Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 25. 9. 2007 22:16

x21365
Host

Re: Proč se zamilováváme do těch "nepravých" a ty hodné nechceme???

Modroočka napsal(a):

Oxi napsal(a):

Ja niesom stastne sam, ale smutne sam. Ale neviem ci uz vobec nejaky vztah chcem ... Uz nemam chut ani hladat, ani nejake oslovovat ani nic podobne ...

Tak to jsi, Oxi, přesně vystihl moje pocity. Po tom, co jsem teď naposledy narazila, když jsem do něčeho šla srdcem, už budu raději sama. Nerada, nechtěně, ale nebude to bolet tolik, jako když moje srdce dostane zase nakládačku.

Tak Modroočko to chápu , a Oxi někdy je rozum lepší. Aspoň kousek .
A k názvu fora -- co je to hodný??? Jednou jsem zažila kluka, v dobách mládí, kam jsem ho posadila tam zůstal , celou zábavu,nemluvil, jen se na mě usmíval ,  rozvezl mé známé a pak se zeptal, jestli už chci jet domů, žádný nápad, jen jak chceš ty,  Vydržela jsem asi 1 týden , takže to co je pro mě hodný může pro jinou být okouzlující a milé. Každá jsme jiný , že winksmile

#77 26. 9. 2007 7:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já nevím, jestli je přehnaný nárok chtít, aby mě chlap miloval, je tak, že jsem to já. Asi ano.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#78 26. 9. 2007 10:36

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Já nevím, jestli je přehnaný nárok chtít, aby mě chlap miloval, je tak, že jsem to já. Asi ano.

Len tak? Ako poznam zenske tak po nejakom case by si sa z neho snazila vymamit koli comu presne ta miluje lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#79 26. 9. 2007 10:44

martinF
♥♥♥♥♥--

A mimochodem - moje kapitola IV se asi bude jmenovat rezignace a kapitola V bude, že jakmile jednou ztratím rodiče, půjdu hned za nimi. (Ne, nebydlím u rodičů a ani nemíním, bydlím 180 km od nich, ale jsou to mí nejbližší. A přátelé rodinu nenahradí
někdo má pauzu mezi vážnejma vztahama a ty máš zatím pauzu před vztahem, to přece není důvod k odcházení za rodičema.................

Není tady

#80 26. 9. 2007 11:09

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

kefírku a jak vypadáš...? máš dlouhý nos...nebo chlupatý obličej...? nebo čtyři nohy....promin ale prosím Tě Ty nám teda dávaáš zabrat...copka nechápeš že nejsem zlý...a že Ti ty lidičky tady chtějí pomoci...ale ty je prostě odmítáš a jen kopeš a kopeš....a za koho a za co vlastně...????

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#81 26. 9. 2007 11:10

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

adro videl by som to na to, ze mu robi dobre velke publikum ktore tu ma.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#82 26. 9. 2007 11:13

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no oxi máš možná pravdu...uprímně musím přiznat že jeho řeči o případném odchodu za rodiči mě děsí...doslova...řekla bych že ted ještí spíš víc zatrpknul, než když sem přišel...místo aby na tom byl líp  je na tom hůř ...doufám že se pletu....co kefírku...????

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#83 26. 9. 2007 11:15

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

kefírku a jak vypadáš...? máš dlouhý nos...nebo chlupatý obličej...? nebo čtyři nohy....promin ale prosím Tě Ty nám teda dávaáš zabrat...copka nechápeš že nejsem zlý...a že Ti ty lidičky tady chtějí pomoci...ale ty je prostě odmítáš a jen kopeš a kopeš....a za koho a za co vlastně...????

Ja mam chlupaty oblicej a aj ked sa holim furt to rastie grater
A mam aj dlhy nos, ako Pinocchio grater
a nohy mam len 3, keby 4 alebo 2 tak je to OK, ale 3 a z toho jednu kratsiu grater
buaaaaaaaaaa grater a nezmenim sa ani za boha a furt budem omielat to iste, pretoze moj pohlad je ten spravny a nikto z vas nema pravdu a vsetky ste bud slepice alebo rozobrate beeee grater nikto ma nechceeeeee a tie ktore ma chcu nechcem ja grater buuuuu
nechte me b8, ked mi pojdu rodicia, pojdem za nimi, moj zivot je navykal beeee grater

Není tady

#84 26. 9. 2007 11:21

martinF
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

adra napsal(a):

Ja mam chlupaty oblicej a aj ked sa holim furt to rastie grater
A mam aj dlhy nos, ako Pinocchio grater
a nohy mam len 3, keby 4 alebo 2 tak je to OK, ale 3 a z toho jednu kratsiu grater
buaaaaaaaaaa grater a nezmenim sa ani za boha a furt budem omielat to iste, pretoze moj pohlad je ten spravny a nikto z vas nema pravdu a vsetky ste bud slepice alebo rozobrate beeee grater nikto ma nechceeeeee a tie ktore ma chcu nechcem ja grater buuuuu
nechte me b8, ked mi pojdu rodicia, pojdem za nimi, moj zivot je navykal beeee grater

že by tohle  pomohlo?...........

Není tady

#85 26. 9. 2007 11:24

Ra
♥♥♥♥♥--

když už se těžce hledá někdo, kdo by se nepozastavoval nad tím, co mě baví, tak musím přitáhnout aspoň fyzicky... takhle je to blbá kombinace.

takové máš vědomí o dívkách?
Chceš přitáhnout fyzicky, chtěl jsi přitahovat svými zájmy.

Zkusil jsi přitáhnout třeba svým zájmem o NI, svojí láskou k NÍ, svojí starostí o NI? Zajímal ses také o to, co JI baví, co JI těší, jak JI zaujmout, jak se cítí s TEBOU, jak JÍ udělat radost, potěšit, aby jí bylo s TEBOU prima a chtěla zůstat?

Oxi, tak už nebreč grater

Upravil(a) Ra (26. 9. 2007 11:25)

Není tady

#86 26. 9. 2007 12:13

Me
♥♥♥♥♥♥-

Ra napsal(a):

Zkusil jsi přitáhnout třeba svým zájmem o NI, svojí láskou k NÍ, svojí starostí o NI? Zajímal ses také o to, co JI baví, co JI těší, jak JI zaujmout, jak se cítí s TEBOU, jak JÍ udělat radost, potěšit, aby jí bylo s TEBOU prima a chtěla zůstat?

tummenupp

Není tady

#87 26. 9. 2007 13:05

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Ra.....tummenupp...

kefírku...a taky jsi ještě sobec jsem zapomněla napsat.....  smilesmilesmile     

protože to je samé já Já JÁ!!!!!!!...já to umím já jo...ale Vy????....Vy ne...Vy slepice jedny Vy mě o všechno oberete....dumbom
pořid si psa...tam se možná naučíš co je to LASKA a J A K někoho milovat..."jen tak"....víš aby jsi TY pochopil co to je ten úžasný cit...a ne že si zase řekneš....PROC JA BYCH MEL..???? Proč ne ony-ty ženy....????
no...protože musíš začít u SEBE!!!! kurna já se ted rozčílila že si musím jít dát kouřovou......:-((((((((

Není tady

#88 26. 9. 2007 13:43

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

Adruš, čtyři nohy .... smile no to by určitě nebylo negativum, možná spíš dokonce velmi vítané a převažující všechny ostatní nedostatky, co ?? reta tongue tongue tongue

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#89 26. 9. 2007 13:45

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi - mě se páčíš smile už neplakej.....

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#90 26. 9. 2007 13:59

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Sakryš Fe, máme i stejnej vkus:D

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#91 26. 9. 2007 14:01

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Není tady

#92 26. 9. 2007 14:03

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

lollol

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#93 26. 9. 2007 14:03

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Snáď si nemyslíš že by som sa zasamovraždil big_smile Ja určite nie big_smile Ani zo svojho vzhľadu depky nemám, aj ked viem čo by som zmenil smile Nemyslím si že sú všetky ženy sliepky - niektoré sú aj kravy a s*vine lol - ba nie, ja mám ženy rád, veľmi rád. Ani si nemyslím ze tie dobré sú už rozobraté, mal som dosť skvelých aj vynikajúcich žien za priateľky a dôvodov prečo som teraz sám je niekoľko - niektoré z nich sa mi nechce verejne uvádzať ale jeden z nich asi bude (ako sa o mne v kuloároch babinetu šeptá a ono sa to donieslo aj ku mne) - že som kurevník big_smile a príliš náročný big_smile a preberavý big_smile a podobné lichôtky big_smile
A ďakujem za tú tvoju lichôtku pussa potešila.

Není tady

#94 26. 9. 2007 14:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Račice dračice napsal(a):

Feuria napsal(a):

Vidíte? Už by som mohol začať plakať že sa páčim len zadaným lol

Není tady

#95 26. 9. 2007 14:23

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

Feuria napsal(a):

Vidíte? Už by som mohol začať plakať že sa páčim len zadaným lol

Ty víš, že to tak není gloria stolt

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#96 26. 9. 2007 14:25

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi - neboj - já to pochopila... a nic z toho, co se v kuloároch babinetu šepká, si nemyslím wink

Není tady

#97 26. 9. 2007 14:55

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ty...oxi...kdybych věřila tomu co se šeptá...no spíš vykřikuje - v kuloárech Babinetu...že jsi ku*evník...tak bych to Tobě už vystartovala lol lol ... přesně takový mě totiž neskutečně vzrušují...big_smilebig_smilebig_smile
alekdyž to není pravda...tak Tě nechám(zatím) být.....smilesmile tonguetongue

Není tady

#98 26. 9. 2007 15:01

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

kurevník - to je něco jako medovník tongue

Není tady

#99 26. 9. 2007 15:08

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Oxi napsal(a):

... a dôvodov prečo som teraz sám je niekoľko - niektoré z nich sa mi nechce verejne uvádzať ale jeden z nich asi bude (ako sa o mne v kuloároch babinetu šeptá a ono sa to donieslo aj ku mne) - že som kurevník big_smile a príliš náročný big_smile a preberavý big_smile a podobné lichôtky big_smile

no neslyšela jsem nic z toho, kuloáry mě asi minuly,
nevím jak to vyjádřit, ale myslím že jsi zranitelný,
já tě vůbec neznám, takže to neber moc vážně, jen mi tak připadáš zvenku. Pro vztah to není špatná vlastnost, ale
mužům, co vypadají zranitelně, se ženy, co jen zkoušej a hledají, možná trošku vyhýbají.
Podvědomě.
...no nevím zda jsem to dobře vystihla

Upravil(a) poletucha (26. 9. 2007 15:09)

Není tady

#100 26. 9. 2007 15:41

Somaia
Host

poletucha napsal(a):

Oxi napsal(a):

... a dôvodov prečo som teraz sám je niekoľko - niektoré z nich sa mi nechce verejne uvádzať ale jeden z nich asi bude (ako sa o mne v kuloároch babinetu šeptá a ono sa to donieslo aj ku mne) - že som kurevník big_smile a príliš náročný big_smile a preberavý big_smile a podobné lichôtky big_smile

no neslyšela jsem nic z toho, kuloáry mě asi minuly,
nevím jak to vyjádřit, ale myslím že jsi zranitelný,
já tě vůbec neznám, takže to neber moc vážně, jen mi tak připadáš zvenku. Pro vztah to není špatná vlastnost, ale
mužům, co vypadají zranitelně, se ženy, co jen zkoušej a hledají, možná trošku vyhýbají.
Podvědomě.
...no nevím zda jsem to dobře vystihla

jsem zajedno s Poletuchou... kuloárům sluchu nepopřávám... jedním sem druhým ven....lol
Ale výsledný dojem z Oxiho je opravdu takový, že působí  za A) zranitelně
                                                                                  a za B)  zraněně.
I když se to snažíš skrýt za masky "tvrďáka" a budeš se hádat v hospodě  s každou obsluhou, která ti zpacká objednávku (to ber s rezervou nemám na mysli nic zásadně konkrétního lol ), tak to stejně nezamaskuješ...(viz tvoje smutné oči). Některé čarodějky s retgenovým pohledem, Oxi, jde jen těžko oklamat.... ale věřím že čas  je lék na všechno. hjarta rock

Upravil(a) Somaia (26. 9. 2007 15:41)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí