Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 9. 2007 11:31

sa-rik
♥------

opravdova kamaradka

Ahoj,je mi 26let a bydlim na Sporilove.Touto cestou bych rada nasla kamaradku, ktera nekouka porad jen na to, jestli je dokonala a nehlida vsechny modni trendy co frci, nechodi porad jen po nakupech.Ale hledam prave takovou kamaradku, ktera ma rada prirodu,prijizdky na kole, jit si zacvicit a proste se jen tak cournout.Nekoho kdo umi naslouchat a hlavne se umi smat a je sam sebou.Proste takovou obycejnou skvelou kamaradku.Nejsem rodila prazacka a znam tu jen par lidicek.Pritel ma spoustu konicku a ja zjistuju, ze mi ta skvela kamaradka dost chybi.Budu rada, kdyz se mi ozvete.tillfreds

Není tady

#2 25. 9. 2007 13:51

Wrtulka
♥♥♥----

Re: opravdova kamaradka

sa-rik napsal(a):

Ahoj,je mi 26let a bydlim na Sporilove.Touto cestou bych rada nasla kamaradku, ktera nekouka porad jen na to, jestli je dokonala a nehlida vsechny modni trendy co frci, nechodi porad jen po nakupech.Ale hledam prave takovou kamaradku, ktera ma rada prirodu,prijizdky na kole, jit si zacvicit a proste se jen tak cournout.Nekoho kdo umi naslouchat a hlavne se umi smat a je sam sebou.Proste takovou obycejnou skvelou kamaradku.Nejsem rodila prazacka a znam tu jen par lidicek.Pritel ma spoustu konicku a ja zjistuju, ze mi ta skvela kamaradka dost chybi.Budu rada, kdyz se mi ozvete.tillfreds

Čauky,
ale ty hledᚠněkoho v okolí toho Spořilova viď?
Škoda, hledám někoho na pokec ale jsem od Pardubic..
Tak hodně štěstí v hledání měj se. W.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10722;93/st/20070930/l/28/k/38fc/ttc.png

Není tady

#3 4. 10. 2007 20:15

Lexie
♥♥♥♥---

Taky uz dlouho hledam presne takovou kamradku... V dnesni dobe je to hrozne tezke. Me je 25, cvicit chodim sama a obcas mi prijde lito,ze tam ty holky chodi ve dvou, spolu... Jenze ja jsem z Ostravy, takze asi  nic. Aspon te podporim a preju ti spoooostu stestikcka v hledani, at najdes opravdu tu "pravou"... nefalesnou, uprimnou, opravdovou a "na zivot a na smrt"
Hodne stesti

Není tady

#4 4. 10. 2007 20:19

host5522
Host

Koukni se na forum Kamarádky z Prahy. Zůstaly jsme tam 3. Ostaní dvě holky bydlí právě v okolí Spořilova.

Sice jsme se už párkrát viděly (tedy většinou v hospodě), ale jinak se moc neznáme.

P.S: A na módní trendy není ani jedna z nás.. smile

Upravil(a) yellow108 (4. 10. 2007 20:20)

#5 4. 10. 2007 20:23

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Jojo, taky jsem chtěla doporučit Kamarádky z Prahy, ale Yellow mě předběhla par

Není tady

#6 22. 10. 2007 15:44

Ellischka
♥♥♥----

Ahoj sa-rik,mám podobný problém.Dobrá kamarádka mi odjela do Anglie a já jsem zjistila,že také nemám kamarádku na to,abych si s ní mohla jít zacvičit,na kafíčko,atd.Všechny kamarádky,co mám,tak jsou vesměs nesportovní a neaktivní.Tak mi nezbývá,než chodit sama.Bydlím ve Vršovicích a je mi necelých 25 let.

Není tady

#7 26. 10. 2007 11:36

lenicka
♥------

Ahoj smile
brouzdala jsem tudy, tady, tady, tudy a aha co jsem nasla http://www.rostaci.cz/kamoska
Staci  vlozit inzerat tummenupp
Dam to vedet i ostatnim - kamaradek nikdy neni dost stolt

Není tady

#8 11. 12. 2007 8:39

janynka
♥♥-----
Místo: Ostrava

Lexie napsal(a):

Taky uz dlouho hledam presne takovou kamradku... V dnesni dobe je to hrozne tezke. Me je 25, cvicit chodim sama a obcas mi prijde lito,ze tam ty holky chodi ve dvou, spolu... Jenze ja jsem z Ostravy, takze asi  nic. Aspon te podporim a preju ti spoooostu stestikcka v hledani, at najdes opravdu tu "pravou"... nefalesnou, uprimnou, opravdovou a "na zivot a na smrt"
Hodne stesti

Ahojky,

holky jsme na tom asi všechny stejně, taky se  mi nedaří najít opravdovou kamrádku a začíná mi už chybět Jsem na tom stejně jako Lexie, cvičit chodím sama, je mi 25 a jsem z Ostravy, co takhle to dát dohromady?:-) Jana.

Upravil(a) janynka (11. 12. 2007 8:39)

Není tady

#9 25. 1. 2008 10:57

boubelka
♥♥-----

kapitulationstorstark

Není tady

#10 25. 1. 2008 10:59

boubelka
♥♥-----

storstarkpar

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí