29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
nevim, jak se mam zachovat. Byli jsme s pritelem 5,5 roku, z toho 5let spolu doma.Je nam 24. Meli jsme par krizi za ta leta. Vzdy to bylo kvuli tomu, ze spolu travime malo chvil spolu nekde venku, nejakymi zazitky.A 1 dovolena za rok to nespravi. Chybel mi pocit, ze me miluje, i kdyz vim, ze ano.Ale nejake ty "dukazy" lasky a ze jsem jenom jeho.Pred 6 mesici to vyvrcholilo.Zacala jsem si hledat byt, ze to zkusime jinak. BUd si uvedomime, ze spolu zit chceme, nebo ne.Ze spolu budem travit vikendy(ne doma, ale nejakou kulturou, prochazkou, sportem..). Vic jsem to chtela ja, protoze nic jineho uz nepomahalo. Nasla jsem si byt, do ktereho se mam za mesic stehovat.
Nicmene mam svoji partu lidi, se kterymi chodim sportovat. Je tam i jeden kamarad,se kterym jsme se citove sblizili vic=asi jsme se zamilovali. to je cca 2 mesice vzad. Ale ja si uvedomila, ze chci presne tohle prozivat se svou letitou laskou. Oba jsme po dlouuuhe dobe zacali pracovat na nasem vztahu. Me me nove zamilovani preslo, uplne. Sice mam obrovsky pocit viny, vuci tomu kamaradovi. Ale moje srdicko stale patri priteli.
Bylo to moc krasne, najednou jsem zase aspon trosku citila, ze me pritel miluje. Je tomu presne tyden, co mi nasel mail. O tom, ze to s kamaradem bylo hezke, ale ze to konci. Ze jsem si vybrala jinak. Trvalo to cca mesic.
Vsechno hezke razem skoncilo. Musela jsem se odstehovat uz ted, protoze to nemuze "rozdychat". Chapu to. Uz jsme se nechteli stehovat ani jeden a ted tohle.
Druha stranka veci je ta, ze kdyz prichazel on o me, tak se vubec nesnazil, nedaval mi najevo, ze me miluje, ze chce se mnou byt. Jen plynul cas a zili jsme vedle sebe jako par, ale naladou a snahou spise jako spolubydlici. Ubijelo me to, byla jsem zoufala a zklamana, ze se o me nesnazi.
Vi, ze ho chci zpet, ze ho miluju. Ja citim teprve ted, ze on me miluje taky. Ale je mooc zraneny.
Nevim co dal, vim, ze to chce cas.........
prosim, reknete mi Vas pohled na vec. Mrzi me moc, ze to takto dopadlo, vzala bych to zpet.Ale na druhou stranu me boli to, ze on kdyz prichazel o me, tak to vzal tak, ze se asi rozejdem. Bez snahy neco zachranit.
Snad je ma situace trochu pochopitelna.....
Není tady
Chápu, že žít vedle sebe jako manželé po 40 letech se Ti nelíbilo. Nevím, jestli Tě pochopí, zkus mu to vysvětlit. Jak už zde někdo psal, pro vztah je důležitá komunikace a důvěra. Znám manžele, kteří vychovali děti, zůstali sami a tak si na každý víkend plánují výlet do přírody, konečně mají čas na divadlo, koncerty, výstavy. Opravdu nemáte společné zájmy? To je pro společný život dost málo.
Není tady
ita napsal(a):
Chápu, že žít vedle sebe jako manželé po 40 letech se Ti nelíbilo. Nevím, jestli Tě pochopí, zkus mu to vysvětlit. Jak už zde někdo psal, pro vztah je důležitá komunikace a důvěra. Znám manžele, kteří vychovali děti, zůstali sami a tak si na každý víkend plánují výlet do přírody, konečně mají čas na divadlo, koncerty, výstavy. Opravdu nemáte společné zájmy? To je pro společný život dost málo.
Komunikace a důvěra - moje řeč :-) Zkus mu vysvětlit - nebo napsat třeba mailem, pokud se necítíš z očí do očí - co se vlastně stalo, jak jsi se cítila a cítíš, jak jsi byla/jsi nešťastná a co chceš. Zeptej se ho jak se cítí on. A jestli i on chce Váš vztah zachránit. Ale doopravdy.
A pak společně přemýšlejte jak na to. Společné zájmy - neříkej mi že nic nevymyslíte, jít do kina, do divadla, jet na výlet, jít si zasportovat, cokoli co Vás dřív bavilo (co jste spolu třeba dělali na začátku vztahu?).
Není tady
Komunikace mzi nami nevazne. Vi, jak bych si to predstavovala a oba vime, kde mame mezery. Vsechno jsme si rekli, co nas trapi a proc. Jen ja ted chci moc zacit znovu a on nevi. Je to sice jen tyden, co se dozvedel o mem "kroku" vedle, ale mam pocit, ze cim delsi dobu to jeho "rozhodovani" a srovnavani se situaci nas vic rozdeli nez stmeli. Mozna se mylim...co si o tom myslite vy?
Není tady
Jasně, je zraněný a neví, jestli Ti bude moct dál důvěrovat, tak asi zvažuje..proto neváhej a přesvěč ho jakokoli, že máte šanci...vztah můžete mít lepší než, kdy před tím i on si je někde uvnitř vědom, že možná Vám mohl dát víc..udělej maximum, co můžeš..čas už nevrátíš, ale šanci máš, tak neváhej...
Není tady
Lenďák napsal(a):
Jasně, je zraněný a neví, jestli Ti bude moct dál důvěrovat, tak asi zvažuje..proto neváhej a přesvěč ho jakokoli, že máte šanci...vztah můžete mít lepší než, kdy před tím i on si je někde uvnitř vědom, že možná Vám mohl dát víc..udělej maximum, co můžeš..čas už nevrátíš, ale šanci máš, tak neváhej...
Bylinko, nepřesvědčuj ho. Když za nín poběžíš, bude utíkat.
Teď je řada na něm. Pokud jsi mu všechno vysvětlila, co se stalo, jak a proč, a že Ti je to líto a že bys strašně moc stála o to být s ním, a že chceš na vztahu pracovat...
Teď je řada na něm - aby si ujasnil, jestli Tě chce i s tím, že jsi uklouzla... Musí se rozhodnout sám, jestli mu to stojí za to...
Dej mu prostor, chlapi si potřebujou zalízt do svý jeskyně a přemýšlet...
Ujasní si, jestli se mu stýská... a tak. Když za ním budeš do tý jeskyně lízt - tak Tě drak spálí :-) ... teda on.
Není tady
Marti a víš kam chodí chlapy ze zklamání nejvíce..brzy může přijít žena, co ho pochopí, nabídne mu náruč a nemá body do mínusu..já nemyslela, za ním líst a otravovat, myslela jsem o trochu inteligntnější formu rozhovoru a vysvětlení a snahy dát vztahu správný směr..
Není tady
A nehraje určitou roli v posledním týdnu jeho uražená ješitnost? Někteří chlapi se začnou o ženu zajímat (jakkoliv: dolízáním nebo naopak vyvoláváním pocitu nějaké viny v ženě), až jim doopravdy uniká.
Sečteno:
Několik let není schopen se přizpůsobit tomu, co bys Ty potřebovala, při Tvém odchodu ze společného bydlení se tváří salámisticky a v závěru ho ještě štve, že sis dovolila se kamarádit s někým jiným? No jen pozor, aby Tebou nemanipuloval.
Není tady
bylinkax: Jak - že Ti NAŠEL mail ?!? Pokus se to trochu upřesnit.
MNĚ by teda přítelík žádný mail NAJÍT nemohl z jednoduchého důvodu - striktně zastávám názor, že obsah mobilu a obsah poče je pro mého partnera tabu a totéž platí i opačným směrem. Jakmile by mi partner takhle hrubě vlezl do soukromí a začal tím vůči mně operovat, nenechala bych ho doříct první větu a v momentě bych měla zabaleno k odchodu, to mi věř. Prolejzání kapes, otvírání dopisů, slídění v mobilu a v komplu je něco tak POD ÚROVEŇ - ať už to dělá žena nebo muž - že bych s někým podobným nedokázala nadále sdílet společnou domácnost, protože ten, kdo tohleto dělá se v mých očích pasuje do role totálního blba, který chce mít nějak divně ve věcech jasno. A chlap, který by mi podobnou věc provedl si po zásluze zaslouží být opuštěn, byť jsem vinna či nevinna
BTW tohle je trošku , ale moje dcera má v poči MP3 s neskutečně krásným obsahem, kdy se nevyplatí pátrat po partnerově věrnosti
. Šlo o to, kdy si jedna slečna chtěla prostřednictvím nachytávky jedné nejmenované rozhlasové stanice nechat prověřit svého přítele s tím, že se ho moderátorka bude snažit vylákat na rande. Ovšem přítel neskočil na vějičku a s přítelkyní se za tohle v přímém rozhlasovém přenosu okamžitě brutálně rozešel
Není tady
Nasel mi mail, protoze jsem ho nechala otevreny. Mel podezreni, ze se neco deje a tak zacal cist. Bohuzel se mu jeho tuseni potvrdilo. Jsem nastvana, ze tam vlezl, ale na druhou stranu jsem i rada, ze to vi. Ze vi, ze mi opravdu neco chybelo a prestoze jsem to nehledala, tak jsem to nasla.ALE vratila se zpet probudit tu nasi lasku k zivotu.
To, ze mi vlezl do mailu vazne resit nechci....
Dnes rano mi napsal o nasem pejskovi, ale spis tak studene. Zadny naznak citu. Napsala jsem mu, at "vyridi" hafikovi, ze je mi smutno. Odpovedel, ze to havakovi vyridi. Prislo mi, ze cekal neco jineho. tak jsem napsala, ze je mi smutno i po nem...moc. uz neodepsal.
mam pocit, ze se se mnou nejak vnitrne louci. Ze zadupava sve city a jedna za nej hlava.
je mi strasne smutno, ale veskere karty ted drzi asi on.
Chtela bych, aby vedel, ze o neho strasne stojim, ale aby si taky uvedomil, ze se neco musi zmenit...
Ja sama ze sebe citim, ze nas vztah muzeme konecne zacit rozmazlovat. "diky"tomu, co se stalo, jsem si uvedomila, ze s nim chci zit a tolerovat jeho linejsi povahu, jen kdyz se bude snazit vyjit vstric i mne.
Stalo se to pred 8 dny, 3. den uz nejsem doma. Je to kratka doba,ale me prijde, ze uz to trva aspon mesic....
Není tady
BylinkaX, chybami se člověk učí, že..určitě víš, že by jsi mu už nic takového neudělala,že jsis z té situace vzala ponaučení do života viď..jen, aby to věděl on..držím Ti palečky, aby to dopadlo dobře..já myslím, že se to v něm pere..pro a proti..určitě Ty víš nejlíp, jak hodně je citlivý a jaký krok by jsi měla zvolit, aby zvítězilo to pro...
Není tady
BylinkaX: tak nech přítele vykysat a dál uvidíš. Tvoje nevěra byla tzv. SOS nevěra, kdy Ti ve vztahu s přítelem chybělo cosi, co ti nebyl schopen dát a hledala jsi to holt jinde.
Bylinko, buďto to Tvému příteli docvakne, nebo mu to nedocvakne a v té chvíli buď ráda, že jste se rozešli zavčasu. Bohužel - jsou určité typy mladíků, kteří se prostě ve vztahu "nesnaží", partnerce to vadí, naznačuje, občas i naznačuje zcela otevřeně a výsledek - jako by hrách na stěnu házel.
Jestli chceš vědět, jak na tom s přítelem jsi, NEUSILUJ o něj, nepiš mu, že je Ti po něm smutno atd. atd. Další iniciativu nech na přítelíkovi. Když bude chtít pokračovat ve Vašem vztahu, zkontaktuje Tě sám a když ne, tak se ukázalo, že Váš vztah nebyl dost pevný a dřív nebo později by stejně vzal za své.
Není tady
To Kiara: vis, ono je tezke jen tak cekat.
Psali jsme si od nedele dvakrat. Obe psani zacal on sam, nicmene ja vzdy byla posledni, ktera napsala. Ted nas vsechny ceka prodlouzeny week, normalne bych se na nej moooc tesila. Ted? Blednu uz ted, protoze nevim, co budu delat. Nemam naladu "tlachat" o hloupostech.asi pujdu na brusle, ale to je jen dvouhodinova aktivita z celeho dne.
Snazim se to brat tak jak to lezi a bezi. Ale je to jeste moc cerstve, tak se nad tim nedokazu povznest.
dekuji Vam, ze pisete svuj nahled na vec. Pomaha mi to utridit si myslenky.
Není tady
Bylinko, čekat je nejtěžší, zato však nejúčinnější Do puntíku si promysli celý víkendový program tak, abys sama sebe dokonale zaměstnala natolik, abys nevisela uslzeným zrakem na mobilu.
I kdyby to mělo dopadnout tak, že budeš doma a budeš si JENOM číst, naschvál bych si mobil vypnula
Upravil(a) Kiara (26. 9. 2007 19:54)
Není tady
Kaira má pravdu, se zapnutým mobilem to bude pro tebe peklo..vypnutý to vážně bude snažší..pro tebe..možná má Kaira naprostou pravdu, že je to o.k. řešní..jen stejně přemýšlím, co on na to..Nevím, jestli on vnímá to, že ty jsi se s někým zblížila na základě určité nespokojenosti..třeba vůbec nevnímá, že je počátek problému v jeho ignoraci vůči tobě..zavolá a mobil vypnutý..co si řekne??? Proč má vyp. mobil..je s ním.. nebo cokoli..jasně, že jeden víkend nerozhorne o citech, ale přeci jen vidím, že chybu jsi opravdu udělala ty..tu zásadní, co Vás rozdělilo..ale i chápu důvody, které Tě k ní vedly..co je správné nevím, každý chlap je jiný, každý vztah..každý názor..každý pohled..
Není tady
ahoj holky,
tak uz se nema smysl trapit budoucnosti. K memu placi zadna nebude
musim se s tim nejak srovnat, skoro jsem nespala. Vubec mi to nebere. Nemuzu tomu uverit, ze me nemiluje. Chce byt kamarad....
z toho mozna soudim, ze me nemiluje uz dlouho, ale cekal na moji chybu. Pokud by byl tak raneny, tak by nemohl byt animuj kamarad. Pokud je ochotny se mnou kamaradit, vidim to blede.
papa
Není tady