|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
a ví on, že teda jsi tak zoufalá, že bys už hupsla na cokoliv 
Není tady
Mám pocit ,že to tuší....už jsme jednou něco řešili.Jenže potom nastal klid ,takže i klid v posteli.Věřím tomu,že mu třeba dává zabrat práce ,starosti a podobně,jenže co s tím.Neříkám ,že jsem úplně zoufalá,ale nebaví mě to už.Taky mě napadají myšlenky,že už ho třeba nepřitahuju.Na druhou stranu vidím kamarádku,která řeší zrovna nevěru manžela.Takže nevím co s tím,ale jen jsem k tomu chtěla říct,že deny plně chápu.Když do toho půjde,musí si ujasnit pravidla ,jestli to vůbec unese a taky na koho narazí.Například kamarádčina manžela jako milence bych nechtěla ani kdyby mi za to ještě zaplatili 
Není tady

tuší ???????????
šišmarjá, holka, chlapi maj dlouhý vedení a ještě jsou ješitný, to mu musíš naservírovat na tvrdo 
Není tady
Samozřejmě po určitých zkušenostech tuší
A ono servírovat to natvrdo každej týden to přestane bavit i toho chlapa
Zase nejsem žádná semetrika. Ale vážně...není to jednoduchý.Rodinu nechceš rozbíjet,nechceš ji rozbíjet ani nikomu jinýmu a chceš to všechno ustát.Ale v životě jsou horší věci ....
Není tady
myslím, že tě nebere vážně ...teda to, že ti to chybí, jinak tě samozřejmě chápu 
Není tady
právě že po těch "určitých " zkušenostech by mě měl brát vážně.Sám o sobě řekl,že už je za ty léta lenošnej.Ale jinak to rozebírat nechci,stejně si to musím vyřešit sama.Většinou si tady jen čtu a vstřebávám názory.Stejně ale nakonec udělám to ,pro co se sama rozhodnu i se všemi následky.
Není tady
Nefrit napsal(a):
právě že po těch "určitých " zkušenostech by mě měl brát vážně.Sám o sobě řekl,že už je za ty léta lenošnej.Ale jinak to rozebírat nechci,stejně si to musím vyřešit sama.Většinou si tady jen čtu a vstřebávám názory.Stejně ale nakonec udělám to ,pro co se sama rozhodnu i se všemi následky.
hodně štěstí
držím palečky 
Není tady