Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 4. 10. 2007 7:40

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zvacsenie penisu

Šla do lesa TRUDA.
Šel za ní RUDA.
Ukázal ji UDA.
Ona řekla DA.
A ozvalo se A.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#77 4. 10. 2007 9:54

martinF
♥♥♥♥♥--

Natynka napsal(a):

martinF napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

Tak to by byl tuplovanej vůl a ne frajer:reta:

no radši ani nechci vědět co dělala natynka smile
chudák chlap, snad ho moc neranila.......

smile) tak jste mi po ránu opravdu udělali radost svými krásnými smysluplnými spekulacemi smile))

....... co dělala Natynka když viděla 5 cm tak dobrá, trošku se s Vámi o tu zkušenost podělím, moje ruka byla aktivní pouze v tom směru že rozepla knoflíky u kalhot (bylo to v autě) a poté co tedy jsem spatřila to co jsem spatřila, ani mě nelákalo vidět jak to vypadá při erekci.... protože jsem vážně netušila co všecho bych musela v tomto případě udělat aby vůbec k ní došlo když jaksi samotná moje přítomnost nestačila (jindy stačí rozepínat kalhoty... a je to tam ....) a jinak k osobě dotyčného, vrcholový sportovec v nejlepším věku, takže bych si netroufla prsknout nebo tak, to zase ne, jen jsem nebyla schopná dělat vůbec a nic a hlavně ... už jsem se nikdy do stejné situace s ním nedostala..... dámy mě pochopí že? smile

tak, všichni spokojeni ?? smile

já s odpovědí ano smile

Není tady

#78 4. 10. 2007 9:56

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

a s něčím ne ?? smile

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#79 4. 10. 2007 10:00

martinF
♥♥♥♥♥--

Natynka napsal(a):

a s něčím ne ?? smile

jé toho je spousty smile

no a když jsme v této rubrice, zatím si sice žádná nestěžovala, ale pár centimetrů na víc by taky nebylo k zahození big_smile

Není tady

#80 4. 10. 2007 10:07

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

Natynka napsal(a):

a s něčím ne ?? smile

jé toho je spousty smile

no a když jsme v této rubrice, zatím si sice žádná nestěžovala, ale pár centimetrů na víc by taky nebylo k zahození big_smile

jako abys byl vyšší ?? smile)

Není tady

#81 4. 10. 2007 10:16

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

Natynka napsal(a):

martinF napsal(a):

no radši ani nechci vědět co dělala natynka smile
chudák chlap, snad ho moc neranila.......

smile) tak jste mi po ránu opravdu udělali radost svými krásnými smysluplnými spekulacemi smile))

....... co dělala Natynka když viděla 5 cm tak dobrá, trošku se s Vámi o tu zkušenost podělím, moje ruka byla aktivní pouze v tom směru že rozepla knoflíky u kalhot (bylo to v autě) a poté co tedy jsem spatřila to co jsem spatřila, ani mě nelákalo vidět jak to vypadá při erekci.... protože jsem vážně netušila co všecho bych musela v tomto případě udělat aby vůbec k ní došlo když jaksi samotná moje přítomnost nestačila (jindy stačí rozepínat kalhoty... a je to tam ....) a jinak k osobě dotyčného, vrcholový sportovec v nejlepším věku, takže bych si netroufla prsknout nebo tak, to zase ne, jen jsem nebyla schopná dělat vůbec a nic a hlavně ... už jsem se nikdy do stejné situace s ním nedostala..... dámy mě pochopí že? smile

tak, všichni spokojeni ?? smile

já s odpovědí ano smile

Tak jak to čtu,  potom jsem to pak opravdu moc překombinovala:)
No já si představovala, že za tím muselo teda vězet vícbig_smile....ikdyž jsem tedy JEN 5 cm  neměla  "to štěstí" nikdy vidět (takže kdoví žebig_smile) ale přesto, že  jsem taky zvyklá, se jen dotknout a....., tak pro mě by to byla asi jakási výzva:lol:.
Jednak v tom směru, co asi z toho vůbec může vylézt:D, ale hlavně kvůli tomu, že když už v tom autě s někým takhle "sedím", tak na něho musím mít asi obrovskou chuť, jinak bych se do situace  "moje ruka na jeho zipu kalhot" asi nedostala.... a jak se znám, bez uhašení bych jen stěží odhcházela.....winklol To by bylo pak se mnou k nevydržení.gloria

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#82 4. 10. 2007 10:23

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Ráčku dráčku, já ráda když už tak zkouším kam až .... ale tohle to byl pro mě takovej šok !!! no já prostě nebyla schopná zjišťovat co z toho bude nebo nebude, právě asi proto abych si nepřipadala blbě kdyby nebylo tak radši nic. já jsem se fakt bála. a rozhodně netvrdím, že jsem odcházela neuhašená. smile

Není tady

#83 4. 10. 2007 10:30

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Natynko, pak už tomu rozumím, ten strach, ani to "jiné" uhašení..., jsem v Tvém příspěvku nějak "nevyčetla"....
Tak to jo, když by mě něco vykolejilo, nebo bych z něčeho měla opravdu šok, tak v tu ránu jsem taky "paralizovaná" a raději se stáhnu do ulity, jako pravej ráček:rodna:

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#84 4. 10. 2007 10:30

martinF
♥♥♥♥♥--

Natynka napsal(a):

martinF napsal(a):

Natynka napsal(a):

a s něčím ne ?? smile

jé toho je spousty smile

chvilku jsem přemýšlel, jestli to nemá být urážka, jako že mě přirovnáváš k penisu, ale snad ne smile
ostatně urážka typu : ty seš vyšší penis, nezní až tak blbě jako ty seš větší penis (dosadit se dá samo i sprostější výraz:-)

Není tady

#85 4. 10. 2007 10:37

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

Natynka napsal(a):

martinF napsal(a):

jé toho je spousty smile

chvilku jsem přemýšlel, jestli to nemá být urážka, jako že mě přirovnáváš k penisu, ale snad ne smile
ostatně urážka typu : ty seš vyšší penis, nezní až tak blbě jako ty seš větší penis (dosadit se dá samo i sprostější výraz:-)

ježiši, to koukám, jak se co dá pochopit. já jsem to ale myslela tak, že bys chtěl pár centimetrů co se výše tvého těla týče, třeba jako místo 180cm mít 185 cm nebo tak nějak ....
jo a ty sprostější výrazy, tak ty nesnáším a nikdy jsem je z úst nevypustila smile joooo ??

Není tady

#86 4. 10. 2007 10:49

martinF
♥♥♥♥♥--

Natynka napsal(a):

martinF napsal(a):

Natynka napsal(a):

ježiši, to koukám, jak se co dá pochopit. já jsem to ale myslela tak, že bys chtěl pár centimetrů co se výše tvého těla týče, třeba jako místo 180cm mít 185 cm nebo tak nějak ....
jo a ty sprostější výrazy, tak ty nesnáším a nikdy jsem je z úst nevypustila smile joooo ??

neboj jsem v pohodě, ale v rubrice zvětšení penisu jsem samo myslel né výšku postavy smile
ale 185cm by mi také nevadilo
no když už jsme v té rubrice sexuologická, tak já myslím, že občas sprostá slovíčka neuškodí, spíš naopak smile, teda mě někdy nevadí smile

Není tady

#87 4. 10. 2007 11:09

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

Natynka napsal(a):

martinF napsal(a):

neboj jsem v pohodě, ale v rubrice zvětšení penisu jsem samo myslel né výšku postavy smile
ale 185cm by mi také nevadilo
no když už jsme v té rubrice sexuologická, tak já myslím, že občas sprostá slovíčka neuškodí, spíš naopak smile, teda mě někdy nevadí smile

hmm tzo já samozřejmě chápu co jsi myslel, jen jsem ti chtěla trošku polichotit .... smile
a sprostá slovíčka typu toho o kterém jsme psali .... tyhle zrovna nepotřebuju v sexu .... vzrušující to může být i tak, jsou i jiné zbraně, než slovní smile

Není tady

#88 4. 10. 2007 12:03

Marek1
♥------

hmm jak sa nam to tu rozrastaaa
natynka mala si si pomoct ustami, mozno by sa z toho vyklula taka 25ka big_smile

Není tady

#89 4. 10. 2007 12:19

martinF
♥♥♥♥♥--

Marek1 napsal(a):

natynka mala si si pomoct ustami, mozno by sa z toho vyklula taka 25ka big_smile

jo, trochu uhýbáme od tématu, já teda nevím o žádném vědecky podloženém prodloužení Marku smile

chirurgii sem teda nepočítám.....

taky si myslím, že lidé jsou jedineční a tomu sportovci v autě se to mohlo klidně o dost zvětšit a jestli měl navíc dobrou fyzičku.............. smile

Není tady

#90 4. 10. 2007 12:29

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

taky si myslím, že lidé jsou jedineční a tomu sportovci v autě se to mohlo klidně o dost zvětšit a jestli měl navíc dobrou fyzičku.............. smile

myslim ze fyzicku moze mat akukolvek a z 5 na 25 sa mu to nezvacsi big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#91 4. 10. 2007 12:39

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Marek1 napsal(a):

Natynka neměla chuť, myslela si totiž něco jako že víno z vody neuděláš smile))))

Není tady

#92 4. 10. 2007 12:40

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

martinF napsal(a):

reta gloria stolt

Není tady

#93 4. 10. 2007 19:13

Kuba
♥♥♥♥---

Oxi napsal(a):

martinF napsal(a):

Proč myslíš že určitě ne? Kdysi jsem četl nějakej výzkum poměru mezi velikostí v klidu a při erekci... Došli k závěru že tam není žádnej vztah, některý chlapi ho měli v klidu velkýho a při erekci se skoro nezvětšil, jen ztvrdnul a u některejch se zase zvětšil hodně...Taky záleží na situaci, jestli měl trochu strach že kolem toho auta za chvíli půjdou lidi tak je klidně možný že potřeboval trochu pomoct a natynka mohla bejt překvapená pro změnu příjemněwink

Není tady

#94 4. 10. 2007 19:16

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#95 4. 10. 2007 19:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No já si představovala, že za tím muselo teda vězet vícbig_smile....ikdyž jsem tedy JEN 5 cm  neměla  "to štěstí" nikdy vidět (takže kdoví žebig_smile) ale přesto, že  jsem taky zvyklá, se jen dotknout a....., tak pro mě by to byla asi jakási výzva:lol:.
Jednak v tom směru, co asi z toho vůbec může vylézt:D, ale hlavně kvůli tomu, že když už v tom autě s někým takhle "sedím", tak na něho musím mít asi obrovskou chuť, jinak bych se do situace  "moje ruka na jeho zipu kalhot" asi nedostala.... a jak se znám, bez uhašení bych jen stěží odhcházela.....winklol To by bylo pak se mnou k nevydržení.gloria

stolt Som sa až zľakla, že ma poznáš, ako by som reagovala - mám to nastavené podobne... lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#96 4. 10. 2007 19:26

jetelík
♥♥-----

Já mám zatím zkušenosti jen s partnerovým výrazným (ale opravdu big_smile ) zvětšením, takže tomu "mackovi" co se vyklube z pěti centimetrů bych se vůbec nedivila stolt

Není tady

#97 4. 10. 2007 19:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tiež is myslím, že neexistuje nejaká "úmera". no ale zasa - keď nie je chuť, načo sa siliť...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#98 5. 10. 2007 7:15

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Kuba napsal(a):

Oxi napsal(a):

martinF napsal(a):

Proč myslíš že určitě ne? Kdysi jsem četl nějakej výzkum poměru mezi velikostí v klidu a při erekci... Došli k závěru že tam není žádnej vztah, některý chlapi ho měli v klidu velkýho a při erekci se skoro nezvětšil, jen ztvrdnul a u některejch se zase zvětšil hodně...Taky záleží na situaci, jestli měl trochu strach že kolem toho auta za chvíli půjdou lidi tak je klidně možný že potřeboval trochu pomoct a natynka mohla bejt překvapená pro změnu příjemněwink

ty Kubo, si jako  myslíš, že jsme byli v pravý poledne na parkovišti u Sparu ?? smile)

bylo to v lesíčku na paloučku ....a před houbařema jsme ujeli ... nebyl tam nikdo.
a jinak, pokud zpětně celkově promítnu celkvou osobnost toho chlapa .... nemyslím si, že bych se dočkala nějakého výrazného, ale opravdu  výrazného (těch 25) překvapení smile

Není tady

#99 8. 10. 2007 17:03

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

stolt Som sa až zľakla, že ma poznáš, ako by som reagovala - mám to nastavené podobne... lol

smilepar

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#100 9. 10. 2007 23:12

Kuba
♥♥♥♥---

Natynka napsal(a):

ty Kubo, si jako  myslíš, že jsme byli v pravý poledne na parkovišti u Sparu ?? smile)

bylo to v lesíčku na paloučku ....a před houbařema jsme ujeli ... nebyl tam nikdo.
a jinak, pokud zpětně celkově promítnu celkvou osobnost toho chlapa .... nemyslím si, že bych se dočkala nějakého výrazného, ale opravdu  výrazného (těch 25) překvapení smile

Chápu že to nebylo nijak frekventovaný místo, ale v ČR si nedovedu moc představit místo kam se dá zajet autem a je jistota, že kolem nikdo nepůjde. Na to je to tu trochu malý a hustě obydlený. Když připočtu další vlivy jako to, že to zřejmě bylo pro něj poprvý s novou holkou (tebou),... že to třeba bylo i poprvý jinde než v posteli... tak mi nepřijde jako ostuda že mu nestál hned. Ale samozřejmě neznám okolnosti. Navíc jestli byl dřevo na mazlení tak chápu že by ti to ani ten macek, pokud by se objevil třeba nevynahradil.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí