|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Nicolas napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Ra napsal(a):
hm, Zephyre,
plány už máš rozepsané v jakýchsi kapitolách, vnímám, že jsi nespokojený, snad i naštvaný svým životem. Našel jsi a odnášíš si pro sebe nějaká pozitiva?
Píšeš, že ti došlo, že někde bude problém. Znáš jej? Chtěl bys s tím problémem něco udělat? Změnit to? Anebo nechceš a rezignuješ a jenom si stěžuješ a čekáš co bude dál? Máš volbu...je to na toběUpřímně - teď, kdy už většina lidí žije vlastními rodinami a já si ještě ani neškrtl, už se toho asi moc dělat nedá. Můžu být skvělý jak chci, ale už to nikdo neocení. A se svou vizáží taky nic neudělám.
a přemýšlel jsi už o sebevraždě?
Nic na tom není a myslím, že by to pomohlo. Opravdu. Je to vysvobození a já osobně mám pro takové řešení velké pochopení.
Optimistický kecy nechme různým diskusním forum. Jsou očividně nanic.
PS: pří plánovaní držím palce. To myslím vážně. Chovám úctu k životu, ale i k těm, kteří mají odvahu a koule uskutečnit to, pro co se rozhodnou. A sebevrazda k tomu patří taky.
Nicolasi...
dost štengruješ. Už ses někdy setkal s pozůstalými po sebevrahovi??? Nepruď, nebo Tě příště odkážu dost tvrdě do patřičných mezí 
Není tady
Kiaro, kdo chce kam, pomozme.... http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pid=843860#p843860
Upravil(a) vlcice_samotarka (19. 10. 2007 23:46)
Není tady
Venuše: to je právě to, nepoznám to hned. Taky se nedokážu hned zamilovat, musí projít i několik měsíců.
Není tady
Ivana napsal(a):
Venuše: to je právě to, nepoznám to hned. Taky se nedokážu hned zamilovat, musí projít i několik měsíců.
Tak to ja se musim zamilovat hned! Buseni srdce, podlamovani kolen, bolesti zaludku.... bez toho to neni to prave. Nekolik mesicu randit a nebyt zamilovana? Pro me zcela nemyslitelne. Nemam-li dobry pocit pri prvnim rande, hned to ukoncim.
Neco jineho je samozrejme zamilovat se postupne do nekoho, koho treba znas z prace nebo z jinych aktivit.
Není tady
Taky se zamilovávám postupně a může to trvat delší dobu ... 
Na prvním rande rozhodně z žádnýho na pr... nepadnu, maximálně zhodnotím, jestli jít na další nebo už ne 
Prostě mě se na začátku rozhodně kolena nepodlamují a nemám ani motýlky v břiše... může se mi ten chlap líbit, být mi sympatickej, ale abych se zamilovala, k tomu potřebuju něco víc 
a je mi vlastně fuk, že bez toho jak říká venuše to není to pravé .... není to většinou totiž ani trvalé a být zamilovaná každou chvíli do někoho jiného
dík, to nemusím 
ale když už se pak zamiluju, je to docelá průšvih ...
jdu do všeho na 1000% a ne vždycky to musí skončit dobře 
Upravil(a) PPavlaa (20. 10. 2007 16:18)
Není tady
jj možná jsem chladná, ale pořád lepší, než kdybych se bláznivě zamilovala do každýho chlapa, co projde kolem .... to by měl synek asi radost, každých 14 dní novej tatínek 

a není to o tom, že bych se nemohla zamilovat, jen k tomu prostě potřebuju delší dobu a čas ... musím toho druhýho poznat, musím mu věřit, musí tam být víc než jen to, že je hezkej a sympaťák ... u mě prostě nefunguje nějáký počáteční poblouznění, u mě záleží na tom chlapovi celkově, jaký je atd. prostě mi musí sednout 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jj možná jsem chladná, ale pořád lepší, než kdybych se bláznivě zamilovala do každýho chlapa, co projde kolem .... to by měl synek asi radost, každých 14 dní novej tatínek
Haha, tak casto se nezamilovavam, nekdy staci mala jiskricka, ale ta tam proste musi byt, bez toho to nejde, to bych tomu dotycnemu nemohla dat ani pusu. A tolik chlapu, kteri by se mi zamlouvali (nebo ja jim), zase nepotkavam... Klidne si pockam par let, kdyz budu muset, ale pak to musi opravdu stat za to! 

Jo a taky mam deti a rozhodne na ne beru ohled. Navic nemusi byt kazdy hned jejich tatinek, ne? 
Není tady
Hmm, já jsem přesvědčena, že láska na první pohled stejně neexistuje. Vždy jsem se seznamovala postupně, a třeba až po půlroce jsem zjistila, že mi s tím člověkem je fajn, a chci s ním být.
Na první pohled je to spíše okouzlení, touha atd. Ale je fakt, že za celý život jsem takovýho poloboha, kterýho bych musela hned mít,nebo si s ním okamžitě pokousat hlavy nezažila:lol:
Není tady

PPavlaa napsal(a):
a není to o tom, že bych se nemohla zamilovat, jen k tomu prostě potřebuju delší dobu a čas ... musím toho druhýho poznat, musím mu věřit, musí tam být víc než jen to, že je hezkej a sympaťák ... u mě prostě nefunguje nějáký počáteční poblouznění, u mě záleží na tom chlapovi celkově, jaký je atd. prostě mi musí sednout
PPavlaa, napsala jsi to velice výstižně - ten chlap mi musí sednout. Je to tak
A u mě to není ani tak o kráse, ale ten chlap musí mít něco v hlavě a musí z něj vyzařovat takovej ten chlapskej šmrnc
, smysl pro humor samozřejmě podmínkou
, měli bychom si mít co říct, být naladěni na jedné vlně, samozřejmě ho musím taky trochu poznat a začít mu věřit, než se vztah překlopí z platonické fáze do fáze intimní. A tím se dostáváme k druhé části - abych se do chlapa opravdu ZAMILOVALA, musí být souzvuk i v té intimní sféře 
Upravil(a) Kiara (20. 10. 2007 18:25)
Není tady
Klubko napsal(a):
Hmm, já jsem přesvědčena, že láska na první pohled stejně neexistuje. Vždy jsem se seznamovala postupně, a třeba až po půlroce jsem zjistila, že mi s tím člověkem je fajn, a chci s ním být.
Na první pohled je to spíše okouzlení, touha atd. Ale je fakt, že za celý život jsem takovýho poloboha, kterýho bych musela hned mít,nebo si s ním okamžitě pokousat hlavy nezažila:lol:
Paneboze, co tech pul roku delate? Chodite ven a vodite se za rucicku?
Jo, kdybych to mela s kazdym zkouset pul roku a pak nic, tak to se driv doziju duchodu... 
Není tady
Kiara napsal(a):
ten chlap musí mít něco v hlavě a musí z něj vyzařovat takovej ten chlapskej šmrnc
, měli bychom si mít co říct, být naladěni na jedné vlně, samozřejmě ho musím taky trochu poznat a začít mu věřit, než se vztah překlopí z platonické fáze do fáze intimní. A tím se dostáváme k druhé části - abych se do chlapa opravdu ZAMILOVALA, musí být souzvuk i v té intimní sféře
Jestli ma chlap smrnc a to ostatni, co popisujes, se da preci poznat uz na prvni schuzce? Brzy na to dojde i k tem intimnostem....
Není tady

venuše napsal(a):
Kiara napsal(a):
ten chlap musí mít něco v hlavě a musí z něj vyzařovat takovej ten chlapskej šmrnc
Jestli ma chlap smrnc a to ostatni, co popisujes, se da preci poznat uz na prvni schuzce? Brzy na to dojde i k tem intimnostem....
venuše, pokud jsem se seznámila s mužským v reálu a ten pán mě začal zajímat, k intimnostem nedošlo nikdy "brzy na to"
panč nejsem vilná Andula z Černých Baronů, ale pána jsem hezky pěkně potrápila 
Hra na dotírajícího samečka a líbezně cukající samičku mě totiž vždycky nesmírně bavila 
Není tady
vlcice_samotarka: Nejvic trapny je to, ze je to kluk z vesnice, ktery po cely svuj zivot poslouchal cesky oldies a ted za mnou prisel, ze si chce pujcit par alb od Royksopp (docela kvalitni norska pop elektronika, ve vlcim zebricku si stoji hodne vysoko
). To uz jsem nemohla, takhle se podbizet!!! Jednim slovem hruza.
To mě rozesmálo
: ještě že znáš jeho hudební minulost. 
Není tady
venuše napsal(a):
Klubko napsal(a):
Na první pohled je to spíše okouzlení, touha atd. Ale je fakt, že za celý život jsem takovýho poloboha, kterýho bych musela hned mít,nebo si s ním okamžitě pokousat hlavy nezažila:lol:Paneboze, co tech pul roku delate? Chodite ven a vodite se za rucicku?
Jo, kdybych to mela s kazdym zkouset pul roku a pak nic, tak to se driv doziju duchodu...
Tak, tak...
Není tady
venuše napsal(a):
Klubko napsal(a):
Na první pohled je to spíše okouzlení, touha atd. Ale je fakt, že za celý život jsem takovýho poloboha, kterýho bych musela hned mít,nebo si s ním okamžitě pokousat hlavy nezažila:lol:Paneboze, co tech pul roku delate? Chodite ven a vodite se za rucicku?
Presne a vubec mi to neprislo dlouho. Byla jsem si den ode dne jistejsi, ze tento je uz naporad. Nebylo kam spechat, vedela jsem, ze si uzijeme dost a dost. 
Není tady
Tercila napsal(a):
vlcice_samotarka: Nejvic trapny je to, ze je to kluk z vesnice, ktery po cely svuj zivot poslouchal cesky oldies a ted za mnou prisel, ze si chce pujcit par alb od Royksopp (docela kvalitni norska pop elektronika, ve vlcim zebricku si stoji hodne vysoko
). To uz jsem nemohla, takhle se podbizet!!! Jednim slovem hruza.
To mě rozesmálo: ještě že znáš jeho hudební minulost.
Tak samozrejme me zarazilo, ze si je chce pujcit ;-)) Tahle skupina je proste jedna z vlajkovych lodi kvalitni elektroniky.
Ten kdo to nezna, je absolutne mimo cely tenhle proud, coz nijak neodsuzuju, kazdemu co jeho jest. Jenze mi neprislo normalni, ze se takovym trapnym zpusobem vnucuje.
Není tady
Tak samozrejme me zarazilo, ze si je chce pujcit ;-)) Tahle skupina je proste jedna z vlajkovych lodi kvalitni elektroniky.
Ten kdo to nezna, je absolutne mimo cely tenhle proud, coz nijak neodsuzuju, kazdemu co jeho jest. Jenze mi neprislo normalni, ze se takovym trapnym zpusobem vnucuje.
Proc te to zarazi? Myslim, ze Royksopp by ceskemu klukovi z vesnice mohli podle mne docela konvenovat. 
Upravil(a) elena007 (21. 10. 2007 4:01)
Není tady
Klubko napsal(a):
Mám to stejně. Nevěřím na lásku na první pohled, u mě to takhle nefunguje a jsem vlastně ráda. Mám kolem sebe dost kamarádek, co se zaláskují na první pohled, nevidí, neslyší a pak na to dojedou, protože přes ty svý růžový brýle nevidí, co by vidět měly ... a když jim ty růžový brýle spadnou, je už většinou pozdě 
U mě to jde pomalu, na začátku stačí, že je mi ten druhý sympatickej, že je mi v jeho společnosti dobře, že se s ním cítím uvolněně a je mi s ním fajn. A časem třeba zjistím, že je mi s ním tak fajn, že už si neumím představit, že by v mém životě nebyl a hrozně moc chci, aby v něm už zůstal ..... najednou je v mým srdíčku a je hotovo....
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a není to o tom, že bych se nemohla zamilovat, jen k tomu prostě potřebuju delší dobu a čas ... musím toho druhýho poznat, musím mu věřit, musí tam být víc než jen to, že je hezkej a sympaťák ... u mě prostě nefunguje nějáký počáteční poblouznění, u mě záleží na tom chlapovi celkově, jaký je atd. prostě mi musí sednoutPPavlaa, napsala jsi to velice výstižně - ten chlap mi musí sednout. Je to tak
A u mě to není ani tak o kráse, ale ten chlap musí mít něco v hlavě a musí z něj vyzařovat takovej ten chlapskej šmrnc
Jsem ráda, že to má někdo stejně 
Není tady
venuše napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ne, to nemusí být podmínkou ... už jsem to měla jednou i tak, že jsem se (ježíš to zní hrozně) zkrátka a dobře někde trochu společensky unavila, nejdřív byl sex, pak časem vztah o který jsem já na rozdíl od něj nestála, vlastně jsem čekala, že to bude jen sex na jednu noc no a pak jsem zjistila, že je mi s ním tak moc hezky a fajn, že jsem vztah nejen chtěla, ale dokonce si dotyčného i vzala 
on se prostě zamiloval na první pohled, já asi až na ten 13tej, 14tej bych řekla 

Nemusíš se s každým vodit "jen" za ručičku, když se přitahujete, může být i sex, jestli bude vztah, se uvidí časem....
... ale víš co? někdy je to vodění za ručičku a tyhle začátky vlastně moc hezký a možná i lepší než celej sex, byť by byl sebelepší 
Není tady
Zephy, vítej zpátky 
Nech těch pesimistických řečí, nemám to ráda
za takový hloupý řeči bys ale koledoval 
Nechtěj mě naštvat .... zase vyjde sluníčko a ty to víš, tyhle hloupý stavy máme občas všichni 
Není tady
Já tě fakt něčím praštím !!!!!!!!!!!!!!!!! Chlape kruci nech toho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikdy není věčná tma, co to tady blábolíš .... štveš mě strašně moc, nech toho... nebuď srágora, zase bude dobře, přestaň se chovat jako 90 letej dědek nad hrobem, co už všechno hezký má za sebou !!!!!!!!!!! Všechno hezký na tebe čeká, život máš před sebou, tak mě do prčic neštvi 
Není tady
Venuše, no je fakt, že jsem snad nikdy v životě nezažitakovou lásku, jak popisuješ. Motýlky v břiše a podlamování kolen. Mám vůbec moc málo zkušeností, ačkoliv jsem starší než ty. Na gymplu jsem "chodilaů s pár klukama, o který jsem v podastatě neměla zájem, jen jsme se poznávali a zjistila jsem třeba po tom půl roce, že to není ono. Nespala jsem s nimi, největší intimnosti byly polibky, které mi ale nic neříkaly a byly zřídka. Potom jsem se na VŠ seznámila s mým nyní BM. Chodili jsme spolu půl roku, než došlo na sex a než jsem si uvědomila, že ho miluju. Motýlky jsem ale teda neměla. Pak jsme spolu byli 27 let. Celou tu dobu jsem ho moc milovala, když byl pryč, stýskalo se mi, když byl nemocný, bylo mi ho líto, že ho něco bolí, když se radoval, radoval jsem se s ním, když spal, dívala jsem se na něho a cítila, jak moc ho miluju. Věděla jsem, že by mě nikdy nezradil, důvěřoval jsem mu na 100%. Strašně mě zasáhlo, že mě nakonec opustil, že měl jinou ženu, že se oženil, že má nové dítě. A pořád ho miluju, myslím na něho, bojím se, aby se mu něco nestalo, chtěla bych o něm vědět, jak se má, co si myslí, co dělá... Snažím se to potlačit ze všech sil, ale zatím se to nedá. Snad někdy. Nechci zůstat zbytek života úplně sama, proto jsem relativně nedávno podala inzerát na seznamce. Zatím z toho vyplynul jeden muž, který se mi docela líbí, je mi sympatický. Bohužel se tak nějak dost míjíme. Nejdřív byl on měsíc v Praze, te´d jsem já zas 14 dní nemocná. Uvidím, co z toho bude, ale motýlky necítím a sex s ním si neumím ani představit (ale to s nikým, kromě mého BM). A už nikdy nechci s nikým bydlet. Těším se na svůj byteček, který jednou budu mít jen sama pro sebe. Vztah si představuju spíš jen jako takové chození spolu - výlety, kina, kafíčka, večeře atd.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
Na první pohled je to spíše okouzlení, touha atd. Ale je fakt, že za celý život jsem takovýho poloboha, kterýho bych musela hned mít,nebo si s ním okamžitě pokousat hlavy nezažila:lol:Mám to stejně. Nevěřím na lásku na první pohled, u mě to takhle nefunguje a jsem vlastně ráda. Mám kolem sebe dost kamarádek, co se zaláskují na první pohled, nevidí, neslyší a pak na to dojedou, protože přes ty svý růžový brýle nevidí, co by vidět měly ... a když jim ty růžový brýle spadnou, je už většinou pozdě
U mě to jde pomalu, na začátku stačí, že je mi ten druhý sympatickej, že je mi v jeho společnosti dobře, že se s ním cítím uvolněně a je mi s ním fajn. A časem třeba zjistím, že je mi s ním tak fajn, že už si neumím představit, že by v mém životě nebyl a hrozně moc chci, aby v něm už zůstal ..... najednou je v mým srdíčku a je hotovo....
Ano přesně tak. Že se vodíme půl roku za ručičku? Ne to ne. Ale třeba se seznámím s klukem a nemusím se s ním vidět každý den. Třeba jednou za týden, pak se ty rande postupně nabalují, je mi s ním fajn, jedu někam na výlet. No a jestli máte nějaký problém, že s ním spím třeba po 3 měsících, fajn, můj problém to ale není. Neskáču do postele hned tak s někým, potřebuji si ho prostě oťuknout. To neznamená, že nějaké líbání, hlazení neproběhne. I s touto pomalou technikou, jak mi tu bylo naznačena jsem prožila 3 kvalitní vztahy, takže do důchodu asi čekat nebudu.
Problém možná je, že mám hodně svých aktivit, které hned tak kvůli nějakému rande nezruším,tak asi proto je to oťukávání delší. A můžu říci, že to chlapy spíše rajcuje,než by utíkali.
Ano jak píše Pavla, také se usmívám známým,které už po měsící málem plánují svatbu:)ú)))
Není tady
Ivano, diky za odpoved. Kazda jsme holt jina.
A uplne chapu, ze je pro tebe tezke se s nekym seznamit. Pro me take. Prave proto, ze nemam moc moznosti se s nekym seznamit v dennim zivote, zkousela jsem to take na inzeraty. A to mi prave moc nesedi, hlavne proto, ze na dalku necitim ty motylky.
Mozna je to ale tim, ze ty motylky citim k nekomu jinemu a to uz vic jak tri roky, je to muj kamarad, se kterym si moc dobre rozumime a obcas se pomilujeme... bohuzel z toho asi nic vic nebude. Jen kdyz na nej pomyslim, tak uz se mi zrychli dech. Skoda, zes to nikdy nezazila....
Uz delsi dobu ctu tve prispevky s velkym zajmem, jsme priblizne stejne stare a mame dost spolecneho, i kdyz ja jsem asi vetsi blazen. Co se tyce sexu, rikala jsem drive to same co ty. Myslim, ze az prijde ta vhodna chvile, ze klidne ten sexik s nekym mit budes. Ja nemela po rozvodu sex nekolik let a pak najednou to prislo, kdyz jsem to nejmin cekala a bylo to krasny. Nazor na spolecne bydleni mame tez stejny, neni nic lepsiho nez bydlet sama s detmi. Uz bych si na chlapa v byte a jeho kramy asi nezvykla. I kdyz... kdo vi... kdyby ten kamarad chtel, asi bych hodne rychle muj nazor zmenila. 
Není tady