Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 10. 3. 2008 19:55

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Re: Proč se zamilováváme do těch "nepravých" a ty hodné nechceme???

Juva, ono je to s Fe stále aktuální va já myslela, že právě naopak, že se osamostatňuje a tady se píše o chomoutu smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#252 10. 3. 2008 21:56

Nick3594
Host

Jo jo Račice, proto já s oblibou používám rčení: Nemyslím, když nemusím lol gloria rodna.

#253 11. 3. 2008 8:24

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tak koukám - že jsem tu aktuelní big_smile  KLÍÍÍÍÍD PŘÁTELÉ lol ... ŽÁDNÁ SVATBA NEBUDE - TO JSEM JEN VYPUSTILA KACHNU skurt big_smile ... už jsem skoro rozvedenÁ ..... vissla styrka
Ale táhne se to - jako smrad big_smile ... čauky lvice pussa

Upravil(a) Feuria (11. 3. 2008 8:24)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#254 11. 3. 2008 9:06

Nick3594
Host

Ahoj Fe pussa. No to jsem ráda, že tu tvojí svatbu stihnu když tahle není aktuální lol. Držím ti palečky v cestě za svobodou tummenupp. Jen doufám, že si nehodláš pověsit na krk převozníka a citového vyděrače wink.

#255 11. 3. 2008 9:15

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Fe, tak jsem přece jen trošku byla v obraze smile
Njn, občas se prostě věci táhnou...ale držím pěsti, ať se co nejdřív dotáhnou.....

A k tématu - dnes už ne všichni, já mám doma velehodného a chcu ho big_smile

Jinač lvice, Tvé přísloví si budu pamatovat big_smile a občas ho použiju big_smile

Upravil(a) Račice dračice (11. 3. 2008 9:18)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#256 11. 3. 2008 9:22

shiden
Host

Čau holky!
Tak to máme u Feu s Mikešem šanci. lol

#257 11. 3. 2008 9:26

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Čau shidene,
k Fe - jako že jste Ti citoví vyděrači a převozníci lol
(shidene, ne že si to vezmeš osobně, si dělám srandu big_smile )

Upravil(a) Račice dračice (11. 3. 2008 9:29)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#258 11. 3. 2008 9:52

shiden
Host

Račice dračice napsal(a):

Čau shidene,

Všichni jsme převozníci lol

#259 11. 3. 2008 9:54

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

Čau shidene,

Všichni jsme převozníci lol

tummenupp lol

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#260 11. 3. 2008 10:35

Nick3594
Host

K tématu: já mám také doma velehodného a chcu ho big_smile.  A ještě chci doplnit:

Osoba, kterou si bereme, nebo osoba, s níž navazujeme vztah je přesně ten pravý partner, který nás může naučit to, co se v dané době naučit potřbujeme. S touhle myšlenkou je těžké se smířit, protože někde v koutku duše všichni doufáme, že třeba někdo mávne kouzelným proutkem nebo nám prozradí tajné zaklínadlo a budeme mít ve vztahu k druhým úspěch. Toužíme po něčem, co by nám rázem pomohlo zbavit se bolesti a ořkosti, kdo by naše problémy rázem vyřešil a naše trápení ukončil. A proto jdeme ze zklamání do zklamání.
Jakmile se naopak dokážeme vyrovnat s myšlenkou, že žádný vztah nevzniká bez důležité příčiny, jsme na dobré cestě. Klíčem úspěchu je, abyste dokonale porozuměli jak svému partnerovi, tak sami sobě, protože tam, kde existuje porozumění, nemůže převládnout nejistota.

Závěrem tedy - neexistují "nepraví", všichni, s kým jsme, jsou pro daný okamžik pro nás ti "praví".

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí