|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 15:06)
Není tady

Není tady
Fatimo a jinak je to pohodář a člověk s pořád dobrou náladou? Pokud ano, tak znám něco podobného. Po ročním vztahu jsem nemohla s jistotou říct, že o mě stojí. Pokud byl se mnou, byl skvělý. Ale klidně se pak týden neozval a zatímco já v slzách vztah vzdávala, on se pak divil co se stalo a vždycky vyrukoval s nějakým samozřejmým vysvětlením, i když většinou ho ani nic vysvětlovat nenapadlo.
Není tady
Salen napsal(a):
Fatimo a jinak je to pohodář a člověk s pořád dobrou náladou? Pokud ano, tak znám něco podobného. Po ročním vztahu jsem nemohla s jistotou říct, že o mě stojí. Pokud byl se mnou, byl skvělý. Ale klidně se pak týden neozval a zatímco já v slzách vztah vzdávala, on se pak divil co se stalo a vždycky vyrukoval s nějakým samozřejmým vysvětlením, i když většinou ho ani nic vysvětlovat nenapadlo.
A jak to dopadlo? Mam taky takoveho "kamarada", znam ho tri roky.... a dodneska nevim, co si o mne mysli.... 
Není tady
Fatimo, jako existují ledoví princové, existují i ledové princezny. - Z tvrdě zaplacené zkušenosti dnes už vím, že lépe je na to přijít dříve, než se z nás stanou králové a královny - tj. dříve, než vzájemné vazby zkomplikují rodičovské povinnosti.
Není tady
venuše napsal(a):
Salen napsal(a):
A jak to dopadlo? Mam taky takoveho "kamarada", znam ho tri roky.... a dodneska nevim, co si o mne mysli....
toho kamaráda, co jsi o něm psala na vlákně, že ho miluješ a on se něják nevyjadřuje 
Není tady
PPavlaa:
Jooo, studenej cumak to je. A ja ho chci predelat.... 

Není tady
Tak to hodně štěstí 
já nevím, jestli bych na to měla nervy, trpělivost atd. čekat, jestli se z něj vyklube někdo, s kým můžu počítat na víc jak sex a kamarádství, s kým prostě můžu počítat do budoucna... asi bych se na to vyflákla, poslala ho k šípku a našla si jinýho, ale třeba ti to vyjde 
Není tady
Fatima:
Základ dobrého vztahu je v tom, vybrat si partnera, kterého mám ráda takového jaký je, a nesnažím se ho předělávat.
Zřejmě si podcenila výběr.
Toho chlapa nepředěláš a jestli s ním nemůžeš být spokojená s takovým, jaký je, asi bys měla vztah přehodnotit.
Mám pocit, že s ním nemůžeš být sama sebou. Jak máš napsáno: "Fatimo, proč nejsi Fatimou"? :-)
Dobrý vztah asi není popsán tím, že "už jsem na to přišla, jak s ním žít, aby všechny zůčastněné strany byly spokojené" - velmi jednostranná záležitost. Bohužel pro Tebe.
A proč jste se našli? Protože protiklady se přitahují.
Hm, ale na web. str. máš napsáno že je ten nejúžasnější chlap?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tak to hodně štěstí
já nevím, jestli bych na to měla nervy, trpělivost atd. čekat, jestli se z něj vyklube někdo, s kým můžu počítat na víc jak sex a kamarádství, s kým prostě můžu počítat do budoucna... asi bych se na to vyflákla, poslala ho k šípku a našla si jinýho, ale třeba ti to vyjde
Uz na tom pracuju... ale jde to ztuha
.... neni totiz adekvatni nahrada. 
Není tady
Nechci jej předělávat, chci si tady pokecat s těmi, které mají doma něco podobného ;o)V době, kdy jsem tu hlášku psala, byl nejúžasnější, dneska je nejúžasnější "jen" občas a myslím si, že pokud se člověk snaží o soužití tak, aby obě strany byly spokejené - co je na tom tak velmi jednostranného?
Není tady
venuše napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak to hodně štěstí
já nevím, jestli bych na to měla nervy, trpělivost atd. čekat, jestli se z něj vyklube někdo, s kým můžu počítat na víc jak sex a kamarádství, s kým prostě můžu počítat do budoucna... asi bych se na to vyflákla, poslala ho k šípku a našla si jinýho, ale třeba ti to vyjdeUz na tom pracuju... ale jde to ztuha
.... neni totiz adekvatni nahrada.
stejně jsi borka, že jsi to vydržela tři roky 
náhrada není proto, že každou volnou chvíli trávíš s ním a nemáš čas ani příležitost se někde seznámit... nebo to tak není 
Není tady
Fatima napsal(a):
pokud se člověk snaží o soužití tak, aby obě strany byly spokejené - co je na tom tak velmi jednostranného?
Že se snažíš jenom Ty a on ne. (Tak jsem to pochopila, možná je to jinak a pochopila jsem to špatně).
Není tady
PPavlaa napsal(a):
náhrada není proto, že každou volnou chvíli trávíš s ním a nemáš čas ani příležitost se někde seznámit... nebo to tak není
Neee, nejsme spolu tak moc casto... zato je casto v mych myslenkach
. On je proste muj jedinej blizkej clovek tady v okoli asi 1000km. To se tezko hleda nahrada... a navic je tu nouze o chlapy. 
Není tady
venuše napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
náhrada není proto, že každou volnou chvíli trávíš s ním a nemáš čas ani příležitost se někde seznámit... nebo to tak neníNeee, nejsme spolu tak moc casto... zato je casto v mych myslenkach
. On je proste muj jedinej blizkej clovek tady v okoli asi 1000km. To se tezko hleda nahrada... a navic je tu nouze o chlapy.
tak co s ním? ho prostě užeň no 

Není tady
Tak mě jednou jeden muž řekla, že jsem : "ledová královna se vším všudy" .. to bylo taaaaaaaaaaaaaak romantický .......
Není tady
a když roztála, tak tekla jak Dunaj :-)))))
Není tady
martinF napsal(a):
ale to se pleteš Martínku, právě proto že jsem i přes veškeré snahy neroztála .... a tak nakonec skončil nejen kapitolu, ale celou knihu ... ale bylo to taaaaaaaak romantické 
Není tady
Natynka napsal(a):
martinF napsal(a):
ale to se pleteš Martínku, právě proto že jsem i přes veškeré snahy neroztála .... a tak nakonec skončil nejen kapitolu, ale celou knihu ... ale bylo to taaaaaaaak romantické
Natynko, to nebylo myšleno konkrétně, to bylo tak obecně, abych mohl něco plácnout a připadal si víc mezi vámi......
Není tady
martinF napsal(a):

Není tady
Fatima napsal(a):
Ahoj holky,
nedávno se mi dostala do ruky knížka o povahových typech mužů. Jeden typ se jmenoval "ledový princ" nebo tak nějak. Hned jsem to nalistovala, protože jsem už podle názvu tušila, že to bude o mém příteli. A jasně... jako by autorka knížky při popisování tototy typu před sebe posadila mého přítele a poskytla jeho psychologický profil.
Takový chlap se tváří, že je mu všechno jedno, tváří se, že se nechce vázat, nedává najevo city, takže máte pocit, že mu na vás vůbec nezáleží. Jeden by si myslel, že takový typ člověka k sobě bude hledat ženu, která je na tom podobně, ale není tomu tak. Naopak k sobě hledá srdečnou otevřenou osůbku, plnou emocí a lásky...
Máte doma taky někdo takového aprtnera? Jak se vám s tím žije?
Já vždycky, když mám poit, že už jsem na to přišla, jak s ním žít, aby všechny zůčastněné strany byly spokojené, objeví se nějaká situace, kdy se to celé sesype jako domeček z karet a já mám pocit, že jsem zase úplně na začátku, že vůbec neuběhly tři roky vztahu, ale že jsme spolu dva dny, že se neznáme, že nevíme, jak spolu komunikovat. Vždycky mi to chvíli těžce leze na nervy, pak se to na čas uklidní a je to v pohodně, ale krize stoprocentně dříve nebo později zase přijde... začínám být zoufalá...
Měla jsem. Děkuji - již ne více 
)Není tady
Fatima napsal(a):
"ledový princ" nebo tak nějak.
Takový chlap se tváří, že je mu všechno jedno, tváří se, že se nechce vázat, nedává najevo city, takže máte pocit, že mu na vás vůbec nezáleží. Jeden by si myslel, že takový typ člověka k sobě bude hledat ženu, která je na tom podobně, ale není tomu tak. Naopak k sobě hledá srdečnou otevřenou osůbku, plnou emocí a lásky...
Máte doma taky někdo takového aprtnera? Jak se vám s tím žije?
Já vždycky, když mám poit, že už jsem na to přišla, jak s ním žít, aby všechny zůčastněné strany byly spokojené, objeví se nějaká situace, kdy se to celé sesype jako domeček z karet a já mám pocit, že jsem zase úplně na začátku, že vůbec neuběhly tři roky vztahu, ale že jsme spolu dva dny, že se neznáme, že nevíme, jak spolu komunikovat. Vždycky mi to chvíli těžce leze na nervy, pak se to na čas uklidní a je to v pohodně, ale krize stoprocentně dříve nebo později zase přijde... začínám být zoufalá...
Jak se s tím žije - jak kdy ? Mám ho doma a někdy je to na
a někdy
..... Tvé řádky, jako bych psala sama.
Je to už 6 let a prošli jsme toho spolu už dost - je to vztah plný zvratů, ale také je hodně hlubuký, i když se někdy zdá být pravým opakem. Tak to mám já.... vztah na jednu stranu plný jistoty a přitom nejistý plný napětí .... neumím to dobře popsat.
Nedovedem být někdy spolu, ale ani bez sebe. Odvíjí se to ale především jen od mojich nálad (či rozpoložení). On je jako ten led - emoce projeví málo kdy. Když jsem v pohodě - je i on a je nám fajn. Toho hezkého, co mi za to stojí je zatím přeci jen víc než toho "horšího" ...... tak jsem to zatím nevzdala a prince se snažím rozehřívat, né měnit.
Upravil(a) Feuria (2. 10. 2007 13:12)
Není tady
Venuše napsal(a):
A ja ho chci predelat....
Ztráta energie..... Nikoho nepředěláš..... Ber nebo nech být.....

Není tady

Ja som bola ťažká, priam beznádejná romantYčka, ale po deväťročnom spolužití so síc eobčasným romanitkom, ale zato zaručneým cholerikom, by som asi dnes dala prednosť niekomu rezervovnaému, kto síce "roztaje jako Dunaj" len občas(a na tečení vôbec netrvám), ale o to viac si to užijem. Možno mám cvik z domu, môj otec je veľmi podobný... a ja sa učím vidieť tam veci, o ktorých som sa bila, že uňho neexistujú. A ony existujú 
Není tady