6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem,
před nedávnem jsme dostali od rodičů raclette gril, dost jsme si ho oblíbili, ale zatím na něm děláme pouze sýr s brambory. Z vyzkoušených sýrů nám nejvíc chutná blaťácké zlato, s ořechy, s pepřem....
Máte nějaké další nápady????
Není tady
u nás raclette funguje tak, že nashromáždíme co největší počet různých surovin na stůl a pak si jen každý na lopatičku naskládá co je libo a šup s tím pod gril.
zkuste: klobásku nebo salám chorizo nakrájený na tenké plátky a nebo jiný druh tvrdého salámu (nejlépe paprikový nebo nějaký výraznější), všemožné druhy tvrdých a plísňových sýrů co peněženka dovolí (niva nebo four d´ambert, gouda, ementál, mozzarella,..), rozkvedlaná vajíčka, konzervovaný plátkový ananas,..
a na dochucení: hořčice (dijon i normál), kečup (fantastický je v bio kvalitě), bylinky, zeleninka
prostě fantazii se meze nekladou
Není tady
Jak tento typ grilu vypadá a funguje?
Není tady
Díky Verusko! Ty brďo, konzervovaný ananas určitě vyzkouším...my dochucujeme smetanou. Nějaký sýry jsem zkoušela a právě nám nejvíc zachutnalo blaťácké zlato, možná ještě testnu tu nivu. Každopádně vidím, jak jsem se doteď držela zbytečně při zemi...))
Není tady
A jaký typ? My máme ten kulatý se šesti...Tam bych asi steaky nedávala, to nechám na grilování na zahradě..přece jenom ten omastek prská a tak. Ale zkoušela jsem grilovat cuketu, lilek a houby a super!
Není tady
my máme takový oválný na 8 lopatiček.
maso jsme taky zkoušeli a nemám s tím dobré zkušenosti - právě že ten tuk občas vyprskne a máte to všude kolem na stole a navíc se nám masíčko tak trošku připeklo
na grilování masa je fakt lepší klasický venkovní gril a nebo trouba s grilem. a náš francouzský kamarád na raclette gril nahoru postaví hrnec s vařenýma bramborama co mají sloužit jako příloha k lopatičkovým variacím a takhle nechá ty brambory pořád přihřívat. ale pozor, kontrolovat! taky se to rádo připaluje
Není tady
Zdravíčko, zkuste se podívat třeba na http://www.zahradni-grily.com/. Sama jsem zde před minulými prázdninami gril vybrala a velice příjemně mě obchod překvapil. Nejen solidním výběrem, ale hlavně pěknými cenami. Ty jsou pro mě přece jen asi tím nejdůležitějším, na co během nakupování koukám. Z tohoto hlediska tedy mohu jednoznačně doporučit.
Není tady