29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky mám problém s pupínky tam dole. Já prostě už nevím, co dělat. Koupila jsem si speciální holicí pěnu na intimní místa, po holení používám krém, vyzkoušela jsem dokonce i dětský olejíček. A nic. Prostě pupínky se mi dělají pořád. Nemátě některá nějakou radu?
Není tady
A holíš po směru růstu chloupků nebo proti? Mne se celkem vyplatilo po směru. Taky bacha na tupou žiletku, po té se mi to zanítí ještě víc. Doporučuji měnit tak po 10 velkých holeních...
Není tady
jo no tak to bude možná tou žiletkou to já jednu používám strašně dlouho děkuju za odpověd
Není tady
Tak to asi záleží na citlivosti kůže já se můžu holit čímkoli a nikdy se mi neudělaji. A to používám nejčastěji jen žiletku a mýdlo.
Můžete mi někdo poradit, čím se tam holíte? Já se tam oholila jen jednou - žiletkou, a zažila jsem takový peklo, že jsem se modlila, aby mi to zase co nejrychleji narostlo. Strašně mě to štípalo, musela jsem chodit s nohama od sebe.... Od té doby se radši neholím. Ale nelíbí se mi to, radši bych byla oholená. Nemáte teda nějakou radu, jak na to, aby to neštípalo? A nemáte zkušenosti s holením tou cukrovou pastou, nebo jak se to jmenuje? Docela bych to vyzkoušela.
Není tady
Tak "tam" se holím pravidelně cca 2x týdně. Chce to opravdu ostrou žiletku, holit jedině po směru růstu chloupků večer před spaním. Po holení namazat nějakým krémem na citlivou pleť a spát v něčem volném.
Není tady
dobry den chtel bych se zeptat jestli je mozne odstranovat chloupky..na brise,hrudi a zadech epilatorem..znam laserovou metodu ale ta je pro me mooc draha,...dekuji za odpoved...
Není tady
já mám dobrou zkušenost z přítelovým krémem,koupila jsem ho u oriflemu a je fakt super,hezky voní dezinfikuje a žádný problém s chloupky. ten krem se jmenuje free a je to oranžová tuba. stojí kolem 90,- tak to není moc velká investice
Není tady
Ja pouzivam Venus, a k nemu obyc tekute mydlo. Spokojenost a zadne pupinky
Není tady
ten venus to je nejaky epilator???a pomaha to???jak dlouho vydrzi.nez zacnou znovu chloupky rust???
Není tady
ale to se musi holit ziletkou ne???s tou tubou od orifleimu Free???neni mozne se depilovat tim epilatore???
Není tady
Aknella: já chodím na depilaci ke kosmetičce, dlouho to i vydrží, pupínky nejsou a chloupky ubývají
David: To seš docela odvážnej. A proč se chceš vůbec holit? Chlap má mít trochu srst, aspon já myslím
Není tady
Ja holim ziletkou, bez peny, kremu, nicim nemazu a no problem.
Pritel to same.
Není tady
Já i přítel se holíme žiletkou (já mám Venus, partner G.Mach 3) a sprchovým gelem. Potom se max. namažu nějakým tělovým mlékem.
Není tady
DEPILACE
jak se můžete depilovat? MOžností je spousta.. vždy napíši klady i zápory... výběr už je ale na vás :-)
(apropo - depilace - je t dočasné odstranění chloupků, EPILACE trvalé (jehlou apod...)
DepilCE:
žiletky - jednoduché, rychlé, hladké, bohužel není to na dlouho a mohou se objevit pupnky (žiletka se musí měnit, před každým použitím - stejně jko kůže - dezinfikovat a po holení se musí použít podepilační přípravek
Vosky - rollony, tablety, studené vosky - dobré rychlé, vydrží, ale trochu to bolí a doma se s touto metodou můžete trochu "zalepit" - doporučuji vždy studio, protže tam kůži připraví a po použití vosku i správně ošetří...
Cukrová past - super super super. Když vydržíte první kúry . především dorůstání chloupků - než se zmírní a pozastaví růst, budete nadšeni. Depilovat lze všechny místa na těle. Musíte do studi.
Strojek - depilační - ten, který "trhá" chloupky... dobré na doma, ale trochu to bolí - vosky jsou šetrnější
pinzeta . ok, ale jen na obočí
laser - super řešení, ale "vidí" a odstraní jen tmavé ochlupení...
krémy - jsou dobré (okud máte kvlitní značku), dobré na "doma", když pomineme ne vždy příjemný zápach, mohu také vyvolat alergië.
To jest asi vše.. Tak přeji všem hladká těla :-)
Není tady
Většinou bývá problém taky v tom, že kůže není dostatečně připravena (musí být napařena v teplé vodě).
Není tady
Ahojky, tak konečně jsem našla tohle téma :-) Bohužel mám problém ten samý, co Aknella, že ať se holím čímkovi, i epilátorem nebo žiletkou, tak prostě mám pupínky, který se mi zanítí, dokonce mám už i jizvy a těch krémů jsem taky zkusila habaděj, od Nivei, i dětský pudr....ale prostě nic nepomáhá a jsem z toho taky nešťastná :-( Co takhle slyšlím, tak s tím holky moc problémy nemají, jako já....jak to dělaji?Poradíte někdo? A zkoušeli ste někdo třeba krém od Tee tree oil, anebo nějaký krém s aloeverou?
Není tady
Mam jeden svuj tip!
Po kazdem holeni ziletkou kuzi otru kyslicnikem a od te doby nemam problem s pupinky.
Není tady
Ahoj pouzivam epilator a na vse - na podpazi, trisla nohy a jsme maximalne spokojena. Pri prvnim pouziti to bolelo, ale ted je to ok. Chloupky mi nezarustaji, jen si musis vic promazavat pokozku, protoze je nyni sussi
Není tady
Absolutně souhlasím s tím, že cukrová pasta je božíííííííííííííííííííííííííí.Používám ji už nějaký ten měsíc sama doma a vydepiluju vše téměř bez bolesti a hlavně to míň zarůstá, nereaguje pokožka podrážděně a celkově je to super..
Není tady
Souhlasím s jedním velkým plusem pro cukrovou pastu, nedráždí to, takže se nedělají pupínky. Člověk se s ní naučí rychle manipulovat a není drahá...kdyby byl zájem, na mailu Vám podám bližší info a kontakt na prodejce. Ahoj
Není tady
airgosh napsal(a):
Mam jeden svuj tip!
Po kazdem holeni ziletkou kuzi otru kyslicnikem a od te doby nemam problem s pupinky.
Naprosto souhlasím. Dezinfikujte žiletku i kůži...
Na žiletku - dezinfekce, které ničí viry, bakt.iplísně (třeba Mikrozid od Schulke and Mayr, nebo běžně v lékárnách - lahvička za 100 - 300,-Kč), na kůži pak taky dezinfekci - třeba gel (manox, spitaderm, desderman) nebo peroxid vodíku...
Kůže při holení ztrácí ochranné bariéry a vše co je "někde poblíž" začne dělat neplechu. Taky na pupínky je dobré používat přípravky PO DEPILACI - zklidňující...Pokud vám nic na trhu nevyhovuje, použijte Panthenolovou pěnu z lékárny...
Hodně důležitá je i ostrá žiletka...
Pokud chloupky trháte (voskem, pinzetou atp. ) a zarůstají, pak místo peelingujte - samozřejmě s odstupem (třeba 2 dny)
Po jakékoliv depilaci je také kůže citlivá i na sluneční záření, saponáty nebo solárko.
U pasty - nebo jiné metody, kde se pracuje na principu strhávání - může dojít ke zdravotním komplikacím - pokud jsou na depilovaném místě křečové žíly. Přes ně raději ne...stejnětak netrhat ani z pigmentových névu (velké hnědé vystouplé pihy) - může to být spouštěč nemoci.
Pro Davida: Asi bych volila vosk nebo zmíněnou pastu, tím epilátorem to musí děsivě bolet.
V.
Není tady