mě dokonalý zabiják smile smile smile

Zkusím se odpoledne nad tvým "proč" zamyslet a pak ti řeknu odpověď,... Jinak máš samozřejmě ve všem pravdu...pussa

Není tady

#61 10. 10. 2007 13:16

Somaia
Host

Taisha napsal(a):

majkafa napsal(a):

Zrovna tady napsal(a):

Jaké jsi znamení?

No, podle toho, zda za nejtvrdohlavější znamení považuješ berana nebo býka? Já osobně to druhé rock.

Pisateli, jsi moc hezký chlap s charismatem, ale ty čárky ve větách!!! Že tě to ta Pan pořádně nenaučila!!! dumbom big_smile

BÝK a tvrdohlavej???? chachááááá !!!! ani omylem offtopic

Upravil(a) Somaia (10. 10. 2007 13:17)

#62 10. 10. 2007 13:16

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Při té příležitosti co takhle podzimní soutěž v metání talířů, pulitrů válečku a jiných domacích věcech po partnerovi? smile va

Na soutěži v hodu válečkem do dálky jsem onehdá zvítězila, leč na partnera mám ještě problém zacílit, jsem holt nenapravitelný lidumil big_smile

Není tady

#63 10. 10. 2007 13:20

Taisha
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Doubravka napsal(a):

Taisha napsal(a):

Máš pravdu dle velice soukromých informacích Pan na škole vede život bojonice nebo učí vás býti bojovnicí. Bojovat se musí o vše i o lok vody a doušek vzduchu. Nic není zadarmo
POkud potlačí sebe samu stane se zlomenou ženou s kterou život opravdu zatočí a vymete kdejaký kout. Začne to doma a sknčí v práci, v kamaráčoftě apod. Plně s tebou souhlasím.

Jasně,...však se všude říká, že sportování je zdravé!!! Tak řekni kdy a kde, já tam budu stát v první řadě tummenupp

Není tady

#64 10. 10. 2007 13:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

from Taisha, ale i Som??? nevím ten příspěvek jsem našel v odpovědi Som?
Pan mě dostala, když mi řekla, že pravidla jazyka českého mají na 1000 vyjímek a dobrej češtinář je má znát jako 9. pádů. Znám jeden tedy držkopád a to mi stačí. Navíc dost často se snažím, čárku udělat, ale Pan pak mě  dumbomže tam nepatří a jak mi napověděli jiní jsem ten no disgrafic a dislektik:(. Tím to see za tuto chybu a svou nedokonalost všem veřejně omlouvám. Mimochodem nikdo nikdy mě neučil psát na psacím potažmo na PC jsem absolutní samouk a samorost.

Není tady

#65 10. 10. 2007 13:22

Taisha
♥♥♥♥♥--

Doubravka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Na soutěži v hodu válečkem do dálky jsem onehdá zvítězila, leč na partnera mám ještě problém zacílit, jsem holt nenapravitelný lidumil big_smile

Zaručuji ti, že jeden víkend v mé přítomnosti a budeš trefovat všechno, co se v tvém zorném poli pohne lol

Není tady

#66 10. 10. 2007 13:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Doubravka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

To není o lidumilství, ale o míření to se dá zlepšit tvrdým výcvikem. Třeba na počátku ti partnera namaluji a kdyby nic tak ti ho tam přivážu až časem to bude za úniku smile

Není tady

#67 10. 10. 2007 13:24

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Taisho,
já tak nějaké to "proč" tuším, ale to je fuk. Prostě si to zodpověz sama pro sebe a pak si ještě polož otázku, jestli ti to "za to" stojí.

Bílá si nepřipadám (to je nejvyšší meta, neblbni), teďka na podzim snad tak rezavohnědá... do opadu listí lol

Jinak se budu opakovat - ty prostě jsi bojovnice a je to super. Pak už jen najít správný cíl, za který bojovat, abys došla "naplnění" wink Tak nějak tuším, že zatím jsi musela bojovat sama za sebe, a ještě nějakou chvíli budeš muset... třeba.
Stačí, nechci tě "rozebírat". Pa pussa a krásný podzimní den si užij!

Není tady

#68 10. 10. 2007 13:25

Taisha
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Pan mě dostala, když mi řekla, že pravidla jazyka českého mají na 1000 vyjímek a dobrej češtinář je má znát jako 9. pádů. Znám jeden tedy držkopád a to mi stačí. Navíc dost často se snažím, čárku udělat, ale Pan pak mě  dumbomže tam nepatří a jak mi napověděli jiní jsem ten no disgrafic a dislektik:(. Tím to see za tuto chybu a svou nedokonalost všem veřejně omlouvám. Mimochodem nikdo nikdy mě neučil psát na psacím potažmo na PC jsem absolutní samouk a samorost.

No, však aspoň je tu veseleji, to si to tak neber. Jen si musím přečíst tvé příspěvky dvakrát, než najdu hlavu a patu smile. Tak dokonalé větní guláše jsou opravdovou kuriozitou godlike

Není tady

#69 10. 10. 2007 13:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Taisha napsal(a):

Pisatel napsal(a):

No, však aspoň je tu veseleji, to si to tak neber. Jen si musím přečíst tvé příspěvky dvakrát, než najdu hlavu a patu smile. Tak dokonalé větní guláše jsou opravdovou kuriozitou godlike

godlike godlike Děkuji a ještě jednou se všem omlouvám smile

Není tady

#70 10. 10. 2007 13:30

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

To není o lidumilství, ale o míření to se dá zlepšit tvrdým výcvikem. Třeba na počátku ti partnera namaluji a kdyby nic tak ti ho tam přivážu až časem to bude za úniku smile

Partner je celkem "statický", takže se míří dobře... tak jo, já vás beru za slovo, uspořádáme rychlokurs s turnajem na konci. Taisha bude hlavní lektorka a kdyby to nevyšlo napoprvé, zaplatím si doučovací lekce, to by bylo, abych jednou neuměla mrsknout s rozeběhem a za hlasitého vítězného pokřiku (třeba Hááálelujáá).

Není tady

#71 10. 10. 2007 13:31

Taisha
♥♥♥♥♥--

Doubravka napsal(a):

Taisho,
já tak nějaké to "proč" tuším, ale to je fuk. Prostě si to zodpověz sama pro sebe a pak si ještě polož otázku, jestli ti to "za to" stojí.

Bílá si nepřipadám (to je nejvyšší meta, neblbni), teďka na podzim snad tak rezavohnědá... do opadu listí lol

Jinak se budu opakovat - ty prostě jsi bojovnice a je to super. Pak už jen najít správný cíl, za který bojovat, abys došla "naplnění" wink Tak nějak tuším, že zatím jsi musela bojovat sama za sebe, a ještě nějakou chvíli budeš muset... třeba.
Stačí, nechci tě "rozebírat". Pa pussa a krásný podzimní den si užij!

Děkuji za přání sestřičko, za hodinu mám být u zubáka, tak si to dnes moc neužiji, ale možná pak.
Asi víš víc, než já, protože já odpověď na tvé proč zatím neznám. A víš, jak by byl můj chlap rád, kdyby měl doma někoho zametacího? Zrovna včera mi sdělil, že za ty čtyři roky, co jsme spolu, pořád neví, co si o mně má myslet...
Leckdo by rád bořil stereotypy ve vztazích a on by rád někoho čitelného už za dva roky od seznámení.... Tak zatím nevím, co si o tom myslet. Rozhodně to nebyla pochvala...
Takže věř mi, že i to tvé nebojování a klid, který umíš nastolit, je žádoucí... Měla bych se od tebe učit!

Není tady

#72 10. 10. 2007 13:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Je škoda, že zbraně odkládáš mimo domov. Naopak doma je třeba mít zbraně po ruce ne je užívat. jen manévrovat, rachotit a jinak erotizovat to krásné domácí nebojování. Tys přestrojený muž ten doma nebojuje tam padá na nos a do postele a dumá proč neumí vyprat v automatické pračce (nemá dálkové ovládání smile) Bojuje právě tam kde mu jde o život tedy u milenek a Vendulek utěšovatelek smile

No veď ja si ich odkladám do bojovej prirpavenosti, ale zbrojnica je väčišnou zamknutá. oodmykám ju, až ke´d je veľmi zle - a vtedy väčšinou už nie je cesty späť. hmm A prestrojený(ale s dokonalým mimikri) muž určite som, už mi to povedalo a napísalo - priamo i nepriamo - viacero ľudí. vendulky utešiteľky ma nebrlai ani v puberte, to skôr nejaký drsný vexlák... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#73 10. 10. 2007 13:38

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

No veď ja si ich odkladám do bojovej prirpavenosti, ale zbrojnica je väčišnou zamknutá. oodmykám ju, až ke´d je veľmi zle - a vtedy väčšinou už nie je cesty späť. hmm A prestrojený(ale s dokonalým mimikri) muž určite som, už mi to povedalo a napísalo - priamo i nepriamo - viacero ľudí. vendulky utešiteľky ma nebrlai ani v puberte, to skôr nejaký drsný vexlák... tongue

godlike

Není tady

#74 10. 10. 2007 13:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Taisha napsal(a):

majkafa napsal(a):

BÝK a tvrdohlavej???? chachááááá !!!! ani omylem offtopic

usch Že nie??!!! Teda pardón, Býčica!!!! supermario (A v čínskom hororskope Drak skurt - to je moja spoluautorka, navyše penzionovnaá učiteľka usch ).

Brita

Není tady

#75 10. 10. 2007 13:39

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Taisha napsal(a):

Zrovna včera mi sdělil, že za ty čtyři roky, co jsme spolu, pořád neví, co si o mně má myslet...

Ale to nemá co dělat s hlučností! lol Mě chtěl včera partner odvézt k lékaři, že jsem se zbláznila... a taky stopro neví, co si o mě má myslet.
Je fakt, že bojovat odmítám. Různé hry a přetahování, kdo vyhraje tenhle zápas mě fakt neba. Jenže to je zas můj problém, zase jednou zabojovat za sebe prostě musím. I když můj boj je jaksi tichoučký a téměř neviditelný... j.b.t se nenechám, nemysli. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí