|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jo, zapomněla bych: ZRCADLENÍ - Pan ho dokáže dobře vysvětlit, tak jsem konečně pochopila, jak to funguje :-)
Není tady

Pol, pozdravuj Sašu. Je to moc milá, jemná a fajn holka.
Není tady

Tak mám za sebou dnešní přijímací řízení. Myslím, že jsem nemohla nic lepšího pro sebe udělat, než že jsem jela na školičku. Moje posílené sebevědomí a sebeúctu jsem dnes velmi potřebovala. Díky Pan i ostatním, že jste mi daly tak krásné lístečky. 

Nevím ještě, jaký bude výsledek, ale cítila jsem se dobře a sebejistě. Díky vám!!!!!
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Tak mám za sebou dnešní přijímací řízení. Myslím, že jsem nemohla nic lepšího pro sebe udělat, než že jsem jela na školičku. Moje posílené sebevědomí a sebeúctu jsem dnes velmi potřebovala. Díky Pan i ostatním, že jste mi daly tak krásné lístečky.
Nevím ještě, jaký bude výsledek, ale cítila jsem se dobře a sebejistě. Díky vám!!!!!
Ahoj,určitě to dopadne dobře, jinak to ani nejde. Jsem ráda , že jsem tě poznala .
Není tady
Taky posílám velký pozdrav pro Sašu, je to prímová holka. :-)
A Fanny, věřím, že jsi ten pohovor zvládla na jedničku a všem si ukázala, že jsi jedinečná!!!! A to tedy jsi.
Prima den.
Není tady
:hjarta:Ahoj Pan, ahoj děvčata,
školička mi dala docela zabrat - to jsem opravdu nečekala. Jela jsem tam s takovým "lehkým nadhledem" a najednou jsem se dostala někam ... ani nevím kam. Jsem ráda, že jsem s Vámi všemi mohla sdílet tu úžasnou atmosféru ženské pospolitosti. Děkuji Pan, že mi pomohla nahlédnout do mého nitra. A děkuji Vám za laskavá, milá slova a objetí. Bohunka
Není tady
Martinko, nebuď smutná, ony se ti ty problémy brzy začnou řadit do fronty, ty pak budeš řešit jeden za druhým, a budeš čubrnět, jak to odsejpá....
Upravil(a) astina (19. 11. 2007 15:05)
Není tady
Martínko,
pěkně jedno po druhém, nebo skončíš v Bohnicích 
Fany,
seš šikovné děvče, vždyť víš 
Všechny jsme přece šikovný holky 
Není tady

Děkuju za podporu. Takže ...... jsem pozvaná na zítra do druhého kola do užšího výběru. 
Ivo, jsem taky moc ráda, že jsem tě poznala, protože jsi tak jiná než já a určitě jsem se měla od tebe, co naučit. 
Není tady
Fanny jupí, blahopřeji. Jsi skvělá.
Ahoj holky!!! Všechny vás moc pozdravuju, Fanny, blahopřeji a všem posílám obrovskou pusu za krásně prožitý víkend! Jela jsem na Kolibu s úžasným strachem a napjatá jako struna (Pan to moc dobře ví
). :dumbom:Samozřejmě všechno předčilo moje očekávání a hlavně jsem se nikdy neocitla v tak úžasném kolektivu žen! Odjížděla jsem plná krásných dojmů, v klidu, úžasně jsem vnímala sama sebe a to mi zůstalo přinejmenším doteď. Nemůžu se dočkat další školičky, moc se těším na Pan a Cass, jen mě trochu mrzí, že tam nebudete vy:hjarta: Tož třeba se uvidíme na trojce, co?
Držte se, smějte se a buďte šťastné! Mám vás v srdíčku 

Není tady

Lúthien, prepáč, že otravujem, ale odkiaľ máš tú krásnu tancujúcu Cigánku???
Není tady
Zdravím absolventky první třídy 
děkuji všem za příjemný a podnětný víkend - jsem ráda, že jsem Vás poznala, celé setkání byla pro mě obohacující zkušenost.
Bohunko, ještě jednou dík za svezení, cesta mi utekla nekutečně rychle a " v poho"
Odet, až pojedete za kamarádkou do lázní, dej vědět - pokusím se najít volný čas na setkání
A jestlipak někdo vytáhl zrcadlo? Já tam furt u sebe vidím
,
anebo
... No jo, bude to ještě dřina.. Tak trénujte, kočičky, trénujete 
Pa pa někdy příště
Cheeky - Dáša
Není tady
Ahoj holky, všem účastnicím jsem poslala e-mail s adresou, na které už jsou fotky - zatím moje, až je budu mít od Astiny, tak je přidám a pošlu všem další mail... Pěkně si zavzpomínejte :-)
Není tady
cheeky, tak přece? Primáá.
Odeto, prosím, četla jsem, že Lueta přijde v pátek zřejmě na pohřeb Mejušce, nepřijdeš náhodou s ní? Bychom se viděly.
Upravil(a) majkafa (19. 11. 2007 23:12)
Tak už mám fotky i od Astiny, a už jsou na internetu. Mají samostatnou stránku, tak jsem Vám ji do mailu znovu poslala. Přišel Vám mail všem a všem Vám ty stránky už jdou otevřít? Kdybyste některá chtěla jet na ten Silvestr, jak jsem psala v mailu, potřebovala bych to vědět do konce týdne.
Upravil(a) Martinka1 (20. 11. 2007 12:34)
Není tady
Ahoj CHeeky, mě se s Tebou taky jelo hezky ! A hlásím - už jsem se naučila nahustit pneumatiky, takže příště nebudeme muset "otravovat" chlapy. Měj se ... b.
Není tady
Selima napsal(a):
Lúthien, prepáč, že otravujem, ale odkiaľ máš tú krásnu tancujúcu Cigánku???
Ahojda Selimo, vůbec neotravuješ! Není to cikánka, ale elfka. Bohužel ti přesně neřeknu, kde jsem k ní přišla. Na seznamu.cz si zadám "elfka" a hledám pěkný obrázky a kochám se a občas si něco stáhnu... 

Není tady

Ahá, tak to ais mojich 8 dioptrií si tam primyslelo Cigánku!
Ale to neva... je krásna.
Není tady
Majkafa - určitě v pátek přijdu s Luetou. Moc ráda Tě uvidím i když je mi to strašně líto, že zrovna za takových okolností
Není tady

Ahoj holky, tak hlásím, že jsem NEJLEPŠÍ !!!!!!!! Hurá !!!!!!
Od 3. prosince nastupuji do nové práce. A to určitě i díky vám. 

Není tady
Fanny5 napsal(a):
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem NEJLEPŠÍ !!!!!!!! Hurá !!!!!!
Od 3. prosince nastupuji do nové práce. A to určitě i díky vám.
GRATULUJU!!!
Není tady
Gratulace 
Není tady