|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jaké barvy stínů se hodí k modrým očím? Maluju se většinou jenom řasenkou, ale občas mám chuť se nalíčit víc. Mám docela světlé modré oči, pleť taky světlejší... doporučily byste něco?
Není tady
Samozřejmě jakkákoliv přírodní barva, pak už záleží na tom, jak modré ty oči máš. Se stejnou barvou nic nezkazíš nikdy, možná fialkové nebo růžové, pokud je máš trošku do zelena, tak modrozelené stíny. A určitě kouřové. Myslím že na stránkách Rimmelu mají celý článek o barvách stínů, tak se schválně mrkni.
Není tady
Já mám taky modré oči a používám fialkové a modré stíny.Ono taky dost záleží jakou máš barvu vlasů než očí.
Tmavovláskám sluší i tmavší stíny ... i k modrým očím.
Není tady
Mě kosmetičkja řekla, že k světle modrým očím a světlé pleti se hodí pastelové světlé barvy, modrou, růžovou, fialovou,pro blondýky.Pro hnědovlásky ty odstíny i tmavší.Nehodí se prý zlaté, hnědé a třeba hodně výrazné barvy.
Není tady
tak já používám především hnědé, ale já nemůžu mít růžovou, žádný odstín,.. moje oči pak vypadají jak ubrečené 
Není tady
Nexxi - já jsem na tom úplně podobně s těmi růžovými stíny,taky ke mně nejdou.Dokonce ani žádný béžový,ale hnědé jsou taky dobrý,taky používám.Někdy i zelené ale to spíše podle momentální nálady.
Není tady
Mám světlou pleť a středně modré oči, a často používám hnědou (ne ale moc tmavě), béžovou, a tmavě fialovou. Podle toho, co jsem tu četla, bych ale měla používat pastelové barvy
Tak teď jsem v rozpacích, třeba používám něco, co mi vůbec nestluší
Když mě zase pastelové barvy nejdou k vlasům, když to se to špatně vybírá, aby to šlo i k očím, i k vlasům 
Není tady