6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Projednávat?? No to nevím...asi astrologie, no ni? Spí jem myslela, e bychom si vyměňovaly názory a přístupy a - ti zkuenějí - taky zkuenosti....takovej pokec naivo
Byl to jen nápad a neboj - já jsem zase zdaleka od tebe
K těm efemeridám - tak asi jsem se jich jen nepatřičně lekla a nepochopila ten systém - zkusím se na to jetě podívat.Ono, jak je tam moc čísel, tak mě to vyděsí jen od pohledu...já spí ty archetypy a psychologii
Odkaz na tvůj program by asi byl nejlepí, e bys mi mohla kdytak poradit - díky, to bych byla ráda.
Není tady
Jo aháá! Fakt mě jen zblbnul pohled na tolik numer...u se mi povedlo pochopit, e to jsou roky, a e kdy rozkliknu přísluný rok, objeví se mi normální, lidský, důvěrně známý efemeridy....efemeriděnky To jsem se potěila! Akorát nevím proč je u některých letopočtů A a u některých zase I....
Není tady
Lupi, jestli chce, prográmek ti můu poslat.
Teda obyčejného Astrologa 5. - ten by měl být někde i ke staení. Né e by to umělo divy, ale s tranzitama já si tam hraju tuze ráda.
Není tady
Jasně, Astrolog 5.40, 5.41F a 5.41G jsou nejsnadnějí volbou a zdarma.
http://www.astrolot.cz/software/soft3pul.htm - Kliknout na podtrený text "je freeware".
nebo domovská stránka : http://www.astrolog.org/astrolog.htm
Jde do toho stáhnout i četina (ale jen do hlavní lity a některých popisků), také kompletní asi 100 stránkový manuál, ovem v angličtině, a jeho "výcuc" v četině od petra Trnky (asi 12 stránek).
Můeme navigovat přes diskusi v jednotlivých krocích práce s programem.
Upravil(a) Damila (14. 1. 2008 7:02)
Není tady
http://bonusweb.idnes.cz/download/stare … g540cz.zip
Vlevo v tom čtverečku bys měla kliknout na podtrený text a rozbalit do sloky, kde má ten program Astrolog. 5.40
Není tady
A tady ten český návod:
http://www.astrolexikon.ic.cz/POMUCKY/p … rologu.htm
Není tady
čus, jsem zcela pro astrologické setkání na nejvyí laické úrovni.
díky za prográmky, jdu si je zkusit stáhnout.
Není tady
Dami, Doubravko, řeklo mi to, e server je 100% vytíený
To je jedno....zas denně se tím nezabývám....vystačím si s Astromatem
Není tady
Tak teď jsem si něco stáhla...tuím, e 5.40, ale jak se mi tam vybalilo těch milion něčeho, tak mi bude chvíli trvat, ne zjistim, co tam mám nechat a co můu smazat
Není tady
lupina montana napsal(a):
Tak teď jsem si něco stáhla...tuím, e 5.40, ale jak se mi tam vybalilo těch milion něčeho, tak mi bude chvíli trvat, ne zjistim, co tam mám nechat a co můu smazat
Co? Co Ti to vyvalilo? Nerozumím.
Po nainstalování rozklikne lutou ikonku Saturna (prostě té planetky s prstencem) a jedééém.
Není tady
A ty ostatní můu smazat VECHNY??
Není tady
A ty ostatní můu smazat VECHNY??
Co bys mazala?
To tam potřebuje. Ikona je jen brána k otevření programu.
Není tady
Já myslela ty ostatní ikony, protoe to tam naskákalo asi v deseti částech...různý loga a čísílka a tak. Ikon bylo asi deset a já nevěděla, jestli některá není důleitá pro provoz. Ale u jsem to pořeila metodou pokus-omyl
Není tady
Tak co, jak to jede?
Není tady
Jéi, Dami, to jsi na mě moc hrr.... Já zas takovej divous astrologickej nejsem a taky nemám konkrétně proč se v tom rochňat - jen tak mě nic nenapadá, mě to spí začne bavit, kdy je řeč o někom konkrétním, jako byl třeba Kefír
Není tady
Dobře dobře, zmírním tlak...
Bylo by fajn něco tu rozebrat, ikdy zrovna Kefír...ne e by to nebyl dobrý studijní materiál, ale bez jeho souhlasu je to jaksi neetické.
Není tady
Jéi, Dami, to jsi na mě moc hrr.... Já zas takovej divous astrologickej nejsem a taky nemám konkrétně proč se v tom rochňat - jen tak mě nic nenapadá, mě to spí začne bavit, kdy je řeč o někom konkrétním, jako byl třeba Kefír
Hele Lupi, rozeber třeba mě. Třeba z postavení planet vyplyne nějaká pro mě důleitá info
Není tady
Nee....etické nebo ne, Kefíra dos bolo
Klidně můem rozebírat mě, jestli vám to nevadí....aspoň budete mít zpětnou vazbu
Není tady
Kdo umí a nebojí se, nech sem vlepí svůj radix, prosím.
Já to neumím vloit, a kdesi jsem tady četla, e to snad ani do diskuse vlepit nejde.
Tak si budem moná muset vystačit s daty a mít to doma na papíře a sem psát jen poznatky...
Není tady
No tak fakt nejde......ale dám sem odkaz, ne?
krutibrko........... ani ten nejde!!
tak 29.5.1953 - čas mezi 11.30 a 11.45. tak zadávám 11.40 Na tom co pouíváte vy by to nelo sem vloit,
Není tady
No tak fakt nejde......ale dám sem odkaz, ne?
krutibrko........... ani ten nejde!!
tak 29.5.1953 - čas mezi 11.30 a 11.45. tak zadávám 11.40 Na tom co pouíváte vy by to nelo sem vloit,
No ale lo by to třeba jako obrázek hodit na web do nějaké galerie a semka dát odkaz.
A co dát kolečko místo metříku, jak mají těhulky nebo snailky? Jene to by zas bylo malinké a nepřehledné... Tak co navrhujete?
Není tady
Lupí, zmocnila jsem se Tvých dat a udělala si tranzity.
No prima.
Právě Ti Saturn courá po ASC tam a zpět a dělá zároveň kvadrát na Slunce s Jupiterem. Jeliko neznáme přesný čas narození (a tím ani přesný stupeň ASC), nedá se přesně říct, kdy Saturn přeel a přejde. Jednou přeel někdy v říjnu-listopadu, podruhé teď se přiblíí někdy koncem ledna a dalí návrat Tě čeká o letních prázdninách tedy červenec-srpen.
(Já mám Lunu na stejném místě, kde Ty má ASC, a tak mi toté ná "velký učitel Saturn" dělá na Luně.)
Co to pro Tebe znamená...
Saturn na ASC to je uzavření starého a otevření prostoru pro nové. Jsou situace, které by ti mohly připadat hodně těké, mohla by ses bát jít do toho, něco Ti bude bránit, ale povětinou to bude jen Tvůj strach, co Ti bude klást překáky. Jeliko je to do kvadrátu na Slunce (vládce 12. domu)-Jupiter (vládce 4. domu) v 10. domě, mohlo by se to týkat klidně zaměstnání, nebo Tvého působení na veřejnosti, případně vztahů s rodičem. A ten 12. dům, to jsou instituce, ale také izolace. Moná se potřebuje trochu stáhnout, aby sis některé věci v sobě utřídila. Co vlastně chce a jakým způsobem.
Saturn nám pomáhá vyzrát, a oceníme to a zpětně.
Dodá Ti stability a vezme trochu odvahy, ale přidá odhodlání, houevnatost, pracovitost. Můe být na sebe a příli tvrdá.
Tranzitní Neptun Ti dělá krásné trigony na natální konj. Neptun-Saturn, a Mars, ale také opozici na Pluto.
Je to doba proměny, ale spíe jemnějí, sofistikovanějí, na duchovnějí úrovni. V 6. domě Tě upozorní, e zdravotní potíe pocházení zevnitř, ze způsobu mylení a jednání, z toho, jak moc si (ne-)dovolíme proít emoce.
Uran v trigonu na nat. Uran a kvadrátu na Lunu. Změna, zvrat, a asi i v citové oblasti, nebo ve vedním ivotě, a záleitostí týkajících se domova, partnerství, případně kolegů (4. a 7. dům). Můe to být změna velice subjektivní, která se odehraje jen ve Tvé hlavě, změna náhledu na situaci, ale také citové a emocionální "úrazy" a karamboly.
Tolik můj (stále jetě spíe laický) pohled.
Jak to vidí a vnímá na sobě Ty?
PS:
Jestli chce, můu zaslat mailem oscanované Tvé tranzity, ne se to naučí sama na tom programu.
Upravil(a) Damila (16. 1. 2008 7:46)
Není tady
keito napsal(a):
Damilo, kdy vidím, jaké jsi udělala krásné tranzity Lupině - teda říká se tomu snad tranzity, ne? Neudělala bys to taky mně? Kdy jsem v tom "záběhovém" období? CO? Prosím prosím
Dej data.
Ale já bych chtěla s vámi polemizovat, a chtěla bych, aby jste mi řekli, jak to ve skutečnosti máte a e něco třeba vůbec nesedí. Já se tranzity teprv učím, ví?
Není tady
Damila napsal(a):
Dej data.
Ale já bych chtěla s vámi polemizovat, a chtěla bych, aby jste mi řekli, jak to ve skutečnosti máte a e něco třeba vůbec nesedí. Já se tranzity teprv učím, ví?
No jo děvče, já toho s tebou moc neproberu, neb o tom nevím vůbec nic. Zato ty asi jo, alespoň podle toho, co jsi napsala Lupině, na mě činí dojem znalce
Omlouvám se, e jsem se takhle vetřela, jen e mám teď takové hektické období a ráda bych zvěděla, která e z planet mi kde courá po horoskopu a co mi asi tak vzkazuje ...e bych se přizpůsobila a lo by vechno lehčejc. Ví? ... A já ti pak řeknu, jestli to sedí nebo neteda z pohledu toho, co se mi děje ...nebo jsi to myslela jinak?
Moje datum: 2.6.1953 12,30 Praha děkuji
Není tady