|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, zda je normalni ze se memu priteli hrozne libi pri milovani kdyz mu hladim, zadecek a srkam mu prst do nej. Porad se mi ho snazi hladit, to se mi taky libi ale kdyz mi do nej strka prst tak to uz neni nic moc.Vim ze by chtel se mnou zkusit se milovat do zadecku ale ja nechci, protoze se bojim ze se mi to nebude libit a ze to bude bolet. Zkousela jste to nektera???A chtel po Vas vas pritel to same co muj??tedy drazdit analek a strkat do nej prst??neni ten muj nejaky divny???Diky za odpoved
Není tady
xxxradaxxx napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, zda je normalni ze se memu priteli hrozne libi pri milovani kdyz mu hladim, zadecek a srkam mu prst do nej. Porad se mi ho snazi hladit, to se mi taky libi ale kdyz mi do nej strka prst tak to uz neni nic moc.Vim ze by chtel se mnou zkusit se milovat do zadecku ale ja nechci, protoze se bojim ze se mi to nebude libit a ze to bude bolet. Zkousela jste to nektera???A chtel po Vas vas pritel to same co muj??tedy drazdit analek a strkat do nej prst??neni ten muj nejaky divny???Diky za odpoved
Já mám opačný problém - ráda bych tomu mojemu dráždila zadeček prstem, prý je to mužům hodně příjemné, když zjistíš, kam přesně sáhnout, ale ten můj to striktně odmítá, vadí mu to 
Není tady
xxxradaxxx nie, nieje to divne. Je to fajn.
Upravil(a) Oxi (26. 9. 2007 12:29)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
xxxradaxxx napsal(a):
není divnej. A je to fakt dobrý 
Není tady
není divnej...prý se to některým mužům líbí...já tu zkušenost nemám...jen tu že se to líbí do zadečku mně při milování - tedy prst...
...k análu jako takovému jsem ještě "nedospěla" .... 

a říkám si jaký to je strčit někomu prst do zadečku
.... ????
Není tady
Doby je to. A když víte, jak na to, nebolí, je to náádhera. I muži mají svůj "bod G", prostata, dostat se tam prstíkem přes análek.
To muž šílí. Ale kráásně 
Ale niekomu to skutočne pripadá po*né. Sto ľudí - sto chutí.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
jemu se to fakt moc libi.Mě jen kdyz me kolem analku hladi a treba jen majinko ten prstik zastrci...
Není tady
Pro muže je zadeček silná erotogenní zóna, je to poměrně běžné, že je jim dráždění v téhle oblasti příjemné. Teď jsem se dočetla (předtím mě vůbec nenapadlo po tom pátrat), že se mužům při orgasmu automaticky stahuje svěrač - takže slast v téhle oblasti mají jako součást vyvrcholení.
Upravil(a) Judita (26. 9. 2007 14:39)
xxxradaxxx napsal(a):
jemu se to fakt moc libi.Mě jen kdyz me kolem analku hladi a treba jen majinko ten prstik zastrci...
.. zahrajte si na Smolíčka pacholíčka .... 
promiň, já to chtěla zlehčit ... 
Není tady
mýmu příteli se to líbí jak kdy...asi na to musí mít náladu nabo nevim
každopádně někdy z toho opravdu šílí 
Není tady
můj přítel to taky má rád. A já anál taky můžu. Ale musí být na to ta správná nálada.
Není tady