|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Chtěla bych se vás zeptat co používáte na mytí plastové vany.Jaký přípravek se vám osvědčil. Děkuji
Není tady
Gel Savo glanc, nebo směs jaru a octa, jde to bezva.
Není tady
Taky je SAVO ve spreji přímo na koupelny, není drahé a je dobré.
Není tady
Mě stačí Jar.
Není tady
My máme dost tvrdou vodu,takže jar by mi nestačil.Zatím mám vyzkoušený jen real,a spokojenost.
Není tady
pouzivam cif na koupelny
Není tady
Není tady
používám cif na koupelny - nedám na něj dopustit - už 5 let
Není tady
cif super cream
Není tady
cif a cilit bang
Není tady
Savo Glanz i na plastovou vanu?
Bála bych se, že mi ten chlor v savu novou vanu "rozežere". Myslím, že výrobce přípravky s chlorem a písky výslovně zakázal. 
Taky používám Cif na koupelny.
Není tady
Já bych řekla, že Real a Savo vanu rozežere, musí se pak často umývat. Mám nově nastříkanou vanu a pán mě právě varoval před těmito čistidly, prý jen Jar na odmaštění.......
Není tady
Máme novou vanu a mám výborné zkušenosti s připravkem Real chlorax gel. Je doporučen i na vany, tak nevím, proč by ji měl rozežírat 
Není tady
my máme tedy pouze plastovou vaničku ve sprchovém koutě a k tomu dost tvrdou vodu. Používám čistič koupelen od Eurony a je to v pohodě. Vyčistím vše. A je to přírodní prostředek, tak věřím, že ji nijak nepoškodí. A krásně voní. 
Není tady
Janila napsal(a):
Chtěla bych se vás zeptat co používáte na mytí plastové vany.Jaký přípravek se vám osvědčil. Děkuji
ja kupuju v lekarne Dettol, myslim ze je to to samy jako kdysy Lizol (nemocnicni dezinfekce)
Není tady

Já myslím, že všechny přípravky, které tu byly zmíněny, jsou výborné.
A teď jsem objevila čisticí pastu na plastové vany a nerez nádobí-FIXINELA. Bezva. Je to v kelímku i s houbičkou.
Není tady
Savo nemusí vanu rozežrat, ale po dlouhé době používání bych řekla že i ten plast zežloutne. CHlorové přípravky se nedoporučují na plastové vany. Osobně mám nejraděj cif a fixinelu.
Není tady
Já tedy jedině Pulirapid. Hlavně tekuté prostředky a bez abrazivních složek (real)
Není tady

Pavlo a vyčistí fixinela i kolem vany, a používáš jí i na spáry? Už jsem o ním přemýšlela, ale zdá se mi hodně drastická.
Není tady

fixinela je drastická,ale kolem vany to vyčistí ,také jej používám..
Není tady