29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oxi napsal(a):
http://www.sexus.cz/clanek/1201-velikost-penisu.html mas tam aj o operativnom zvacseni.
Ale jednoduchsie by bolo najst si drobnu zenu, v jej rukach aj ten tvoj bude vyzerat velky![]()
Oxi a vo vo vo tom to je.
Jako jsou lidé různé, jsou různé i penisy, vaginy, prsa, všeckoooo! A když najdeme ten správný protikus, je vše tak, jak má být.
Upravil(a) majkafa (21. 9. 2007 12:01)
abadon napsal(a):
Hm, ale když budeš mít vyku*ená prsa, tak asi nebudeš mít chuť na nějaké lovení samečků a sex vůbec. Kolikrát je ta plastika nepovedená, že ani nejde předělat. A právě proto, že se prsy nesouloží, tak nevidím důvod k jejich zvětšování, nýbrž u velmi malého penisu ten důvod vidím celkem podstatný. Ono je to jedno, jestli tě souloží 10cm "pindík" anebo tě nesouloží nic - tak jako tak z toho ta ženská nic nemá.
Abadon, mýlíš se. Tebe 10cm pindík neosouloží, ale jinou ženu ano, jinou ten 11-ti cm-ový bolííí. Viš?
PPavlaa napsal(a):
holky dyť na velikosti přece nezáleží
Pavli, dyk víš, že jsou to kecy. To je jinak, svůj k svému, stejně veliká vagina k tomu správnému penisu. Stejně, jako jsou kecy, že vagina se přizpůsobí každé velikosti penisu. Kdopak tyhle lži furt vyrábí? A může to být i tak, že velká vagina s malým kašpárkem si vystačí, či naopak. Vše je možné a pokud účastníci zájezdu jsou spokojeni, není co řešit.
Upravil(a) majkafa (21. 9. 2007 12:09)
Majka, som si predstavila zoznamovanie: "Dobrý deň, moja široká a veľká/hlboká sa teší na vášho 23/5/???..." Alebo "Malá a úzka si hľadá primernaý protikus..." Zvláštne kritéria.
Není tady
Ale Selííí. To sa predsa zisťuje až potoom, či si partneri vyhovujú aj v oblasti sexu, či si voňajú a tak. To nie sú žiadne kritériá, to je obyčajný život, že sa dvaja v čomkoľvek zhodnú alebo nezhodnú.
Marek1 napsal(a):
hovorite tu o 10cm
to ja mam takych 15-16 ale mne sa to zda malo lebo v sprche som videl borcov s inymi kyjakmi:D
no a nemohl bys nám prozradit, kde ta sprcha je ???
Není tady
ch jooo tady se zase sexuje a já dneska nic
Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holky dyť na velikosti přece nezáleží
Pavli, dyk víš, že jsou to kecy. To je jinak, svůj k svému, stejně veliká vagina k tomu správnému penisu. Stejně, jako jsou kecy, že vagina se přizpůsobí každé velikosti penisu. Kdopak tyhle lži furt vyrábí?
A může to být i tak, že velká vagina s malým kašpárkem si vystačí, či naopak. Vše je možné a pokud účastníci zájezdu jsou spokojeni, není co řešit.
Majko, mě se zdá, že tu velikost řeší vesměs jen ti chlapi. Mě osobně je to asi celkem fuk, pro mě je důležitý, jak to se mnou chlap umí celkově a jak mě přitahuje a tak... a když tohle všechno klapne, tak pak je to
Není tady
Když oni chodí do těch sprch a tam můžou porovnávat spoustu kašpárků, kdyby ty jsi viděla před sebou tolik nahatých chlapů a měla si vybrat, tak by sis vybrala toho s malým kašpárkem? Já teda asi ne...
Není tady
Bety napsal(a):
Když oni chodí do těch sprch a tam můžou porovnávat spoustu kašpárků, kdyby ty jsi viděla před sebou tolik nahatých chlapů a měla si vybrat, tak by sis vybrala toho s malým kašpárkem? Já teda asi ne...
Já teda určitě ne!
Není tady
Nemyslím si, že je to o velikosti. Kdysi jsem chodila s jedním co byl vyvinutej v tomhle až až a bylo to hrozný - pro mě teda. Nepomohlo měnit polohy, bylo to nepříjemné, bolestivé a sexu jsem se začala vyhýbat
Prostě velikost tak něják normálka je v pohodě.
Neumím si představit nic pod pojmem "malý" nikdy jsem se s tím nesetkala, nemůžu říct.
Není tady
Ppavli, už jsem tady několikrát napsala, že mně vyhovuje spíš větší, ne žádný obr. Mám to pořádně vyzkoušené. Setkala jsem se i s malými a hubenými a prostě jsem je v sobě necítila. Tak přece nebudu tvrdit, že mně malý kašpárek vyhovuje. Někomu ano, mně ne. Ale taky netvrdím, že musím mít nutně nějakého obra, to mně bolí,to mám taky vyzkoušené. Ale co se průměru týká, spíš inklinuju k tomu trošku většímu. Proč si myslíš, že když napíšu, že mi jde o velikost,musí to být nutně obr? Nemusí, nemusí.
Majko, broučku, špatně jsi mě pochopila, já v žádném případě nemyslela nic na tebe, co se velikosti týče
Jen si myslím, že komplexy a přemýšlení, jestli je dost velkej, že to řeší především chlapi, někdy myslím zbytečně. Ale asi i ženský, já nevím. Nikdy jsem se nesetkala s ničím, že by to stálo za ho..., jen vím, že když je toho moc, tak je to taky k ničemu, prostě tak akorát
Já to mám asi spíš tak něják celkově, je to i o tom chlapovi, prostě s někým je to jen příjemnej a hezkej sex i když dobrej a jinej se na mě jen koukne a jsem z toho vedle, nedej bože, když se mě dotkne nebo něco víc, to je pak hotovo
Upravil(a) PPavlaa (21. 9. 2007 23:58)
Není tady
Naprosto souhlasím s Majkafou. Bohužel jsem se víckrát setkala s něčím, co stálo rozměrově za ho.. A když s tím dotyčný ještě neumí zacházet a dokonce se odmítá "nechat vést", tak to už je uplná tragédie. Je to blbý takhle napsat, ale je to pravda.
Teda holky, vy máte ale zkušenosti kde na takový chodíte
To budou teda asi ti, co jsou pořád sami, páč je žádná nechce
Není tady
Vyzkoušej osvědčenou techniku:
Procházel se takhle jednou Karel po nudapláži. Najednou zůstane stát s očima vyvalenýma údivem a koukal se na jednoho ležícího černocha. Pak mu to nedalo, přistoupil k němu a ptá se: "Promiňte, pane, že mám tak indiskrétní dotaz, ale čím to jenom je, že vy, černoši, máte tak vyvinuté přirození?"
Černoch se na něj široce usmál a povídá: "Ohó, to se pane, neomlouvejte, to je přirozená věc. ... To víte, to holt záleží na technice. Rychle tam a pomalu ven, rychle tam ... No, a za ty roky vidíte sám ..."
Karlovi to vrtá hlavou, doma se ani pořádně nenavečeří a hned honí manželku do postele. Sotva začnou a už se ze tmy ozve udivený výkřik: "Ježíšmarjá, Karle, co blbneš? Vždyť ty už to děláš úplně stejně, jak ti černoši !!!"
Není tady
Pokud muzu necim prispet tak jsem nazoru ze nezalezi jaky je.Mela jsem velkeho ,maleho atd.Myslim si ze predevsim zalezi na partnerovi,nebo na obou.Je zajimave ze vetsina muzu rika ze rad udela zene dobre,ale neverim tomu.Asi mam smulu,jsou lini jen vidi sami sebe.Jiste jsou drive vzruseni a potom je zasunou a jsou udelani.Pak si lehnou a jejich veta je,je ti tak nadherne jako me??Me je hezky.Jsou slabi a unaveni,ja si muzu tak jedine trhnout.Tak nac mi je jeho vyvinuty penis, kdyz jsem jen rozdrazdena ale odhozena.Nebot uz nema naladu v necem pokracovat.A v tu chvili lituji ze jsem vubec na neho sahla,kdybych vedela jak to dopadne, tak ho rozdrazdim a necham ho tak.Je to krute, ale proc oni nedaji vetsi usili aby si zenu pripravili.Jsou sobecti,aspon je to ma skusenost.
