|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zajedno..... no bodejť, vždyť my dvě jsme jedna!
Není tady
Pol, ja mám pocit, že aj ženám, keď sú zraniteľné a je to na nich vidieť, sa muži vyhýbajú. Aspoň takí muži, ktorí nedokážu ženu podržať, keď je zrovna zranená z niečoho...
Oxi, ja si myslím o tebe a to sa tiež ku mne nedostalo, že by si bol ku... a bohvie čo ešte. Že si sa ešte nespamätal a poriadne nevyliečil z rozchodu. Ešte si musíš trošku pofúkať svoje boliestky a začať opäť veriť, že budeš s nejakou šťastný.
Inak, raz som ťa oslovila "môj pekný" a ty si sa asi na to urazil...
Ja som to myslela v dobrom, lebo si mi pomohol vyriešiť jednu zapeklitú vec, za čo ti ďakujem.
Upravil(a) Emma (26. 9. 2007 15:49)

Není tady
Emma napsal(a):
Pol, ja mám pocit, že aj ženám, keď sú zraniteľné a je to na nich vidieť, sa muži vyhýbajú. ..
určitě máš pravdu, ale je tu něco navíc,
zranitelnost je spíš ženský princip
Upravil(a) poletucha (26. 9. 2007 15:51)
Není tady
poletucha napsal(a):
zajedno..... no bodejť, vždyť my dvě jsme jedna!
že by??? Musím mrknout každý večer pod peřinu, jestli už jsi tam nehupsla první

kamarátstov je veľmi úrodná pôda a nádherný ľudský vzťah, nezaťažený sexom, etc. - len ty to proste necheš vo svojom domnelom alebo reálnom utrpení vidieť. Len aby si raz nezistil, že by si potreboval aj dobré kamarátstvo - a ono nie je s kým...
A ak niekoho vypočuješ a zaujímaš sa s tým, že OČAKÁVAŠ (vedome, podvedome, silne, slabo...) opätovaný ľúbostný vzťah, tak
- neviem, neviem.
Není tady
Nemůžeme si vybrat, kolika let se dožijeme,
ale můžeme si zvolit, kolik života našim létům dokážeme dát.
Nemůžeme ovlivnit krásu naší tváře,
ale můžeme ovlivnit její výraz.
Nemůžeme ovlivnit negativní atmosféru celého světa,
ale můžeme ovlivnit atmosféru, která panuje v naší mysli.
Často se snažíme ovlivňovat věci, se kterými nemůžeme nic dělat.
Příliš málo se snažíme ovlivňovat to, co je v našich silách.
Naše postoje.
Na tomto fóru se scházejí lidé, kteří mají své problémy, většina jich má strašně moc, trápí se, zažívají velké bolesti srdíčka (a to bolí více, než bolesti těla), ale snaží se najít řešení, hledají cestu jak být šťastní. Prostě se snaží změnit ty své POSTOJE k celému světu, k životu, k lidem i k sobě. A ty jenom fňukáš a fňukáš a fňukáš. A ještě k tomu urážíš a ponižuješ. Měl by jsi především začít sám u sebe.
Není tady
A ještě by bylo asi nejlepší, kdyby jsi si založil svoje vlastní vlákno a do ostatních nepřispíval. Protože ať se nadnese jakkýkoliv problém, vždy diskuse skončí u tebe a tvého negativismu.
Není tady
píšeš, že se zajímáš o pocity druhých a že jsi byl vždy spolehlivou „vrbou“
To je velmi dobrá vlastnost, která je pro vztah hodně důležitá. Co ty na to?
Jsi-li empatický, zkoušel jsi to použít i na sebe? Zkoušel jsi sebereflexi?
Psal jsi také, že ti došlo, že někde prostě bude problém. Přišel jsi tedy na to jaký? V čem je ten kámen úrazu?
Co myslíš, čím je i to, že na sebe strhuješ tolik pozornost?
Zajímalo by mě v čem vidíš a mohl by být smysl života všeobecně a také konkrétně tvého?
Není tady
No to je konec! I ja potrebuju, aby na me byl sem tam ponekud tvrdsi, jinak me to az tak nebavi ;-) jistota je proste nuda 
Upravil(a) vlcice_samotarka (19. 10. 2007 9:21)
Není tady
Já jsem zas vždycky chtěla "hodného" kluka. Těch zlých se bojím. Naštěstí se mi to splnilo a 27 let jsem prožila vedle někoho moc hodného ( ale žádné onuce). Bohužel jsem te´d už zas 2 roky sama. Ta touha po "hodném" muži mě ale neopouští. Snad se pro mě ještě nějaký takový najde, i když pochybuju...
