Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 18. 9. 2007 18:33

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Vhodný odstín stínů

Jaké barvy stínů se hodí k modrým očím? Maluju se většinou jenom řasenkou, ale občas  mám chuť se nalíčit víc. Mám docela světlé modré oči, pleť taky světlejší... doporučily byste něco?

"Nešťastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

#2 18. 9. 2007 19:09

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: Vhodný odstín stínů

Samozřejmě jakkákoliv přírodní barva, pak už záleží na tom, jak modré ty oči máš. Se stejnou barvou nic nezkazíš nikdy, možná fialkové nebo růžové, pokud je máš trošku do zelena, tak modrozelené stíny. A určitě kouřové. Myslím že na stránkách Rimmelu mají celý článek o barvách stínů, tak se schválně mrkni.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#3 22. 9. 2007 12:10

Náka
♥♥♥----

Já mám taky modré oči a používám fialkové a modré stíny.Ono taky dost záleží jakou máš barvu vlasů než očí.
Tmavovláskám sluší i tmavší stíny ... i k modrým očím.

Není tady

#4 22. 9. 2007 12:18

Majla
♥♥♥♥---

Mě kosmetičkja řekla, že k světle modrým očím a světlé pleti se hodí pastelové světlé barvy, modrou, růžovou, fialovou,pro blondýky.Pro hnědovlásky ty odstíny i tmavší.Nehodí se prý zlaté, hnědé a třeba hodně výrazné barvy.

Není tady

#5 22. 9. 2007 14:02

nexxi
♥♥♥♥♥--

tak já používám především hnědé, ale já nemůžu mít růžovou, žádný odstín,.. moje oči pak vypadají jak ubrečené sad

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#6 23. 9. 2007 14:13

Náka
♥♥♥----

Nexxi - já jsem na tom úplně podobně s těmi růžovými stíny,taky ke mně nejdou.Dokonce ani žádný béžový,ale hnědé jsou taky dobrý,taky používám.Někdy i zelené ale to spíše podle momentální nálady.

Není tady

#7 26. 9. 2007 0:04

annyz
♥♥-----

Mám světlou pleť a středně modré oči, a často používám hnědou (ne ale moc tmavě), béžovou, a tmavě fialovou. Podle toho, co jsem tu četla, bych ale měla používat pastelové barvy roll Tak teď jsem v rozpacích, třeba používám něco, co mi vůbec nestluší dumbom Když mě zase pastelové barvy nejdou k vlasům, když to se to špatně vybírá, aby to šlo i k očím, i k vlasům neutral

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí