29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fe:
pravda, nebudeme si kazit náš krásně čistě erotický, fyzicky přitažlivý vztah, domácími pracemi a mateřskými povinnostmi :-)
Bude vládnout princip dělby práce a všeobecná uspokojenost.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Viktorko,
samozrejme, ze ano :-)) (existují ženy, které se do mě nezamilovávají - a je jich naprostá většina)
Nejsem obycejny alfa samec, ktereho miluje a je z neho vzrusena naprosta vetsina zen.
Takze 8 z 10 žen mě na první určitě nemiluje.
Ovšem ty 2, což je velmi slušných 20%, mě shledávají tak nějak zvláštně sympatickým :-)
PS: druh žen, které se raději zamilují do někoho vhodnějšího než jsem já
- jsou to ženy, které prokouknou sladké řečičky
- hledají někoho, kdo by je zajistil a měly se bez svého přičinění dobře
- mají strach
- mají rády blondáky
- očekávají, že muž vyřeší všechny jejich problémy a budou štastné jen skrze něho
- nemají pochopení pro dlouhý seznam mých nedokonalostí
- nemají rády cestování, večeře, četbu, filmy a sex
PS: život se mnou je povětšinou velmi skvělej :-)
Nicko, kúp si poriadne dlhé, ktorým ma budeš musieť odstrkovať... P.S. nemáš nejakého podobného sympatického nezadaného brata????
Není tady
Ota napsal(a):
Nicolasi, dobrá partie je taky hluchoněmá nymfomanka, majitelka lihovaru
Submisívna sirota, jedináčik a milujúca orálny sex...
Není tady
Klubko napsal(a):
Ota napsal(a):
Žena mám mít 3 D,aby se chlapům osvědčila:
Dáma ve společnosti, dříč v domácnosti a děvka v posteli.....
Ja mám 85 D... čo s tým...?
Není tady
Inak, ja som sa ojebabrala naposledy, keď som si "objednávala" toho pravého... Videla som v jednom filme takú postavičku, sympatický človiečik, skôr ten dobráčisko než sviniar, ale zasa si vedel aj udreiť do stola - a otec od rodiny, ktorému bola tá rodina nadovšetko. I objednala som si takého jedného, dodali mi ho, ale "chybička se vloudí" - bol síce voľný, ale mal deti a už ďalšie rozhodne nechcel. Keď som si ja, zamilovaná, stihla len pomyslieť, že by som s ním nedbala mať dieťa, ten nešťastník zobral nohy na ramená a už ho nebolo... Nabudúce musím dotiahnuť objednávku do detailov...
Není tady
Sel, někdomi říkal, že znal slečnu, která si taky takto objednala partnera podle svých představ... vyšlo to do putníku, jen se v objednávce zapomněla zmínit, že by to měl být muž (myslela, že se to u heterosexuální ženy rozumí samo sebou)... ten ideální partner se bohužel zjevil jako žena...
Není tady
Selima napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ota napsal(a):
Žena mám mít 3 D,aby se chlapům osvědčila:
Dáma ve společnosti, dříč v domácnosti a děvka v posteli.....
Ja mám 85 D... čo s tým...?
Koukám, že s 80 F to příroda zbytečně přestřelila ;o)
Není tady
Už viem, prečo Fatimah... Tak to ja som Delilah... Osudná tanečnica....
Není tady
Já nejsem FE já jsem jen CE
Není tady
Holky, kde ty míry berete?
Já když si chci koupit podpsenku, tak mě prodavačka po marném hledání vyhovující minivelikosti, odešle do oddělení nátělníků
Není tady
No, nechcem sa rúhať, ale mne už aj prekážajú... pri tanci. Minule sme robili párovú choreografiu so závojom a moja spolutancujúca ma vyzvala, aby som si ich odložila v šatni, lebo nám zavadzali v pohybe
Ale inak sa nesťažujem... S podprdami je tiež problém, ale už som si zvykla. A patent "babka s dedkom" na blúzke vpredu to istí...
Není tady
Selima napsal(a):
No, nechcem sa rúhať, ale mne už aj prekážajú... pri tanci. Minule sme robili párovú choreografiu so závojom a moja spolutancujúca ma vyzvala, aby som si ich odložila v šatni, lebo nám zavadzali v pohybe
Ale inak sa nesťažujem... S podprdami je tiež problém, ale už som si zvykla. A patent "babka s dedkom" na blúzke vpredu to istí...
Co je to babka s dědkom????
Není tady
Klubko, když jsem začala někd v šestnácti nakupovat podprdy, tak prostě tyhle vlikosti nebyly a prodavačka mi bezradn vytahovala prádlo pro kojící matky, dneska už je pravda o něco větší výběr, ale musím nakupovat v konkrétních prodejnách, protože na většině míst takové podprsenky prostě nevedou. No a když už nějaké mají, vyzkouším jich obvykle deset, patnáct a jsem ráda, když mi aspoň jedna jakš tak sedí a vypláznu za ní minimálně 1500,-. A to není nic úžasného... vždycky trpím, když vidím to nádherné prádlo pro holky, co mají béčka, céčka... njn.
Jinak Sel, já mám při tančení problém se shimi ramen... vypadá to fakt vulgárně. Moje učitelka tance mně ale utěšuje, že si musím najít tu svou "rychlost", doslova říká, že každá prsa mají "svou rychlosti" he he
Není tady
Fatimah napsal(a):
Jinak Sel, já mám při tančení problém se shimi ramen... vypadá to fakt vulgárně. Moje učitelka tance mně ale utěšuje, že si musím najít tu svou "rychlost", doslova říká, že každá prsa mají "svou rychlosti" he he
Není tady
:-)
Upravil(a) vlcice_samotarka (4. 1. 2008 19:18)
Není tady
Klubko napsal(a):
To jsou ty stříbrný, někdy černý, možná jsou i "umělý", t.j. "plastový vzhled"... prostě "drukliky", tak naučili mě... na jedné straně je dirka a na druhé se "zaklapne", zacvakne... prostě do otvoru .., také někdy česky "patent"...,
dá se všít kamkoliv...
stříbrné (obvykle) kolečko na jedné straně s dirkou a na druhé straně se vsune ............
...
Upravil(a) ViktorkaLove (5. 1. 2008 17:14)
Není tady
Já bych se ráda zamilovala do toho pravýho, ale kterej to je?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ten "nie lavy"
Není tady
Oxi napsal(a):
Ten "nie lavy"
To jsem si myslela
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Klubko napsal(a):
To jsou ty stříbrný, někdy černý, možná jsou i "umělý", t.j. "plastový vzhled"... prostě "drukliky", tak naučili mě... na jedné straně je dirka a na druhé se "zaklapne", zacvakne... prostě do otvoru .., také někdy česky "patent"...,
dá se všít kamkoliv...
stříbrné (obvykle) kolečko na jedné straně s dirkou a na druhé straně se vsune............
...
my tomu říkáme "spinátko"
Není tady
AlixaZS napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Klubko napsal(a):
dá se všít kamkoliv...
stříbrné (obvykle) kolečko na jedné straně s dirkou a na druhé straně se vsune............
...
my tomu říkáme "spinátko"
my taky
Není tady
Oxi napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ten "nie lavy"
Když ti praví už něják vymřeli a už se vůůůbec neroděj
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ten "nie lavy"
Když ti praví už něják vymřeli a už se vůůůbec neroděj
Nemaju ta trapit ti, ktori sa rodia, ale ti, ktori sa narodili uz ... cca ... davno
Není tady
Jenže, mně se líbí jeden, ale je o 20 let starší a ženatej. Tak a co s tím? Nic, protože to by nemělo perspektivu a manželství nikomu ničit nebudu. A jsem tam, kde jsem byla, to, co mi připadá na první pohled, že by mohl být ten pravej, se nakonec ukáže, jako že je levej. A zase nic.
Není tady
A ja som sa zamiloval do jednej, co mi stale pise "ale to nejde ..."
Co s tym? Ona je uzasna, dokonala ... a urcite nieje lava
Není tady