18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky chtěla jsem se zeptat, menstruaci jsem měla dostat 11 srpna a u mám 14 dní zpodění ale testy mi bohuel vycházejí negativně a dnes en takový stín..... Myslíte e mám jetě v těle málo hcg.. díky
Není tady
Ahojky,
myslelas asi 11, září, ne? Klidně těhu být můe, někomu se prostě testy vybarví a později... a i stín je čárka! Zkus dr a krevní testy!! Bude mít jistotu na stoprocent!
tak a to dobře dopadne!
Není tady
Docela se tam bojím e budu sklamaná..
Jdu tam ted ve tředu.. tak uvidím. Díky moc
Není tady
zpodění je super :-), drím palce. Taky záleí za jak dlouho se tam ten stín ukázal, nebo mám pocit, e na některých testech, se třeba později ukáe taková jakoby průlis čárka, bez barvy a jen je jako vidět, e tam by byla kdyby //. Ale to se podle mého ukazuje a cca po hodině, jakoby ten test vysychal. No a taky ne kadý, jen ty levnějí.
Není tady
maminko...tak drím na zítřek palce
Není tady
Ahojky holky, tak i já se přidávám, jestli můu. Máme 1 dítě (8 let). Nikdy jsem nebrala HA, jen jsme si "dávali pozor". Poslední měsíčky byly 27.8.07, do dneního dne stále nic. Teplotu mám pořád 36.8-9 (měřeno pravidelně kadé ráno). Asi 14 dní cítím takové ty předmestruační bolesti (mírné), pořád lítám na záchod a mrcha nikde. Ani nechci, aby dorazila:-). Včera jsem si koupila ten prý citlivý TT a výsledek negativní. Sice jsme 11.9. letěli na dovču do Řecka, tak si říkám, jestli to zkrátka nemám jen posunuté. Jinak mám mrchu pravidelnou (28,29 dní). Tak moc chci být těhotná....
Není tady
coral to u je zpodění jak hrom! Na tvém místě bych si zala k doktorvi, buď potvrdí e jsi těhu nebo ti aspoň píchne vyvolávačku aby se dostavila Ms a mohli jste se saze snait drím ti palce!
Není tady
Hm, to jo. Asi se tedy objednám jetě na pátek. Pořád přemýlím, jestli by to nebylo cystami, ale při prvním jsem otěhotněla i přes ně. Na poslední prohlídce jsem byla před dovčou a ve bylo čisté. Lítám pořád na záchod, protoe mě pobolívá břicho. A stále nic.
Není tady
můe to být cokoli, moc bych ti přála aby to bylo jinak s tím lítáním, holky říkají e kdy byly těhu, břicho je taky bolelo jako na MS, take...
Není tady
Holky, díky moc. Pořád lítám na malou, snad jsem si to u nevsugerovala:-). Tulipánko, za jak dlouho Ti vyel pozitivní test ?
Není tady
Ahojky tak jsem byla u doktora ale bohuel nic nezjistil na ultrazvuku nebylo jetě nic vidět aříkal e nejsem.. Dal mi injekci na vyvovoláni ale u jsem desátý den po a pořád nic. Ale včera mi to nedalo říkala jsem e to zkusím bylo u kolem 8 hodiny večer.. vůbec jsem v to nedoufala.. A co se nestalo zachvilku se tam objevila druhá čárka..
Není tady
maminko...GRATULACE.....tento měsíc je opravdu těhulkovská smrt...počkej na test jete dva dny(ale u si zřejmě jasná)pospíchej za Letnátkama08,rádi tě uvítají,najde je v tématu ehotenství
Není tady
Ahoj holky tak dnes jsem přila od doktrora ale na ultrazvuku jetě není nic vidět testy mám pořád pozitivní. Doktor říkal e jsem mohla otěhotnět bud před tou injekcí a nebo po ní tak prý by to bylo ránné těhotenství které jetě není vidět.. Jdu zase přití týden a docela se bojím toho e tam jetě nic nebude..
Není tady
Ahoj holky, mam takovy dotaz. Mam ted 42dc tj 14dni zpozdeni. Sice ms mivam docela nepravidelnou ale az takhle zase ne. Mivam bolesti v podbrisku, hodne casro chodim na malou, obcasne nevolnosti na omdleni (ne zvraceni), zacpy... Coz jsem mela i v predchozich 2tehotenstvich. Ale na tehu testu jen / . Je fakt ze jsem ted mela zanet mocaku a tak by me gajimalo, jestli je mozne ze jsem v tom, nebo to mam pricist jen tomu zanetu?
Není tady