Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 18. 1. 2008 22:30

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

Re: Astrologie

se tak někdo má...taky bych si sosla. Jenže nemůžu grater

Není tady

#77 18. 1. 2008 23:09

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Já měla zato, že 11 se nesčítá až někde v posledních devítiletých cyklech.
Od posledních listopadových narozek bych měla být do konce života pod vibrací právě tohoto čísla. Tak mě to docela zajímá. K duch. věcem mě to tlačí už dlouho,, aby ze mě nebyl fanatik. Až začnu viktorkovatět, dejte mi ránu z milosti.

Není tady

#78 18. 1. 2008 23:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

To já mířím pod doživotní patonaci pětky a trošku se děsím, co si s ní počnu vavayikes

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#79 18. 1. 2008 23:39

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Přiblížíš směr, kam Tě bude tlačit ta doživotní 5.?

Není tady

#80 18. 1. 2008 23:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Prej volný směr..ba co dím, volný vesmír....no svoboda až za hrob - co se s tím dělá?? vagrater

Není tady

#81 19. 1. 2008 0:02

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Třeba astrální cesty?

Není tady

#82 19. 1. 2008 16:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Neblbni........vava Já jsem nějakej bejvalej skřítek, nebo tak něco - stromy, vody a tak..... Astrál nechám andělům a bývalým ufounům valol

Není tady

#83 20. 1. 2008 16:11

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Jé, Lupi, pětka je náhodou super číslo, to mám jako životní. Tak to si užiješ, svoboda svoboděnka, vesmír, křídla, volný prostor - to není k zahození wink

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#84 20. 1. 2008 16:19

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Když mluvíte o té numerologii, a o vládci čísla, to mluvíte o devítiletých cyklech a numerologické pyramidě?

Já jsem tohle dělala už dávno, a v tu dobu jsem vstupovala do devítiletého cyklu šestky, ale teď nevím, zda už jsem z ní nevyšla...musím kouknout.

Není tady

#85 20. 1. 2008 20:24

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

bublinka napsal(a):

Jé, Lupi, pětka je náhodou super číslo, to mám jako životní. Tak to si užiješ, svoboda svoboděnka, vesmír, křídla, volný prostor - to není k zahození wink

taktéž smile
safra, tady se to hemží pětkama
pětka jako životní číslo taky znamená, že všechno v životě probíhá rychleji, bez větší námahy.

Není tady

#86 20. 1. 2008 22:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

O numerologické pyramidě, taktak, Dami. Bližka se žíží do posledního cyklu a ten je pětkovej - takže to mám až nadosmrti.
Holky, budu k vám hcodit pro rozumy, až to na mě padne.....lollol
Bubli, já mám kořeny jako noha, já nikam neletim!! dumbom Vesmír je tvoje parketa - já bych si od pětky tak představovala ukončení pracovního procesu v důsledku bohaté renty....a následně bych mohla vysedávat na babinetu lol Tomu bych říkala svoboda! tummenupp
Pol - jestli bez větší námahy, tak to beru smilerock

Není tady

#87 21. 1. 2008 16:00

Damila
♥♥♥♥♥♥-

keito napsal(a):

Damilo, když vidím, jaké jsi udělala krásné tranzity Lupině - teda říká se tomu snad tranzity, ne? wink Neudělala bys to taky mně? Když jsem v tom "záběhovém" období? CO? Prosím prosím smile

Tak mám pocit, že čím víc to studuji, tím méně vím, a mám v hlavě vymeteno.
Asi se prostě astrologie nedá dělat rozumově. butter

Takže se pokusím:

Pluto prochází Tvým 4. domem, a je v přesném trigonu na Venuši.
Může tu způsobit ohrožení domova, nebo odcizení, nespokojenost se součaným chodem věcí. Mnoho lidí si za takového tranzitu najde nového partnera, nebo podléhá nevěře.

Neptun v 5. domě způsobuje zranitelnost, může nečekaně začít znovu fungovat nějaký sexuální vztah, člověk se stává pozornější a něžnější, za tranzitů Neptuna 5. domem vznikne nejedno dítě ( do 5. domu vstoupil Tvůj Neptun už někdy kolem roku 1995). Člověk se stává v takové době méně stabilním, může docházet i k pomluvám, vynořujín se staré hříchy, a má pochyby o kdečem, co se týče jeho osoby. I o vlastním rodičovství.

Aspekty Tvého tran. Neptuna přejí lásce a vydělávání peněz, docela se daří, objevují se nové možnosti a cesty. Objevilas své minulé chyby. A hledalas nové cesty. Dostalo se Ti inspirace, výměně názorů a potřebných styků k uskutečnění své vize (projektu, plánu...), Jsi v této době duševně poměrně aktivní, a přitahuješ dobrá spojení s ostatními lidmi.

Uran v 6. domě (od roku 2002 nebo 2003), to je změna pohledu na vlastní zdraví, také šoky a úrazy, které hrozí, a různé experimenty nebo hledání nových alternativ v léčbě, obrat na jinou než alopatickou medicínu.
Aspekt na nat. Uran ukazuje na období,kdy po kritické době nastupuje příznivý obrat, tvůrčí síla, velké plány, bohatství myšlenek, touha po změně a svobodě.

Saturn tranzitující 12. domem, to je jistá nerozhodnost, období, kdy vlastně nevíš, co bys měla, taková i jistá bezmoc, odmítání převzít zodpovědnost (ta příjde až s příchodem Sat. na ASC.), možná i jistá oddělenost a izolace,

Jupiter ve 4. domě,
jeho analogií je přísloví
"Všude dobře, doma nejlíp".
Jde o dobu zútulňování a vylepšování domácnosti, opravy, přístavby, to vše spadá do tohoto domu s průchodem Jupitera. Může dojít ke koupi pozemku, parcely, nebo z jiného soudku-třeba usmíření s rodiči.

Není tady

#88 21. 1. 2008 16:49

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vy gavaritě v neznakómoj reči!Ja z tavó paf!!!! Tak na prvním semináři budu za Deža a budu rozumět zřejmě každému 4 slovu, bo se propracovávám tarotem, k astrologii zatím chovám naprostý respekt z neznámého.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#89 21. 1. 2008 16:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A nezapomeň repovat, Regi! Cikánština v repu zní fantasticky! rocklol

Není tady

#90 21. 1. 2008 16:57

Damila
♥♥♥♥♥♥-

regi, a teď jsem měla fakt problém porozumět já Tobě! big_smile
Ale už vím. je to "skororusky".

Není tady

#91 21. 1. 2008 17:01

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

offtopic Tss, mám z ní  maturitu za 3! Sice před 22 lety, ale jak jsem uměla gavariť! Stáli ve frontě dva přede mnou a kecali mezi sebou a až po chvíli mi došlo, že mluví rusky, tak jsem byla dobrá. Už nejsem rodna .

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#92 21. 1. 2008 17:53

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

Damilo, děkuji ti za výklad.  pussa Já se teď pokusím zjistit, zda se mi líbí nebo ne wink ....Ne, to si dělám srandu. lol Přece jsou to jen informace o tom, jak postavení planet , z čehož vyplývají jisté vibrace, můžou můj život ovlivnit. U těch kladných aspektů  jde o to, abych jich využila a u těch záp.o.r.n.ých jen pochopila oč jde a vyvodila z toho příslušné závěry.... Teda takhle nějak astrologii vnímám já. A co vy? va

Není tady

#93 22. 1. 2008 17:30

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Tetamáma napsal(a):

Damilo, jestli můžu poprosit já taky, stáhnout ten program mi nejde, neumím to, tak až přijede syn, snad mi to stáhne. Horoskop z dřívějška mám a sedí, ale zajímaly by mě též ty tranzity. Polemizovat budu ráda, dost jsem na sobě pracovala, nebo možná na mě pracovalo seskupení planet. Data 13.2.1954  12.00  Praha   Díky

Tobě se právě  prochází Mars po ASC, (a zároveň tvoří aspekty na Slunce, Venuši, Neptun, Pluto). Už tam-na ASC před nedávnem byl, teď nacouvává zpátky, kolem 31.1. 2008 bude přesně na ASC, odrazí se a půjde zase dopředu. Hodně záleží v tomto jestli jsi udala přesný čas narození. Odchylka několika minut už posouvá ASC o pár stupňů dále a tranzity o pár dní až týdnů dále.
Ale k věci:
Účinek Marsu pocítíš nejméně do konce února. Ale jsou to skoro samé příznivé věci.
Vstupuje do života změna, obrat, a to docela rychle a nečekaně. Můžeš mít náhlá rozhodnutí, náhlé pochopení, uvědomění něčeho, co se sice děli již delší dobu, ale najednou jako bys do toho začala lépe vidět. Prozření, zjasnění, prosvětlení, doslova "posvícení" si na něco. Můžeš být ale i docela zbrklá a jednat neuváženě. Možná se vyřeší nějaký dlouhodobější problém, nebo se prostě jen s někým pořádně pohádáš, řekneš co si myslíš a vyčistí se tím vzduch. Ovládání sebe sama tolik nefunguje, zato dobře funguje spontánnost, možná až neuváženost a prudkost.
Až Ti Mars půjde přes Lunu (v půlce března), dostanou se ke slovu i nevyřešené citové problémy, emocionalita vyplave na povrch, a to teprv bude třaskavá směs.
Teď je ale Mars hodný, dává Ti sílu a odhodlání k činům, nebojácnost, impulzivitu a sebevědomí.
Teď je vhodná doba (do toho března) vyřešit si všechno co potřebuješ, dokud na to máš dostatek energie.

Neptun právě prochází Tvým MC (nejistota v povolání, nevíš, jestli Tě Tvá práce uspokojuje, nevíš, co bys vlastně měla dělat), a za nějakou dobu projde Tvým Sluncem. To bude přibližně od března do června letošního roku , pak zacouvá zpět, a znovu se Ti na Slunce dostane až  leden-březen 2009.
To přinese takové snad i mystické nasměrování, jakoby zasněnost, a jistým způsobem i neschopnost a neochota vidět sebe i okolí tak, jak jsou v reálu. Idealizace sebe sama i okolí, skrývání za něco, někoho, útěky směrem dovnitř, uzavření, potřeba klidu, ticha a času na rozmyšlení, co dál.

Tolik zhruba z těch nejdůležitějších tranzitů.

Není tady

#94 23. 1. 2008 10:42

dajis
♥------

Ahoj Všem,

chtěla bych si nechat udělat astrologický výklad, můžete mi někoho doporučit??? Nebo kdyby tady byl třeba nějaký astrolog samouk a chtěl by si to vyzkoušet, tak mu klidně svěřím údaje a může pracovat....big_smile

Není tady

#95 23. 1. 2008 11:15

Mazlík
♥♥♥♥---

Ahoj, ahoj
i já se hlásím jako pokusnej králík, tréninková dráha nebo cvičiště  wink

Není tady

#96 23. 1. 2008 21:34

Damila
♥♥♥♥♥♥-

dajis napsal(a):

Ahoj Všem,

chtěla bych si nechat udělat astrologický výklad, můžete mi někoho doporučit??? Nebo kdyby tady byl třeba nějaký astrolog samouk a chtěl by si to vyzkoušet, tak mu klidně svěřím údaje a může pracovat....big_smile

Dajis,
není problém najít jakéhokoliv profes. astrologa přes internet.
V době, kdy jsem s astrologií začínala, nechala jsem si vypracovat horoskopy mně a dětí, a také svůj karmický horoskop. Musím říct, že jsem byla poměrně zklamaná. Ceny nejsou nejnižší, a přišlo mi, že to odflákli. Opsané stati z knih a PC programu. Nebudu jmenovat, nechci dělat negativní reklamu. A jsou to poměrně mezi astrology uznávaní kolegové (přesněji kolegyně). Ale byl to ještě větší impuls pro mě pustit se do astrologie sama.
Dnes, bych si vybrala jednoznačně ing. Antonína Baudyše staršího.

Není tady

#97 23. 1. 2008 21:37

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Mazlík napsal(a):

Ahoj, ahoj

Jinak, Dajis a Mazlík,
vrhněte sem svá data, nebo do SZ mně , Lupíně, a komu budete chtít se svěřit, my vás rozeberem na kousíčky...

Akorát ještě dlužím tranzity Doubravce a můžu se do vás pustit.

(Doubravko, chtěla jsem to udělat už dnes, fakt, vstávala jsem v noci. Sednu ke kompu, a až do rána jsem bezcílně blomala po netu. To je zhouba, tohle surfování! Pak ráno v práci, večer v práci...snad do víkendu to stihnu...)

Není tady

#98 23. 1. 2008 22:28

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Damila napsal(a):

Mazlík napsal(a):

Ahoj, ahoj

Jinak, Dajis a Mazlík,
vrhněte sem svá data, nebo do SZ mně , Lupíně, a komu budete chtít se svěřit, my vás rozeberem na kousíčky...

Akorát ještě dlužím tranzity Doubravce a můžu se do vás pustit.

(Doubravko, chtěla jsem to udělat už dnes, fakt, vstávala jsem v noci. Sednu ke kompu, a až do rána jsem bezcílně blomala po netu. To je zhouba, tohle surfování! Pak ráno v práci, večer v práci...snad do víkendu to stihnu...)

Muzu byt taky treninkova draha? Prosim prosim. Jestli toho uz nemate  hodne...kapitulation

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#99 23. 1. 2008 23:01

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

Dam, prosím tě, v pohodě, kdybys na to neměla čas nebo náladu, nemusíš vůbec. Mě jen zajímá pohled jiného oka, ale nijak na to nechvátám. smile A díky.

Není tady

#100 24. 1. 2008 7:36

Mazlík
♥♥♥♥---

Tak se Vám dávám v plen  wink  - 2.11.1966, 12.30, Žiar nad Hronom - stačí to takhle nebo ještě něco?

Předem moc děkuji a jsem zvědavá, co se bude dít smile . Skoro nevím, jestli se nemám bát, abych se o sobě nedozvěděla něco, co nechci lol . Ale ne, jen do mě, trénujte, berušky. Z toho, co teď prožívám mám pocit, že jsem zajímavý materiál lol lol lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí