Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 9. 2007 9:01

enndi
♥♥-----

řasy v napáječce

Ahoj všichni, potřebovala bych prosím poradit. Mám doma morčátko a vodu mu dávám v plastové napáječce, ikdyž mu vodu denně měním a napáječku čistím horkou vodou, dělají se ve vodě zelené řasy. Dá se tomu nějak předejít? Řasy jsou tam denně a už mám strach, aby to mojemu zvířárku neublížilo. Díky za rady.

Není tady

#2 30. 9. 2007 15:04

Maya.82
Host

Re: řasy v napáječce

No bylo by dobré umístit napaječku tak aby na ni nemohlo slunce.

#3 10. 10. 2007 11:42

Zuzi79
♥♥♥♥---
Místo: Brno

Pomůže čas od času protřepat vodou s rýží nebo vymýt kartáčkem na sklenice.

Taky můžeš přidat kapku octa nebo citronky.

Pane, pomoz mi být takovým člověkem, za jakého mě považuje můj pes... (Janusz Leon Wisniewski)

Není tady

#4 17. 10. 2007 18:47

enndi
♥♥-----

Ahoj děkuju za rady, v jednom zverimexu mi konečně poradili přidávat do vody alespoň vitamin C v kapkách anebo zkusit Acidomid - ten je i pro králíky, ale musí se hodně koncentrovat. Můj myšák se má myslím dobře, vodu mu měním často a i přesto se tam řasy někdy udělají, ale je fakt, že po přidání céčka mu vydrží voda den bez řas, čehož jsem chtěla docílit. Jinak céčko je dobrej doplněk stravy pro morčata, protože si ho sami nedokáží "vyrobit" a údajně se céčkem nedá nic zkazit. Napáječku na slunci nemám, ale pokud mu dám jenom čistou vodu, tak řasy rychle útočí.........Ahojky

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí