Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 26. 9. 2007 12:23

xxxradaxxx
♥------

Drazdeni zadecku pri milovani

Ahoj, chci se zeptat, zda je normalni ze se memu priteli hrozne libi pri milovani kdyz mu hladim, zadecek a srkam mu prst do nej. Porad se mi ho snazi hladit, to se mi taky libi ale kdyz mi do nej strka prst tak to uz neni nic moc.Vim ze by chtel se mnou zkusit se milovat do zadecku ale ja nechci, protoze se bojim ze se mi to nebude libit a ze to bude bolet. Zkousela jste to nektera???A chtel po Vas vas pritel to same co muj??tedy drazdit analek a strkat do nej prst??neni ten muj nejaky divny???Diky za odpoved

Není tady

#2 26. 9. 2007 12:24

Me
♥♥♥♥♥♥-

Re: Drazdeni zadecku pri milovani

xxxradaxxx napsal(a):

Ahoj, chci se zeptat, zda je normalni ze se memu priteli hrozne libi pri milovani kdyz mu hladim, zadecek a srkam mu prst do nej. Porad se mi ho snazi hladit, to se mi taky libi ale kdyz mi do nej strka prst tak to uz neni nic moc.Vim ze by chtel se mnou zkusit se milovat do zadecku ale ja nechci, protoze se bojim ze se mi to nebude libit a ze to bude bolet. Zkousela jste to nektera???A chtel po Vas vas pritel to same co muj??tedy drazdit analek a strkat do nej prst??neni ten muj nejaky divny???Diky za odpoved

Já mám opačný problém - ráda bych tomu mojemu dráždila zadeček prstem, prý je to mužům hodně příjemné, když zjistíš, kam přesně sáhnout, ale ten můj to striktně odmítá, vadí mu to hmm

Není tady

#3 26. 9. 2007 12:28

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

xxxradaxxx nie, nieje to divne. Je to fajn.

Upravil(a) Oxi (26. 9. 2007 12:29)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#4 26. 9. 2007 13:01

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

xxxradaxxx napsal(a):

smile není divnej. A je to fakt dobrý smile

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#5 26. 9. 2007 13:21

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

není divnej...prý se to některým mužům líbí...já tu zkušenost nemám...jen tu že se to líbí do zadečku mně při milování - tedy prst...smile...k análu jako takovému jsem ještě "nedospěla" .... smilesmile
a říkám si jaký to je strčit někomu prst do zadečku lol .... ????

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#6 26. 9. 2007 14:09

majkafa
Host

Doby je to. A když víte, jak na to, nebolí, je to náádhera. I muži mají svůj "bod G", prostata, dostat se tam prstíkem přes análek. big_smile To muž šílí. Ale kráásně big_smile

#7 26. 9. 2007 14:14

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ale niekomu to skutočne pripadá po*né. Sto ľudí - sto chutí.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#8 26. 9. 2007 14:32

xxxradaxxx
♥------

jemu se to fakt moc libi.Mě jen kdyz me kolem analku hladi a treba jen majinko ten prstik zastrci...

Není tady

#9 26. 9. 2007 14:38

x256987
Host

Pro muže je zadeček silná erotogenní zóna, je to poměrně běžné, že je jim dráždění v téhle oblasti příjemné. Teď jsem se dočetla (předtím mě vůbec nenapadlo po tom pátrat), že se mužům při orgasmu automaticky stahuje svěrač - takže slast v téhle oblasti mají jako součást vyvrcholení.

Upravil(a) Judita (26. 9. 2007 14:39)

#10 26. 9. 2007 14:39

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

xxxradaxxx napsal(a):

jemu se to fakt moc libi.Mě jen kdyz me kolem analku hladi a treba jen majinko ten prstik zastrci...

.. zahrajte si na Smolíčka pacholíčka .... smile
promiň, já to chtěla zlehčit ... smile

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#11 26. 9. 2007 19:24

pampeliška
♥♥-----

mýmu příteli se to líbí jak kdy...asi na to musí mít náladu nabo nevim big_smile každopádně někdy z toho opravdu šílí tummenupp

Není tady

#12 26. 9. 2007 23:33

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

můj přítel to taky má rád. A já anál taky můžu. Ale musí být na to ta správná nálada.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí