29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Doctus napsal(a):
A ještě k uživatelce Evě... Věřte, že i o ženském těle vím tolik, že Vás mohu "z fleku" poučovat. Na úvod bychom mohli podiskutovat o plexus sacralis a vlivu na nervové zásobení genitálu.
Děkuji ti za nabídku. Ale vím, která bije a nemám zájem.
Není tady
Víte, která bije... Já bych Vám dokázal, že je tomu právě naopak. Ale když nechcete, budiž. Nechci Vám vyvracet Vaše mylné infomace (velikost vagíny, senzitivita a mnohé další). S pozdravem Váš Doctus.
P.S. Před "a nemám zájem" má být čárka.
Upravil(a) Doctus (21. 5. 2013 20:04)
Není tady
Doctus napsal(a):
Víte, která bije... Já bych Vám dokázal, že je tomu právě naopak. Ale když nechcete, budiž. Nechci Vám vyvracet Vaše mylné infomace (velikost vagíny, senzitivita a mnohé další). S pozdravem Váš Doctus.
P.S. Před "a nemám zájem" má být čárka.
Věřím ..... ale , vy zase věřte, že každá to má trochu jinak , stačí si tu trochu počíst
Není tady
To ano, ale nechcete mi tvrdit, že se nepohybujete v běžných relacích. Nebo jste snad mutantky? To by stálo za analýzu DNA a karyotypu.
Není tady
Doctus napsal(a):
To ano, ale nechcete mi tvrdit, že se nepohybujete v běžných relacích. Nebo jste snad mutantky? To by stálo za analýzu DNA a karyotypu.
Nemám nastudováno co se považuje za běžné , ale myslím , že nijak zvlást nevybocuju .... ale z ruznych diskuzí vím , že jsou velké rozdíly i v ramci běžné relace .
Není tady
Doctus napsal(a):
Mně se líbí tihle teoretici , co mají do detailu nastudovány ženské orgány a jejich správné funkce a všechny cizí názvy s tím související a místo, aby tuhle svoji úchylku tutlali ,ještě se s tím všude chlubí a vůbec jim nedochází, jak to vypadá komicky .
Ještě jsem neviděla ženskou , která by takhle detailně a vášnivě řešila míry, váhy ,délky ,tekutiny mužského penisu .......
Není tady
To není úchylka, je to v rámci studia.
Není tady
Doctus napsal(a):
To není úchylka, je to v rámci studia.
Ale je , doktorek je taky hodně a žádná tu nemachruje cizími výrazy a znalostmi mužských pohlavních orgánů..........
Není tady
Třeba to nevědí... Nebo jim je to jedno.
Není tady
Doctus je známá firma a akorát tady provokuje.
Není tady
Eva. napsal(a):
Doctus je známá firma a akorát tady provokuje.
jen at provokuje , aspon se tu bude neco dit
Není tady
Grainne napsal(a):
Zajímavý přístup. Osobně mám raději normální chování a klid.
Není tady
Doctus napsal(a):
Penis nelze bezpečně zvětšit žádnou technikou, kterou současná věda ovládá. Jakékoliv "natahovače" jsou jen vytahováním peněž z kapes důvěřivých mužů, přičemž 99 % z nich k tomu nemá vůbec důvod. Průměrná délka penisu se pohybuje okolo 13 cm (12,55; 12,9, 13,5; viz různé vědecké zdroje), pochva je zhruba poloviční. Jisté problémy se mohou vyskytnout u údů dosahujících délky v erigovaném stavu např. 6 cm, ale ani to není "mission impossible". Zdravá pochva musí obemknout i tužku (průměr = 1,5 cm), pokud žena necítí naprosto normální penis, je v nepořádku ona, nikoliv partner.
Zeny neciti zavedeny tampon, vy chytry....a to je v poradku. Teda dozfam, ze uz jste videl tampon.
Není tady
No to chápu, že tampon necítí. Viděl jsem věci, o kterých nemáte ani tušení, nevidím důvod, proč bych neměl vidět tampon. Samozřejmostí je znalost TSST a agens, který s tím souvisí. (A teď rychle strýček GOOGLE, aby pomohl, že?).
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Zajímavý přístup. Osobně mám raději normální chování a klid.
Nenormalni chovani jsem nezaznamenala a klid tu celkem je. Pokud bych touzila po jeste vetsim klidu na net vubec nejdu . Pokud chodim na diskuzni forum , tak nejak predpokladam , ze se tu bude neco diskutovat .
Není tady
nějakej chytrej ne?
Doctus napsal(a):
No to chápu, že tampon necítí. Viděl jsem věci, o kterých nemáte ani tušení, nevidím důvod, proč bych neměl vidět tampon. Samozřejmostí je znalost TSST a agens, který s tím souvisí. (A teď rychle strýček GOOGLE, aby pomohl, že?).
Není tady
Doctus napsal(a):
A ještě k uživatelce Evě... Věřte, že i o ženském těle vím tolik, že Vás mohu "z fleku" poučovat. Na úvod bychom mohli podiskutovat o plexus sacralis a vlivu na nervové zásobení genitálu.
...já věřim i tomu, že pravidelně menstruuješ
Není tady
Nestrašte, ještě bych pak mohl mít anémii. Stačí, když se říznu o papír, to je boooolest.
Není tady
to je boooolest
Taková báááječnáááá...
Není tady
Podívej se na stránky o metodách na zvětšení penisu http://zvetsit-penis.cz než si budeš něco zakupovat takové informace jsou tam zcela zdarma doporučuji sám využívám cviky na zvětšení libida
Není tady
Zvětšení penisu je prostě mýtus. Testujeme spousty erotických pomůcek, ale žádná zatím nedokázala v tomto směru nějaké zvláštní efekty. Ovšem existuje řada produktů, které mohou "zdánlivě" penis zvětšit a uspokojit i rozměrově rozdílnou partnerku. Předpoklad je v tom, že partnerka souhlasí s použitím a je tak nějak naladěná na vlně souhlasu a uvědomění si tohoto problému s nadhledem.
Není tady