Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 10. 2007 20:25

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: muze se clovek zmenit?

Selima napsal(a):

big_smile a ja si zas amyslím, že len idioti sa nemenia. Inak sa všetci vyvíjame celý život.

stolt

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#27 4. 10. 2007 20:31

Al
♥------

Flower, pamatuji si tvuj prispevek o rozchodu po 5,5letech....  ale k tvemu dotazu. Otazka je podle meho nazoru ani ne tak o tom, jestli se clove muze zmenit, ale jestli si uvedomil co udelal spatne? Pokud si uvedomi i svoje chyby, potom bych o navratu premyslela, ale pokud ne, tak bych se urcite do niceho nevracela. Pises, ze v predchozich rozchodech si byla hlavne ty iniciatorem toho, aby to vsechno bylo zase dobre, ale co si uvedomil on? Promluvila bych si s nim. jak vidi vasi budoucnost, pokud by si se k nemu vratila. A pokud v tom nema jasno, do niceho bych se nevracela.... Takze muze se clovek zmenit? podle me ne, ale muze si uvedomit svoje chyby at uz jsou jakkekoliv a s tim se urcite neco delat da... :-) Kazdopadne, hodne stesti :-)

Není tady

#28 4. 10. 2007 22:19

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Blbost, od základů se člověk změnit nemůže. Může změnit jen některé dílčí věci. Introvert zůstane introvertem, ochlasta ochlastou, děvkař děvkařem, hrubec hrubcem, lhář lhářem. S tím nic dělat nelze.

big_smile a ja si zas amyslím, že len idioti sa nemenia. Inak sa všetci vyvíjame celý život. Zásadné veci sa možno nemenia, ale vzťahové názory a postoje určite áno... vďakabohu. Otázka je, ži sa zmenil - alebo môže zmeniť - ON. To ti my tu ťažko zodpovieme.

Vyvijet se a menit se, jsou pro mne a asi i pro Zephyra dve odlisne veci.

Vtahove nazory a postoje se meni, nevim, jestli vzdy dikybohu. A casto je k tomu nutny i novy partner.

Mimoto mam znacnou neduveru k chlapum, kteri slibuji hory-doly ve chvili, kdy zjisti, ze je na obzoru sok. Zvlast, kdyz byla byvala partnerka temer permanentne v podmince. Ale rozhodnout se musi flower, jestli ji za dalsi pokus stoji.

Není tady

#29 4. 10. 2007 23:28

flower
♥♥♥----

paneboze, mate vsichni strasnou pravdu... clovek se nezmeni ze dne na den, a musi jen sam chtit. ja sem se menila pet a pul roku. a ze sem teda ve svych letech hodne vyzrala, a za ty roky jeste vic,nechci ani rikat. je mi  22, vim ze pro mnohe z vas je  to malo,ale prozila sem toho dost na to, abych si srovnala,co chci. ale ted jak to ctu, tak citim,ze to fakt nema cenu. jsem strasne rada,za tahle stranky... ten clovek ke me bude mit uctu chvili a pak to bude to same. zjistila jsem ze jsem silna osobnost, a ze zvladnu vice problemu, nez on.zvladnu resit problemy, vyrovnat se, mluvit o tom, a on ne. a taky jsem zjistila jednu velkou pravdu:

Kdo nechce,hleda důvody, kdo chce hleda způsoby.

tohle se mi zalibilo natolik,ze jsem zjistila, ze jsem clovek,ktery chce hledat způsoby, a on clovek, ktery hleda důvody proc to nejde.
dekuju vsem za nazory, a  piste dal, me to strasne pomaha

Není tady

#30 5. 10. 2007 9:17

Eva28
♥♥-----

flower napsal(a):

paneboze, mate vsichni strasnou pravdu... clovek se nezmeni ze dne na den, a musi jen sam chtit. ja sem se menila pet a pul roku. a ze sem teda ve svych letech hodne vyzrala, a za ty roky jeste vic,nechci ani rikat. je mi  22, vim ze pro mnohe z vas je  to malo,ale prozila sem toho dost na to, abych si srovnala,co chci. ale ted jak to ctu, tak citim,ze to fakt nema cenu. jsem strasne rada,za tahle stranky... ten clovek ke me bude mit uctu chvili a pak to bude to same. zjistila jsem ze jsem silna osobnost, a ze zvladnu vice problemu, nez on.zvladnu resit problemy, vyrovnat se, mluvit o tom, a on ne. a taky jsem zjistila jednu velkou pravdu:

Kdo nechce,hleda důvody, kdo chce hleda způsoby.

tohle se mi zalibilo natolik,ze jsem zjistila, ze jsem clovek,ktery chce hledat způsoby, a on clovek, ktery hleda důvody proc to nejde.
dekuju vsem za nazory, a  piste dal, me to strasne pomaha

Ve tvé situaci jsem se také jednou ocitla, pořád jsem hledala chyby na sobě, v čem mu dávám podněty, že se ke mě ošklivě choval. A pak jsem přišla na to, že bych se neměla měnit já, ale rovnou změnit přítele...

Není tady

#31 7. 10. 2007 12:55

Torisa
♥♥-----

Podle mě, to není ani o tom, že se lidí mění, ale spíše, že se přizpůsobí tomu druhému.
Já sama se snažím kvůli svému příteli změnit, protože vím, že nemám povahu zrovna výstavní, ale přijde mi, že je to jen o dočasných přetvářkách a za čas, až rupnou nervy, bude úplně nejhůř dumbom

Není tady

#32 29. 10. 2007 10:36

Zakouma
♥♥-----

Zdědila jsem to nejlepší, co jsem mohla. Jsem pomlouvačná, náladová, nesnášenlivá, žárlivá, protivná a zlá. Děti nemám ráda dělají mi tady bordel. Zvířata nemusím dělají hluk a kytky mi nejdou. Bratr se mnou 5 let nemluví a manžel má svatou trpělivost. Není mi pomoci, nadřel by se i psycholog big_smile

Není tady

#33 29. 10. 2007 11:08

Eszter
♥♥♥----

Flower,vracet bych se nevracela a to z důvodů,které už tady byli popsané.Ale.mám z tebe takový pocit,že s tim všim ještě nejsi ani zdaleka smířená
a už bys chtěla zkoušet novej vztah...Myslím,že kdyby znal tvůj potencionální nový partner tvoje myslenkový pochody,tak by do toho s tebou nejspíš nešel.A možná se pletu,neznám chlapy moc dobře.ALE-aspoň z mého pohledu se začíná nový vztah kvůli tomu že to CHCEŠ,že chceš toho člověka,záleží ti jen na tom a nemyslíš na návrat do starýho vztahu.
Takže moje rada zní:Nevracej se,ale ani nezačínej něco,co by pro toho druhýho mohlo být vážné.Mohla bys mu ublížit,pokud si nejses jistá.Jak už tu někdo psal,jdi do toho nezávazně,jestli to umíš a jestli s tím bude souhlasit i protějšek.
Hodně štěstí

Život je boj a ten se bojuje až do konce...

Není tady

#34 30. 10. 2007 11:58

Meridiana
♥♥-----
Místo: Slaný

Co je do vínku dáno, to můžeš ovlivnit, ale nezměníš nic smile

Upravil(a) Meridiana (26. 9. 2024 19:41)

Není tady

#35 10. 12. 2014 13:21

Meridiana
♥♥-----
Místo: Slaný

smile

Upravil(a) Meridiana (26. 9. 2024 19:43)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí