1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Oxi napsal(a):
http://www.sexus.cz/clanek/1201-velikost-penisu.html mas tam aj o operativnom zvacseni.
Ale jednoduchsie by bolo najst si drobnu zenu, v jej rukach aj ten tvoj bude vyzerat velky![]()
Oxi a vo vo vo tom to je.
Jako jsou lidé různé, jsou různé i penisy, vaginy, prsa, veckoooo! A kdy najdeme ten správný protikus, je ve tak, jak má být.
Upravil(a) majkafa (21. 9. 2007 12:01)
abadon napsal(a):
Hm, ale kdy bude mít vyku*ená prsa, tak asi nebude mít chu na nějaké lovení samečků a sex vůbec. Kolikrát je ta plastika nepovedená, e ani nejde předělat. A právě proto, e se prsy nesouloí, tak nevidím důvod k jejich zvětování, nýbr u velmi malého penisu ten důvod vidím celkem podstatný. Ono je to jedno, jestli tě souloí 10cm "pindík" anebo tě nesouloí nic - tak jako tak z toho ta enská nic nemá.
Abadon, mýlí se. Tebe 10cm pindík neosouloí, ale jinou enu ano, jinou ten 11-ti cm-ový bolííí. Vi?
PPavlaa napsal(a):
holky dy na velikosti přece nezáleí
Pavli, dyk ví, e jsou to kecy. To je jinak, svůj k svému, stejně veliká vagina k tomu správnému penisu. Stejně, jako jsou kecy, e vagina se přizpůsobí kadé velikosti penisu. Kdopak tyhle li furt vyrábí? A můe to být i tak, e velká vagina s malým kapárkem si vystačí, či naopak. Ve je moné a pokud účastníci zájezdu jsou spokojeni, není co řeit.
Upravil(a) majkafa (21. 9. 2007 12:09)
Majka, som si predstavila zoznamovanie: "Dobrý deň, moja iroká a vežká/hlboká sa teí na váho 23/5/???..." Alebo "Malá a úzka si hžadá primernaý protikus..." Zvlátne kritéria.
Není tady
Ale Selííí. To sa predsa zisuje a potoom, či si partneri vyhovujú aj v oblasti sexu, či si voňajú a tak. To nie sú iadne kritériá, to je obyčajný ivot, e sa dvaja v čomkožvek zhodnú alebo nezhodnú.
Marek1 napsal(a):
hovorite tu o 10cm
to ja mam takych 15-16 ale mne sa to zda malo lebo v sprche som videl borcov s inymi kyjakmi:D
no a nemohl bys nám prozradit, kde ta sprcha je ???
Není tady
ch jooo tady se zase sexuje a já dneska nic
Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holky dy na velikosti přece nezáleí
Pavli, dyk ví, e jsou to kecy. To je jinak, svůj k svému, stejně veliká vagina k tomu správnému penisu. Stejně, jako jsou kecy, e vagina se přizpůsobí kadé velikosti penisu. Kdopak tyhle li furt vyrábí?
A můe to být i tak, e velká vagina s malým kapárkem si vystačí, či naopak. Ve je moné a pokud účastníci zájezdu jsou spokojeni, není co řeit.
Majko, mě se zdá, e tu velikost řeí vesměs jen ti chlapi. Mě osobně je to asi celkem fuk, pro mě je důleitý, jak to se mnou chlap umí celkově a jak mě přitahuje a tak... a kdy tohle vechno klapne, tak pak je to
Není tady
Kdy oni chodí do těch sprch a tam můou porovnávat spoustu kapárků, kdyby ty jsi viděla před sebou tolik nahatých chlapů a měla si vybrat, tak by sis vybrala toho s malým kapárkem? Já teda asi ne...
Není tady
Bety napsal(a):
Kdy oni chodí do těch sprch a tam můou porovnávat spoustu kapárků, kdyby ty jsi viděla před sebou tolik nahatých chlapů a měla si vybrat, tak by sis vybrala toho s malým kapárkem? Já teda asi ne...
Já teda určitě ne!
Není tady
Nemyslím si, e je to o velikosti. Kdysi jsem chodila s jedním co byl vyvinutej v tomhle a a a bylo to hrozný - pro mě teda. Nepomohlo měnit polohy, bylo to nepříjemné, bolestivé a sexu jsem se začala vyhýbat
Prostě velikost tak něják normálka je v pohodě.
Neumím si představit nic pod pojmem "malý" nikdy jsem se s tím nesetkala, nemůu říct.
Není tady
Ppavli, u jsem tady několikrát napsala, e mně vyhovuje spí větí, ne ádný obr. Mám to pořádně vyzkouené. Setkala jsem se i s malými a hubenými a prostě jsem je v sobě necítila. Tak přece nebudu tvrdit, e mně malý kapárek vyhovuje. Někomu ano, mně ne. Ale taky netvrdím, e musím mít nutně nějakého obra, to mně bolí,to mám taky vyzkouené. Ale co se průměru týká, spí inklinuju k tomu troku větímu. Proč si myslí, e kdy napíu, e mi jde o velikost,musí to být nutně obr? Nemusí, nemusí.
Majko, broučku, patně jsi mě pochopila, já v ádném případě nemyslela nic na tebe, co se velikosti týče
Jen si myslím, e komplexy a přemýlení, jestli je dost velkej, e to řeí předevím chlapi, někdy myslím zbytečně. Ale asi i enský, já nevím. Nikdy jsem se nesetkala s ničím, e by to stálo za ho..., jen vím, e kdy je toho moc, tak je to taky k ničemu, prostě tak akorát
Já to mám asi spí tak něják celkově, je to i o tom chlapovi, prostě s někým je to jen příjemnej a hezkej sex i kdy dobrej a jinej se na mě jen koukne a jsem z toho vedle, nedej boe, kdy se mě dotkne nebo něco víc, to je pak hotovo
Upravil(a) PPavlaa (21. 9. 2007 23:58)
Není tady
Naprosto souhlasím s Majkafou. Bohuel jsem se víckrát setkala s něčím, co stálo rozměrově za ho.. A kdy s tím dotyčný jetě neumí zacházet a dokonce se odmítá "nechat vést", tak to u je uplná tragédie. Je to blbý takhle napsat, ale je to pravda.
Teda holky, vy máte ale zkuenosti kde na takový chodíte
To budou teda asi ti, co jsou pořád sami, páč je ádná nechce
Není tady
Vyzkouej osvědčenou techniku:
Procházel se takhle jednou Karel po nudaplái. Najednou zůstane stát s očima vyvalenýma údivem a koukal se na jednoho leícího černocha. Pak mu to nedalo, přistoupil k němu a ptá se: "Promiňte, pane, e mám tak indiskrétní dotaz, ale čím to jenom je, e vy, černoi, máte tak vyvinuté přirození?"
Černoch se na něj iroce usmál a povídá: "Ohó, to se pane, neomlouvejte, to je přirozená věc. ... To víte, to holt záleí na technice. Rychle tam a pomalu ven, rychle tam ... No, a za ty roky vidíte sám ..."
Karlovi to vrtá hlavou, doma se ani pořádně nenavečeří a hned honí manelku do postele. Sotva začnou a u se ze tmy ozve udivený výkřik: "Jeímarjá, Karle, co blbne? Vdy ty u to dělá úplně stejně, jak ti černoi !!!"
Není tady
Pokud muzu necim prispet tak jsem nazoru ze nezalezi jaky je.Mela jsem velkeho ,maleho atd.Myslim si ze predevsim zalezi na partnerovi,nebo na obou.Je zajimave ze vetsina muzu rika ze rad udela zene dobre,ale neverim tomu.Asi mam smulu,jsou lini jen vidi sami sebe.Jiste jsou drive vzruseni a potom je zasunou a jsou udelani.Pak si lehnou a jejich veta je,je ti tak nadherne jako me??Me je hezky.Jsou slabi a unaveni,ja si muzu tak jedine trhnout.Tak nac mi je jeho vyvinuty penis, kdyz jsem jen rozdrazdena ale odhozena.Nebot uz nema naladu v necem pokracovat.A v tu chvili lituji ze jsem vubec na neho sahla,kdybych vedela jak to dopadne, tak ho rozdrazdim a necham ho tak.Je to krute, ale proc oni nedaji vetsi usili aby si zenu pripravili.Jsou sobecti,aspon je to ma skusenost.
Není tady
Damia napsal(a):
Pokud muzu necim prispet tak jsem nazoru ze nezalezi jaky je.Mela jsem velkeho ,maleho atd.Myslim si ze predevsim zalezi na partnerovi,nebo na obou.Je zajimave ze vetsina muzu rika ze rad udela zene dobre,ale neverim tomu.Asi mam smulu,jsou lini jen vidi sami sebe.Jiste jsou drive vzruseni a potom je zasunou a jsou udelani.Pak si lehnou a jejich veta je,je ti tak nadherne jako me??Me je hezky.Jsou slabi a unaveni,ja si muzu tak jedine trhnout.Tak nac mi je jeho vyvinuty penis, kdyz jsem jen rozdrazdena ale odhozena.Nebot uz nema naladu v necem pokracovat.A v tu chvili lituji ze jsem vubec na neho sahla,kdybych vedela jak to dopadne, tak ho rozdrazdim a necham ho tak.Je to krute, ale proc oni nedaji vetsi usili aby si zenu pripravili.Jsou sobecti,aspon je to ma skusenost.
Damio a věděli tvoji partneři, e je to na tebe příli krátká doba, e potřebuje dýl ? Řekne si při TOM jak to chce atd. ? Větina chlapů se nechá vést, udělá to, co po něm chce ta enská... jen si říct
Není tady
PPavlaa:(:Nejsem z tech co by se stydela,ze bych o tom nemluvila.Nevim ale proste mam smulu a nebo asi chci toho moc.Je to zle ale zacinam mit uzkost jak to opet dopadne.Jsem spise romanticky tip,rada se mazlim,hladim,jemne dotykam a mam rada kdyz by to i partner udelal.Jenze vetsinou je rychle vzruseny a chce hned souloz.Jiste ale pak to zkonci nebot je unaveny,je spokojeny a nema uz zajem neco delat.Jsem tim sklamana a rikam si(kdybys nebyla takova narocna tak je ti hej) jenze potom jak jsem sama,tak si reknu ze uz to nema cenu...
Upravil(a) Damia (2. 10. 2007 7:13)
Není tady
Marek1 napsal(a):
hovorite tu o 10cm
to ja mam takych 15-16 ale mne sa to zda malo lebo v sprche som videl borcov s inymi kyjakmi:D
Marku,
na to se totálně vykali. Vy to fakt moc reíte. Já mám zase malá prsa a kdy po spinnngu jdu do sprchy, tak bych si taky mohla stěovat, e kočka vedle mě co se sprchuje má krásný trojky. No a co. Já je zase nebudu mít po dětech u pasu,ale krásný pevný dvojky, i to je výhoda:)
Můj první sex byl s klukem ,který měl velký penis. V mých 18-ti mi to prilo děsný. ádná zkuenost a teď na mě kouká tohle. Boe, kam se to má dát, to se tam nemůe vejít? I přes vekerou lásku a romantiku to bylo hrozně bolavý. Druhý partner měl zase mení penis, jene dokonale ikovné ruce, take rozodně bodoval
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Neumím si představit nic pod pojmem "malý" nikdy jsem se s tím nesetkala, nemůu říct.
Tak to buď Pavli ráda. Protoe to je docela blbý .... a hlavně pro toho chlapa. A i pro holku. To je straně trapná situace. Ale malý, pak teda fakt malý.... třeba 5 cm ....
Není tady
5 cm v zásuvnom stave? To si si snáď zmýlila s nejakou bradavicou, nie? Ono sa tie muné pýchy väčinou v pohotovostnom stave tak akosi zväčia... aspoň podža mojich skúseností.
Není tady
Natynka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak to buď Pavli ráda. Protoe to je docela blbý .... a hlavně pro toho chlapa. A i pro holku. To je straně trapná situace. Ale malý, pak teda fakt malý.... třeba 5 cm ....
Jeliko nemám představivost v metrických jednotkách, musela jsem si vzít na pomoc pravítko.... A 5 cm je fakt děs. Ale kdy zase bude ikovnej jinak
Není tady
5cm v stoporenom stave? tak to snad ani nemoze existovat, ved s tym sa nic podniknut neda
Není tady