29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte sušičku? Jakou? Od dvou lidí jsem slyšela že co mají sušičku nesáhli na žehličku? Fakt po vysušení stačí prádlo pěkně narovnat a nemusí se už žehlit? Myslím, že např nějaká halenka přeci jen bude potřeba přežehlit, ael trika, džíny, kalhoty, tepláky, mikiny atp., je to fakt v pohodě?
Není tady
Mám sušičku a malá dvojčata :-)) a je to kombinace k nezaplacení.
Opravdu moc nežehlím. Samozřejmě záleží na materiálu prádla a na tvých nárocích. Pokud se prádlo vyndá hned po usušení a urovná se, vyhladí a složí tak je to v pohodě. Některé věci od vyžehlených nerozeznáš, některé trochu ano.
Podotýkám, že mám sušičku zvlášť - má ohromný buben a tak se tam vejde prádlo z celé várky pračky. Taky je dobré mít pračku s vyššími otáčkami na ždímání. To potom ani ten program sušení netrvá celou dobu co je napsaná na displeji. Pouštím ji hlavně v době kdy je levnější noční proud.
Není tady
Mám pračku se sušičkou 2v1 asi 6 let, tři děti a mám stejnou zkušenost jako mici 70.
Není tady