Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 2. 10. 2007 21:36

Helča
♥♥♥----
Registrovaný: 5. 8. 2007
Příspěvky: 229

KOSMODISK

Holky, nemáte někdo zkušenost s Kosmodiskem? Pomáhá to od bolesti? Masíruje to? Potřebovala bych vědět, jestli to vůbec někomu pomáhá a nebo je zase jeden z reklamních triků a tahů. Nevím, jestli mám věřit Naďce Urbánkové, že by o tom nehovořila, kdyby jí to opravdu nepomáhalo.
Díky.


Pravá cesta je ta nejt잚í.

Není tady

 

#2 2. 10. 2007 23:20

Suria
♥♥-----
Registrovaný: 16. 9. 2007
Příspěvky: 47

Re: KOSMODISK

Za ty peníze, co za to beztak dostala, tě bude nosit i na rukou. Je to reklama a tím to hasne.


Suria

Není tady

 

#3 4. 10. 2007 9:14

lady ZP
♥♥♥----
Místo: Praha
Registrovaný: 20. 6. 2006
Příspěvky: 191

Re: KOSMODISK

Taky jsem si to myslela, ale pravda je jiná. Trpím bolestmi zad, kosmodisk mě zaujal, ale experimentovat s dvoutisícovou investicí se mi jaksi nechtělo. Jednou ke mně přijela sestřenice ze Slovenska, která pracovala nedaleko Prahy na víkend. Protože je to zručná pletařka, požádala jsem ji jestli by mi neuštrykovala takový lehký šátek, abych ho mohla nosit (místo svetru) ovázaný kolem zad, protože teplo mi na záda (bederní páteř) dělalo moc dobře. A tak mě seznámila s kosmodiskem. Půjčila mi ho, první dojmy byly příšerné - gumičky na uchycení mě tlačily, místa otlačená mě svědily no hrůza. Ale vydržela jsem, protože zádům se to moc líbilo. Když skončila s prací tady v Čechách a odjížděla zpátky domů, samozřejmě si svůj kosmodisk vzala sebou. Druhý den jsem frčela do lékárny a pořídila si vlastní. Jsou to už dva roky, a bez kosmodisku si nedovedu život představit. Už jsem taky ten svůj půjčila některým váhavcům, už ho mají taky a moc si ho pochvalují.
Je to vlastně hmota udržující teplo i když se člověk spotí, tak se chlad na záda nedostane a provádí jemnou masáž. Nejvíc nosím ten bederní pás, občas, když mám potíže s krční páteří si obléknu ten dlouhý kus.
Já nemám vyhřezlé plotýnky nebo něco takového, ale výrustky na páteři a na to mi to pomáhá.


Žít a nechat žít

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů