|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fati - mám to "doma" hodně podobné a to toho mého žádná manželka neopustila... i když vliv to mít může
to asi ano.
Není tady

Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 15:07)
Není tady
Je to možné .... věřím tomu, že to má vliv. Bohužel.
Každý vztah nás formuje (někdy i deformuje
) Zkoušeli jste se o tom spolu mluvit ?
Není tady

Není tady
Fatimo, prosim, co to konkretne znamena? Co znamena ledovy princ? Neco podobneho jsem resila s byvalym a kvuli tomu od nej utekla... tohle se nedalo zvladat, pro me ... a on to jinak pry neumel. Taky mel spatne zkusenosti z minuleho vztahu, kde se citove velmi zaangazoval a dopadlo to spatne. Jenze ja za to prece nemuzu, ze? 
Není tady

Není tady
To je stejně zvláštní, jaké variace se dají najít u mužů (no u žen samozřejmě také, ale ty tu řešíme míň) v prožívání a vyjevování citů....Rovněž jsem už měla tu čest zažít různý přístup a různou potřebu mazlení a dotyků a vůbec něžností a kontaktu od typu "stroj" s elektromagnetickým polem, které mu nedovolí se dotknout až po ňufníka, který klidně třetinu dne prošišlá, prohladí a promazlí... A kupodivu to vůbec nemělo souvislost s "mít rád". Nešťastný robot mohl mít rád docela stejně i kvalitativně víc než mazel, který se mazlil, protože mu to prostě dělalo dobře...JEMU...to že i partnerce, byla taková nadstavba... 
Není tady

Fatima napsal(a):
Lauro, no jak jsem psala, je o muž, který nedává najevo emoce tak důkladně, až má člověk skoro pocit, že žádné nemá. Ve vztahu partnerce nedává najevo svou lásku, nebo jen velmi omezeně, tváří se, jako že je mu skoro všechno jedno atd... neumím to napsat tak hezky, jako to bylo v té knížce.
Ano, zvládá se to velmi těžko, obzvlášť, pokud ty jako partnerka jsi jeho pravým opakem. Já jsem s tím realtivně smířená, ale když nastane horší období, hodně se tím trápím, když je pak zase dobře, nechápu, že jsem se tím nechala tak sebrat a přijde mi, že to není tak hrozné, jak to vnímám, když se našemu vztahu zrovna nedaří.
Za začátku to nebylo na příteli až tak patrné, pak měl období hodně těžké zatvrzelosti a dneska je to zase o něco lepší. Teď když tak nad tím přemítám, tak asi nejhorší to bylo, když cítil, že se do mně zamilovává a nechtěl si to připustit a já zároveň jsem nechápala, že on má povahu jakou má a že já vnímám hodně negativně věci, které on tak vůbec nemyslí.
Neumím říct, jestli je dobré s takovému člověku vyhnout nebo jestli by měl člověk zkusit se s tím vyrovnat, většinou času jsem ráda, že ho mám, ale jsou chvíle, kdy bych ho hodně ráda vyměnila za nějaký citlivější model ;o))
Panebože, jako bych to psala JÁ!
Nehledě na to, že mě neskutečně vytáčí, jak je mu všechno putna. "Jedeš na přátelskej víkend s expřítelem? No a? Tys tam spala? Hm..." A když mi vadí, že u něj přespala kolegyně z práce, tak to nechápe. Nejsem semetrika, ani hysterická žárlivka, ale taky snad existujou nějaký hranice, ne, sakra???
Není tady
Ten můj je to stejný
jsem pak nepříčetná, ale je to jen k mé škodě....nechápe proč něco takového řeším.... přeci jsem s ním, protože chci být s ním a pokud nebudu chtít být - opustím ho.
No, ale není na tom něco ? 
Není tady
Feuria napsal(a):
Ten můj je to stejný
jsem pak nepříčetná, ale je to jen k mé škodě....nechápe proč něco takového řeším.... přeci jsem s ním, protože chci být s ním a pokud nebudu chtít být - opustím ho.
No, ale není na tom něco ?
Fe, je na tom hodně
, tím Ti o sobě hodně vypovídá - podle pořekadla "podle sebe, soudím Tebe", budeš vědět, že dokud s Tebou je, tak proto, že s Tebou opravdu chce být
Opravdové vyznání lásky:) řečeno jinak:)
Upravil(a) Račice dračice (8. 10. 2007 11:53)

Není tady
to sice jo, ale ..... no ale někdy by tomu trochu toho citu a romantiky neuškodilo 
Není tady
Zaplať pán Bůh za ty dary 
Není tady
Feuria napsal(a):
to sice jo, ale ..... no ale někdy by tomu trochu toho citu a romantiky neuškodilo
to jo, to asi určitě, ale nemám zkušenosti, neb "ledového krále" doma nemám ( "ledový král" byl ženáč, a mě to tuuuze přitahovalo, ale mít to doma, tak to
) ....ne, nemyslím to až tak vážně
, ale jsem taky dost přes citečky a romantiku, a chápu, že to může chybět...
Upravil(a) Račice dračice (8. 10. 2007 13:14)

Není tady

A proč já musím respektovat, že nerad slyší vyznání lásky a on nerespektuje, že já to vyznání slyšet potřebuju? To si mám jako furt masírovat mozek sebeujišťováním, že když se mnou čumí na telku, tak je to proto, že mě miluje? Není to trapně málo??? Neříkám, že mi musí denně slovně dokazovat, jak jsem jeho jediná, ale... Když já kvůli němu city neprojevuju... Čekala bych podobný pochopení od něj...
Není tady
ADFka2 napsal(a):
A proč já musím respektovat, že nerad slyší vyznání lásky a on nerespektuje, že já to vyznání slyšet potřebuju? To si mám jako furt masírovat mozek sebeujišťováním, že když se mnou čumí na telku, tak je to proto, že mě miluje? Není to trapně málo??? Neříkám, že mi musí denně slovně dokazovat, jak jsem jeho jediná, ale... Když já kvůli němu city neprojevuju... Čekala bych podobný pochopení od něj...
U nás je to obráceně, já to taky neumím, a m. mi to říká pořád. Prostě tyhle typy lidí neumí vyjadřovat city.
Není tady

Jenže já mu to říkat nesmím, on mi to zakázal!
Není tady
ADFka2 napsal(a):
No já bych to viděla tak, každý by se měl chovat podle svého.....takže bych nedokázala "respektovat" něčí nechuť k vyznání lásky. Kdybych měla potřebu mu nějakým způsobem vyznat lásku, tak bych to tak i udělala s tím, že v prvopočátku bych mu řekla, že to tak mám a je to pro mě přirozené.....
A pokud zas naopak on je úplně z jiného těsta, tak bych se s tím musela smířit, nebo bych šla od něj.....(píšeš, že je to tak málo!!! Ale vidíš sama, že jsi s ním stále, takže Ti asi zas tak málo jinak "nedává".....je to na zvážení každého, co je "málo"...a jestli mi to bude stačit....)
Každopádně bych se kvůli druhému takhle nekontrolovala (popravdě, ani to neumím...), nic se nesnažím dostat do extrému (to cítíš, když už to hrotíš...) ale své potřeby nepopírám a neudupávám, jen proto, že by to mohlo někomu vadit.....

Není tady
ADFka2 napsal(a):
Zakázat se dá, jen to, co sama dovolíš, aby Ti zakázáno bylo.....

Není tady
Račice dračice tak teraz pre zmenu musim suhlasit ja s tebou (nemusim-chcem) a do bodky

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
ADFka2 napsal(a):
Já mu to taky zakazuji, protože mně to otravuje, pro mne člověk , který to takhle často používá, to snad nemůže myslet vážně - / jeho nevěra / , ale on si nedá říct, tak na kašlu.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
Já mu to taky zakazuji, protože mně to otravuje, pro mne člověk , který to takhle často používá, to snad nemůže myslet vážně - / jeho nevěra / , ale on si nedá říct, tak na kašlu.
No jo IvanoM, jenže to už asi nejspíš hrotí, když píšeš, že to "používá tak často" (možná ze strachu, že by po nevěře mohl o Tebe přijít...???), tak to už nezakazuješ,ale bráníš se......těžko soudit jak je to u ADFKA2...

Není tady

Já mu to neříkám, když nechce. Ale rozhodně jsem mu tonikdy necpala, to jen když se prostě poved večer, bylo mi krásně, tak jsem mu to chtěla sdělit... Nemá zájem. Oukej... Ale já ho mám... Sakra...
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Já mu to neříkám, když nechce. Ale rozhodně jsem mu tonikdy necpala, to jen když se prostě poved večer, bylo mi krásně, tak jsem mu to chtěla sdělit... Nemá zájem. Oukej... Ale já ho mám... Sakra...
Hm, malá tolerance...
Jak jsem psala, buď je nutná oboustranná tolerance toho druhého,takový jaký je, nebo ádijé.......(a nebo současný, nevyhovující stav - s tím, že není spokojen v tomhle nikdo a kdoví jak dlouho to kdo vydrží....).Je to na každém....

Není tady
ADF já myslela,že už jste se rozešli ne ?
Jinak obecně k tématu - každý je nějaký, má nějaké základní osobnostní rysy, které může korigovat jen od určité míry. A je na partnerovi jestli je schopen a ochoten tohle přijmou, protože ten druhý se zásadně nezmění, pokud ne, je asi lepší se v klidu rozejít než se vzájemně trápit.
Bavíme se tady samozřejmě o základních věcech, ne o tom, že někdo nechává otevřené mlíko nebo ponožky u postele.
Není tady
Oxi,
popravdě, často, když někde reaguješ,nemusím nic jiného, než přikyvovat, tak si ty souhlasné názory občas asi nějak zrcadlíme:)
Za sebe - vidím v tom výhodu - aspoň nemusím dlouze reagovat a stihnu toho víc v práci:D
Když čtu některé Tvé reakce, jak by byly moje:storstark:

Není tady