29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je to blbost alebo to ozaj funguje?
cvicebny program sa da objednat za 200kc z tejto stranky http://casanova.prodejce.cz
su tam aj fotky, ale neviem ci tomu mam verit.
Potrebujem vyjadrenie niekoho zasvatenejsieho do tejto problematiky
dik.
Není tady
......někdo měl zase dobrej nápad, jak zbohatnout. Tot' vše.
Není tady
Je to blbost, penis nepredlzis (docitas sa to kdekolvek), budes sa musiet zmierit s tym, co ti priroda nadelila
Není tady
Marek1 napsal(a):
cvicebny program sa da objednat za 200kc z tejto stranky http://casanova.prodejce.cz
dik.
to by mě docela zajímalo, kdo by tady byl zasvěcený na tohle téma.... no já bych řekla, že zvětšení je možné, vždycky se to zvětšuje, když to správně funguje.
a zcela náhodou jsem včera na toto téma četla poučný článek. a tam nakonec nějaký chlap shrnul, že operativní zvětšení je sice možné, ale je přitom riziko, že všechno nebude fungovat tak, jak má.
tak dnes večer pracuj (třeba ne sám) na zvětšení
Není tady
Zahřát, namazat, dojit, viklat, tahat a ještě jednou dojit Tak z tohohle návodu http://penis.hotweb.cz/ fakt nemůžu!!!
Není tady
Návod mě taky pobavil .....skoro jsem se bála, že na konci bude, že si ho utrh'
Není tady
http://www.sexus.cz/clanek/1201-velikost-penisu.html mas tam aj o operativnom zvacseni.
Ale jednoduchsie by bolo najst si drobnu zenu, v jej rukach aj ten tvoj bude vyzerat velky
Není tady
že by drobná žena= malé ruce??
a co drobný muž = .....
Není tady
Natynko, neplati to vzdy, ale snad pochopi co som tym myslel. Mam kamaratku, ktora sice nieje drobna, ale ma ruky ako drevorubac, fakt obrovske
drobný muž = velke ego
Není tady
a velký muž = velké ego
neboli každý muž = velké ego
??
Není tady
Marek1, přece bys tomu nevěřil..........to je totéž, jako když reklamují krémy, kterými si holky namažou prsa a mají je pevnější. Nebo náplast na hubnutí, ležíš, jíš a hubneš. Nebuď naivní, jsou to blbosti.
Není tady
Natynka napsal(a):
a velký muž = velké ego
neboli každý muž = velké ego
??
Není tady
Marek1 napsal(a):
dik.
hele, to zkus, já mrknu jak na tom jsi před a po a uvidíme.... není nad to, zkusit to v praxi
Není tady
Natynka napsal(a):
Marek1 napsal(a):
dik.to by mě docela zajímalo, kdo by tady byl zasvěcený na tohle téma.... no já bych řekla, že zvětšení je možné, vždycky se to zvětšuje, když to správně funguje.
a zcela náhodou jsem včera na toto téma četla poučný článek. a tam nakonec nějaký chlap shrnul, že operativní zvětšení je sice možné, ale je přitom riziko, že všechno nebude fungovat tak, jak má.
tak dnes večer pracuj (třeba ne sám) na zvětšení![]()
A kolik % je riziko, že se to nemusí povést? Zvětšení ňader se taky nemusí obejít bez komplikací a rizik a přesto to ženské podstupují.
Není tady
velké % rizika .... a hlavně, když se nepovede plastika prsou, může se jít znova a nemá to vliv na nic. a jak už někdo někdy řekl ...
prsama se neš*******
Upravil(a) Natynka (19. 9. 2007 13:14)
Není tady
Natynka napsal(a):
velké % rizika .... a hlavně, když se nepovede plastika prsou, může se jít znova a nemá to vliv na nic. a jak už někdo někdy řekl ...
prsama se neš*******
Hm, ale když budeš mít vyku*ená prsa, tak asi nebudeš mít chuť na nějaké lovení samečků a sex vůbec. Kolikrát je ta plastika nepovedená, že ani nejde předělat. A právě proto, že se prsy nesouloží, tak nevidím důvod k jejich zvětšování, nýbrž u velmi malého penisu ten důvod vidím celkem podstatný. Ono je to jedno, jestli tě souloží 10cm "pindík" anebo tě nesouloží nic - tak jako tak z toho ta ženská nic nemá.
Není tady
abadon napsal(a):
Natynka napsal(a):
prsama se neš*******Hm, ale když budeš mít vyku*ená prsa, tak asi nebudeš mít chuť na nějaké lovení samečků a sex vůbec. Kolikrát je ta plastika nepovedená, že ani nejde předělat. A právě proto, že se prsy nesouloží, tak nevidím důvod k jejich zvětšování, nýbrž u velmi malého penisu ten důvod vidím celkem podstatný. Ono je to jedno, jestli tě souloží 10cm "pindík" anebo tě nesouloží nic - tak jako tak z toho ta ženská nic nemá.
holky dyť na velikosti přece nezáleží
Není tady
Taky mám zprávy, že leda operativní zvětšení, ale fungovat to nemusí, čili dotyčný bude borec mezi chlapama ve sprše v klidovém stavu, ale až přijde na věc....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
abadon napsal(a):
Natynka napsal(a):
prsama se neš*******Hm, ale když budeš mít vyku*ená prsa, tak asi nebudeš mít chuť na nějaké lovení samečků a sex vůbec. Kolikrát je ta plastika nepovedená, že ani nejde předělat. A právě proto, že se prsy nesouloží, tak nevidím důvod k jejich zvětšování, nýbrž u velmi malého penisu ten důvod vidím celkem podstatný. Ono je to jedno, jestli tě souloží 10cm "pindík" anebo tě nesouloží nic - tak jako tak z toho ta ženská nic nemá.
ano. důležitá je duše.
Není tady
Natynka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
abadon napsal(a):
Hm, ale když budeš mít vyku*ená prsa, tak asi nebudeš mít chuť na nějaké lovení samečků a sex vůbec. Kolikrát je ta plastika nepovedená, že ani nejde předělat. A právě proto, že se prsy nesouloží, tak nevidím důvod k jejich zvětšování, nýbrž u velmi malého penisu ten důvod vidím celkem podstatný. Ono je to jedno, jestli tě souloží 10cm "pindík" anebo tě nesouloží nic - tak jako tak z toho ta ženská nic nemá.
ano. důležitá je duše.
jasně, proto chodím do knihovny
Není tady
abadon napsal(a):
Wow, to sú mi zasa kategorické názory... Tak ja som asi chlap, ja si viem užiť aj 10 cm... Mmch, pri TOM väčšinou aj menší gašparkovia dosť nakynú...
Není tady
Duša je dôležitá, ale ja teda pri TOM preferujem vzrušivosť, vcítenie sa do mňa a mojich potrieb a šikovnosť... Duša musí holt počkať...
Není tady
hovorite tu o 10cm to ja mam takych 15-16 ale mne sa to zda malo lebo v sprche som videl borcov s inymi kyjakmi:D
Není tady
Za našich mladých časů se říkávalo "Máš ho malýho? Nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej"
Není tady
Marek1 napsal(a):
hovorite tu o 10cm
to ja mam takych 15-16 ale mne sa to zda malo lebo v sprche som videl borcov s inymi kyjakmi:D
Je pre teba doležitejšie, aby si uspokojil svojho Egouška, aleb aby bola tvoja žena spokojná, užívala si a nebolelo to?