|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No Nicolas myslel, že víc netřeba dodávat
a k tématu ?
Tak já jsem se vždy zamilovala do toho s kým jsem chodila a byl pro mě tím pravým....když jsem poznala, že je levej - rozešli jsme se, abych si našla dalšího pravého.
Nevím, zda jsem nějakého "hodného" nechtěla... já asi žádného hodného chlapa nepotkala
nebo o tom alespoň nevím, že by mě chtěl nějaký hodný ? Možná z povzdálí, ale nikdy mi to neřek 
Není tady
Feuria napsal(a):
Já jen neprokouknu sladké řečičky a teď nevím, zda tedy ten bod splňuji nebo nesplňuji
![]()
A Nicolase miluju - na to se ho ani nemůsím ptát on to víže Nicku
![]()
Jo, taky jsem myslela zrovna na sladké řečičky, ale spíše že i když je prokouknu, můžu je poslouchat doaleluja...
a nemám ráda blonďáky, protože jsem blbá blondýna...
a Nikolase zatím nemiluju, ale kdoví???... jestli je nepravý, tak se to brzo stane, doteď jsem totiž milovala pouze takové, chichi...
Není tady
Feuria napsal(a):
Já jen neprokouknu sladké řečičky a teď nevím, zda tedy ten bod splňuji nebo nesplňuji
![]()
A Nicolase miluju - na to se ho ani nemůsím ptát on to víže Nicku
![]()
..a na tohle nemám slov 
Není tady
Ty víš, že mé srdce je velké a určitě tam mám i Tebe - tedy zatím jen v tom virtuálním
a je mi jedno, zda jsi levej nebo pravej .... prostě Tě mám ráda
hmm.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Hodný = nuda
Nepravý = možnost o tom kafrat s kamoskama u kafe a vodky a neustále si stěžovat, jak jste k nim osudově přitahovány a jak jste mu půjčily své poslední peníze :-)
jj je to pořád dokola
Jen bych dopnil, že hodný vůbec nemůsí být nudný, naopak může být i zábavný, ale přesto to nezabere, protože neni na co si stěžovat 
Nico to s tím psychologem jsem taky viděl, je to dobrý, ale kdo se tím řídí? 
Až opraví ten seznam tak písnu.
Vašek
Upravil(a) vašek (24. 10. 2007 8:58)
Není tady

Kiara napsal(a):
Děvčata, nic proti ničemu, ale nechcete se držet raději původního tématu - jestli jste si nevšimly, tak řeč se vede o " » Proč se zamilováváme do těch "nepravých" a ty hodné nechceme???
Já se raději už nezamilovávám vůbec. Ale když už se zamiluju, doufám, že to bude pořádný zemětřesení a že to bude ten "pravý". Navíc, co to je, ten pravý a nepravý? A ten hodný třeba zrovna ten pravý být nemusí. Ale zase to, že je hodný, neznamená, že to musí být trouba. Jako toho pravého vidím hodného drsňáka. 

Upravil(a) Modroočka (24. 10. 2007 9:26)
Není tady
Tak podle mého gusta musí být chlap hodný (ve smyslu fér chlap ke svému okolí,prostě žádný podrazák), s tím, že si od nikoho nenechá "kakat na hlavu" (včetně mě
)
Když je fér k sobě (nemyslím tím ale žádnou přecitlivělost - tu nesnáším u sebe, takže u chlapa mi vadí tím tuplem....
), umí to k okolí, a to je pro mě 

Není tady

Ojojoj ... tak tohle téma je veeeelice zajímavé
bohužel nemám čas se k němu blíže vyjádřit.
Až večer.
Jinak zdravím všechny diskutující, zejména Nicolase. Dost dobře se mi čte 
Není tady
Třeba přijde "jiný" pravý a poznáš to....... pokud to má být opravdu on,tak bys to měla cítít v srdci, v sexu,ale i rozumově,čímž myslím,že si budete rozumět i v běžných věcech,jako je výchova dětí, smysl pro humor..atd.... ..
je jasné,že pokud Tvůj vztah něco z tohoto postrádal...tak si myslím,že bys časem tomu člověku ublížila..... a podle mě bys mu vlastně "ubližovala" po celou dobu vztahu,protože bys něco nalhávala sobě a tím pádem i jemu,..
a ten druhý ........??? ........ zkus se na to podívat z druhé strany... co vlastně provádí své přítelkyni....... zřejmě to bude opravdu ten nepravý...... 
Je pravda,že láska někdy vzniká postupně ze společného soužití....ale myslím,že zákonitě tam musí být i vzájemná erotická láska.....a ta pokud není,tak je to prostě problém...........a dost zásadní...
myslím,že "ten " pravý..... někde čeká ....... :-)
Upravil(a) Pola28 (24. 10. 2007 11:21)
Není tady

Modroočka napsal(a):
Kiara napsal(a):
Děvčata, nic proti ničemu, ale nechcete se držet raději původního tématu - jestli jste si nevšimly, tak řeč se vede o " » Proč se zamilováváme do těch "nepravých" a ty hodné nechceme???
Já se raději už nezamilovávám vůbec. Ale když už se zamiluju, doufám, že to bude pořádný zemětřesení a že to bude ten "pravý". Navíc, co to je, ten pravý a nepravý? A ten hodný třeba zrovna ten pravý být nemusí. Ale zase to, že je hodný, neznamená, že to musí být trouba. Jako toho pravého vidím hodného drsňáka.
Hřebík na hlavičku, Modroočko. Takhle to mám já taky
Sedli jsme si navzájem - smysl pro humor, chytrej, společná řeč - on něco nakousl a já to okamžitě dokončila, erotično taky dost lítá... Bohužel je mezi námi dost velká vzdálenost - Čech, pracující v zahraničí 
Zemětřesení to teda asi bude
ale v současné chvíli si vůbec netroufám tvrdit, jestli je to "ten pravý", protože to doopravdy nevím...
Vždycky jsem milovala příběhy s otevřeným koncem, které mohly dopadnout na sto deset způsobů, přesně podle fantazie diváka, čtenáře či posluchače. V této fázi se momentálně nacházím i já 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Kiara napsal(a):
..něco jako černovlasého blondáka :-))
Já taky chci vášnivou katoličku milující zvrácený sex a zároveň, aby mi byla věrná a byla něžná a byla skvělá kuchařka :-))
Není tady

Nicolasi, dobrá partie je taky hluchoněmá nymfomanka, majitelka lihovaru 
Není tady
Ota napsal(a):
:--)))))
Není tady
Ota napsal(a):
Žena mám mít 3 D,aby se chlapům osvědčila:
Dáma ve společnosti, dříč v domácnosti a děvka v posteli.....
Není tady
Klubko napsal(a):
Ota napsal(a):
Dáma ve společnosti, dříč v domácnosti a děvka v posteli.....
...a jsi taková? :-)
Mně to přijde stejné, že pravý muž má být:
Drsný, nežný, rošták a zodpovědný.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ota napsal(a):
Dáma ve společnosti, dříč v domácnosti a děvka v posteli........a jsi taková? :-)
Mně to přijde stejné, že pravý muž má být:
Drsný, nežný, rošták a zodpovědný.
Nejsem:))) To je jedno "inteligentní" přísloví, které použil Dr. Hausmann v knize "Základy mužského šovinismu"
)
Není tady
No a já si myslím, že jsem anděl s ďáblem v těle ... mateřský typ, milenka, kuchařka i děvka ! (hold jen né pro toho jednoho, ale pro každého chlapa zvlášť
)
Není tady
No teda Fe

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Safra Fe, to je teda přiznání 

Když budeš milenka (chovajíc se), v posteli děvka, občasná kuchařka (když bude nálada) a mateřský typ jen vůči společným dětem, ne partnerovi, dá se to skloubit i pro jednoho chlapa:D nebo né?
Upravil(a) Račice dračice (25. 10. 2007 13:56)

Není tady
Račice - to já pro toho mého jsem
.... to měl být vtip, ale moc se mi nepoved

Není tady
Feuria napsal(a):
Račice - to já pro toho mého jsem
.... to měl být vtip, ale moc se mi nepoved
![]()
![]()
šak jo, já to tak pochopila:)....
jj, Ti chlapi, neboj Fe, mi je převezem, a schodíme jim hřebínek, ani nebudou vědět, jak k tomu přišli;) a konečně dají pokoj....

Není tady
spíš nasadíme parohy

Není tady
taky možnost:cool:
mě by však zajímal recept na to, jak chlapa odradit natrvalo, zatím nestačila obrovská protivnost, až jsem se protivila sama sobě, nezájem, naprostá ignorace, no prostě nic:dumbom: ...
sorry, je to 

Není tady
Feuria napsal(a):
No a já si myslím, že jsem anděl s ďáblem v těle ... mateřský typ, milenka, kuchařka i děvka ! (hold jen né pro toho jednoho, ale pro každého chlapa zvlášť
)
OK, beru zvláště tu milenku a děvku!!! :-)
Což nijak neposkvrnuje naše vzájemné hluboké city a porozumění :-)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Feuria napsal(a):
)
OK, beru zvláště tu milenku a děvku!!! :-)
Což nijak neposkvrnuje naše vzájemné hluboké city a porozumění :-)
Jasně hospodyňku si najmem a matku pošlem vedle do pokoje štrikovat 
Není tady