6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé maminky,
je to pár dní, co jsem se s 1,5 letým synem vrátila po 10-ti dnech z nemocnice Na Bulovce, kde malý podstoupil operaci hypospadie (jinak řečeno roztěpu penisu).
Kdy jsem sama před časem něco na netu na toto téma sháněla, tak jsem toho moc nenala. Hlavně ne zkuenosti a záitky některé maminky, které s dítětem podobnou operaci absolvovala. Pokud tedy vae zlatíčko čeká podobná operace a ráda by se na něco zeptala, budu ráda k dispozici.
S pozdravem Mía
Není tady
ahoj miulinko...já tady tak broudám...mám taky dotaz sice jiného rázu...ale chci se Tě aspon zeptat jak se malému daří....?
My byli ve 2,5 letech na obřízce a i kdy to je zákrok který se dělá běně....bylo to utrpení jak pro mě tak předevím pro malého...ak´čkoliv lékař řekl e to rekonvalescence bude trvat asi týden...byli jsme nakonec doma týdnů 6!!
no to nic já jdu hledat dál co potřebuju...přeji hodně zdravíčka a pohodového klučíka pa
Není tady
Ahoj Adro,
děkujeme za optání. Malej je u dobrej, ale bylo to těké. Hodně plakal při čůrání - má to itý zevnitř (napojení močové trubice) a i zvenčí. Dávali jsme mu obklady a mazali a mazali framykoinem. Jizva uvnitř zatím podle poslední kontroly drí, co je moc dobré a ta zvenčí na ourku se bohuel trochu rozjela. Vznikla mu tam malá dírka. Ale dr. říkal, e je to jen kosmetická vada. Hlavně, e to drí uvnitř. Na dalí kontrolu jdeme a začátkem dubna. Doufám, e se ve hojí jak má, jen nerada bych to s malým absolvovala znova. Bylo to velmi náročné a vyčerpávající - samozřejmě nejvíc pro mne, malý nějaké zvlátní bolesti neměl, jen musel leet pořád na zádech. Jinak si pořád velmi nerad nechá na pindíka sahat ...
Díky. pa
Není tady
Predem moc zdarvim a drzim palecky at to vsechno zvladnete.Jmenuji se Blanka a v srpnu nas s brouckem ceka uplne to same.Vubec nevim jak to zvladnu, vlastne zvladnem.Priserne se bojim mozna proto pisu,abych se neco dovedela a mozna trosku uklidnila.Psala jsem i mail,ale nevim jestli dosel.Byla bych moc rada, kdyby jsi se mi ozvala a dala najakou radu jak zvladnout tak tezke obdobi .Dekuji zatim moc papa
Není tady
Obnovuji...
maminky deticek s hypospadii, potrebovala bych se poradit.
Není tady
maminky tak jak jste na tom???
Není tady
Ahojky, co jsem nastoupila do práce, tak nějak nemám moc času. HOdně dotazů mi dorazilo na mejla, tak jsem se snaila odpovídat.
Jinak máme za sebou ji 2 operaci (loni na podzim) - bohuel ..... močová trubice se zúila a bylo nutné celou operaci podstoupit znovu. Museli udělat i obřízku, za co jsem na jednu stranu vděčná, protoe při těch vech problémech jetě řeit přetahování by bylo to poslední, co bych s malým chtěla jetě absolvovat. Takhle si toho uil a a! Výsledek není 100%, ale trubice je průchodná, malý "normálně" funguje a sám pěkně čůrá. e je tam dole jiný vidět bude, ale hlavně, e bude zdravý a "funkční".
Rozhodně bude syn dlouhodobě sledován, během růstu a vývoje se můe opět objevit nějaký problém, trubice se můe znovu zúit atd. Operací (opravou) tohle bohuel nekončí, ale začíná ...
Hodně těstí a pevné nervy vem, které musejí toto se svými malými mudlíky řeit .....
Není tady