|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ja jsem s jednim takovym ledovym princem zila pet let. Nejdriv byl desne zamilovanej, porad me ozuzlaval a hladil az mi to bylo nekdy protivny a cca po pul roce zacal byt rezervovany a to mu vydrzelo az do konce naseho vztahu. Nekdy mel obdobi, kdy byl vrelejsi a bylo to docela fajn a nekdy ne. A me to nekdy nevadilo a nekdy jsem kvuli tomu plakala, trapila se a vycitala mu to. On mi vzdycky rekl, ze je proste takovej a ze se tezko zmeni. Dodnes tvrdi ( ne me, ale nasim spolecnym pratelum), ze se mnou prozil nejvaznejsi vztah. Ale ja si spis myslim, ze me mel sice rad, ale spis tak ze zvyku a pohodlnosti nez ze by me vroucne miloval. A proto se tak choval. Ale nevim, do duse mu nevidim...
Pak jsem mela jeste jednoho pritele, ktery se po case zacal chovat jako ledovy kral - a ten mi taky sam priznal, ze se tak choval proto, protoze z nej vyprchala zamilovanost a nechtel nic predstirat.
Není tady

Tiina napsal(a):
ADF já myslela,že už jste se rozešli ne ?
Jinak obecně k tématu - každý je nějaký, má nějaké základní osobnostní rysy, které může korigovat jen od určité míry. A je na partnerovi jestli je schopen a ochoten tohle přijmou, protože ten druhý se zásadně nezmění, pokud ne, je asi lepší se v klidu rozejít než se vzájemně trápit.
Bavíme se tady samozřejmě o základních věcech, ne o tom, že někdo nechává otevřené mlíko nebo ponožky u postele.
No, rozešli a zase sešli... Jsem blbá, měla jsem to nechat jak to bylo. Jelikož bych už teď mohla bejt v klidu, zatímco mě případnej další rozchod bude zas bolet...
Není tady

Tiina: já vím, co chci. Ale asi neexistuje nikdo, kdo by mi to dal :-)
Není tady
že by Zephyr2 
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Ze by to, co prave nemas? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Feuria, no tak, já rozhodně neobviňuju okolí, že jsem nešťastná. Jen mám přemrštěný nároky. Asi...
Není tady

Oxi: no jo. A až to budu mít, tak mi zas bude chybět něco jinýho. To je v poho. tak to prostě chodí. 
Není tady
To je v poho - to byl spíš vtip ... se Zephyrem se opravdu srovnávat nemůžeš
já myslím, že nám "ženským" tak nějako pořád něco schází a nevíme co chceme a nedáme pokoj dokud to nedostaneme, že jo :-)
Není tady

Feuria: ale mně je ho trochu líto. Podle mě je fakt chorej...
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Oxi: no jo. A až to budu mít, tak mi zas bude chybět něco jinýho. To je v poho. tak to prostě chodí.
AKo v tvojom podpise, len tam nieco chyba ... prilis rychlo, ale stale dokolecka 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
ADFka2 napsal(a):
Feuria: ale mně je ho trochu líto. Podle mě je fakt chorej...
Bohužel, já si to taky už myslím, a myslím, že na Babinetu to nevyřeší.....

Není tady
ADFka2 napsal(a):
Nikdo Ti nic nedá, to musíš Ty sama... dát sama sobě to, co chceš... Že by to byla láska? :-)
Není tady

Martinka1: a jak? Že bych měla vztah sama se sebou a stačilo to? To asi ne... Já jsem jen příšerně naivní a romantická...
Není tady
ADFka2 nemohla by si sa v tom avatare otocit trosku tak, aby ti bolo vidiet viac do tvare? 

Oxi: nééé... 
Až budeš mít u sebe aspoň takový portrét, tak možná 
To je z maturitního plesu, je stará, ale jediná, co se mi tam vlezla 
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Martinka1: a jak? Že bych měla vztah sama se sebou a stačilo to? To asi ne... Já jsem jen příšerně naivní a romantická...
No já nevím jak to máš :-) Možná jsi v pohodě... možná ne. Já určitě ne. Jsem z těch, kteří v dětství nedostali tolik lásky, kolik potřebovali (ale vím, že rodiče dělali, co mohli) a tak teď tu lásku, kterou jsem nedostala, hledám v partnerovi. A ten partner ti "tuhle" lásku dát nemůže. Pak totiž v partnerovi nevidíš partnera, ale rodiče. Nechováš se k němu jako k partnerovi, ale jako k rodiči. Ani si to nemusíš uvědomovat, funguje to podvědomě.
"správný" vztah dvou dospělých lidí, je... že jsou v pohodně sami, lásku druhého nepotřebujou... ale jsou v pohodě i s tím druhým, kterého mají ne proto, aby od něj dostali lásku, ale proto, že s ním být chtějí... a chtějí se s ním podělit O SVOJI lásku...
Jinak já se to snažím uvědomovat, abych svůj vztah zbytečně nezkazila :-)
Upravil(a) Martinka1 (10. 10. 2007 13:04)
Není tady
ADFko ja tu mam volne pristupnych mnozstvo fotografii ... takze ??? 

Oxi, teď jsi mě trochen dostal jako 
Jenže ty parametry pro avatar jsou tak omezující, že ztrácím nervy hned, když se začnu snažit fotky oříznout. Takže asi nic... 
Není tady
blaaa blaaa blaaa 

Hele, napsala jsem ti SZ, takže jestli je to málo, tak si škubni 
Není tady

Vlakno nam nejak usnulo, neeee?
Jinak k témátku mám taky trošku do mlýna:) - za sebe i za kamosku, ale u ni je to¨pry momentalne lepsi.
Takze moje ledova laska - presne jak tady pisete. Nej¨vic mu vadily fyzicke doteky polibky jnam nez na usta a samozrejme penis:)... KDyz jsem se chtela jen tak pritulit, rekl: VIs ze to nemam rad, ale jestli chces.... doufam ze ti to nebude trvat dlouho , to mazleni, vis ze jsem pak nervozni.... Mě omejvali a 1000x za minutu jsem si rekla ze to jeste zkusim.... I ty ruce mel furt studeny, seriozne. A presne jak pise Fatima - ja jsem taková ohnivka, ¨!Itálie" a on byl uplnej opak, a predstavte si, ze on snad nemel zadny mimicky svaly... PResto me na nem sstrasne pritahovalo prave tahle klidna povznesena povaha. Ale casem jsem opravdu nevedela jestli to nahodou neni jen lhostejnost, nezajem. 
Sex - fantasticky, ale "hlasitou vasen"jsem dodavala jen ja pri sve povaze, jinäk bych si myslela ze nam nekdo vypnul zvuk.... Potom ihned vstal, odesel, nebo sel se divat vedle na televizi, abych sek nemu nahodou nechtela pritulit nebo ho nedejboze polibit. Dlouho jsem se s tim nemohla smirit, snazila jsem se meho mileho robota naladit na citlivejsi vlnu, ale on nikdy nic neresil¨, o nicem nemluvil, a hadky to byl vzdy jen muj monolog. ECHT LEDOVY PRINC. Pri jedne mi rekl: "Nejses ty marod? Si porid kocku nebo psa, kdyz me porad(!ja to taky nemam porad rada, ale nekdy fakt potrebuju) musís obírat.." KOnec citatu i vztahu.
No, co budu povidat, neslo to... KDyz po pul roce jsem potkala jeho kamarada a ptala se jak se ma a co dela, tak mi tento rekl, ze muj drahy byvaly R2 asi dvakrat rekl ze je mu smutno. Coz je teda vykon. Ale pokud vim, tak dnes je zenatej a ma dve deti a podle tohodle naseho spolecneho znameho pracuje 10 hodin denne a doma je opravdu jen o vikendech. No, a žena pry je na ten jeho "fantomasovskej ksicht" už alergicka.....
A vo vo vo tom to je....
Není tady
je, holky, mne to naopak vyhovuje, sice ne az tak, ale proste ten technickej typ. Sama jsem klidna povznesena povaha, hadky mi vadi ;-)) Casto si o me lidi mysli, ze jsem lhostejna ;-)) Proste takova povaha, nic neukazovat navenek. Mne je to 0dp0rne, mam z projevu citu opravdu husi kuzi a prijde mi to strasne kycovity....
Upravil(a) vlcice_samotarka (20. 10. 2007 0:40)
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
je, holky, mne to naopak vyhovuje, sice ne az tak, ale proste ten technickej typ. Sama jsem klidna povznesena povaha, hadky mi vadi ;-)) Casto si o me lidi mysli, ze jsem lhostejna ;-)) Proste takova povaha, nic neukazovat navenek. Mne je to 0dp0rne, mam z projevu citu opravdu husi kuzi a prijde mi to strasne kycovity....
tak nějak podobně
Není tady