29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Skvělá? No, včera mi to řekl jeden kocour.
Nebo něco podobného.
Ne, vážně, děkuji ti. Za 8 dní budu potřebovat, abyste byli se mnou.
Přijeď, uděláme mejdlo, mám narozky ))
Není tady
Júva, 18.12.? No, to už pak nestihnu, ale chataři mi na 18.12. uspořádali sezeníčko ve Sportovce Most. Řádně to zapijem.
Majkafo, myslím, že za 8 dní "bude" s tebou pěkná tlupa....ještě, že ne fyzicky, to by musela být soudní síň asi nafukovací :-) A já věřím, že se ti podaří uzavřít jednu etapu života - zasloužíš si to. Držím palce.
Pan - děkuji. Statečná se opravdu snažím být, jen to jde občas ztuha. Jo, BM asi víc dělat neumí, a ikdyž mě to velmi mrzí, tak si uvědomuji, že to zřejmě ani do budoucna jiné nebude. Ale mám kupu jiných starostí, takže on ať se "učí" beze mě...... já se budu věnovat svým dvěma dětem a milované mamince, která mě dnes dokázala rozesmát v lekárně, kde si vyzvedával prsní protézu. Už zase bere život s humorem a to je pro mě veliká odměna.
Není tady
majkafa napsal(a):
Júva, 18.12.? No, to už pak nestihnu, ale chataři mi na 18.12. uspořádali sezeníčko ve Sportovce Most. Řádně to zapijem.
Nééééé Osmnáctýho ne, až potom
Hlavně prostě oslavuj, je přece co.
Asti,
nezapomeň se taky věnovat sama sobě
Není tady
Andy,
termíny už mám, ale nemám cenu, protože nevím, jak se to v novém roce změní s ubytováním.
Takže jsem ještě ani neřešila, který škola kdy bude...
Vydrž do ledna, první škola bude až v půlce února a začátkem ledna to hned vypíšu.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Andy,
termíny už mám, ale nemám cenu, protože nevím, jak se to v novém roce změní s ubytováním.
Vydrž do ledna, první škola bude až v půlce února a začátkem ledna to hned vypíšu.
Pan - asi budu muset na tvou školičku - začínám si připadat jak nezkušená puberťačka, co si sedla na lep.
Potřebuju do palice trochu tvé moudrosti...
petra72 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Andy,
Vydrž do ledna, první škola bude až v půlce února a začátkem ledna to hned vypíšu.Pan - asi budu muset na tvou školičku - začínám si připadat jak nezkušená puberťačka, co si sedla na lep.
![]()
![]()
![]()
Potřebuju do palice trochu tvé moudrosti...![]()
tak to zřejmě půjdeme spolu
Není tady
Já pravděpodobně taky. Už to odkládám moc dlóóuho...Vanilko, Petro- odkud jste??
Není tady
Mohla bych taky ???
Upravil(a) Mikulenka (11. 12. 2007 20:13)
Není tady
Já jsem z Prahy a určitě pojedu autem, takže se až to bude aktuální můžou přidat spolujezdci kamkoliv...
2 kámošky Andromédy, vanilka, petra, paola, mikulenka, hrošánek....tak jestli to tak zůstane, tak to už máme skoro plno a 15. února se uvidíme )
Není tady
Zdravím všechny "absolventky 1.třídy (pátého kola)",
přeju krááááásné vánoce, pohodový rok 2008
a těším se, že se setkáme -aspoň s některými- ve 2.třídě 22.-24.února 2008
anebo v létě či v zimě v Černošicích (všechny termíny už mám v diáři )
Jsem ráda,že jsem Vás poznala,moc jste mě inspirovaly
Cheeky - Dáša
Není tady
ahooj, cheeky, moc ráda tě čtu.
Přeji vám taky krásné Vánoce a spoustu krásných chvil v roce 2008.
Děkuji za víkend, který bude patřit navždy k mým nezapomenutelným.
A těším se na příští setkání.
Ahoj, tak i já přidávám přání krásně prožitých Vánoc - ať jsou pro vás všechny plné pohody, klidu a krásných zážitků.
A moc všem přeji, aby nový rok 2008 splnil vaše očekávání.
Pokud to jen trošku půjde, budu se snažit v únoru vyrazit na školičku - protože ráda znovu potkám bandu úžasných ženských.
Mějte se krásně
Upravil(a) astina (20. 12. 2007 23:23)
Není tady
Ahoj děvčata ze školičky,
přeji Vám všem poklidné vánoční svátky a aspoň trošičku štěstí v roce 2008 .
O škole č. 2 jsem původně neuvažovala, ale teď ... hm, zřejmě se připojím. Znovu Vás vidět je lákavé.
Mějte se hezky, bohunka.
Není tady
Přeji Vám krásné vánoční svátky s blízkými človíčky a hodně lásky, štěstí a zdraví v roce 2008.
Koukám, že jsem zapomněla nahlásit, že od 18.12.2007 jsem zase "svobodná" , vše proběhlo v klidu, takové neformální setkání.