29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky změnila jsem značku a zbývají mi dvě platíčka Lindynette 20. Ráda pošlu za 200.-
Není tady
Taky mi zbylo plátíčko možná dvě. Takže má.li někdo zájem, tak se dohodneme
Není tady
Kuricka napsal(a):
Ahojky holky Zuzino i Sigi jestli to neva, vzala bych si je, ale počkáte mi do výplaty???
Díky Radka
Jasně.
Není tady
Zuzina napsal(a):
Kuricka napsal(a):
Ahojky holky Zuzino i Sigi jestli to neva, vzala bych si je, ale počkáte mi do výplaty???
Díky RadkaJasně.
ZUZI a SIGI, poštete mi na SZ Vaše číslo účtu a částku a jakmile budu moci korunky pošlu a hodím Vám zprávu o odeslání.
Holky díky moc Ráďa
Není tady
Ahojky Raduš máš plnou schránku takže ti nemůžu poslat SZ. Zkusím ti poslat mail.
Není tady
Sigi napsal(a):
Ahojky Raduš máš plnou schránku takže ti nemůžu poslat SZ. Zkusím ti poslat mail.
Ahojky Marti , už jsem ji vyčistila (děkuji za upozornění) a děkuji za mail. Pak hned písnu, že jsem odeslala a pošlu adresu do mailu.
Díky moc Radka
Není tady
Raduš pak mi dej pro zajímavost vědět jestli ti to dneska přišlo nebo jestli pošta kecá
Není tady
tak to mě merzí, myslela jsem,že když to v sobotu hned ráno podám přímo na poště tak to do pondělka stihnou. Jsou to lumpové
Kuricka napsal(a):
Sigi napsal(a):
Raduš pak mi dej pro zajímavost vědět jestli ti to dneska přišlo nebo jestli pošta kecá
Ahojky Marti, pošta kecá
dnes nic, tak doufám, že zítra
Není tady
Dobrý den, nemáte prosím někdo na prodej Lindynette 20? Cenu akceptuji, zaručuji rychle a solidní jednaní. Lusy1@seznam.cz pište na email, jsem vůbec nechodím. Dekuji
Není tady
terezko, já myslím, že se to časem srovná. já jsem teda s lindynette spokojená. ty stavy, co píšeš, jsem já měla odjakživa na začátku užívání antiko. nebo když jsem přecházela na jinou, než si to tělo zvyklo. byla jsem náladová, protivná, všichni okolo mi přišli jako úplní idioti pokládali mi ještě víc idiotský otázky a řešili jen idiotský věci. a já se ve všem vrtala, šťourala, věci, nad kterýma bych normálně mávla rukou a nestály by mi za to, abych se jimi zabývala, jsem byla schopná řešit celej den a celej víkend a pořád dokola, bylo to děsný
ono si to sedne a bude dobře, uvidíš
Není tady
PPavlaa napsal(a):
terezko, já myslím, že se to časem srovná. já jsem teda s lindynette spokojená. ty stavy, co píšeš, jsem já měla odjakživa na začátku užívání antiko. nebo když jsem přecházela na jinou, než si to tělo zvyklo. byla jsem náladová, protivná, všichni okolo mi přišli jako úplní idioti
pokládali mi ještě víc idiotský otázky a řešili jen idiotský věci. a já se ve všem vrtala, šťourala, věci, nad kterýma bych normálně mávla rukou a nestály by mi za to, abych se jimi zabývala, jsem byla schopná řešit celej den a celej víkend a pořád dokola, bylo to děsný
ono si to sedne a bude dobře, uvidíš
Tak už je jasný proč tu vyrejváš celý víkendy, radši to přestaň brát , odnáší to tvoje okolí .
Stejně nemáš chlapa už sto let , protože všechny víkendy sedíš tady ,ale ty si děláš naděje, že se nějakej objeví a polykáš anti co?
Neobjeví, sama vidíš, nedaří se.
Není tady