6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,je mi 26let a bydlim na Sporilove.Touto cestou bych rada nasla kamaradku, ktera nekouka porad jen na to, jestli je dokonala a nehlida vsechny modni trendy co frci, nechodi porad jen po nakupech.Ale hledam prave takovou kamaradku, ktera ma rada prirodu,prijizdky na kole, jit si zacvicit a proste se jen tak cournout.Nekoho kdo umi naslouchat a hlavne se umi smat a je sam sebou.Proste takovou obycejnou skvelou kamaradku.Nejsem rodila prazacka a znam tu jen par lidicek.Pritel ma spoustu konicku a ja zjistuju, ze mi ta skvela kamaradka dost chybi.Budu rada, kdyz se mi ozvete.
Není tady
sa-rik napsal(a):
Ahoj,je mi 26let a bydlim na Sporilove.Touto cestou bych rada nasla kamaradku, ktera nekouka porad jen na to, jestli je dokonala a nehlida vsechny modni trendy co frci, nechodi porad jen po nakupech.Ale hledam prave takovou kamaradku, ktera ma rada prirodu,prijizdky na kole, jit si zacvicit a proste se jen tak cournout.Nekoho kdo umi naslouchat a hlavne se umi smat a je sam sebou.Proste takovou obycejnou skvelou kamaradku.Nejsem rodila prazacka a znam tu jen par lidicek.Pritel ma spoustu konicku a ja zjistuju, ze mi ta skvela kamaradka dost chybi.Budu rada, kdyz se mi ozvete.
Čauky,
ale ty hledá někoho v okolí toho Spořilova viď?
koda, hledám někoho na pokec ale jsem od Pardubic..
Tak hodně těstí v hledání měj se. W.
Není tady
Taky uz dlouho hledam presne takovou kamradku... V dnesni dobe je to hrozne tezke. Me je 25, cvicit chodim sama a obcas mi prijde lito,ze tam ty holky chodi ve dvou, spolu... Jenze ja jsem z Ostravy, takze asi nic. Aspon te podporim a preju ti spoooostu stestikcka v hledani, at najdes opravdu tu "pravou"... nefalesnou, uprimnou, opravdovou a "na zivot a na smrt"
Hodne stesti
Není tady
Koukni se na forum Kamarádky z Prahy. Zůstaly jsme tam 3. Ostaní dvě holky bydlí právě v okolí Spořilova.
Sice jsme se u párkrát viděly (tedy větinou v hospodě), ale jinak se moc neznáme.
P.S: A na módní trendy není ani jedna z nás..
Upravil(a) yellow108 (4. 10. 2007 20:20)
Jojo, taky jsem chtěla doporučit Kamarádky z Prahy, ale Yellow mě předběhla
Není tady
Ahoj sa-rik,mám podobný problém.Dobrá kamarádka mi odjela do Anglie a já jsem zjistila,e také nemám kamarádku na to,abych si s ní mohla jít zacvičit,na kafíčko,atd.Vechny kamarádky,co mám,tak jsou vesměs nesportovní a neaktivní.Tak mi nezbývá,ne chodit sama.Bydlím ve Vrovicích a je mi necelých 25 let.
Není tady
Ahoj
brouzdala jsem tudy, tady, tady, tudy a aha co jsem nasla http://www.rostaci.cz/kamoska
Staci vlozit inzerat
Dam to vedet i ostatnim - kamaradek nikdy neni dost
Není tady
Lexie napsal(a):
Taky uz dlouho hledam presne takovou kamradku... V dnesni dobe je to hrozne tezke. Me je 25, cvicit chodim sama a obcas mi prijde lito,ze tam ty holky chodi ve dvou, spolu... Jenze ja jsem z Ostravy, takze asi nic. Aspon te podporim a preju ti spoooostu stestikcka v hledani, at najdes opravdu tu "pravou"... nefalesnou, uprimnou, opravdovou a "na zivot a na smrt"
Hodne stesti
Ahojky,
holky jsme na tom asi vechny stejně, taky se mi nedaří najít opravdovou kamrádku a začíná mi u chybět Jsem na tom stejně jako Lexie, cvičit chodím sama, je mi 25 a jsem z Ostravy, co takhle to dát dohromady?:-) Jana.
Upravil(a) janynka (11. 12. 2007 8:39)
Není tady