|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Modroočka napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ja niesom stastne sam, ale smutne sam. Ale neviem ci uz vobec nejaky vztah chcem ... Uz nemam chut ani hladat, ani nejake oslovovat ani nic podobne ...
Tak to jsi, Oxi, přesně vystihl moje pocity. Po tom, co jsem teď naposledy narazila, když jsem do něčeho šla srdcem, už budu raději sama. Nerada, nechtěně, ale nebude to bolet tolik, jako když moje srdce dostane zase nakládačku.
Tak Modroočko to chápu , a Oxi někdy je rozum lepší. Aspoň kousek .
A k názvu fora -- co je to hodný??? Jednou jsem zažila kluka, v dobách mládí, kam jsem ho posadila tam zůstal , celou zábavu,nemluvil, jen se na mě usmíval , rozvezl mé známé a pak se zeptal, jestli už chci jet domů, žádný nápad, jen jak chceš ty, Vydržela jsem asi 1 týden , takže to co je pro mě hodný může pro jinou být okouzlující a milé. Každá jsme jiný , že 

Já nevím, jestli je přehnaný nárok chtít, aby mě chlap miloval, je tak, že jsem to já. Asi ano.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já nevím, jestli je přehnaný nárok chtít, aby mě chlap miloval, je tak, že jsem to já. Asi ano.
Len tak? Ako poznam zenske tak po nejakom case by si sa z neho snazila vymamit koli comu presne ta miluje 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
A mimochodem - moje kapitola IV se asi bude jmenovat rezignace a kapitola V bude, že jakmile jednou ztratím rodiče, půjdu hned za nimi. (Ne, nebydlím u rodičů a ani nemíním, bydlím 180 km od nich, ale jsou to mí nejbližší. A přátelé rodinu nenahradí
někdo má pauzu mezi vážnejma vztahama a ty máš zatím pauzu před vztahem, to přece není důvod k odcházení za rodičema.................
Není tady
kefírku a jak vypadáš...? máš dlouhý nos...nebo chlupatý obličej...? nebo čtyři nohy....promin ale prosím Tě Ty nám teda dávaáš zabrat...copka nechápeš že nejsem zlý...a že Ti ty lidičky tady chtějí pomoci...ale ty je prostě odmítáš a jen kopeš a kopeš....a za koho a za co vlastně...????
Není tady
adro videl by som to na to, ze mu robi dobre velke publikum ktore tu ma.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
no oxi máš možná pravdu...uprímně musím přiznat že jeho řeči o případném odchodu za rodiči mě děsí...doslova...řekla bych že ted ještí spíš víc zatrpknul, než když sem přišel...místo aby na tom byl líp je na tom hůř ...doufám že se pletu....co kefírku...????
Není tady
adra napsal(a):
kefírku a jak vypadáš...? máš dlouhý nos...nebo chlupatý obličej...? nebo čtyři nohy....promin ale prosím Tě Ty nám teda dávaáš zabrat...copka nechápeš že nejsem zlý...a že Ti ty lidičky tady chtějí pomoci...ale ty je prostě odmítáš a jen kopeš a kopeš....a za koho a za co vlastně...????
Ja mam chlupaty oblicej a aj ked sa holim furt to rastie 
A mam aj dlhy nos, ako Pinocchio 
a nohy mam len 3, keby 4 alebo 2 tak je to OK, ale 3 a z toho jednu kratsiu 
buaaaaaaaaaa
a nezmenim sa ani za boha a furt budem omielat to iste, pretoze moj pohlad je ten spravny a nikto z vas nema pravdu a vsetky ste bud slepice alebo rozobrate beeee
nikto ma nechceeeeee a tie ktore ma chcu nechcem ja
buuuuu
nechte me b8, ked mi pojdu rodicia, pojdem za nimi, moj zivot je navykal beeee 
Oxi napsal(a):
adra napsal(a):
Ja mam chlupaty oblicej a aj ked sa holim furt to rastie
A mam aj dlhy nos, ako Pinocchio
a nohy mam len 3, keby 4 alebo 2 tak je to OK, ale 3 a z toho jednu kratsiu
buaaaaaaaaaaa nezmenim sa ani za boha a furt budem omielat to iste, pretoze moj pohlad je ten spravny a nikto z vas nema pravdu a vsetky ste bud slepice alebo rozobrate beeee
nikto ma nechceeeeee a tie ktore ma chcu nechcem ja
buuuuu
nechte me b8, ked mi pojdu rodicia, pojdem za nimi, moj zivot je navykal beeee
že by tohle pomohlo?...........
Není tady
když už se těžce hledá někdo, kdo by se nepozastavoval nad tím, co mě baví, tak musím přitáhnout aspoň fyzicky... takhle je to blbá kombinace.
takové máš vědomí o dívkách?
Chceš přitáhnout fyzicky, chtěl jsi přitahovat svými zájmy.
Zkusil jsi přitáhnout třeba svým zájmem o NI, svojí láskou k NÍ, svojí starostí o NI? Zajímal ses také o to, co JI baví, co JI těší, jak JI zaujmout, jak se cítí s TEBOU, jak JÍ udělat radost, potěšit, aby jí bylo s TEBOU prima a chtěla zůstat?
Oxi, tak už nebreč 
Upravil(a) Ra (26. 9. 2007 11:25)
Není tady
Ra napsal(a):
Zkusil jsi přitáhnout třeba svým zájmem o NI, svojí láskou k NÍ, svojí starostí o NI? Zajímal ses také o to, co JI baví, co JI těší, jak JI zaujmout, jak se cítí s TEBOU, jak JÍ udělat radost, potěšit, aby jí bylo s TEBOU prima a chtěla zůstat?

Není tady
Ra.....
...
kefírku...a taky jsi ještě sobec jsem zapomněla napsat..... 

protože to je samé já Já JÁ!!!!!!!...já to umím já jo...ale Vy????....Vy ne...Vy slepice jedny Vy mě o všechno oberete....
pořid si psa...tam se možná naučíš co je to LASKA a J A K někoho milovat..."jen tak"....víš aby jsi TY pochopil co to je ten úžasný cit...a ne že si zase řekneš....PROC JA BYCH MEL..???? Proč ne ony-ty ženy....????
no...protože musíš začít u SEBE!!!! kurna já se ted rozčílila že si musím jít dát kouřovou......:-((((((((
Není tady
adra napsal(a):
Adruš, čtyři nohy ....
no to by určitě nebylo negativum, možná spíš dokonce velmi vítané a převažující všechny ostatní nedostatky, co ??

Není tady
Oxi - mě se páčíš
už neplakej.....
Není tady
Feuria napsal(a):
Oxi - mě se páčíš
už neplakej.....
Sakryš Fe, máme i stejnej vkus:D

Není tady

Není tady

Není tady
Feuria napsal(a):
Oxi - mě se páčíš
už neplakej.....
Snáď si nemyslíš že by som sa zasamovraždil
Ja určite nie
Ani zo svojho vzhľadu depky nemám, aj ked viem čo by som zmenil
Nemyslím si že sú všetky ženy sliepky - niektoré sú aj kravy a s*vine
- ba nie, ja mám ženy rád, veľmi rád. Ani si nemyslím ze tie dobré sú už rozobraté, mal som dosť skvelých aj vynikajúcich žien za priateľky a dôvodov prečo som teraz sám je niekoľko - niektoré z nich sa mi nechce verejne uvádzať ale jeden z nich asi bude (ako sa o mne v kuloároch babinetu šeptá a ono sa to donieslo aj ku mne) - že som kurevník
a príliš náročný
a preberavý
a podobné lichôtky 
A ďakujem za tú tvoju lichôtku
potešila.
Račice dračice napsal(a):
Feuria napsal(a):
Oxi - mě se páčíš
už neplakej.....
Vidíte? Už by som mohol začať plakať že sa páčim len zadaným 
Oxi napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Feuria napsal(a):
Oxi - mě se páčíš
už neplakej.....
Vidíte? Už by som mohol začať plakať že sa páčim len zadaným
Ty víš, že to tak není

Není tady
Oxi - neboj - já to pochopila... a nic z toho, co se v kuloároch babinetu šepká, si nemyslím 
Není tady
ty...oxi...kdybych věřila tomu co se šeptá...no spíš vykřikuje - v kuloárech Babinetu...že jsi ku*evník...tak bych to Tobě už vystartovala
... přesně takový mě totiž neskutečně vzrušují...

:
alekdyž to není pravda...tak Tě nechám(zatím) být.....

Není tady
kurevník - to je něco jako medovník 
Není tady
Oxi napsal(a):
... a dôvodov prečo som teraz sám je niekoľko - niektoré z nich sa mi nechce verejne uvádzať ale jeden z nich asi bude (ako sa o mne v kuloároch babinetu šeptá a ono sa to donieslo aj ku mne) - že som kurevník
a príliš náročný
a preberavý
a podobné lichôtky
no neslyšela jsem nic z toho, kuloáry mě asi minuly,
nevím jak to vyjádřit, ale myslím že jsi zranitelný,
já tě vůbec neznám, takže to neber moc vážně, jen mi tak připadáš zvenku. Pro vztah to není špatná vlastnost, ale
mužům, co vypadají zranitelně, se ženy, co jen zkoušej a hledají, možná trošku vyhýbají.
Podvědomě.
...no nevím zda jsem to dobře vystihla
Upravil(a) poletucha (26. 9. 2007 15:09)
Není tady
poletucha napsal(a):
Oxi napsal(a):
... a dôvodov prečo som teraz sám je niekoľko - niektoré z nich sa mi nechce verejne uvádzať ale jeden z nich asi bude (ako sa o mne v kuloároch babinetu šeptá a ono sa to donieslo aj ku mne) - že som kurevník
a príliš náročný
a preberavý
a podobné lichôtky
no neslyšela jsem nic z toho, kuloáry mě asi minuly,
nevím jak to vyjádřit, ale myslím že jsi zranitelný,
já tě vůbec neznám, takže to neber moc vážně, jen mi tak připadáš zvenku. Pro vztah to není špatná vlastnost, ale
mužům, co vypadají zranitelně, se ženy, co jen zkoušej a hledají, možná trošku vyhýbají.
Podvědomě.
...no nevím zda jsem to dobře vystihla
jsem zajedno s Poletuchou... kuloárům sluchu nepopřávám... jedním sem druhým ven....
Ale výsledný dojem z Oxiho je opravdu takový, že působí za A) zranitelně
a za B) zraněně.
I když se to snažíš skrýt za masky "tvrďáka" a budeš se hádat v hospodě s každou obsluhou, která ti zpacká objednávku (to ber s rezervou nemám na mysli nic zásadně konkrétního
), tak to stejně nezamaskuješ...(viz tvoje smutné oči). Některé čarodějky s retgenovým pohledem, Oxi, jde jen těžko oklamat.... ale věřím že čas je lék na všechno.

Upravil(a) Somaia (26. 9. 2007 15:41)