Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 4. 10. 2007 10:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandořina škola 1 p o p á t é

Kdy: 16. - 18. 11.
Kde: http:// www.koliba.penzion.com
Za kolik: 1800,-kc ( 2x nocleh, 2x plna penze, kurzovné)
Co: Kurs první pomoci
O cem: O tom, co nás trapí...
            O tom, jak se postavit ne vlastní nohy a pevně na nich stát!
            O tom, jak přestat mučit a trápit sama sebe!
            O tom, jak si neubližovat a jak si nenechat ubližovat!
            O tom, jak se mít ráda.
            O tom jak se nebát sveho Stínu a skamarádit se se svou Čarodějnicí.
            O tom, jak najít svoji ztracenou Bohyni.

Dostávám už žádosti o přihlášky, je to za víc jak měsíc, ale tady to tedy máte smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#2 4. 10. 2007 12:18

majkafa
Host

Re: Pandořina škola 1 p o p á t é

Já se hlásím. Pan, prosím, můžeš mi na mail poslat přihlášku? Kujúú a moc se těším a jsem napjatá očekáváním. big_smile

#3 4. 10. 2007 20:20

cheeky
♥------

Ahoj yikes),
potvrzuji znovu svůj zájem o účast a prosím o zaslání přihlášky

Není tady

#4 4. 10. 2007 20:22

cheeky
♥------

teda - ten smajlík měl být smile a ne vyděšený...

Není tady

#5 4. 10. 2007 21:13

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Pan, taky prosím o přihlášku. Děkuji.

Není tady

#6 5. 10. 2007 7:44

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Prosím, Pandorro, mohla bys mi taky poslat přihlášku?

Není tady

#7 5. 10. 2007 10:45

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Děvčata, pošlete mi prosím mail, ať mám přehled. Díky

Není tady

#8 7. 10. 2007 19:20

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Ahojte holky,
takže mnou avizovaná účast na škole 1 je opět (už potřetí!!!?) zmařena mým chlapem. Už ani nemám slov, je to pořád stejné - něco náhodou (podruhé) v tomto roce a v neměnném termínu chci, a můj muž má ten víkend taky něco... Prý už tam nahlásil i přednášku k tématu, takže hádejte: kdo má přednost, že? Hlavně že jsem se ho ptala, zda může hlídat dítě,..a prý joooo, ať klidně jedu. Skleróza multiplex.... sad
Rezignuji, všechny kostlivce, pandořiny skříňky a podobné věci pečetím nadobro do nedobytného trezoru.
Budu na vás moc myslet a určitě si to tam hezky užijete....
T.

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#9 7. 10. 2007 19:22

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Mužík hraje hru - Boj o moc.
Nemáš nikoho na hlídání?

Není tady

#10 7. 10. 2007 19:27

Taisha
♥♥♥♥♥--

Zrovna tady napsal(a):

Mužík hraje hru - Boj o moc.
Nemáš nikoho na hlídání?

Nemám,...nebo spíš dal by se někdo domluvit, ale dítě nekámoší s nikým jiným než s rodiči. Návštěvy jo, ale na dva dny nehrozí. Moje babi hlídala před půl rokem cca 8 hodin a naše dítě ji dodnes nemá rádo a obchází ji třímetrovým obloukem....
Takže tak nějak. Holt jsem asi už moc stará na to, abych si mohla dovolit někam vypadnout a přehazovat zodpovědnost. No, nezbývá než se smířit.

Není tady

#11 7. 10. 2007 19:34

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Asi jde o víc než o víkend.
Muž tě asi chtěl dostat tam, kde právě jsi.
Cítíš se vinna, že by ses zřekla odpovědnosti.

Brouček nemůže s tebou?

Jsem tu asi služebně nejmladší a nevím, zda v Pand. škole není družina?

Tak holky a kluci - copak poradíte? :-)

Upravil(a) Zrovna tady (7. 10. 2007 19:34)

Není tady

#12 7. 10. 2007 20:08

majkafa
Host

Taisha, nemyslím to nijak špatně, pouze píšu, jak to působí na mne. Kdybys chtěla, našla bys způsob, jak přijet. Jsem o tom přesvědčena. pussa

#13 7. 10. 2007 21:28

Taisha
♥♥♥♥♥--

Majko, s tímhle na mě nechoď. Duševní zdraví mého děcka je pro mě důležitější než vlastní prospěch. Tak už to u matek bývá, že upřednostňují děti... Samozřejmě, že mimčo můžu nechat u nějakých příbuzných, ale proč bych mu měla způsobovat zbytečné nervy? A sobě samozřejmě taky... Některé věci fakt nejdou prostě tak, jak bych si přála, a nehodlám nad tím vybrečet ani jednu slzičku. Asi to prostě v mém životě nemá být a tak si prostě místo báječného víkendu s děvčaty na školičce udělám báječný víkend s mojí rodinou a zajímavými přednáškami v Litomyšli.
A to, že opět nadávám na sobectví a egocentrismus svého chlapa, je jen stará záležitost vytažená trochu na světlo.
Jen jsem chtěla oznámit svou neúčast a ozřejmit své důvody...

Není tady

#14 7. 10. 2007 21:44

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Taisha, a co takhle, dřív než hodíš flintu do žita, se Pandory nezeptáš, jestli bys mohla přijet i s dítětem?

Není tady

#15 7. 10. 2007 22:02

Taisha
♥♥♥♥♥--

Martinko, to nejde. Průběh škol znám z vyprávění lidí, kteří tam byli, a s děckem to vážně nejde..... No, jestli tam pojedeš, však sama uvidíš smile.
Holky už to neřešte. Jestli tam z vás neraní Pandoru mrtvice smile, předpokládám konání další školiček... Třeba se na některou z nich podívám dřív, než budu mít bílé vlasy smile smile smile.

Chtěla jsem dodat: dá-li Bůh... Ovšem u mě je spíš na místě: dá-li manžel smile
Pa a hezky si to tam užijte smile

Není tady

#16 7. 10. 2007 22:57

astina
♥♥♥----

Holky, tak se stavím do zástupu, který směřuje na pandořinu školu a těším se na vás všechny.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#17 8. 10. 2007 7:51

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Taisho, já nemyslím, že by baby na škole mělo být problém... A kolik tam určitě bude hodných tet co se o něj ještě na místě poperou lol Fakt se optej Pan, nevzdávej to tak lehce hjarta

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#18 8. 10. 2007 8:24

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Taisha

manžel tě má tedy zmáklou :-)

Tak ale opravdu příště ať chlapec také přijme zodpovědnost za svoji ratolest.
Výmluva na sklerózu není výmluva, ale taková nepravda :-)

páček

Není tady

#19 8. 10. 2007 9:50

majkafa
Host

Bohužel, manžel tě má opravdu zmáklou. Jen ty to ještě nevidíš. Asi ještě není čas, Tai. pussa

#20 8. 10. 2007 22:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Taisha, dieťa na škole je možné, ale asi nie ideálne... To je to naozaj len tvoje dieťa? Vždy bolo mojou nočnou morou ostať slobodnou či proste osamelou matkou, ale keď ťa čítam, mám pocit, že ani "mať muža a otca pre dieťa" nie je o nič lepšie. Aspoň teda to, čo máš doma ty(sorry, ale opakovanie tejto situácie už nie je náhoda, ale regulérny bojkot). Tuším sa dám aj na to osamelé materstvo, nemôže to byť o toľko horšie ako takýto vzťah.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#21 9. 10. 2007 9:17

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Taisha, veľmi som sa na teba tešila! O to viac, že spolu pôjdeme na školičku a spolu sa niečo naučíme... grater Je to definitívne rozhodnutie? gloria

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#22 9. 10. 2007 12:23

Taisha
♥♥♥♥♥--

Emma napsal(a):

Taisha, veľmi som sa na teba tešila! O to viac, že spolu pôjdeme na školičku a spolu sa niečo naučíme... grater Je to definitívne rozhodnutie? gloria

Já se na tebe taky moc těšila, že se zase budeme něčím probíjet spolu smile. No, dítě samozřejmě vzít můžu, kdyby to šlo, ale zase mně vyvstává problém s autem, které by si chtěl vzít i chlap....
Prostě je to celé ve špatný termín,...a přitom tam na horách bude tak krásný podzim.

A o tom, zda mě má můj muž zmáklou... Do jisté míry ano. Ale jen ten, kdo se setkal se skutečným alfasamcem a dokonce s ním i žije, bude vědět, o čem je řeč.

Pandoro, nebudeš nějak vzápětí pořádat další jedničku?? smile smile smile

Není tady

#23 9. 10. 2007 12:27

Somaia
Host

Taisha napsal(a):

Emma napsal(a):

Já se na tebe taky moc těšila, že se zase budeme něčím probíjet spolu smile. No, dítě samozřejmě vzít můžu, kdyby to šlo, ale zase mně vyvstává problém s autem, které by si chtěl vzít i chlap....
Prostě je to celé ve špatný termín,...a přitom tam na horách bude tak krásný podzim.

A o tom, zda mě má můj muž zmáklou... Do jisté míry ano. Ale jen ten, kdo se setkal se skutečným alfasamcem a dokonce s ním i žije, bude vědět, o čem je řeč.

Pandoro, nebudeš nějak vzápětí pořádat další jedničku?? smile smile smile

Taischo odkud jsi???

#24 9. 10. 2007 12:32

Taisha
♥♥♥♥♥--

Odpovím ti, ale jako protiodpověď očekávám zase napsání důvodu, proč se ptáš.... smile
Momentálně cca 3 týdny Přerov.

Není tady

#25 9. 10. 2007 12:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Další školy budou až příští rok.
Vzít si dítě na školu není možné, zvlášť tak malé dítě. Nejde o to, že bych nebyla schopná zajistit "družinu", jde o to, že mým záměrem je, aby se každá z žen konečně plně soustředila sama na sebe, tedy aby byla naprosto uvolněná a bez starostí. Je mi jasné, že i kdybych zajistila diplomovanou sestru s nejlepšími doporučeními - chůvu v akci - stejně to žádná z matek s dítkem nedokáže. Když k tomu připočtu to, co s námi dělá otevření Pandořiny skřínky, byla bych naprostý sebevrah, kdybych připustila, aby se něco z toho, co na škole zpracováváme, dostalo k vašim dětem. Takže definitivně: děti na škole NE.

Pokud sis vybrala život s alfasamcem, tak asi víš proč. Můj osobní názor je, že tihle pánové mají obyčejně dost velký problém sami se sebeou. A pokud se ještě k tomu neumějí postarat o vlastní rodinu, tak to je všechno na druhou.... Možná že spíš než "chlap" je to jen velkej sobeckej kluk... Ale třeba se mýlím.
A ty se netrap, asi to tak má být a jak to bude dál, to není na něm, ale na tobě. Až na to příjdeš, bude dobře smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí