6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Damilo, jestli můu poprosit já taky, stáhnout ten program mi nejde, neumím to, tak a přijede syn, snad mi to stáhne. Horoskop z dřívějka mám a sedí, ale zajímaly by mě té ty tranzity. Polemizovat budu ráda, dost jsem na sobě pracovala, nebo moná na mě pracovalo seskupení planet. Data 13.2.1954 12.00 Praha Díky
Není tady
Dam, jestli bys chtěla zpětnou vazbu, můe zkusit 8.3.1980 5:00 Děčín (jako já). Vím, co mi tam teď kde lítá a nacházím jasné souvislosti ve světě vnějím i vnitřním, take kdy se ti bude chtít...
Není tady
Damila napsal(a):
Saturn na ASC to je uzavření starého a otevření prostoru pro nové. Jsou situace, které by ti mohly připadat hodně těké, mohla by ses bát jít do toho, něco Ti bude bránit, ale povětinou to bude jen Tvůj strach, co Ti bude klást překáky. Jeliko je to do kvadrátu na Slunce (vládce 12. domu)-Jupiter (vládce 4. domu) v 10. domě, mohlo by se to týkat klidně zaměstnání, nebo Tvého působení na veřejnosti, případně vztahů s rodičem. A ten 12. dům, to jsou instituce, ale také izolace. Moná se potřebuje trochu stáhnout, aby sis některé věci v sobě utřídila. Co vlastně chce a jakým způsobem.
Saturn nám pomáhá vyzrát, a oceníme to a zpětně.
Dodá Ti stability a vezme trochu odvahy, ale přidá odhodlání, houevnatost, pracovitost. Můe být na sebe a příli tvrdá.
Tranzitní Neptun Ti dělá krásné trigony na natální konj. Neptun-Saturn, a Mars, ale také opozici na Pluto.
Je to doba proměny, ale spíe jemnějí, sofistikovanějí, na duchovnějí úrovni. V 6. domě Tě upozorní, e zdravotní potíe pocházení zevnitř, ze způsobu mylení a jednání, z toho, jak moc si (ne-)dovolíme proít emoce.
Uran v trigonu na nat. Uran a kvadrátu na Lunu. Změna, zvrat, a asi i v citové oblasti, nebo ve vedním ivotě, a záleitostí týkajících se domova, partnerství, případně kolegů (4. a 7. dům). Můe to být změna velice subjektivní, která se odehraje jen ve Tvé hlavě, změna náhledu na situaci, ale také citové a emocionální "úrazy" a karamboly.
Dami, tak tos mě překvapila - myslím tím Saturnem. Tipla bych si, e přecházeje Asc, bude spí jaksi brzdit vnějí projev, odmaskovávat, nebo tak něco.
Nicméně - spí je to, jak říká ty; uzavření starého. Jene - to u cítím velice silně tak od jara, take nevím....:co:Rodiče u dlouho nemám a vztahy...jo jasně! Definitivně jsem se smířila s mámou! Ausgerechnet někdy v říjnu-listopadu, představ si... No vida Zato kvadratura na Slunce, to by mohlo být - mylení je pro mě nezvykle namáhavé.
Co cítím velmi přesně, to je asi ten Neptun, protoe mám homeopatikum, které mě doopravdy velmi jemně, ale velmi vytrvale "natáčí", nebo "poposouvá" - tak nějak. Tohle cítím kadý den. Ovem, e nemoci jsou záleitosti skoro vdycky psychické, to vím u dáávno....tady si Neptun nekrtne Opozici na Pluto - no tak to nejsem s to odchytit, to bude generační . A Neptun je teda ve Vodnáři, jo? Jestli mi můe ty tranzity poslat, budu ráda, aspoň se kouknu, jak to vlastně vypadá Meil ti posílám ve zprávě, nevím jestli ho má.Ď!
Není tady
Doubravka napsal(a):
Dam, jestli bys chtěla zpětnou vazbu, můe zkusit 8.3.1980 5:00 Děčín (jako já). Vím, co mi tam teď kde lítá a nacházím jasné souvislosti ve světě vnějím i vnitřním, take kdy se ti bude chtít...
krásné ivotní číslo, jsi třetí koho znám s 11
Není tady
Lupí, posláno. Vytiskni si to. Vnějí kruh jsou tranzitní planety, vnitřní natální planety. Aspekty jsou zapsány jen mezi tran. a natálními, ne mezi sebou.
Děkuji za komentář mého pohledu na Tvé tranzity.
S tím Saturnem můe mít pravdu, určitě, Saturn je brzda, ASC vnějí projev, určitě se to můe projevit i takto.
A ano, Neptun je stále ve Vodnáři.
Není tady
Damila napsal(a):
Lupí, posláno. Vytiskni si to. Vnějí kruh jsou tranzitní planety, vnitřní natální planety. Aspekty jsou zapsány jen mezi tran. a natálními, ne mezi sebou.
Děkuji za komentář mého pohledu na Tvé tranzity.
S tím Saturnem můe mít pravdu, určitě, Saturn je brzda, ASC vnějí projev, určitě se to můe projevit i takto.
A ano, Neptun je stále ve Vodnáři.
Neptun na mě působí přesně jak píe, taky mi tam přes něco leze.
Není tady
Keito, Doubravko, Tetamámo,
děkuji za nový materiál (vae data), jistě se k tomu tady taky dostanem.
Není tady
poletucha napsal(a):
Doubravka napsal(a):
Já mám neteřku s jedenáctkou.
Není tady
Já kamarádku....děkuju, Dami, vytisknu!
Není tady
poletucha napsal(a):
Doubravka napsal(a):
No, Pol, v numerologii jsem nepokročila dále ne "začátečník", tak ti ani nevím, co ta jedenáctka vůbec chce říct.
Tak jsem teď trochu provětrala gůgla, ale moudrá z toho nejsem, neb významy se různí od "rozený vůdce... mistrovské číslo..." a po "snílek, jeho ostatní vyuívají a který má problém poznat co je realita..." jinde zas e silně karmické číslo... jakoby mi nestačily ty dvě osmy a rovina Saturnu, e... (ale za to jsem vlastně ráda, kadá výzva dobrá a kadý zpracovaný "problém" dvakrát tak )
Není tady
keito napsal(a):
Damilo, kdy vidím, jaké jsi udělala krásné tranzity Lupině - teda říká se tomu snad tranzity, ne? Neudělala bys to taky mně? Kdy jsem v tom "záběhovém" období? CO? Prosím prosím
Keito, pomalu jsem se pustila do Tvých tranzitů (jde to pomalu, taprv se to učím, a tak se v tom dost plácám...kdy si najednou uvědomím, e tohle jsem u někde viděla. Ne přesně tohle, ale něco hodně podobného.
Ví Ty vůbec, e jste s Lupínou od sebe jen pár dní (ve stejném roce) a e máte docela podobný horoskop? I ASC obě v Panně. Tranzity budou podobné. Musím si jetě něco o tom přčíst, a tu nepíu úplné bláboly, a hodím to sem. Pa.
Není tady
Damila napsal(a):
keito napsal(a):
Damilo, kdy vidím, jaké jsi udělala krásné tranzity Lupině - teda říká se tomu snad tranzity, ne? Neudělala bys to taky mně? Kdy jsem v tom "záběhovém" období? CO? Prosím prosím
Keito, pomalu jsem se pustila do Tvých tranzitů (jde to pomalu, taprv se to učím, a tak se v tom dost plácám...kdy si najednou uvědomím, e tohle jsem u někde viděla. Ne přesně tohle, ale něco hodně podobného.
Ví Ty vůbec, e jste s Lupínou od sebe jen pár dní (ve stejném roce) a e máte docela podobný horoskop? I ASC obě v Panně. Tranzity budou podobné. Musím si jetě něco o tom přčíst, a tu nepíu úplné bláboly, a hodím to sem. Pa.
No jo děvče, na to jsme tuhle s Lupi přily. e to máme hodně podobný. Dokonce chvilku bylo i podezření, e jsme se narodily ve stejný den, to se později prokázalo jako omyl. Ale ty planety máme velmi podobně rozmístěný. Myslím a na tu Lunu, já ji mám jinde ne ona. Ale jinak prý jako přes kopírák, pravila Lupina
Tak jo, tak se tím pozvolna prokousej, ádný spěch. A děkuji ti
Není tady
Holky, chtela jsem se na neco zeptat. Doufam, ze nebudu moc a zbytecne nezahlcuju vlakno. Co znamena osmicka v datu narozeni? Pracuju ted pro dva lidi , s kterymi mam velmi blizky vztah (a taky u nich bydlim) a dalo by se rcit, ze mi to hodne zmenilo zivot (zatim v dobrem). Co me zarazilo je, ze vsichni tri jsme se narodili osmy den v mesici (ale kazdy jiny mesic). A dokonce matka jednoho z tech lidi, ktera umrela kratce po tom, co jsem se vclenila do rodiny, se narodila ve stejny den a mesic jako ja. Na nahody sice verim ale tohle je i na me velka divocina. Tak by me zajimali ty osmicky. Jestli je to fakt jen nahoda nebo za tim neco hledat...
Upravil(a) taurus (18. 1. 2008 13:21)
Není tady
Význam vibrace čísla 8 ( pozor, platí i pro osoby narozené 17 a 26 dne v kterémkoli měsíci)
Jsou to lidé rezervovaní a stydliví. Nederou se nijak dopředu, ale pomalu a jistě se dostanou tam, kam chtějí. Stydlivost a málomluvnost zastírají jejich intenzivní touhu dosáhnout vrcholu profese nebo kariéry. Jsou dobrými učiteli nebo advokáty a jsou vynikající ve vem, co vyaduje trpělivost a inteligentní závěry.
Větinou mívají v dětství slabé zdraví, ale postupně zesílí a dlouhověkost je u lidí čísla 8 běná.. Je vyjímkou najít osobu čísla 8 , která by věci odkládala, nebo by něco "zpackala". Jsou spolehliví a jejich přítomnost je příjemná. Mají smysl pro humor. Chovají se tak, jako by jim nezáleelo na pochvale, ale větina z nich se tajně z pochvaly těí. Skrývají svoji radost ze strachu. e by mohli být povaováni za slabé. A to je to poslední o co by stáli. Ač vibrace č.8, tak jako vechna jednoduchá čísla se navzájem ovlivňují se slunečným znamením osoby a charakteristické vlastnosti nejsou vdy zastoupeny, projeví se tu a tam. Větina lidí č.8 má nevyzpytatelnou a prudkou povahu a obrovskou vnitřní sílu.Často hrají důleitou úlohu v dramatech ivota a jsou i pro druhé často nástrojem osudu. Mají často tendenci k náboenskému fanatismu a neohroeně stojí tváří v tvář tomu, čemu věří.
Ačkoliv se zdají být chladní a nedávají náklonnost těm, které milují najevo, umí být stydlivě nění a velmi oddaní. Zoufale potřebují být milováni a jsou schopni obrovských obětí pro ideál, ambice, nebo pro ty, kteří jsou na nich závislí. V padesáti vypadají a jednají mlaději ne ve dvaceti. Mají vysoké poadavky na sebe i na ostatní.
Vechny ty projevy moudrosti a dospělosti, sebekontroly a kázně způsobují, e srdce osoby č.8 je oputěné, touící a potřebuje se naučit, e hledání těstí není hřích.
Linda Goodman- Sluneční znamení
Upravil(a) lueta (18. 1. 2008 14:09)
Není tady
Luet, při ví úctě..... e bych za deset let měla vypadat líp ne před dvaceti....... .....no ale představa je to pěkná. Jo vlastně, já jsem ta vyjímka, páč věci s oblibou odkládám, nebo spí hrnu před sebou - teda ty pracovní only.
Není tady
Hani napsal(a):
Luet, při ví úctě..... e bych za deset let měla vypadat líp ne před dvaceti....... .....no ale představa je to pěkná. Jo vlastně, já jsem ta vyjímka, páč věci s oblibou odkládám, nebo spí hrnu před sebou - teda ty pracovní only.
Ale Haňulko, neříkej, e nevypadá dnes líp, ne před deseti lety! Tomu nevěřím
Není tady
Taky u se těím jak budu mládnout... i kdy proč ne, kdy u v patnácti jdouc se svojí mladí sestrou mě oslovovali "maminko" a poutěli s "děátkem" sednout...
Není tady
Doubravka napsal(a):
poletucha napsal(a):
Doubravka napsal(a):
No, Pol, v numerologii jsem nepokročila dále ne "začátečník", tak ti ani nevím, co ta jedenáctka vůbec chce říct.
Tak jsem teď trochu provětrala gůgla, ale moudrá z toho nejsem, neb významy se různí od "rozený vůdce... mistrovské číslo..." a po "snílek, jeho ostatní vyuívají a který má problém poznat co je realita..." jinde zas e silně karmické číslo... jakoby mi nestačily ty dvě osmy a rovina Saturnu, e... (ale za to jsem vlastně ráda, kadá výzva dobrá a kadý zpracovaný "problém" dvakrát tak )
Já se se svou 11 taky hlásím do party!!!
Já zase někde četla, e tito lidé jsou velmi duchovně zaloení
Není tady
číslo 11 znamená mimo jiné vysokou inteligenci a bystrost.
Kdy jsem se učila numerologii a vibraci jmen, zkusila jsem vibraci nicku poletucha, jak potěena jsem byla , a ani to nemusí být pravda.
Není tady
Pol - ale jak se rozhoduje, kdy je to jedenáctka a kdy dvojka? jakoe dvojka ti vyjde jen jako součet dvojky a nuly, jo?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Pol - ale jak se rozhoduje, kdy je to jedenáctka a kdy dvojka? jakoe dvojka ti vyjde jen jako součet dvojky a nuly, jo?
11 se nikdy nedělí, take ano
stejně tak se nedělí 22, to je mistrovské číslo
Upravil(a) poletucha (18. 1. 2008 22:22)
Není tady
.......??
Já myslela, e se sčítá....... a nee dělí
Není tady
lupina montana napsal(a):
.......??
Já myslela, e se sčítá....... a nee dělí
promiň, po dlouhé době piju víno, po několika náročných dnech a nocích jsem ukončila a odevzdala práci a teď tu tupě sedím s vínem a relaxuju, ale mám u dost, hi, hi
jasně, e sčítá
Není tady