Není tady
Damia napsal(a):
Pokud muzu necim prispet tak jsem nazoru ze nezalezi jaky je.Mela jsem velkeho ,maleho atd.Myslim si ze predevsim zalezi na partnerovi,nebo na obou.Je zajimave ze vetsina muzu rika ze rad udela zene dobre,ale neverim tomu.Asi mam smulu,jsou lini jen vidi sami sebe.Jiste jsou drive vzruseni a potom je zasunou a jsou udelani.Pak si lehnou a jejich veta je,je ti tak nadherne jako me??Me je hezky.Jsou slabi a unaveni,ja si muzu tak jedine trhnout.Tak nac mi je jeho vyvinuty penis, kdyz jsem jen rozdrazdena ale odhozena.Nebot uz nema naladu v necem pokracovat.A v tu chvili lituji ze jsem vubec na neho sahla,kdybych vedela jak to dopadne, tak ho rozdrazdim a necham ho tak.Je to krute, ale proc oni nedaji vetsi usili aby si zenu pripravili.Jsou sobecti,aspon je to ma skusenost.
Damio a věděli tvoji partneři, že je to na tebe příliš krátká doba, že potřebuješ dýl ? Řekneš si při TOM jak to chceš atd. ? Většina chlapů se nechá vést, udělá to, co po něm chce ta ženská... jen si říct
Není tady
PPavlaa:(:Nejsem z tech co by se stydela,ze bych o tom nemluvila.Nevim ale proste mam smulu a nebo asi chci toho moc.Je to zle ale zacinam mit uzkost jak to opet dopadne.Jsem spise romanticky tip,rada se mazlim,hladim,jemne dotykam a mam rada kdyz by to i partner udelal.Jenze vetsinou je rychle vzruseny a chce hned souloz.Jiste ale pak to zkonci nebot je unaveny,je spokojeny a nema uz zajem neco delat.Jsem tim sklamana a rikam si(kdybys nebyla takova narocna tak je ti hej) jenze potom jak jsem sama,tak si reknu ze uz to nema cenu...
Upravil(a) Damia (2. 10. 2007 7:13)
Není tady
Marek1 napsal(a):
hovorite tu o 10cm
to ja mam takych 15-16 ale mne sa to zda malo lebo v sprche som videl borcov s inymi kyjakmi:D
Marku,
na to se totálně vykašli. Vy to fakt moc rešíte. Já mám zase malá prsa a když po spinnngu jdu do sprchy, tak bych si taky mohla stěžovat, že kočka vedle mě co se sprchuje má krásný trojky. No a co. Já je zase nebudu mít po dětech u pasu,ale krásný pevný dvojky, i to je výhoda:)
Můj první sex byl s klukem ,který měl velký penis. V mých 18-ti mi to prišlo děsný. Žádná zkušenost a teď na mě kouká tohle. Bože, kam se to má dát, to se tam nemůže vejít? I přes veškerou lásku a romantiku to bylo hrozně bolavý. Druhý partner měl zase menší penis, jenže dokonale šikovné ruce, takže rozodně bodoval
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Neumím si představit nic pod pojmem "malý" nikdy jsem se s tím nesetkala, nemůžu říct.
Tak to buď Pavli ráda. Protože to je docela blbý .... a hlavně pro toho chlapa. A i pro holku. To je strašně trapná situace. Ale malý, pak teda fakt malý.... třeba 5 cm ....
Není tady
5 cm v zásuvnom stave? To si si snáď zmýlila s nejakou bradavicou, nie? Ono sa tie mužné pýchy väčišnou v pohotovostnom stave tak akosi zväčšia... aspoň podľa mojich skúseností.
Není tady
Natynka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak to buď Pavli ráda. Protože to je docela blbý .... a hlavně pro toho chlapa. A i pro holku. To je strašně trapná situace. Ale malý, pak teda fakt malý.... třeba 5 cm ....
Jelikož nemám představivost v metrických jednotkách, musela jsem si vzít na pomoc pravítko.... A 5 cm je fakt děs. Ale když zase bude šikovnej jinak
Není tady
5cm v stoporenom stave? tak to snad ani nemoze existovat, ved s tym sa nic podniknut neda
Není tady