Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 23. 10. 2007 13:22

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Proč se zamilováváme do těch "nepravých" a ty hodné nechceme???

No Nicolas myslel, že víc netřeba dodávat smile a k tématu ?
Tak já jsem se vždy zamilovala do toho s kým jsem chodila a byl pro mě tím pravým....když jsem poznala, že je levej - rozešli jsme se, abych si našla dalšího pravého.
Nevím, zda jsem nějakého "hodného" nechtěla... já asi žádného hodného chlapa nepotkala va nebo o tom alespoň nevím, že by mě chtěl nějaký hodný ? Možná z povzdálí, ale nikdy mi to neřek big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#177 23. 10. 2007 14:35

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Feuria napsal(a):

Já jen neprokouknu sladké řečičky a teď nevím, zda tedy ten bod splňuji nebo nesplňuji va
A Nicolase miluju - na to se ho ani nemůsím ptát on to ví big_smile že Nicku wink hjarta

Jo, taky jsem myslela zrovna na sladké řečičky, ale spíše že i když je prokouknu, můžu je poslouchat doaleluja...
a nemám ráda blonďáky, protože jsem blbá blondýna...
a Nikolase zatím nemiluju, ale kdoví???... jestli je nepravý, tak se to brzo stane, doteď jsem totiž milovala pouze takové, chichi...

Není tady

#178 23. 10. 2007 14:49

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Feuria napsal(a):

Já jen neprokouknu sladké řečičky a teď nevím, zda tedy ten bod splňuji nebo nesplňuji va
A Nicolase miluju - na to se ho ani nemůsím ptát on to ví big_smile že Nicku wink hjarta

..a na tohle nemám slov hjarta

Není tady

#179 23. 10. 2007 14:58

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ty víš, že mé srdce je velké a určitě tam mám i Tebe - tedy zatím jen v tom virtuálním smile a je mi jedno, zda jsi levej nebo pravej .... prostě Tě mám ráda smile hmm.

Není tady

#180 24. 10. 2007 8:58

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Nicolas napsal(a):

Hodný = nuda
Nepravý = možnost o tom kafrat s kamoskama u kafe a vodky a neustále si stěžovat, jak jste k nim osudově přitahovány a jak jste mu půjčily své poslední peníze :-)

jj je to pořád dokola smile Jen bych dopnil, že hodný vůbec nemůsí být nudný, naopak může být i zábavný, ale přesto to nezabere, protože neni na co si stěžovat big_smile

Nico to s tím psychologem jsem taky viděl, je to dobrý, ale kdo se tím řídí? loltummenupp

Až opraví ten seznam tak písnu.

Vašek

Upravil(a) vašek (24. 10. 2007 8:58)

Není tady

#181 24. 10. 2007 9:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Děvčata, nic proti ničemu, ale nechcete se držet raději původního tématu - jestli jste si nevšimly, tak řeč se vede o " » Proč se zamilováváme do těch "nepravých" a ty hodné nechceme???

Já se raději už nezamilovávám vůbec. Ale když už se zamiluju, doufám, že to bude pořádný zemětřesení a že to bude ten "pravý". Navíc, co to je, ten pravý a nepravý? A ten hodný třeba zrovna ten pravý být nemusí. Ale zase to, že je hodný, neznamená, že to musí být trouba. Jako toho pravého vidím hodného drsňáka. godlikelol

Upravil(a) Modroočka (24. 10. 2007 9:26)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#182 24. 10. 2007 9:58

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Tak podle mého gusta musí být chlap hodný (ve smyslu fér chlap ke svému okolí,prostě žádný podrazák), s tím, že si od nikoho nenechá "kakat na hlavu" (včetně měwink)
Když je fér k sobě  (nemyslím tím ale žádnou přecitlivělost - tu nesnáším u sebe, takže u chlapa mi vadí tím tuplem....smile), umí to k okolí, a to je pro mě tummenupp

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#183 24. 10. 2007 10:37

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ojojoj ... tak tohle téma je veeeelice zajímavé wink bohužel nemám čas se k němu blíže vyjádřit.
Až večer.
Jinak zdravím všechny diskutující, zejména Nicolase. Dost dobře se mi čte smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#184 24. 10. 2007 11:18

Pola28
♥♥-----

Třeba přijde "jiný" pravý a poznáš to....... pokud to má být opravdu on,tak bys to měla cítít v srdci, v sexu,ale i rozumově,čímž myslím,že si budete rozumět i v běžných věcech,jako je výchova dětí, smysl pro humor..atd.... ..

je jasné,že pokud Tvůj vztah něco z tohoto postrádal...tak si myslím,že bys časem tomu člověku ublížila..... a podle mě bys mu vlastně "ubližovala" po celou dobu vztahu,protože bys něco nalhávala sobě a tím pádem i jemu,..

a ten druhý ........???  ........ zkus se na to podívat z druhé strany... co vlastně provádí své přítelkyni....... zřejmě to bude opravdu ten nepravý...... va

Je pravda,že láska někdy vzniká postupně ze společného soužití....ale myslím,že zákonitě tam musí být i vzájemná erotická láska.....a ta pokud není,tak je to prostě problém...........a dost zásadní...

myslím,že "ten " pravý..... někde čeká ....... :-)

Upravil(a) Pola28 (24. 10. 2007 11:21)

Není tady

#185 24. 10. 2007 18:33

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Modroočka napsal(a):

Kiara napsal(a):

Děvčata, nic proti ničemu, ale nechcete se držet raději původního tématu - jestli jste si nevšimly, tak řeč se vede o " » Proč se zamilováváme do těch "nepravých" a ty hodné nechceme???

Já se raději už nezamilovávám vůbec. Ale když už se zamiluju, doufám, že to bude pořádný zemětřesení a že to bude ten "pravý". Navíc, co to je, ten pravý a nepravý? A ten hodný třeba zrovna ten pravý být nemusí. Ale zase to, že je hodný, neznamená, že to musí být trouba. Jako toho pravého vidím hodného drsňáka. godlikelol

Hřebík na hlavičku, Modroočko. Takhle to mám já taky wink Sedli jsme si navzájem - smysl pro humor, chytrej, společná řeč - on něco nakousl a já to okamžitě dokončila, erotično taky dost lítá... Bohužel je mezi námi dost velká vzdálenost - Čech, pracující v zahraničí hmm
Zemětřesení to teda asi bude lol ale v současné chvíli si vůbec netroufám tvrdit, jestli je to "ten pravý", protože to doopravdy nevím...
Vždycky jsem milovala příběhy s otevřeným koncem, které mohly dopadnout na sto deset způsobů, přesně podle fantazie diváka, čtenáře či posluchače. V této fázi se momentálně nacházím i já smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#186 25. 10. 2007 11:15

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Modroočka napsal(a):

Kiara napsal(a):

..něco jako černovlasého blondáka :-))

Já taky chci vášnivou katoličku milující zvrácený sex a zároveň, aby mi byla věrná a byla něžná a byla skvělá kuchařka :-))

Není tady

#187 25. 10. 2007 11:21

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Nicolasi, dobrá partie je taky hluchoněmá nymfomanka, majitelka lihovaru big_smile

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#188 25. 10. 2007 11:23

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ota napsal(a):

Nicolasi, dobrá partie je taky hluchoněmá nymfomanka, majitelka lihovaru big_smile

:--)))))

Není tady

#189 25. 10. 2007 12:03

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Žena mám mít 3 D,aby se chlapům osvědčila:

Dáma ve společnosti, dříč v domácnosti a děvka v posteli.....yikes

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#190 25. 10. 2007 12:30

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubko napsal(a):

Ota napsal(a):

...a jsi taková? :-)

Mně to přijde stejné, že pravý muž má být:

Drsný, nežný, rošták a zodpovědný.

Není tady

#191 25. 10. 2007 12:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Klubko napsal(a):

Ota napsal(a):

...a jsi taková? :-)

Mně to přijde stejné, že pravý muž má být:

Drsný, nežný, rošták a zodpovědný.

Nejsem:))) To je jedno "inteligentní" přísloví, které použil Dr. Hausmann v knize "Základy mužského šovinismu"smile)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#192 25. 10. 2007 13:06

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No a já si myslím, že jsem anděl s ďáblem v těle ... mateřský typ, milenka, kuchařka i děvka ! (hold jen né pro toho jednoho, ale pro každého chlapa zvlášť big_smile)

Není tady

#193 25. 10. 2007 13:31

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

No teda Fe yikes lollol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#194 25. 10. 2007 13:54

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Safra Fe, to je teda přiznání big_smilelol

Když budeš milenka (chovajíc se), v posteli děvka, občasná kuchařka (když bude nálada) a mateřský typ jen vůči společným dětem, ne partnerovi, dá se to skloubit i pro jednoho chlapa:D nebo né?smile

Upravil(a) Račice dračice (25. 10. 2007 13:56)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#195 25. 10. 2007 14:04

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Račice - to já pro toho mého jsem big_smile .... to měl být vtip, ale moc se mi nepoved skurt vissla offtopic

Není tady

#196 25. 10. 2007 14:08

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Račice - to já pro toho mého jsem big_smile .... to měl být vtip, ale moc se mi nepoved skurt vissla offtopic

šak jo, já to tak pochopila:)....

jj, Ti chlapi, neboj Fe, mi je převezem, a schodíme jim hřebínek, ani nebudou vědět, jak k tomu přišli;) a konečně dají pokoj....dumbomtummenupp

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#197 25. 10. 2007 14:14

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

spíš nasadíme parohy vissla tongue big_smile

Není tady

#198 25. 10. 2007 14:19

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

taky možnost:cool:vissla

mě by však zajímal recept na to, jak chlapa odradit natrvalo, zatím nestačila obrovská protivnost, až jsem se protivila sama sobě, nezájem, naprostá ignorace, no prostě nic:dumbom: ...

sorry, je to offtopic

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#199 25. 10. 2007 15:31

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Feuria napsal(a):

No a já si myslím, že jsem anděl s ďáblem v těle ... mateřský typ, milenka, kuchařka i děvka ! (hold jen né pro toho jednoho, ale pro každého chlapa zvlášť big_smile)

OK, beru zvláště tu milenku a děvku!!! :-)
Což nijak neposkvrnuje naše vzájemné hluboké city a porozumění :-)

Není tady

#200 25. 10. 2007 15:45

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Feuria napsal(a):

OK, beru zvláště tu milenku a děvku!!! :-)
Což nijak neposkvrnuje naše vzájemné hluboké city a porozumění :-)

Jasně hospodyňku si najmem a matku pošlem vedle do pokoje štrikovat big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí