29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mate s nim prosim nekdo zkusenosti??? Stale hledam, cim bych nejlepe umyla dlazbu v obyvaku.. s mopem je to spatny, zustava mi ta spinava voda ve sparach... diky za tipy
Není tady
Byla jsem na předváděčce parního čističe a před mytím podlahy musíš setřít, jinak ti to ten bordel akorát "rozhází" do jiných koutů. To samé koberec, než ho tím vyčistíš, musíš vyluxovat.....Parní čistič je fajn možná na okna a troubu, ale kvůli tomu si zas kupovat tak drahý přístroj? (Na předváděčce měli kousek za 34tis, koukala jsem pak ze zajímavosti na internet, tam se dá srvnatelný koupit za cca 7tis :-) ) Navíc je to velký jak vysavač, ne-li větší, třeba já bych to ani neměla kam dát. Pán nám taky zkoušel tvrdit, že do 3 let se nám vrátí investice, protože nebudem kupovat chemii ( no nevím, já tedy ročně cca 10tis určitě za jar, savo a něco na WC neutratim )
Není tady
Pardon, napsala jsem že musíš nejdřív setřít, myslela jsem zamést (nasucho)
Není tady
Děvčata, jsou to jen krámy navíc... Nakonec se podlaha nejlíp umyje klasicky - kleknout a hadr do ruky... Spáry v dlaždicích se holt musí čas od času vykartáčovat Cifem, já bílé spáry na podlahových dlaždicích v koupelně někdy i úchylně šmatlám starým zubním kartáčkem a tím Cifem..
Není tady
No to je pravda... takze si radsi koupim poradnek mop! Jinak s tema sparam nevim, nevim zda zvladnu vycististi 65m ctverecnich kartackem ale diky za tip!
Není tady
ty spáry se dělají dobře Saven nataženým do injekční stříkačky a pustit čůrek spárou - jde to rychleji než Cifem a kartáčkem, pokud ovšem vydržíš ten smrad a nikam si nekápneš. No a taky je k dostání taková tyčinka na čištění spár ... a já už na ty spáry pomalu kašlu než abych to furt čistila, občas na horší místa použiju Savo proti plísni v rozprašovači a pak to smyju a vyvětrám, vyčistí to dobře.
Není tady
kulisek9 napsal(a):
No to je pravda... takze si radsi koupim poradnek mop! Jinak s tema sparam nevim, nevim zda zvladnu vycististi 65m ctverecnich kartackem
ale diky za tip!
Koukam, ze nektere damy maji opravdu hromadu volneho casu. Cistit podlahu kartackem na zuby to musi trvat docela dlouho? :-)
Dovolim si nabidnout par typu jak na to:
http://www.parnicistic.estranky.cz
Inzenyr
Není tady
Inženýre díky - zrovna odtud kopíruju z oddílu Jednou za měsíc:
Spáry mezi dlaždicemi a obklady nastříkejte přípravkem s bělicí přísadou a vyřazeným zubním kartáčkem vyčistěte (10 minut).
Není tady
Ale stránky máš pěkně udělané
Není tady
Bety napsal(a):
Inženýre díky - zrovna odtud kopíruju z oddílu Jednou za měsíc:
![]()
Spáry mezi dlaždicemi a obklady nastříkejte přípravkem s bělicí přísadou a vyřazeným zubním kartáčkem vyčistěte (10 minut).![]()
![]()
A už se Ti to za těch 10 minut povedlo kartáčkem na zuby vyčistit. To je rekord profesionálních uklízeček. Ja to na WEB nakopíroval z recese.
Diky za pochvalu stránek, byla to docela práce a ještě na nich makám.
Ten čas na dělání stránek jsem ušetřil používáním parního čističe.
Inženýr
Není tady
Jsem ráda, že jsem objevila tuto diskuzi. Známá si pořídila ten drahý a nedá na něj dopustit (taky bych asi nenadávala, kdybych si ho za tolik peněz koupila). Ten, co je v TV reklamě si pořídila na chalupu, kde dlouho schne podlaha. Máme velký byt a slušný vysavač s naklepávačem, tak se bez parního asi obejdu. Na zašlou špínu používám CODI enegic, opravdu funguje.
Není tady
Doporučuji zvolit parní čistič s funkcí odsávání a přístřikem detergentu. Parní čištění, je ideální způsob pro jak řešit zmíněné problémy. Více např. na http://www.topservis24.cz
Není tady