|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jupí! Jsi skvělá! 
I my, hecky jsme držely palečky. 
Fanny, moc gratuluji!!! Myslela jsem na Tebe, držela jsem pěstičky, ale v jádru jsem cítila, že to místo dostaneš
Vždyť jsi NEJLEPŠÍ 
Vždyť jsme všechny holky šikulky, neeee 
Není tady

Všem vám moc díky za vaše pěstičky a palečky. Mám velkou radost, že jsem to dokázala, páč to bylo dost náročné.
Takže dvouměsíční prázdniny se chýlí ke konci a já už se těším, že začnu něco nového.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem NEJLEPŠÍ !!!!!!!! Hurá !!!!!!
Od 3. prosince nastupuji do nové práce. A to určitě i díky vám.
Fanny5, tak Ti preji nej... nej..., at se Ti v praci libi i dari. 
Není tady

Díky Mari.
Budu na tebe taky myslet, aby ti tvoje záležitost dopadla, podle tvých představ. Dej pak vědět, jak to probíhalo.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Díky Mari.
Budu na tebe taky myslet, aby ti tvoje záležitost dopadla, podle tvých představ. Dej pak vědět, jak to probíhalo.
I ja dekuji tobe.
Vice budu vedet po 6. 12. 2007.
A vedet urcite dam.
Není tady
tak vás Saša všechny pozdravuje, je jí líp,
moc děkuje za vše, moc jste jí pomohly. 
Není tady

Díky i tobě Ivo. Už jsem toho nicnedělání začínala mít plné zuby.
Není tady
Já mám za Fanny tak obrovskou radost!!!! Je fakt skvělá 
Mari, držím palce, ať tvoje záležitost proběhne v klidu a dopadne přesně tak, jak si ty sama přeješ.
Myslím na tebe.
Upravil(a) astina (21. 11. 2007 22:08)
Není tady
A taky se musím pochlubit, že mě dnes jeden zákazník (ukázkový hulvát a sprosťák) nedokázal vytočit, i když se maximálně snažil.
Chtěl ze mě vysát trošku energie - ale moje zásuvka zůstala zavřená. Dokonce jsem se asi i trošku usmívala, protože jsem si názorně představila ty zásuvky a to jak se chce napojit.....jeho vztek mě tak nějak obtékal a vůbec se mě nedotkl.
Pan děkuji
tvoje názorné vysvětlení dělá divy.
Upravil(a) astina (21. 11. 2007 23:00)
Není tady
astina napsal(a):
Já mám za Fanny tak obrovskou radost!!!! Je fakt skvělá
Mari, držím palce, ať tvoje záležitost proběhne v klidu a dopadne přesně tak, jak si ty sama přeješ.Myslím na tebe.
Diky, astino.
Není tady
Mari, až budeš mít chuť, ozvi se - myslím, že dnes měl být tvůj důležitý den. Držela jsem palce jako o život.
Není tady
Mari, já taky. Ahojky, asti. 
astina napsal(a):
Mari, až budeš mít chuť, ozvi se - myslím, že dnes měl být tvůj důležitý den. Držela jsem palce jako o život.
Ahoj astino i majkafo,
diky za optani.
Den sice byl, ale...
Manzel se nedostavil, nevyzvedl si dopis od soudu. U soudu jsem se sesla jen ja, muj pravni zastupce a soudce. Nakonec to skoncilo tak, ze jsem dala tel. c. na meho manzela memu pravnikovi, ten ho vytocil, chvili s nim mluvil a pak dle predesle domluvy ho predal soudci. Domluvili se spolu na nahradnim terminu. Takze dalsi stani mam 17. 12. v 16.00 hod..
"Mikulas" to tedy nestihl, snad se to podari "Jeziskovi".
Není tady
Já mám stání 18.12. Dneska mi to přišlo. Zvládám. 
Mari, to mě mrzí, ono to odkládání není nic příjemného - jen doufám, že se tvůj M zachová jako chlap a k soudu tentokrát dorazí. Drž se - budu na tebe myslet.
Majkafo a na tebe myslím také a držím palce ať vše proběhne v klidu - ono to poslední odstrižení od M bolí, i když se s ním už nežije - vlastní zkušenost. Takže hodně síly.
Já opět zjistila, že můj BM se nezměnil ani o píď, že je stále stejný zbabělec a utíká od dalšího problému.....však víte - syn (dcera)....nebude nic řešit a nebude HLAVNĚ NIC PODPOROVAT - slušně řešeno. Se mnou přerušil veškeré konakty, prý mu to připomínám a on pak nemůže normálně uvažovat???
Ale se synem (dcerou) jsem byla u jeho doktorky, bylo mi vše vysvětleno a už se to začíná pomalu hýbat vpřed....uvidíme co čas přinese, snad nebude moc lidí jako BM.
Všechny MOC zdravím a stále čerpám sílu ze školičky 
Upravil(a) astina (10. 12. 2007 7:15)
Není tady
majko,
ber to tak, že se uzavřou jedny dveře a ty budeš moci otevřít ty další 
asti,
ty jsi moc statečná holka, držím palce 
Nu a tvůj muž jen prostě nezvládá.... dělá co může, zadím víc nedovede...
Není tady
Ano, Pan. Beru to tak. Od pátku, kdy nám přišlo předvolání, píše a píše, velice se o mne zajímá.
Už nechci. Doufám, že u soudu neřekne, že si to rozmyslel, on podával návrh na rozvod. Nechci tam víckrát jít. Chci to už uzavřít.
Čtu si to po sobě a koukám, příliš mnoho chtění, nechtění. Prostě bych to už ráda uzavřela. 
Upravil(a) majkafa (10. 12. 2007 10:16)
Majkafo,.....................
Není tady
vera napsal(a):
Majkafo,.....................
nic nefíím, tečky přeložit neumím. 

chtěla jsem jenom naznačit, že jsem moc a moc s tebou, tvůj příběh jsem si četla, obdivuji tě, jak jsi na sobě zapracovala a jaká jsi skvělá ženská
Není tady
Skvělá? No, včera mi to řekl jeden kocour.
Nebo něco podobného.
Ne, vážně, děkuji ti. Za 8 dní budu potřebovat, abyste byli se mnou.