Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 29. 1. 2011 15:01

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Dárek pro přítele :)

PPavlaa napsal(a):

monísek8 napsal(a):

Já se prostě vždycky podívám co mu třeba chybí..můj přítel mi jednou řekl že kdysi ztratil prstýnek,tak jsem mu jeden k narozkám koupila..nebo taky řetízek.Vlastně i naušnici smile proč by měl nosit pořád jen jednu..může je taky střídat smile jinak ten polštářek s fotkou je výborný nápad smile jasně chápu že k 18.by to mělo být něco většího..kamoška koupila nedávno svému příteli vodnici smile a měl vážně radost..nebo se dá třeba i objednat hodina v sauně,páře a výřivce smile není to tak drahý a myslím že by to ocenil,byli by jste tam totiž uplně sami :-P

chlap s naušnicí mi přijde příšernej. doufám, že můj syn nebude mít jednou takhle stupidní nápad, dát si naušnici.

Me se to libi,je to moda meho mladi,ale musi tu nausnici mit nez v uchu ne nikde jinde.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#27 29. 1. 2011 18:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mně se to nelíbí, přijde mi to zženštělé a odpuzuje mě to. ještě to dejme tomu pochopím u mlaďochů, když si myslí, že bez ní nemůžou být, ať si to klidně zkusí (u syna bych z toho teda odvařená blahem nebyla a jsem ráda, že tohle je něco, co ho nebere)
co mě teda ale úplně dostane jsou třicátníci a vejš, co si myslí, že když budou mít naušničku v uchu, budou pořád mladí. a když k tomu mají ještě dlouhé, prořídlé vlásky s vysokými kouty a počínající pleší a oblečení ve stylu náctiletých, je to tummenupplol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 29. 1. 2011 20:33

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavlaa: chlap s naušnicí mi přijde příšernej. doufám, že můj syn nebude mít jednou takhle stupidní nápad, dát si naušnici..."

Musím říct, že mně by se to na mém muži taky nelíbilo, ale můj kamarád (fotograf) náušnice má a nikdy mi to u něj nepřipadlo divné. Chodí oblečen jako bohém a různých řetízků, náramků a prstenů má spousty, na hlavně obvykle šátek.
Pak jsem poznala chlapa, který zdálky vypadá jako zabiják (skoro se mi nechtělo věřit, že s ním budu muset spolupracovat) a při bližším seznámení jsem měla možnost poznat, jak citlivou dušičkou to chlapisko má - včetně ovšem náušnice a barevně sladěných korálků a náramků s peříčky a vousů oholených do špičky atd...
Oba dva moooc hodní a příjemní chapi. Oba přespadesátníci. Jo a oba dva vždycky krásně voní.
Možná je to tím, že když jsem je poznala, tak "už takhle vypadali", tak mi to prostě nepřipadne nějaké pozoruhodné nebo divné.
A moje dcera si nemůže vynachválit gaye big_smile coby splehlivé kamarády a upravené chlapy.

A k těm dárkům - já mám vždycky hrozný problém něco pro chlapa vymyslet.

Upravil(a) Tercila (29. 1. 2011 20:36)

Není tady

#29 29. 1. 2011 20:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale jo, já to u jinejch taky vezmu, co mi taky zbejvá, že jo. ale doma bych to teda rozhodně mít nechtěla.
a to co popisuješ tercilo ty, je neco jinýho. k nim to tak něják asi patří, prostě žijí asi jinak, mají svůj styl oblečení, holení, včetně těch doplňků. o tom tady ale nemluvím.
a už vůbec to nebylo myšleno něják špatně vůči gayům, ti mě vůbec nevadí.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 30. 1. 2011 0:29

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavlaa: ale jo, já to u jinejch taky vezmu, co mi taky zbejvá, že jo.

big_smile tummenupp Tak nějak big_smile.
No, já jsem u sebe zjistila, že někdy brojím (teda poslední roky už vůbec ne) proti něčemu jako bylo třeba tetování, víc náušnic v uchu... Ale časem jsem musela uznat, že vlastně ani nemám proč big_smile. Když si dcerka nechala udělat do uší víc dírek, šílela jsem strachy, aby nedostala infekci, a nechápala jsem, proč vlastně by měla mít víc náušnic v jednom uchu, ale dnes mi to vůbec nepřipadne zvláštní a musím uznat, že jí to hodně sluší. A hlavně - má z toho radost a to je pro mě nejdůležitější smile.

A taky, ono totiž každý touží po něčem - já jsem třeba byla vysazená na kamínek v pupíku, řetízek kolem pasu, nosívala jsem teňoučkou zlatou čelenku k vlasům obarvovaným každou chvíli na jinou barvu (v tom dcera pokračuje a mě vlastně kdysi v mých 15ti chytla máma a nekompromisně na mně odzkoušela mahagon big_smile), oblečení jsem měla ráda avantgardní - neváhala jsem jet pro džíny do Maďarska a pro vzorované punčocháče d oPolska smile... Těžko někomu vysvětlovat, PROČ se člověku zrovna to líbí.... :-)

Ale máš pravdu, že je teda docela strašný pohled na stárnoucího chlapa s řídkými šedivými vlasy, svázanými do culíku. Máme jednoho souseda, je neforemný, tlustý, věčně přiopilý, oblečení "nižší střední", ale spletený šedivý culík má až do půli zad. To mi fakt připadá docela nechutné big_smile.
Kvůli tomu jsem nikdy třeba moc nemusela Hutku nebo Ringo Čecha (i když toho pro jeho humor miluju) :-).
Pardon za offtopic

Není tady

#31 25. 10. 2011 13:22

GituleHolmanova
♥------

nechte mu udělat kalendář nebo jiný dárek s vaší fotkou - určitě mu to udělá radost a bude překvapený smile Studio Domino dělá hezké dárky a jsou originální smile a za dobrou cenu

Není tady

#32 26. 10. 2011 18:36

Sandra88
♥------

Zdravím, na tyto Vánoce jsem svému přítelovi vymyslela skvělý fotodárek. Dostala jsem tip od kamarádky a pod stromeček mu nadělím tento nástěnný fotokalendář. Myslím, že by se mu to mohlo líbit, dám tam i nějaké společné fotky.

Není tady

#33 27. 10. 2011 7:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Docelá zajímavý ceny, Sandro - nevíš jak vypadá kalendář po tisku? Má s tím tvoje kamarádka zkušenosti? Nejsou na stránkách žádný ohlasy,žádná recenze.Za a3 195 Kč je skvělý, já objednávám (dělám ze scrapu kalendář) a platím necelých 300Kč. Snad to nebude reklama , s tiskem jsem tady spokojená http://info.24print.eu/cze/category/kalendare

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#34 15. 11. 2011 6:27

KarolinaSt
♥------
Místo: Praha
Web

Jo kalendáře jsou pěkný, ale já ty jsem už bohužel vyčerpala. Musím vymyslet něco jiného.

Není tady

#35 25. 11. 2011 16:27

zet2zet
♥------

já když už jsem v koncích s vymýšlením, koupím dárkovou poukázku na hadry, ať si vybere, co chce smile chodím na www.expresdarek.cz, teď tam mají i dárkové poukazy do Original Store a tam jsou fakt super hadříky od Yakuzy nebo Thor Steinar (http://www.expresdarek.cz/cs/produkt/11 … egorie=242)

Není tady

#36 18. 6. 2012 20:24

Madgalenna
♥------

Nj, vybírat dárky, to je dřina... Onehdá mě napadl spásný nápad, že bráchovi pořídím kšiltovku (http://www.maniashop.cz/cs/eshop/cepice/)a dárkem byl nadšen, takže se musím pochválit. Třeba to bude pro někoho dobrá inspirace smile

Není tady

#37 2. 7. 2012 8:01

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

A co třeba takové malé fotoalbum s fotkami, které promítají poslední měsíce nebo roky společných chvilek? Je to hezké si zavzpomínat :-)

Není tady

#38 20. 7. 2012 12:23

luci18
♥------

Ahoj holky, já taky přidám svojí špetku do mlýnu a doporučím vám dárek pro "chlapy" pivní bong. Je to taková hadice s krychtýřem na pivo. Já to koupila přítely ke svátku a do ted je s tim moc spokojený, bere to na různé akce s kámoši atd.  Koupila jsem to z těhle stránek  http://www.beer-bong.eu/

Není tady

#39 1. 8. 2012 20:20

Kacenka1987
♥------

S darkama je to tezky. Vsechno zalezi na delce a "hloubce" wink vztahu. Asi nejtezsi je to na zacatku... Jeste se nezname a neco prece koupit musim... My jsme uz s pritelem spolu dva roky, ale na zacatku jsem to mela tezky. Tak jsem mu vzdycky koupila nejake znackove triko nebo trenky. Petr ma uzasny smysl pro humor, a proto ted si muzu dovolit mu koupit neco vtipneho, co ho pobavi, i kdyz mozna to nikdy neoblekne. Naposledy jsem mu koupila tricko s potiskem: "Kdo potrebuje velke svaly? Staci pero jako tohle" a byla tam sipka ukazujici vite co wink Vzal si je jednou do prace (ma tam docela uvolnenou atmoferu) a rikal, ze hned nalada v kancelari byla lepsi big_smile Takze pokud jde o darky, vsechno zalezi na tom, jak dobre zname tu osobu a jeji zvyky a tak... Ale pokud aspon vime, ze osoba ma smysl pro humor, je to hned jednodussi big_smile

PS. Pokud by nekoho zajimalo toto tricko:  http://trickovy.cz/cs_CZ/p/Kdo-potrebuj … -tohle/293

Není tady

#40 25. 2. 2013 11:39

Sidal
♥------

Tady najdeš inspiraci na dárek pro přítele - http://obchod-s-darky.cz/112-darek-pro-pritele

Není tady

#41 9. 7. 2013 15:07

kaja38
♥------

Já jsem jednou dala příteli album, do kterého jsem mu nafotila akty. Nebylo na nich nic vidět, spíš to bylo takové umělecké a byl z toho nadšený. Ale pokud se na tohle necítíš, tak si myslím, že stačí vaše společné fotky v nějakých hezkých rámečkách. smile To určitě potěší smile

Není tady

#42 26. 6. 2014 19:06

Sojka
♥------

Já jsem teď taky nevěděla co pro přítele za dárek, tak jsem mu uspořádala velkou oslavu, kde měl plno kamarádu, grilovali jsme, nakonec jsme si i zazpívali karaoke, zatančili... možná lepší zážitky než drahý dárky smile

Není tady

#43 27. 9. 2014 12:00

Apo
♥♥-----
Web

Nebo ať si sestaví seznam přání třeba na Tomikup.cz a Ty mu z přání splníš jen něco, takže o překvapení nepřijde. A možná Tě ten seznam inspiruje k něčemu úplně jinýmu...
No a hlavně díky tomu uvidí i on Tvá přání a příště od něj nedostaneš žádnou příšernost :-)

Není tady

#44 28. 8. 2015 14:38

cawan
♥------

Já jsem dostala od přítele úžasný dárek. Jelikož jsem vystudovala, vzal mě na krásnou dovolenou http://www.vso.cz/ Jsem šikulka smile

Není tady

#45 28. 8. 2015 15:45

annie
♥♥♥♥♥♥-

No, to jsi teda šikulka - narvat reklamu, kam vlezu... díky za oživení diskuse.mad

Není tady

#46 28. 8. 2015 17:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem dostala od přítele úžasný dárek. Jelikož jsem vystudovala, vzal mě na krásnou dovolenou

cawan napsal(a):

Přála bych si nějakou pěknou dovolenou, akorát si na ní asi budu muset vzít půjčku. Už jsem si jednou půjčila od ... a bylo to bez problémů - nové rychlé půjčky před výplatou

Co takhle vyměnit přítele nebo si jich pořídit několik... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#47 24. 9. 2015 20:59

mrs_Andy
♥------

Řekla bych, že poukázka ať už na oblečení nebo na jídlo nikdy neurazí, ale přítel letos třeba dostal poukázku na takové to létání vzduchem. Nebo různé sportovní auta se dají pronajmout:).

Není tady

#48 18. 7. 2016 20:05

miljir
♥♥♥----

Já jsem darovala hodinky, které nosí do práce. Naštěstí vím, co se mu líbí, takže v pohodě smile

Není tady

#49 21. 7. 2016 15:28

Radkka
♥♥♥----

Taky jsem kupovala kupovala nedávno hodinky. Ale jen tak, abych mu udělala radost, protože se mu rozbily co měl dlouho.

Není tady

#50 30. 7. 2016 1:55

miljir
♥♥♥----

A jaké jsi mu kupovala? Nebo spíš jaký styl má rád.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí