1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Desne se bojim ze sem tehotna ! Sice sem menstruaci nedostala teprve dva dny , ae i to je nejspis priznak , celkem casto me boli bricho a nevim z ceho a nekde na netu sem cetla ze prsa bejvaj citlivejsi ... taky ze jo ... ='( se svym klukem sem jeste nespala , ale klidne se mohlo stat ze kdyz me prstil mel na jeho prstech sperma . Myslite ze je to mozny abych takhle otehotnela !??? Prosim help
Není tady
Ano, je to moné.
Není tady
Cady, není to vyloučené, ale nemusí to být těhotenství. Některé testy ukazují u první den kdy měla být MS, v lékárně ti určitě poradí.
Kdy jste ten styk měli? Na Postinor u bude asi pozdě...
Cady, jestli na to od tej doby myslí a strachuje se tak je to spí stres
Není tady
já si myslím,e to má jen zpoděný.Bolesti břicha a větí citlivost prsou bývá před menstruací a kdy se bude strachovat,tak nejspí dorazí později nebo vůbec né,ale nic ti nebrání zakoupit si v lékárně těhotenský test (za cca 30,-) a udělat si ho pro jistotu.Já kdy jsem byla těhotná,tak citlivé prsa byla a tak kolem 4 měsíce,břicho mě nebolelo vůbec.Spí jsem začala přibýrat na váze,bylo mi patně od aludku a pořád jsem byla utahaná jako kotě,ale ty příznaky co píe mi k tomu moc neladí...
Není tady
Lidi ... je to vpohodě , dneska sem to dostala, ani envite jak se mi ulevilo !! ale dekuju !
Není tady
Cady a co začít brát antikoncepci kdy u to dobře dopadlo.. nemusí to vyjít pokadý..
Není tady
nexxi // jo to bylo sice pekny ... ale tïmhle bych zpusobyla my mame smrt , sem takova hodna holcicka , ktera takovyhle veci nedela ... s mym klukem sme o tom zamozrejme mluvili, i kdyz z jeho strany je to takovy jako "delej si co chces ... " ale jak rikam uz hodne dlouho zbiram odvahu tu mame rict !
Není tady
Cady,antikoncepce se bere i jako léčba třeba na srovnání menzes,zajdi si na gyndu a domluv se tam,e chce brát anti,ale s mamkou to nechce řeit a můe potom říct,e ti ji doktor/ka napsala jako léčbu.
Mmch kolik Ti je roků?
Není tady
Vdy to mamce vůbec nemusí říkat. Uetří stres ze zbytečné hádky sobě i jí.
Není tady
a sou i levné preparáty které rozhodně nejsou méně kvalitní. nemusí hned mít náplasti (u nás ve městě straná moda, vici to nosí aby ostatní viděli..) a můe mít normální práky.. kdy ti přítel přispěje tak nemáte co řeit.
Není tady
Teda troku ale mě ty naplásti přijdou troku ujeté-zaprvé to kadý vidí (proč?),můe se to lepit snad jen na břicho,zadek a rameno a zadruhé bych se bála,e mi to spadne,i kdy je to voděodolné...Asi by mi nebylo příjemné chodit pořád oblepená...
Není tady
Luizi napsal(a):
Teda troku
ale mě ty naplásti přijdou troku ujeté-zaprvé to kadý vidí (proč?),můe se to lepit snad jen na břicho,zadek a rameno a zadruhé bych se bála,e mi to spadne,i kdy je to voděodolné...Asi by mi nebylo příjemné chodit pořád oblepená...
Luizi, tu to kor jednu dobu byl íííílenej hit. přilas na disko a holky takový to tričko nevím jak se to jmenuje jak to má jenom kousínek rukávu na rameni jak kdyb takovou stříku a tři cm pod tím náplast.. a vichni se koukejte..
Není tady
No tak s těma naplastma je to divný no já bych si to spí nalepila tam kde to nepůjde vidět nemusí to celej svět vidět, ne??
Jinak Candy mámě to fakt říkat nemusí, e bere práky tedy pokud ti není mín ne patnáct.
Holky já ty náplasti měla Hnus, nejde to lepit na stejné místo, musí se to střídat, ve vodě se odlepují, dělají se pod nima modřinky (mě) a zůstavaj po nich ty hnusný fleky jako po klas. náplasti. Měla jsem je protoe prostě nejsem schopná brát cokoliv pravidelně, ale po dvouměsíční kůře jsem je zahodila, a rozhodla se pro miminko
Není tady
Jinak Candy mámě to fakt říkat nemusí, e bere práky tedy pokud ti není mín ne patnáct.
A pokud je ti míň, tak se na to vykali, chytni ho za ruku a choďte po městě. Nezodpovědný přístup k sexu, není vdycky IN.
Upravil(a) markéta (1. 10. 2007 23:36)
Není tady
jo je mi 15 ... jasný e mámě to říkat nemusim , jene bych pak nechtěla vidět její výraz kdyby to zjistila ... bylo by to jetě 100x horí jetě by byla nasraná e sem jí to neřekla .. je to taký komplikovaný
Není tady
Cady napsal(a):
jo je mi 15 ... jasný e mámě to říkat nemusim , jene bych pak nechtěla vidět její výraz kdyby to zjistila ... bylo by to jetě 100x horí jetě by byla nasraná e sem jí to neřekla .. je to taký komplikovaný
Záleí na tom jakou má k mámě důvěru. Je lepí kdy bude mít práky ne kdy bude v 16-ti matkou :-) To by máma mohla pochopit.
Není tady
Cady.. furt by ílela mín kdyby ti nala v pokoji ukryté plato s anti ne kdybys jí oznámila e jsi těhotná.
Není tady
a čo tak prezervatív?
Není tady
ahoj..... mam úplně stejnej problém , jsem jetě panna, ale kdy mě můj kluk prstil , bojím se , e se sperma dostalo tam kam nemělo, jene já menstruaci měla dostat před pěti dny, opoděnou menstruaci mam pořád jene teď se hrozně bojím a navíc sem mámě řekla e se nemusí bát, prosííím pomozte mi já sem hrozně zoufalá a bojim se, nebylo mi toti jetě ani 15
Upravil(a) marketka15 (8. 1. 2008 22:06)
Není tady
marketka15 napsal(a):
ahoj..... mam úplně stejnej problém , jsem jetě panna, ale kdy mě můj kluk prstil , bojím se , e se sperma dostalo tam kam nemělo, jene já menstruaci měla dostat před pěti dny, opoděnou menstruaci mam pořád jene teď se hrozně bojím a navíc sem mámě řekla e se nemusí bát, prosííím pomozte mi já sem hrozně zoufalá a bojim se, nebylo mi toti jetě ani 15
Kup si test.... nebo.... zajdi na gynekologii, jinou radu Ti nikdo nedá.
Není tady
tady je vzkaz od meho otce je sexuolog: muselo by to byt neprodlene po tom co se mu dostalo sperma na ruce a jeho spermie by museli byt velmi rychle. Pravdepodobnost otehotneni je priblizne 5% ne-li mene.
a jeste tohle to ze nemas menzes nebo se ti nedostavil je z nervu zkus se uklidnit a uvidis ze menstruaci jiste dostanes
Není tady
Spermie na vzduchu umírají.