Není tady
mne jeden "hodny" neustale bali v praci. Porad se o me zajima atd, porad mi pise, holky uprimne receno, je to strasny. Leze mi na nervy tak, ze jsem si v icq natvrdo zablokovala.
Není tady
Já jednoho "hodného" doma mám. Díky bohu za něj
.
adra napsal(a):
ten pravý je pro každou jiný...že??? ...tak prostě berme pojem ten pravý jako ten který nám prostě sedne
..bych řekl, který prostě sedne = anebo tak nějak dobře "padne" :-)))
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
mne jeden "hodny" neustale bali v praci. Porad se o me zajima atd, porad mi pise, holky uprimne receno, je to strasny. Leze mi na nervy tak, ze jsem si v icq natvrdo zablokovala.
Chapu.
Jednoho takoveho jsem taky znala. Psal mi snad 20x denne sms, kvuli kazde prkotine volal atd. Jak nejakej stihac
. Po nekolika dnech, kdy me takhle bombardoval smskama a telefonatama, jsem to ukoncila. Prakticky jeste driv, nez to mohlo doopravdy zacit.
Nevim, cim to je, ze me vic laka chlap, kterej na me vicemene kasle...
Není tady
a přemýšlel jsi už o sebevraždě?
Nic na tom není a myslím, že by to pomohlo. Opravdu. Je to vysvobození a já osobně mám pro takové řešení velké pochopení.
Optimistický kecy nechme různým diskusním forum. Jsou očividně nanic.
PS: pří plánovaní držím palce. To myslím vážně. Chovám úctu k životu, ale i k těm, kteří mají odvahu a koule uskutečnit to, pro co se rozhodnou. A sebevrazda k tomu patří taky.
Není tady
Venuše, já bych se zase nedokázala zamilovat do muže, který by o mě neměl zájem. Já jsem taková ta panenka, co sedí v koutě a čeká, až si jí někdo všimne. Terpve poto začnu přemýšlet, jestli se mi ten člověk líbí nebo ne. Když ne, tak má smůlu, i kdyby byl hodnej, jak chtěl. Ale co přímo nesnáším, to jsou takoví ti arogantní namyšlení frajeři, kteří jsou zvyklí na obdiv žen a dávají ostentativně najevo, jak těmi ženami vpodstatě opovrhují. Takového bych se nedotkla ani klackem. Mně se líbí upřímní milí hodní muži, kteří mi dají najevo, že se jim líbím a že by mě chtěli poznat.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Nic na tom není a myslím, že by to pomohlo. Opravdu. Je to vysvobození a já osobně mám pro takové řešení velké pochopení.
PS: pří plánovaní držím palce. To myslím vážně. Chovám úctu k životu, ale i k těm, kteří mají odvahu a koule uskutečnit to, pro co se rozhodnou. A sebevrazda k tomu patří taky.
hluboky rispekt!
Není tady
Ivana napsal(a):
Venuše, já bych se zase nedokázala zamilovat do muže, který by o mě neměl zájem. Já jsem taková ta panenka, co sedí v koutě a čeká, až si jí někdo všimne. Terpve poto začnu přemýšlet, jestli se mi ten člověk líbí nebo ne. Když ne, tak má smůlu, i kdyby byl hodnej, jak chtěl. Ale co přímo nesnáším, to jsou takoví ti arogantní namyšlení frajeři, kteří jsou zvyklí na obdiv žen a dávají ostentativně najevo, jak těmi ženami vpodstatě opovrhují. Takového bych se nedotkla ani klackem. Mně se líbí upřímní milí hodní muži, kteří mi dají najevo, že se jim líbím a že by mě chtěli poznat.
Ivanko,
moje řeč!!!!! Ach, jak ti rozumím.
Taky se mi líbí upřímné hodné ženy (optimistické, plné života, s alespon troškou sexappealu), které mi dávají najevo, že se jim líbím a že by mě chtěly blíže poznat.
Stejně jako ty, až si mě takové ženy všimnou, teprve začnu přemýšlet, jestli se mi ta žena líbí nebo ne. Když ne, tak má smůlu. I kdyby byla hodná, jak by chtěla.
Ale co přímo nesnáším, jsou namyšlené frajerky a královny a bohyně sexu, které jsou zvyklé na obdiv mužů a dávají to ostentativně najevo, jak těmi muži (kteří jim leží u nohou) v podstatě opovrhují. Takové bych se svým klackem ani nedotkl :-)
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
Nicolas napsal(a):
PS: pří plánovaní držím palce. To myslím vážně. Chovám úctu k životu, ale i k těm, kteří mají odvahu a koule uskutečnit to, pro co se rozhodnou. A sebevrazda k tomu patří taky.hluboky rispekt!
Já myslím, že on tady na nějakém vlákně psal, že právě uvažuje o sebevraždě... pokud jsem ho tedy dobře pochopila
Není tady
Tak tohle se mi taky stalo, nechala jsem toho nejhodnějšího a nejlepšího chlapa, pro jednoho egoistu.
Není tady
Ivana napsal(a):
Venuše, já bych se zase nedokázala zamilovat do muže, který by o mě neměl zájem...
Mně se líbí upřímní milí hodní muži, kteří mi dají najevo, že se jim líbím a že by mě chtěli poznat.
Ale Ivano, ti muzi, kteri me pritahuji, o mne zajem maji. Je to oboustranne, tedy alespon zezacatku
.... Jde o to, ze maji i jine zajmy a zenska pro ne neni jediny smysl zivota. Takovy chlap se mi libi.
A jak to poznas, ze je ten dotycny uprimny, mily a hodny? Poznas to na prvni pohled?
Není tady
Ja blbka, jsem zapomnela toho sveho ctitele zablokovat i v domaci verzi icq, tak po prichodu domu z prace mi zacal okamzite psat. Nekolikrat jsem mu taktne naznacovala, ze jsem zadana a maximalne spokojena, cimz jsem mu davala najevo, ze nema sebemensi sanci. On porad trval na tom, ze by me jednou chtel nekam pozvat blablabla, vyptaval se, co rada piju. Musim rict, ze tohle uz me vazne zacalo stvat, nesnasim chlapy, kteri k tomu pristupuji jako "kdyby sis to rozmyslela, tak mi dej vedet. Jsem ti vzdy k dispozici". Tak jsem mu fakt explicitne vysvetlila, ze o nej zkratka nemam zadny zajem, ze mam pritele a at svych ubohych kecu necha pro nekoho jineho. Asi jsem drsna, ale chlapi, kteri se chovaji jako hadr na podlahu si jine jednani nezaslouzi. A on pry "a proc si se mnou teda pises na icq?" No to je konec. Trapak jeden.
Není tady
notywe, dalsi nepochopeny genius. Jak na to koukam, tak jsem jeste hodne OK se svymi nazory. Kefire, jeste si pockej s tou sebevrazdou, musime mit nekoho, kdo je na tom opravdu hodne blbe, abysme si uvedomovali, jak se mame dobre ;-))
Není tady
O me mel taky zajem jeden moc hodny kluk jeste v dobe kdy me bylo krasnych nact.Jenomze ja jsem takovym nudnym a tichym klukem opovrhovala.On byl hodne vytrvali neustale me sledoval a vzdycky si ke me prisednul ve vlaku,kdyz jsem dojizdela do prace.Ja se mu vyhybala,ale on si me vzdycky nasel.Zacal kvuli me chodit i na zabavy,aby mohl byt v me blizkosti.Jenomze me pritahovali takovy ty rebelove jako byl muj BM a v tu dobu jsem s nim zacala chodit a tomu slusnemu klukovy jsem to dala hodne najevo,ze u me nema nejmensi sanci.Nakonec to vzdal.Potkala jsem ho za nejaky ten rok,kdyz jsem vezla kocarek a pak,kdyz jsem byla,uz rozvedena.Az po letech jsem si uvedomila,ze jsem mohla byt v zivote stastna kdybych dala tomu muzi sanci.Tenkrat jsem bohuzel videla zivot uplne jinak.
Není tady
Nikdy nevis, kdy neco najdes a kdy neco ztratis...Ja jsem momentalne zadana a chut se seznamovat s dalsimi muzi je fakt nulova ne-li minusova. Nejvic trapny je to, ze je to kluk z vesnice, ktery po cely svuj zivot poslouchal cesky oldies a ted za mnou prisel, ze si chce pujcit par alb od Royksopp (docela kvalitni norska pop elektronika, ve vlcim zebricku si stoji hodne vysoko
). To uz jsem nemohla, takhle se podbizet!!! Jednim slovem hruza.
Upravil(a) vlcice_samotarka (19. 10. 2007 23:59)
Není tady