18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky změnila jsem značku a zbývají mi dvě platíčka Lindynette 20. Ráda polu za 200.-
Není tady
Taky mi zbylo plátíčko moná dvě. Take má.li někdo zájem, tak se dohodneme
Není tady
Kuricka napsal(a):
Ahojky holky Zuzino i Sigi jestli to neva, vzala bych si je, ale počkáte mi do výplaty???
Díky Radka
Jasně.
Není tady
Zuzina napsal(a):
Kuricka napsal(a):
Ahojky holky Zuzino i Sigi jestli to neva, vzala bych si je, ale počkáte mi do výplaty???
Díky RadkaJasně.
ZUZI a SIGI, potete mi na SZ Vae číslo účtu a částku a jakmile budu moci korunky polu a hodím Vám zprávu o odeslání.
Holky díky moc Ráďa
Není tady
Ahojky Radu má plnou schránku take ti nemůu poslat SZ. Zkusím ti poslat mail.
Není tady
Sigi napsal(a):
Ahojky Radu má plnou schránku take ti nemůu poslat SZ. Zkusím ti poslat mail.
Ahojky Marti , u jsem ji vyčistila (děkuji za upozornění) a děkuji za mail. Pak hned písnu, e jsem odeslala a polu adresu do mailu.
Díky moc Radka
Není tady
Radu pak mi dej pro zajímavost vědět jestli ti to dneska přilo nebo jestli pota kecá
Není tady
tak to mě merzí, myslela jsem,e kdy to v sobotu hned ráno podám přímo na potě tak to do pondělka stihnou. Jsou to lumpové
Kuricka napsal(a):
Sigi napsal(a):
Radu pak mi dej pro zajímavost vědět jestli ti to dneska přilo nebo jestli pota kecá
Ahojky Marti, pota kecá dnes nic, tak doufám, e zítra
Není tady
Dobrý den, nemáte prosím někdo na prodej Lindynette 20? Cenu akceptuji, zaručuji rychle a solidní jednaní. Lusy1@seznam.cz pite na email, jsem vůbec nechodím. Dekuji
Není tady
terezko, já myslím, e se to časem srovná. já jsem teda s lindynette spokojená. ty stavy, co píe, jsem já měla odjakiva na začátku uívání antiko. nebo kdy jsem přecházela na jinou, ne si to tělo zvyklo. byla jsem náladová, protivná, vichni okolo mi přili jako úplní idioti pokládali mi jetě víc idiotský otázky a řeili jen idiotský věci. a já se ve vem vrtala, ourala, věci, nad kterýma bych normálně mávla rukou a nestály by mi za to, abych se jimi zabývala, jsem byla schopná řeit celej den a celej víkend a pořád dokola, bylo to děsný ono si to sedne a bude dobře, uvidí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
terezko, já myslím, e se to časem srovná. já jsem teda s lindynette spokojená. ty stavy, co píe, jsem já měla odjakiva na začátku uívání antiko. nebo kdy jsem přecházela na jinou, ne si to tělo zvyklo. byla jsem náladová, protivná, vichni okolo mi přili jako úplní idioti pokládali mi jetě víc idiotský otázky a řeili jen idiotský věci. a já se ve vem vrtala, ourala, věci, nad kterýma bych normálně mávla rukou a nestály by mi za to, abych se jimi zabývala, jsem byla schopná řeit celej den a celej víkend a pořád dokola, bylo to děsný ono si to sedne a bude dobře, uvidí
Tak u je jasný proč tu vyrejvá celý víkendy, radi to přestaň brát , odnáí to tvoje okolí .
Stejně nemá chlapa u sto let , protoe vechny víkendy sedí tady ,ale ty si dělá naděje, e se nějakej objeví a polyká anti co?
Neobjeví, sama vidí, nedaří se.
Není tady