29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Juva, ono je to s Fe stále aktuální já myslela, že právě naopak, že se osamostatňuje a tady se píše o chomoutu
Není tady
Jo jo Račice, proto já s oblibou používám rčení: Nemyslím, když nemusím
.
Tak koukám - že jsem tu aktuelní KLÍÍÍÍÍD PŘÁTELÉ
... ŽÁDNÁ SVATBA NEBUDE - TO JSEM JEN VYPUSTILA KACHNU
... už jsem skoro rozvedenÁ .....
Ale táhne se to - jako smrad ... čauky lvice
Upravil(a) Feuria (11. 3. 2008 8:24)
Není tady
Ahoj Fe . No to jsem ráda, že tu tvojí svatbu stihnu když tahle není aktuální
. Držím ti palečky v cestě za svobodou
. Jen doufám, že si nehodláš pověsit na krk převozníka a citového vyděrače
.
Ahoj Fe, tak jsem přece jen trošku byla v obraze
Njn, občas se prostě věci táhnou...ale držím pěsti, ať se co nejdřív dotáhnou.....
A k tématu - dnes už ne všichni, já mám doma velehodného a chcu ho
Jinač lvice, Tvé přísloví si budu pamatovat a občas ho použiju
Upravil(a) Račice dračice (11. 3. 2008 9:18)
Není tady
Čau holky!
Tak to máme u Feu s Mikešem šanci.
Čau shidene,
k Fe - jako že jste Ti citoví vyděrači a převozníci
(shidene, ne že si to vezmeš osobně, si dělám srandu )
Upravil(a) Račice dračice (11. 3. 2008 9:29)
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Čau shidene,
(shidene, ne že si to vezmeš osobně, si dělám srandu)
Všichni jsme převozníci
shiden napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Čau shidene,
(shidene, ne že si to vezmeš osobně, si dělám srandu)
Všichni jsme převozníci
Není tady
K tématu: já mám také doma velehodného a chcu ho . A ještě chci doplnit:
Osoba, kterou si bereme, nebo osoba, s níž navazujeme vztah je přesně ten pravý partner, který nás může naučit to, co se v dané době naučit potřbujeme. S touhle myšlenkou je těžké se smířit, protože někde v koutku duše všichni doufáme, že třeba někdo mávne kouzelným proutkem nebo nám prozradí tajné zaklínadlo a budeme mít ve vztahu k druhým úspěch. Toužíme po něčem, co by nám rázem pomohlo zbavit se bolesti a ořkosti, kdo by naše problémy rázem vyřešil a naše trápení ukončil. A proto jdeme ze zklamání do zklamání.
Jakmile se naopak dokážeme vyrovnat s myšlenkou, že žádný vztah nevzniká bez důležité příčiny, jsme na dobré cestě. Klíčem úspěchu je, abyste dokonale porozuměli jak svému partnerovi, tak sami sobě, protože tam, kde existuje porozumění, nemůže převládnout nejistota.
Závěrem tedy - neexistují "nepraví", všichni, s kým jsme, jsou pro daný okamžik pro nás ti "praví".