18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zkousel jste nekdo na CHYTRE ZENE poradnu od astrolozky?Ja to zkousela a odpoved me velice prekvapila, napsala vlastne co ja sama vim.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Zkousel jste nekdo na CHYTRE ZENE poradnu od astrolozky?Ja to zkousela a odpoved me velice prekvapila, napsala vlastne co ja sama vim.
Co je to na "chytré eně"? Opi prosím odkaz, podívám se tam... zajímá mě to...
Není tady
Tadyk to má Viktorko...... http://www.chytrazena.cz/poradna/astrologie
Upravil(a) Lena01 (4. 10. 2007 10:39)
Není tady
Lena01 napsal(a):
Tadyk to má Viktorko...... http://www.chytrazena.cz/poradna/astrologie
Dik
Není tady
Nic proti, ale vkládat na veřejně přístupné stránky své citlivé údaje.... narození a Jméno ,současně se svým osobním problémem je mi dost proti srsti. Já bych to nerobila....
Jmeno si muzes zmenit a datum narozeni je skryt pod xxx.
Není tady
Jen drobnost: pokud si člověk nechá vypracovat horoskop, aby zapátral v budoucnosti a časem zjistí, e mu horoskop téměř 100% vychází, je třeba mít na paměti 2 věci:
Tu první, e astrolog je skuený, profesionální, co je pozitivní.
A druhou, e sdotyčným, který si horoskop nechal vypracovat, není něco v pořádku duchovně, e je nevyzrálý.
Ostřílení esoterikové vědí, e duchovně vyrálý člověk má moc "pohnout planetami", tedy to, co má v horoskopu zhruba načrtnuto, můe změnit, nejlépe pozitivním směrem, můe se vyhnout negativním věcem.
Jak říká Kristus v Bibli: ..kdyby jste měli víru, řekli byste této hoře, aby se vyrvala ze země a vhla do moře...
Myslím, e jako princip je to vystihující.
Není tedy dobré se radovat z toho, e horoskop je "itý na míru", ba naopak, zapracovat na sobě a naučit se "pohnout svými hvězdami".
Není tady
Kazaline, to je velice hezky a výstině řečeno! Beru tarot a horoskopy jeden z odrazových můstků vedoucích ke změně nebo k rozvoji.
Dávno jsem zaila, jak se můu stát hloupě závislou na horoskopech v různých formách...hledala jsem si berličku, e "vechno dobře dopadne", přitom řeení jsem měla jen sama v sobě. A co nemůu změnit, s tím se musím naučit ít.
Není tady
Regino, to se mi vybavil film Jáchyme, hoď ho do stroje, jak Sobota lítal se sjetinou z počítadla, jaké má dny.
Ale kadý si tím proel, do doby, ne zjistil, e tudy cesta nevede a je třeba s "tím něco začít dělat". Myslím ze ivotem a jeho smyslem jako takovým. Rozvinutě řečeno: konečně se spojit se svou duí a nechat jí prostor k tomu, co si tady na Zemi vytýčila za úkoly, učení a jiné povinnosti.
Myslím, e dui je zcela jedno, jestli má partnerka bude blondýna se estkama, nebo bruneta s citronkama, jestli budu mít modrou Alfu, nebo červeného Citroena
Také zenovky beru jen jako velmi hrubý nárys, který stejně plave na gumě času, nebo v paralelní dimenzi, kdy stejně dojde k bodu, kdy si to udělám podle potřeby a situace.
Není tady
Jedno jsem si ze zenových karet odnesla: tady a teď. A iju podle toho.Nebo se o to pokouím.
Není tady
Nicméně je astrologie vynikající nástroj na jakési....mapování terénu. Jasněe to, jak a kudy přesně člověk půjde, je u jen jeho věc -ale leckdy člověka poněkud uklidní, kdy se doví, e některé věci má prostě loený a můe se pak soustředit na důleitějí věci, ne měnit neměnitelné
Není tady
lupina montana napsal(a):
Nicméně je astrologie vynikající nástroj na jakési....mapování terénu. Jasněe to, jak a kudy přesně člověk půjde, je u jen jeho věc -ale leckdy člověka poněkud uklidní, kdy se doví, e některé věci má prostě loený a můe se pak soustředit na důleitějí věci, ne měnit neměnitelné
Výborná je astrologie vodnářkého věku, nakouknout na lajnu z minulosti, podívat se zpět, navázat tu nit z minulých ivotů a provádět případné korektury a jiná vylepení. Zde je dobré vodítko ascendent, která je vlastně tou nití. Jeliko pokud člověk nezná minulost, nemůe budovat současnost, případnou budoucnost.
V mém případě bylo vdy zvlátní, e pokud jsem si nechal vypracovat horoskopy, vdy jen pro minulost, abych viděl aspekty příčin, proč se stalo to či ono a nebo horoskopy na přítomnost, v jakém bodě momentálně stojím. Nikdy mě to nepustilo do vypracování horáku pro čas budoucí. V mysli jsem měl...jo, teď si nechám udělat tranzit na 6 měs. dopředu a stejně mě nitro zabrzdilo a upustil jsem od té mylenky.
Kdy jsem byl u kartářky, tak stejně padlo opět téma minulosti. Kartářce jsem to ani říkat nemusel, vycítila to sama.
Někde jsem četl zajímavé moudro: I kdyby jsi znal vechny situace v budoucím čase, co přijdou, stejně bys podle nich neil.
Není tady
Kazalin napsal(a):
Není tedy dobré se radovat z toho, e horoskop je "itý na míru", ba naopak, zapracovat na sobě a naučit se "pohnout svými hvězdami".
nebo-li pohnout zadkem, abychom pohnuli svými hvězdami
... nedávno jsem se dozvěděla, e posledních asi 200 let hvězdy nejsou na svých místech, ale jsou "opoděny" o 40 dní, tudí já nejsem kozoroh , ale něco mezi tírem a střelcem.
Zajímavé, původní horoskop mi sedl tak krásně a vida, po průzkumu posunutého horoskopu se taky vidím
Jakpak to teda vlastně asi je?
Upravil(a) poletucha (22. 10. 2007 17:36)
Není tady
No jestli je to pravda, tak chápu, proč nejsem skoro v ničem a na to snění a závislost Ryba
Není tady
Kazaline, člověče, jene já mám tu minulost fákt zatrhnutou! Ta astroloka, co dělá ty karmické horoskopy, se mi vůbec neozvala, tak jsem to přihodila do kolonky "zakázáno" a bylo.....
Vidí, podaktorí z nás si musej vystačit s tím co JE...
Co je to "astrologie vodnářského věku?" Respektive - jak se lií od té Nevodnářské??
Není tady
Kazaline, člověče, jene já mám tu minulost fákt zatrhnutou! Ta astroloka, co dělá ty karmické horoskopy, se mi vůbec neozvala, tak jsem to přihodila do kolonky "zakázáno" a bylo.....
Vidí, podaktorí z nás si musej vystačit s tím co JE...
Co je to "astrologie vodnářského věku?" Respektive - jak se lií od té Nevodnářské??
Zde je ve: http://home.tiscali.cz:8080/aquarian_as … index.html
co se týče toho posunutí, nemyslím, e by to byla důvěryhodná informace. Kadý si můe napsat cokoliv kamkoliv a sdruení, jako je Sysyfos aj. kteří brojí proti duchovnu je spousta. Já naopak četl, e hvězdná mapa je stále na svém místě ji od předdynastického egypta, kde z reliefu bylo ji astrology Napoleona spočtena správnost a dnení technikou přepočtena jako správná.
Není tady
info "posunutí" je od astrologa, dělajícího i esoterické horoskopy
sama nevím co si vybrat
Není tady
Poletucho, já se domnívám, e se jedná o precesi, posunutí jarního bodu, pokud jsem ten výraz napsala správně, tak by se dalo určitě najít na internetu více informací. Někde jsem to v minulosti četla a pochopila, e se nejedná o tak zásadní posuny, jak je zmiňuje, které by v podstatě musely vechny dosavadní pouívané charakteristiky osobností narozených termínech od-do poslat k ípku.
Jo, teď jsme to odzkouela zadat precese a je toho hodně, nechce se mi to samotné probírat a číst, je to sloitějí na interpretci... tak jestli má zájem, zkus to.
Milí "spoluskoroastrologové"
Zajímá mě, jestli si děláte tranzity (případně i direkce) a pokouíte si to vyloit, a jestli vám to funguje.
Mně v minulém roce 3x proel Saturn přes ASC.
Ne, e bych se děsila nějak zvlátě dnů, kdy se to stane, ale je fakt, e jsem nakonec nezpozorovala vůbec nic. Moná to zhodnotím a zpětně, nevím.
Spí, ne přechod Saturna (teď ho mám přesně na natální Luně) pociuji tranzity Marse, a to hlavně v partnerském vztahu. Protoe máme s muem Marsy na stejném místě, tak nám to vibruje oběma a v těch dnech (týdnech) dochází k výraznému napětí.
Máte taky něco takového vypozorováno u sebe?
Není tady
Nedělám...ale docela by mě to zajímalo. Dami, nemá ale nějaký stránky se současnýma efemeridama? jak si tam zadám "efemeridy",vylezou mi vesměs astronomický stránky.... U Dobry měli jednou komplet ty velký a já jima tehdy zhrdla
Není tady
Efemeridy bývají součástí přímo astrologických programů. Zkus pohledat, jestli i ten Tvůj je nemá.
Jinak o effemeridách v elektronické podobě fakt nevím, jestli najdu, dám odkaz.
Pouívám klasické, v kníce. Mám to radi v ruce, ne na obrazovce. Jsem holt hmatový typ.
Není tady
Zkus tento odkaz.
http://www.astro.com/swisseph/swepha_e.htm
Jde Ti to otevřít?
Není tady
Dami, děkuju, otevřít mi jdou, jene bohuel anglicky umím tak objednat sodovku Take jsi hodila perlu....ví kam! Ono já a je zas někde potkám v tý kniní podobě, skočím po nich bez váhání, protoe se mi taky víc líbí, nehledě k tomu, e se v nich taky u vyznám Ony dost stojej a já se tehdy ulakomila a koupila jsem si jen ty, co mě přímo zajímaly - padesátá, sedmdesátá a osmdesátá léta. Take ta bych měla - jene jsou mi na tranzity nanic
Jo a astrologickej program nenám - teď jsem jeden objevila ku staení, jene jsem se kdesi v půlce zasekla a nevěděla, jak dál - já si je kreslim jak za starejch časů
Hele, co ten astrologickej slet? nechcete? e bychom uspořádaly - někdy zkraje léta, třeba?
Není tady
Dami, děkuju, otevřít mi jdou, jene bohuel anglicky umím tak objednat sodovku Take jsi hodila perlu....ví kam! Ono já a je zas někde potkám v tý kniní podobě, skočím po nich bez váhání, protoe se mi taky víc líbí, nehledě k tomu, e se v nich taky u vyznám Ony dost stojej a já se tehdy ulakomila a koupila jsem si jen ty, co mě přímo zajímaly - padesátá, sedmdesátá a osmdesátá léta. Take ta bych měla - jene jsou mi na tranzity nanic
Jo a astrologickej program nenám - teď jsem jeden objevila ku staení, jene jsem se kdesi v půlce zasekla a nevěděla, jak dál - já si je kreslim jak za starejch časů
Hele, co ten astrologickej slet? nechcete? e bychom uspořádaly - někdy zkraje léta, třeba?
Jestli to jde otevřít, tak je jedno, jakým jazykem to je, ne? Čísla jsou vude stejná a názvy znamení jsou jen 12 slouv, to zvládne...
Jinak dělat kolečka "jak za starejch časů" má své obrovské kouzlo. Ne jsem měla počítač, tak jsem to taky dělala, a můu říct, e jsem vděčná, protoe mě to naučilo chápat, jak to funguje, jak se to dělá...
Kadý zpracovaný horoskop měl hodnotu několika hodinové práce. Více jsem mu rozuměla a více jsem si kadého potem a časem zaplaceného horoskopu váila.
Nejvíc mi dělal problém převod z desítkové do edesátkové soustavy, a naopak. Skončila jsem s matemetikou v 8. třídě Z, take byla nutná spí logika, ne znalosti...
Jinak odkaz na program můu zaslat a postupně instruovat...jak bude chtít.
Je to nejsnazí a nejlevnějí.
Co se týče astrologického setkání, tak na to já nejsem. Jednak jsem asi z daleka, a jednak mám pocit, e nevím, co by se tam mělo projednávat...?
Upravil(a) Damila (13. 1. 2008 20:46)
Není tady