29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky nejíte někdo podle dělené stravy? Chtěla bych to zkusit a nevím jak přesně na to... Co bych měla vařit, abych to mohla já i rodina? Moc bych potřebovala zhubnout a žádné diety mi nepomáhají, vždycky kila neberu brzo zpět . Nechcete jít někdo do toho semnou?
Není tady
Holky to jte žádná nikdy nejedla podle dělené stravy? Aby jste poradily?
Není tady
Po porodu po prostředním dítku jsem držela dělenou stravu podle Vítka Chaloupky, je to na 56 dní a zhubla jsem 9 kg.Hubla tehdy tak prostřednictvím televize Jitka Asterová ( ta shodila 12 kg-chodila ještě do posilovny ),tak jsem to držela s ní :-)).Mám to napsané v sešitě.Až skončím s kojením,tak se na to vrhnu znovu.Holky na babinetu se pustily do diety od Margity, ale to je vzhledem ke kojejí nemožné.
Není tady
Helčo,
nemáš náhodou tu dietu v počítači? Pokud ano, mohla by jsi mi ji poslat
Díky.
Není tady
Helčo,já bych taky poprosila o dělenou stravu
Není tady
helčo
můžu taky poprosit o info o dělené stravě
děkuji
Není tady
Není tady
Holky pošlete mi vaše emailové adresy a já vám to přepošlu.Když to vložím do emailu pod vaší registraci,tak se to neodesílá v tabulce-jídelníčky.Poslala jsem to sama sobě,tak to vím :-((((
Není tady
Helčo,to budeš moc hodná lucie.prokop@seznam.cz
Není tady
holky, prosím, kdo máte tu dietu od vítka chaloupky k dispozici, tak mi ji prosím zašlete...budu vám moc moc zavázaná....díky renča
mail:tajjko@seznam.cz
Není tady