29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můj přítel má rád jednoduché hodinky. Jakože jednoduchý design a mě se to také líbí. Třeba lington jsou krásné.
Není tady
já veškeré dárky nakupuji na internetu dcera si vždy vybere co chce je to pro mě jednoduší než trávím hodiny po krámech https://www.ewena.cz/Nausnice-c1_0_1.htm
Není tady
Ahoj holky, jsem s přítelem skoro měsíc a chtěla bych mu dát nějaký pěkný dárek k výročí. Poradíte někdo?
Není tady
Ahoj, já dostala od přítele k narozeninám podložku pod myš s naší fotkou. Bylo to moc milý. Nebo se mi líbila jako dárek i peněženka s fotkou. Našla sem ji na goddog.cz Zkus se podívat.
Není tady
Přítelivi koupím parfem a nebo romantickou večeři pres slevomaty.............
Není tady
A poraďte co dávat manželovi po sedmi letech manželství už mi nápady docházeji...
Není tady
A poraďte co dávat manželovi po sedmi letech manželství
Svatej pokoj...
Ale jestli to myslíš vážně, tak je to dost smutnej dotaz.
Není tady
Po sedmi letech manzelstvi jsem se 3x rozvedla. Perfektni darek, pro oba...
Není tady
Dorko, hned 3 krát najednou?
Není tady
Ale no tak... Ma prvni tri manzelstvi trvala kazde JEN sedm let. Ale to jsem si v tom kolobehu veci uvedomila az pote, co jsem kdesi nahodne vyguglila, ze prvni velka manzelska krize prichazi po sedmi letech...
Tak jsem to "ctvrte utrpeni" zkratila JEN na tri, a rozhodla se, ze vdavani se je definitivne konec... ;*
Není tady
Na tebe se, Dorko, už dá pohlížet jako na nebezpečnýho recidivistu
Není tady
Dorka napsal(a):
Po sedmi letech manzelstvi jsem se 3x rozvedla. Perfektni darek, pro oba...
Není tady
Ahoj, já příteli nechala vyrobit vlastní kalendář. Vybrala jsem naše nejhezčí fotky a nechala zpracovat u firmy https://www.karmasek.cz/ .. ze začátku jsem byla dosti skeptická, ale výsledek byl úžasný! Tak na to mrkni a třeba do toho taky půjdeš. Přítele to strašně dojalo.
Není tady
Ahoj ráda bych nějaký zajímavý dárek pro přítele.Má rád různé hádanky a také rád řeší různé logické hry.
Není tady
Já jsem příteli dala k narozeninám tohle tričko http://bezvatriko.cz/cs/valentyn/1625-p … riend.html a líbilo se mu ale to asi záleží i na tom jaký ten tvůj přítel je. Ne každému se tohle bude líbit.
Není tady
Já koupila manželovi voucher na nově připravovanou hru co se týče vesmíru.Bude to o vesmírné lodi Galactic Pioneers.Vše najdeš na www.mindmaze.cz
Není tady
Zkus se podívat na sem - mají dárky za dobrou cenu
Není tady
Já příteli jako první dárek dala akvarijní rybičky Z osobnějších dárků jsem mu navrhla tričko - vepředu obrázek, vzadu vtipný text z jeho oboru a zájmů a nechala jsem ho potisknout.
Nebo bývá i hezký polštářek s fotkou.. Letos budu dávat asi poukázku na akci pro nás oba, o které vím, že by na ni chtěl hodně jít, ale nechce se mu to zařizovat.
Není tady
Já vůbec nevím co koupit svému příteli aby byl hodně překvapený.Má rád různé zážitky,ale já nevím co by se mu tak líbilo.
Není tady
Co třeba nějakej poukaz na únikovou hru?Já mám osobně zkušenosti s mindmaze.cz mají tam těch her plno.
Není tady
Už výše holky radí manželů takových, jako jsi Ty, rozvod. Když únik, tak únik. A může se při tom i bavit.
Není tady
podvodnice napsal(a):
Já vůbec nevím co koupit svému příteli aby byl hodně překvapený.Má rád různé zážitky,ale já nevím co by se mu tak líbilo.
Jestli má bejt hodně překvapenej... co se nechat nachytat s milencem? A je to zadarmo...
Není tady
Já nevím co koupit příteli.Bude mít 30 narozeniny a jeho největší koníček je elektronika.
Není tady
Tak co kdybys zkusila třeba......eklektroniku.
Není tady
domovnice napsal(a):
Já nevím co koupit příteli.Bude mít 30 narozeniny a jeho největší koníček je elektronika.
Tahle je od šesti let... to by snad šlo, ne?
Není tady