29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
abadon napsal(a):
Já tomu neříkám nijak - přijde mi to infantilní.
a říkat ruce ruka, to ti infantilní nepřijde ?
Není tady
Tučňák. Když je malej, tak je úplně jak tučňáčí mláďátka z přírodovědných dokumentů, jak tak stojí a choulí se ve sněhové vánici, celý zababoušený do sebe.
Není tady
Tučňák mě dostal
Není tady
mashanka napsal(a):
abadon napsal(a):
Proč by mělo? To je snad normální výraz. Stejně jako penis, vagina, soulož jsou normální termíny a ty "normálně" používám ... ale šulín (ferda) mi přijde stejně infantilní, jako když o sobě 30letý chlap prohlásí, že ho bolí dušička, protože mu ženská zranila srdíčko.
Není tady
Peníííz
A pak ruzny zdrobnelinky, jako muj milacek a taaaak
Upravil(a) Tia (20. 9. 2007 17:04)
Není tady
abadon napsal(a):
mashanka napsal(a):
abadon napsal(a):
Proč by mělo? To je snad normální výraz. Stejně jako penis, vagina, soulož jsou normální termíny a ty "normálně" používám ... ale šulín (ferda) mi přijde stejně infantilní, jako když o sobě 30letý chlap prohlásí, že ho bolí dušička, protože mu ženská zranila srdíčko.
Není tady
abadon napsal(a):
mashanka napsal(a):
abadon napsal(a):
No, vo vedecekj práci by som ostala pri penise, ale tak ako normálne nepoviem, že ma bolí appendix, ale zanadávam, že ma berie slepák, tak v nežných (a vďakabohu trochu infantilných cvhíľach) sa kľudne uchýlim k zdrobnelinám.
Není tady
dobrý jméno -nijak - to zkusím použít
u nsá nejčastěji klasika - pindík, a pokud to nebereme sexuálně - tedy u synů, tak camprdlík (tuhle mi Jiřík povídal, že má velkého camprdlíka, protože se hodně napapal - tak to pánové někdy zkuste )
Není tady
teď mě napadá že u nás kdysi padlo něco jako narážení na kůl, ale neříkáme tomu tak, byla to legrace (-:
Není tady
já mu říkám kašpárek ale to spíš abych trochu pozlobila přítele
na což on mi řekne,že už ho v životě neuvidím
Není tady
Pipik ... to teda říká dvouletý synovec a nám se to děsně líbilo a od té doby mu jinak neřeknem.
Není tady
no kdyby ho moje partnerka nazývala pipik nebo kašpárek, tak by měla asi po souloži :-)))
Není tady
Poklad
Není tady
martinF napsal(a):
no kdyby ho moje partnerka nazývala pipik nebo kašpárek, tak by měla asi po souloži :-)))
Asi jsi moc na sebe háklivej:D, že by se tak projevoval nějakej komplex:kapitulation:
Není tady
Račice dračice napsal(a):
martinF napsal(a):
Asi jsi moc na sebe háklivej:D, že by se tak projevoval nějakej komplex:kapitulation:
jsem úplně normální ješitnej chlap, si myslim :-))))
Upravil(a) martinF (25. 2. 2008 10:08)
Není tady
martinF napsal(a):
martinF napsal(a):
a ještě mi vadí oslovení taťko, pokud to není před mýma dětma, třeba jsem fakt zakomplexovanej :-)))
No v určitém věku si prý snaží muži uchovávat "mladistvou tvář", třeba možná proto?.....a oslovením partnerkou "taťko" jim do toho moc nepasuje že......
Ale já nevím, já mužskou ješitnost nemám (ikdyž ženské mají taky tu svou, to ne že né
), no ale třeba můj partner s tím problémy nemá (spíš po takovém oslovení dostanu zlechtací lekci a pak mě může samou láskou sežrat:reta: ),ale taky možná proto, že mu není ještě 30, nemáme děti a tu "mladistvou tvář" ještě nepotřebuje mermomocí udržet, on ji totiž ještě má
To nic ve zlém , abych teda neurazila tu chlapskou ješitnost:D
Není tady
Čůro
Není tady
Hele, taťko, záleží samozřejmě na situaci. Když nastane intimní situace, tak rozhodně nenazýváme pipika pipikem.
To si ho manžel sám nazývá klábrďol.
Ale osobně si myslím, že když jsou spolu dva lidé delší dobu, chce to hjůmor a to i v těchto věcech. Mně spolehlivě dostane do kolen, když mi manža říká Moje stará stanová kůže. Vím, že to je láskyplné oslovení a já to zbožňuju...
Není tady
martinF napsal(a):
Asi jsi moc na sebe háklivej:D, že by se tak projevoval nějakej komplex:kapitulation:jsem úplně normální ješitnej chlap, si myslim :-))))
a ještě mi vadí oslovení taťko, pokud to není před mýma dětma, třeba jsem fakt zakomplexovanej :-)))No v určitém věku si prý snaží muži uchovávat "mladistvou tvář", třeba možná proto?
.....a oslovením partnerkou "taťko" jim do toho moc nepasuje že......
Ale já nevím, já mužskou ješitnost nemám (ikdyž ženské mají taky tu svou, to ne že né
), no ale třeba můj partner s tím problémy nemá (spíš po takovém oslovení dostanu zlechtací lekci a pak mě může samou láskou sežrat:reta: ),ale taky možná proto, že mu není ještě 30, nemáme děti a tu "mladistvou tvář" ještě nepotřebuje mermomocí udržet, on ji totiž ještě má
To nic ve zlém, abych teda neurazila tu chlapskou ješitnost:D
jo, ale mě to oslovení vadilo už v pětadvaceti, takže jsi asi mimo mísu
klidně si tomu říkejte pindírek, já to nikomu neberu, napsal jsem jen co by udělalo to oslovení se mnou
Není tady
sisa70 napsal(a):
Hele, taťko, záleží samozřejmě na situaci. Když nastane intimní situace, tak rozhodně nenazýváme pipika pipikem.
Ale osobně si myslím, že když jsou spolu dva lidé delší dobu, chce to hjůmor a to i v těchto věcech. Mně spolehlivě dostane do kolen, když mi manža říká Moje stará stanová kůže. Vím, že to je láskyplné oslovení a já to zbožňuju...
hele mamko, jsem v pohodě, říkejte si jak potřebujete
Není tady
Není tady
No tak to jsem ráda. Jetelik chtěla poradit s oslovením penisu a tak teď ví, že není radno penis svého přítele nazývat zdrobnělinami.
Musím uznat, že oslovení mamko-taťko je fakt neskutečně asexuální
Není tady
sisa70 napsal(a):
Není tady
martinF napsal(a):
martinF napsal(a):
a ještě mi vadí oslovení taťko, pokud to není před mýma dětma, třeba jsem fakt zakomplexovanej :-)))No v určitém věku si prý snaží muži uchovávat "mladistvou tvář", třeba možná proto?
.....a oslovením partnerkou "taťko" jim do toho moc nepasuje že......
To nic ve zlém, abych teda neurazila tu chlapskou ješitnost:D
jo, ale mě to oslovení vadilo už v pětadvaceti, takže jsi asi mimo mísu
klidně si tomu říkejte pindírek, já to nikomu neberu, napsal jsem jen co by udělalo to oslovení se mnou
tak to bude asi přece už nějakej ten komplex (ne, ber to ve srandě, ale popravdě, ve 25 letech chlap bez humoru:vissla:
to by mě asi nebralo:D .....a kde si četl, že já tomu říkám pindírek, ode mě si to rozhodně nečetl, mě by takové oslovení nebavilo, ale "taťko" to klidně na parneta zahlaholím
(pro SIsu 70, samozřejmě, že ve srandě
)
Já jsem jen chtěla zas poukázat, jak působí na mě, když něco takového chlapům vadí. Takže jsem jen chtěla říct, že mě jen nějak "nesedí", když se bere chlap příliš vážně, ať už je v jakémkoliv věku, a nemyslím, že to má co do činění s chlapskou ješitností, ale spíš se sebevědomím a to jak se snaží působit na druhé
Upravil(a) Račice dračice (15. 10. 2007 16:36)
Není tady