|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

a nemate spise problem vy, holky? Ale vy jste rozumny a hledate si tyhle ledovy typy, ale chlap ne, ten zrovna vyhledava temperamentni a divoky... jojoj to se pak zije. 
Není tady
Rizzie napsal(a):
a nemate spise problem vy, holky? Ale vy jste rozumny a hledate si tyhle ledovy typy, ale chlap ne, ten zrovna vyhledava temperamentni a divoky... jojoj to se pak zije.
To muze byt pravda, ze chlap hleda temperamentni. Ale netusim, jak bych se mela predelat. Nerikam, ze mi obcas muj ledovy klid nevadi, ale proste postradam ty bunky na divosstvi (neplati pro postelove hratky ;-))). Obcas citim, ze chlap tak nejak podvedome ceka, ze mu tu scenu udelam, ale absolutne nevim, jak na to. Ze by na to existoval nejaky manual? ;-)))))
Není tady
mila samotarska vlcice,
bud jsi takova, jak ti veli prirozenost, to je jasny... Ja si jen tak trochu stezuju na to, ze i takovym ledovcům priroda v dobe tokani a pareni umožní takovou chemickou smršt, ze zmami i tu nejobezretnejsí samicku. A kdyz takova divoska a ohnivka po 5-6 mesicich zjisti co ma doma, je z toho absolutne zklamana. Co pak?
nebo
ja jsem fakt nevydrzela.¨.. Je to tezky, no....
Není tady
A muzete mi konkretne popsat, jak si to predstavujete? Ted myslim ten idelani stav? Jak by se mel chovat? Totiz nevim, co si mam predstavit, kdyz je nekdo romanticky. Mne se vybavuji akorat atributy cervene knihovny ;-)) Kyticky, svicky a podobny humus...
Upravil(a) vlcice_samotarka (20. 10. 2007 21:25)
Není tady
ale houby, vlcice...
ja si nepredstavuju, ze je ten chlap kazdej vecer nastoupenej v 21:00 se svickama, s rucnikem kolem pasu a neskutecne rudou ruzi v zubech... Mne jen vadi, ze ti nikdy nerekne mam te rad, nesnasi fyzicky dotyk mimo predehry k sexu, kterou vetsinou vynecha = dere se primo k vagine a po sexu, jakmile ma svuj vrchol ihned odchazi z postele, a jde telefonovat/divat se na televizi/zasedne k nootebooku... Nechytne te nikdy za ruku, nepohladi, neobejme, takze budiz beze slov, ale i bez tech malo gest vlastne nevis ,jak na tom vlastne s nim ses. Kdyz mu reknes neco hezkyho, tak bud na to vubec nereaguje, nebo ti velmi hulvatsky naznaci ze si mas povidat s maminkou, kdyz chces slyset neco hezkyho, protoze ON PROSTE TAKOVEJ NENI..... A ja proste äspon minimalni projevy lasky potrebuju..... A to¨jsem byla ochotnasnizit svoje potreby na minimum..... Takze ted suď 
Není tady
Aha, tak tohle jsme uz nekdy tu resili. Jsem toho nazoru, ze pokud je s tebou, je vse OK ;-) Nemusi ti nutne davat najevo, ze te ma rad. Proste s tebou je, to je dukaz ;-)
Není tady
Hmmm. J ä jsem zvolila myslim pro oba schudnejsi reseni... Proste on nebyl schopny udelat nic pro me, a ja sve ja postupne premlouvala ke kompromisu, az jsem si pripadala ze ziju s kamaradem, kazdy v jine mistnosti... Ted jsem staaaaaaaaaaaaastna, jak blecha ,a mam pritele, ktery city dava najevo, a neni to prilis, proste akorat... a ja teprv ted poznävam jak moc jsem byla ochotna pro lasku zmenit sama sebe a on së sobecky nepohnul ani o pid.... No nic, to bylo.
Vlcice, jen taky otazka az temer kuloarni.... Nechces zkusit bejt trochu zenska, vasniva, marniva, proste ¨jasna hvezda... Neu¨mim si prestavit zenskou, ktera totiz neumi prijimat tyhle nezne projevy a bejt tak nejak zenska, to mne totiz zni, jakobys byla spis chudak chlappp
nic ve zlym..
Není tady
Jsem vasniva a zenska! A jsem samozrejme jasna hvezda! Co hvezda, Jsem KRALOVNA!!! JSEM BOHYNE! Na to bacha! :-)))
Není tady
jsi ale zrejme studenej cumak co se neumi projevit.... Hele kliiiiiid, si bud takova, to je v poho:) ja jen proste nenasla recept jak s takovym clovekem zit, a milovala jsem ho moc, myslim, ze to dokonce byla osudova laska.... Dodnes me to mrzi, a kdyz se dnes vidime ,tak se na me diva takovym zpusobem jako ni¨kdo ani soucasny pritel¨... Ja jsem se rozhodla byt tvrda a silna uz kdyz jsme se rozesli ,ale dodnes mam pocit, ze je mezi nami neco nevyrceneho .... Ja mu z celeho srdce preji stesti se soucasnou rodinou, ale vim od pratel, ze ikdyz jeho zena neni tak temperamentni a vasniva jak jsem byla ja, i ona trpi tim jakej je... Nevim, jestli si takovy clovek vubec uvedomuje jak ublizuje lidem, kteri ho miluji.... Chtela jsem byt spravedliva a velkorysa, sakra, byla jsem - ale ty ustupky jsem delala jen ja. Vim ze kazdy ma tu miru lasky a citu jinou a ze je hloupy to po nem chtit stejne jak to citim ja, VUBEC nic celou tu dobu neslyset, nepocitit.... Bylo lepsi tenhle svazek opustit. Ja jsem celou dobu myslela, ze mu¨pomaham, ze ho zmenim, aby ten zivot mel barevnejsi, trochu zivejsi, vasnivejsi, aby ho proste jen tak "necetl jak noviny"... ale on proste asi chtel a vubec nepochopil, jak je ten zivot multi-level. Jemu to proste stacilo . Respekt - budiz. Ale ne se mnou.....
Není tady
Pochop, ze ti lidi o nic neprichazeji, nic jim nechybi. Tu barevnost, tu tzv vasen uz maji, akorat ze v jine podobe.
Proste mame jine vnimani sveta. Barevnost a vasen mi totiz poskytuje vlastni mozek, nemusim je hledat venku, je to vevnitr. Intoverti obecne nevyhledavaji moc podnetu zvenci, jejich vnitrni svet je velmi bohaty na zazitky. Jinak to neumim popsat.
Upravil(a) vlcice_samotarka (20. 10. 2007 22:38)
Není tady
No jo, tak k cemu potrebujes nekoho do paru???? Si vystacis sama.... 
Není tady
to je fakt, ja zivot v paru nevyhledavam (viz muj nick), ale on si me vyhledava tak nejak sam ;-)
Faktem je, ze byt sama je opravdu luxusni zalezitost.
Ale kdyz se nad tim zamyslim, tak vztah trochu potrebuju. Pro podkresleni detailu ;-)))
Není tady
pak me jeste napada, ze preci jenom sexualni zaitky se domysleji taky velmi spatne... ;-)
Není tady
Jses dobra. Fandim ti...
Není tady
Holky, tak jsem tady před spaním přečetla vaši zajímavou stránku
a řekla bych, podobně jako vlčice, že lidi nemůžeme změnit. Ten muž asi opravdu nepotřebuje víc - nebo ono to slovo "víc" ani asi není správné, on nepotřebuje to, co někdo jiný jo. To jen ten jiný člověk má pocit, že tomu prvnímu chce něco "přidat". Mně se vybavuje rčení: "člověk svůj stín nepřekročí".
Není tady
Asolutamente. Taky myslim, ze by clovek nemel tak nejak znasilňovat. Tercilo, a možná ,že je to subjektivní pocit, nas, ohnivych ,ze ti studenější tak nejak proste trpí... Něco na tom bude. 
Není tady

Ešteže nás vyrábajú takých rôznych - a je z čoho vyberať... 
Není tady
Rizzie napsal(a):
Hmmm. J ä jsem zvolila myslim pro oba schudnejsi reseni... Proste on nebyl schopny udelat nic pro me, a ja sve ja postupne premlouvala ke kompromisu, az jsem si pripadala ze ziju s kamaradem, kazdy v jine mistnosti... Ted jsem staaaaaaaaaaaaastna, jak blecha ,a mam pritele, ktery city dava najevo, a neni to prilis, proste akorat... a ja teprv ted poznävam jak moc jsem byla ochotna pro lasku zmenit sama sebe a on së sobecky nepohnul ani o pid.... No nic, to bylo.
Vlcice, jen taky otazka az temer kuloarni.... Nechces zkusit bejt trochu zenska, vasniva, marniva, proste ¨jasna hvezda... Neu¨mim si prestavit zenskou, ktera totiz neumi prijimat tyhle nezne projevy a bejt tak nejak zenska, to mne totiz zni, jakobys byla spis chudak chlapppnic ve zlym..
ja myslím, že nejde zkoušet být někdo jiný, jsi taková jaká jsi s tím nic neuděláš. já jsem taky ten chladnější typ, neumím vyjadřovat city a to nejde změnit.
Není tady
Mam takovy dotazek: je tedy docela mozne, ze muz typu "ledovy kral" muze mit nekoho rad, aniz by to dal nejak najevo?
Kdyz lide tohoto typu nedaji sve city najevo, jak mam poznat, ze ke me neco citi? I kdyz se mnou bude a snazi se mi pomahat.... sakra jak mam poznat, jestli to dela z lasky nebo ze soucitu??? 
Není tady
venuše napsal(a):
Mam takovy dotazek: je tedy docela mozne, ze muz typu "ledovy kral" muze mit nekoho rad, aniz by to dal nejak najevo?
Kdyz lide tohoto typu nedaji sve city najevo, jak mam poznat, ze ke me neco citi? I kdyz se mnou bude a snazi se mi pomahat.... sakra jak mam poznat, jestli to dela z lasky nebo ze soucitu???
Co třeba se ho zeptat?
Není tady
Martinko, tyhle lidi na to neodpovi. Pry to neumeji. 
Není tady
venuše napsal(a):
Martinko, tyhle lidi na to neodpovi. Pry to neumeji.
to ne, ale poznáš to z toho, jak se chovají 
Není tady