19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Vím e je straně brzy, ale podle mého metříku můete vidět, e budu mít brzy jiné starosti ne lézt po krámech, proto prosím o radu, co budete svým prvňákům kupovat k vánocům? Syn zatím projevil zájem o encyklopedii zvířat, atlas (pro změnu, má u dva ), ale chtěla bych mu něčím originálním "vytřít zrak" , sedím na netu a kde nic tu nic. Jo a lega a dalích stavebnic má tuny
Není tady
No, já bych mu koupil X-box. Můj syn po tom touí u dlouho, zatím jsem nějak nestrávil tu cenu, ale grafika těch nových her je fascinující. Pořád jsem si říkal, e mu stačí počítač a game-boy, ale konzole je prostě něco jiného. Pak si můeme 25. 12. napsat, co tomu nai kluci říkali.
S pozdravem
Stanislav Svoboda
Není tady
No aby u toho ale nedřepěl celý den. Právě teď mi tady pobíhá s podzimníma ozdobama a zdobí byt - no a já mám radost jak je kreativní a to by asi tímhle dárkem skončilo
Není tady
Toho se nebojte. Kdy je dítě v podnětném prostředí, tak si vybere od kadého trochu.
Není tady
Mám stejný názor, jako Ty.Raději mu kup něco v čem bude vyvíjet fantazii a ručně tvořit.Na sezení u PC je času vdy dost.Mám 13 letého syna a kdyby záleelo na něm , tak u něj sedí nonstop.
Má ikovného syna. Já toho svého od mala vedla k různým tvořivým pracem , ale bohuel ho to nebralo.Tedy jedno jo, pořád jsme stavěli z lega.
Čekanka napsal(a):
No aby u toho ale nedřepěl celý den. Právě teď mi tady pobíhá s podzimníma ozdobama a zdobí byt - no a já mám radost jak je kreativní
a to by asi tímhle dárkem skončilo
Není tady
Jo, lego syna taky bere, ale má u asi deset sestav a nějak mi přijde, e jsme pokryli vechno co se dá, take konec inspirace. Já mám taky radost, e je tvořivej, po manuální stránce má rozhodně co zlepovat, take paráda. No ale ty vánoce mi nedají spát, snad mě něco napadne, zase nechci aby měl tisíc dárků, spí dva tři pořádné....
Není tady
čekanko mám jeden tip -( respektive můj předkolák (v lednu 6 let) má přání k Vánocům) - třeba by uspěl i u Vás: stolní hokej.Kluk ho měl půjčený, kdy byl o prázdninách nemocný, je to príma, bavilo to i dceru (8r.), o tatínkovi nemluvě - dokonce i já jsem si párkrát zahrála.... Sice to nerozvíjí kreativitu, ale je to trénink koordinace, je to napínavé a je to, dle mého názoru lepí, ne sedět u PC....
Dalí tip je pak desková hra tipu carcassone - my máme " lovce a sběrače" - kluk to chápe od necelých 5 let, je to super na logické mylení, na strategie, hrajeme to celá rodina, děcka nám mnohdy dávají pěkně na frak...
Není tady
aleno díky, to je dobrej tip, má to ale háček, potřebuje k tomu druhého a tím druhým bude asi kdo????? No já a na to s mimískem asi nebudu mít čas, asi by byl nejlepí dárek pod stromeček stejně starej brácha
Není tady
Čekanko a co táta? U nás hraje hlavně táta Já s miminem taky času moc nemám....
Není tady
jo taku máme super, ale je hodně vytíenej v práci, to ví, obchoďák, take pořád na cestách a pozdní příchody. O víkendech se nám ale plně věnuje, take kdy mě nic jiného nenapadne, asi ten hokej klapne
taky budeme mít Adámka
Upravil(a) Čekanka (30. 9. 2007 11:12)
Není tady
Adámci jsou super Dobře jste vybrali!!! A jak se jmenuje ten starí? my máme Ondřeje....
Není tady
My Alee. Máme blbý příjmení, museli jsme hlavně jména bez R a Ř, na kluky malej a mizernej výběr. Ve hře byl Matyá a Adam, nakonec to bude Adámek, páč to tak rozhodl Ale
Není tady
Nečetla jsem vechny příspěvky,ale co třeba Voltít-cena cca 600-700,-je to elektronická stavebnice ,kde se podle návodu a tatínka různě spojují kabely a árovky a cívky apod.a ono to pak prostě a jednodue svítí ,zvoní....atd.nevím naemu malému jsou teptrv 3 roky ale určitě co nejdříve do toho půjdem je to zajímavé a hlavně pro ty klukky ....a je to jako sestava 1,2,3 atd.take je toho mnohem víc a i asi různě obtíné...
Jo jinak mě jako dítě bavil takový ten mikroskop s přísluenstvím,a optiské stavebnice,jinak jestli maluje a tak jsou super ty různé vymalovánky podle čísel a liryty a papiroryty apod.
Taky ty magnetický stavebnice docela frčí,ale to je potom cena někde uplně jinde..konzoly bych nekupovala je to drahé ,tupé ,a po půl roce zastraralé a uslyí jen jakby to chtělo novou protoe má lepí grafiku apod.a hlavně u toho bude dřepět a zuřivě střílet do lidí ,protoe ač se bude bránit sebevíc aby neměl střílecí hry stejně si cestu najde..a skákat se zajíčkama za mrkvičkou ho omrzí tuze rychle...
Upravil(a) keny (1. 10. 2007 13:01)
Není tady
U nás dostane prvňák hodinky-moc si je přeje a je to pro něj poslední známka dospělosti,kterou se lií od svých bratrů/kromě mobilu,ale po tom kupodivu netouí/.
Není tady
Slívo hodinky má u rok, neobejde se bez nich, musí si hlídat čas kdy jít na krouek a domů na večeři z venku....
Keny dík, tu nabídku mikroskopů okouknu, dobrej tip
Není tady
Objevila jsem něco co se jmenuje magnetická stavebnice http://www.dino.cz/inshop/stavebnice/ma … e-96-dilu-[id-95964].html
zdá se mi to docela dobrý, máte s tím někdo zkuenost????
Není tady
Čekanko - neporadím, ale vypadá dobře.
Mně se líbí ten merkur (mladí pořád něco montuje) ale zdá ze mi troku víc drahý.
Není tady
Synovi jsem v 7mi letech na vánoce koupila stavebnici vario. Je i v nabídce internetového obchodu, který uvedla Čekanka:
http://www.dino.cz/inshop/stavebnice/vario-xl-[id-2121].html
Je to suprová a kreativní stavebnice v dokonalém provedení, čisté opracované dřevo, kulatiny mají zářezy, které do sebe zapadají a staví se z toho domky, hrady, stavení .. prostě dle libosti a fantazie. Určitě se vyplatí to balení XL, z něj lze sestavit vícero druhů domků, ne jen jeden konkrétní.
Není tady
tak děkuju holky za tip...malý dostane letost hodinky...to mě vubec nenapadlo...je ted prvnák....take moc děkuju...hi hi...původně jsem si to chtěla přečíst a třeba poradit...ale odzbrojili jste mě dík..!!!
Není tady
Tak dneska přiel mladej s tím, e jeíkovi napíe o boty na kolečkách no mazec, to bych tak tipla u puberáka
Není tady