3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
surikata napsal(a):
Mám znamínka po celém těle, jsem zvyklá, e si musím dávat pozor. S opalováním taky není problém, mám solární alergii. Ale to znamínko na obličeji mi pije krev, teda hlavně ty chloupky na něm
U se pomalu odhodlávám na koní, ale strach je sviňa...
Já jsem byl normálně u koní, té jsem troku zalhal, e mi to při holení krvácí...Tak mi dala předpis pro plastickou chirurgii a teďka jsem u objednanej. Já taky nevim do čeho du, ale rozhodl jsem se. Mě z těch znamínek taky vyrůstaly chloupky, musel jsem si je denně nebo max za 2 dni holit....doufám e u bude pokoj......Bě do toho
Není tady
surikata napsal(a):
Mám znamínka po celém těle, jsem zvyklá, e si musím dávat pozor. S opalováním taky není problém, mám solární alergii. Ale to znamínko na obličeji mi pije krev, teda hlavně ty chloupky na něm
U se pomalu odhodlávám na koní, ale strach je sviňa...
Neboj sa, mne ich uz odstranili! A na dalsie sa chystam. Ak ti mozem poradit, s tym znamienkom na tvari chod na plasticku chirurgiu, je to drahsie, ale krajsia jazva, ak vobec.
Není tady
Jak u jsem psala, syn měl znaménko na obličeji, takový oválek asi 1krát 1.5 cm a taky mu s něj rostly chloupky, odstranili mu to na chirurgii BEZ POPLATKU a jizvu nemá skoro vůbec vidět. Kdo o ní neví, tak si ji nevimne.
Ale s kadým znamínkem nejdřív na koní, nebojte se holky a je vdy lepí znamínko odstarnit ne ho tam nechávat.
Není tady
Tak drazí a váení, asi mě ta chíra nemine, dneska jsem zjistila, e , o co mi chytá límec koile je značně napučelá piha. Jetě nedávno byla skoro neznatelná.
Take mám solidně nahnáno a mastím co nejřív na koní. Je mi z toho , bojím,bojím...
Jetě dotaz: nevíte náhodou, kdy se těch znamínek odstraňuje víc, jestli se to dělá pod narkózou nebo jenom s lokálním umrtvením?
Upravil(a) surikata (4. 10. 2007 22:07)
Je to podle situace, zda ti odstraní jen 1 znamínko nebo najednou dvě, nebo více. A myslím si, e se to pod narkózou nedělá. Teda spí určitě se to nedělá. Známá taky měla víc znamínek různě po těle, ale vdy ji dělali max. dvě znamínka, někdy jen jedno. Ale záleí na lékaři.
A neboj,bude to dobré. Drím palce.
Není tady
Me napsal(a):
A to vyříznutí se dělá při lokálním umrtvení?Jak to probíhá?Píchnou vám injekci?Opravdu nic necítíte?Musí to být dost nepříjemný pocit, kdy vlastně vidíte, jak vás řeou... teče u toho hodně krve?
jojo-lokální umrtvení-injekcí-pokut je to v obličeji,tak nic nevidí...já měla pihy na nose a byl tam troku problém ,e to nebylo "kam" píchnout,ale byli moc ikovní,a fakt nic necítí,moná je to jen nepříjemný pocit,e se něco děje,ale opravdu neníé se čeho bát,jen mít těstí na doktora!!!!
Není tady
Mně odstraňovali znaménko na obličeji před rokem a půl. Bylo asi 0,5 x 0,5 cm. Dělali mi to laserem, předtím mi to umrtvili injekcí, a vůbec nic jsem necítila, opravdu. Není čeho se bát. Já jsem teda dost velký posera, co se týče doktorů, a na to znaménko jsem byla zvyklá odmalička, take se mi z toho po psychické stránce dělalo patně, protoe jsem si představovala, jak to dělají (a v těhle věcech mam vdycky najednou bujnou fantazii). Ale opravdu to bylo v pohodě, nebylo cítit nic. Nejdřív, po prvním laserování jsem to měla pořád trochu vidět, takový tmavý flíček, tak mi to přejeli znova, a je to vidět míň. Ale přece jen jetě trochu ano, mám na tom místě trochu ztmavlou kůi (flíček asi 2x2 mm). Asi bych si měla vyádat jetě jednu korekci. Ale co, jsem spokojená, hlavně e u tam to znaménko není a nemusím si na to u dávat pozor. Jen mi trochu vadí, e mi z toho místa rostou chloupky pořád dál. Ale na to mě upozornili předem, a chloupky jsou úplně světlé, take to ádná katastrofa není, není to ani vidět.
Není tady
Ahoj, zrovna dneska dopoledne mi na plastické chirurgii odstranili 3 znamínka, nich 2 jsem měl na obličeji a řeknu vám, e nejbolestivějí z celého zákroku je injekce....fakt.....vůbec nic jsem necítil.....není se čeho bát....
Není tady
Alk napsal(a):
Ahoj, zrovna dneska dopoledne mi na plastické chirurgii odstranili 3 znamínka, nich 2 jsem měl na obličeji a řeknu vám, e nejbolestivějí z celého zákroku je injekce....fakt.....vůbec nic jsem necítil.....není se čeho bát....
Řezali ti to,nebo odstr.laserem?
Není tady
Me napsal(a):
Alk napsal(a):
Řezali ti to,nebo odstr.laserem?
Řezali
Není tady
Ahoj.Já jsem si nechávala včera odstranit znaménka laserem a pokud by ty znaménka tímto způsobem la,tak bych la spí do toho laseru.Nebolelo to.Umrtvili mi to mastičkou.Jen jsem troičku cítila takové jiskření.Neměla by po tom zůstat ádná jizva.Před rokem jsem si nechala dvě znaménka výříznout chirurgicky.Umrtvovali mi to injekcí a nevím jestli lékař nedostatečně dlouho počkal,ale vyříznutí toho prvního bylo nepříjemné.Ne e by to byla bolest,která by se nedala vydret.Jetě jedno mínus:stehy se kterými se musí na vyndání.Oproti tomu s laserem mám jen malé jakoby troičku spálené místečka,na kterých by se měl vytvořit stroupek a nečouhají ze mě ádné nitě.Jetě jsem zvědavá,jestli mi, a se to zahojí,nezůstanou jizvičky.
Není tady
Já jsem si tedy nenechávala odstranit nic z obličeje,ale z dekoltu....je to u pár let!!Leisrem bych ádný zákrok ji nepodstoupila!!!Zůstala mě jizvička jak po spálení cigaretou,která se moc dlouho a patně hojila...zaplatila jsem jsem 200kč za konzultaci a 500 za zákrok,moná jsem zvolila
patnou volbu,chirurg by mě udělal jeden steh,dobře hojitelný a v reiji pojitovny!!!Take nikdy víc ,odstranění znaménka laserem!!!!!!!
Upravil(a) Gabu (2. 12. 2007 1:01)
Není tady
Je,Gabu,tak teď jsi mě trochu vylekala.Ale doufám,e se mi to zahojí dobře,alespoň po těch meních znaménkách,to vypadá u teď v pohodě a to jsem 3.den po zákroku.Napíu,a se zahojí i to větí,jak to dopadlo.Co jsem četla tak jsou také rozdíly mezi typem laseru,kterým se zákrok provádí (některé je snad neodstraní,jak by měly).U mě asi také hrálo roli,e u toho lékaře na plastické chir.,jsem si připadala,jako na běícím pásu,kdeto ten v laserovém centru byl příjemnějí a věnoval se mi víc.
Není tady
Ahoj. Vechny tři znaménka v obličeji se zahojily bezvadně. Je troičku poznat ,kde byly, jen podle jiného odstínu kůe. Čtvrté znaménko - největí je také skoro vpořádku. Jen z jedné srany jako by jetě nepatrný kousíček zůstal. Před tím ne mi to začal dr. dělat mi vysvětloval, e to nechce dělat moc do hloubky ,aby tam případně nezůstal důlek a abych kdytak jetě radi přila. Tak uvidím. Ten kousíček beztak asi vidím jen já zblízka.
Není tady
Ahojík.Musim se s Vámi podělit o záitek s vyříznutím znamének..
Měla jsem pod nosem takovou pihu,ale byla vystouplá,vypadala,jak bradavice.
Minulý týden jsem se konečně odhodlala a la na vyříznutí.Jsem straně ráda,e jsem sebrala odvahu.Bylo to sice hodně nepříjemný,ale jen proto,e to bylo na citlivém místě a lo to patně umrtvit,doktor mi píchnul 5 injekcí,ne jsem nic necítila.Potom mi jetě dělal znaménko na krku a to jsem necítila vůbec..
Pod nosem jsem měla 3 stehy a na krku 5,včera mi je vyndal a vypadá to krásně.Pod nosíkem asi nebude za pár dnů vidět vůbec nic.na krku to asi bude na dýl,ale budu to poctivě mazat a mastit a uvidíme.Doktor mi poradil,e nejlepí je mastit vepřovym sádlem..
Závěrem-ničeho se nebojte,je to fajn pocit..Docela jsem prokoukla:-)
Není tady
Ahoj
nechala jsem si odstranit dvě znamínka v obličeji - asi tak 0,4 a 0,5 cm velká. Odstranění proběhlo na Koním oddělení. Oddalovala jsem to mnoho let, moc jsem se bála bolesti, ale opravdu musím říct, e samotný zákrok vůbec nebolel. Ve bylo umrtveno injekcí a během zákroku jsem cítila jen mení tlaky. Vzhledem k tomu, e 5 mm je prý hraniční velikost, tak musela být znaménka pro jistotu ita. Po týdnu jsem la na odstranění stehů, nyní chodím na laser, zatím mám malé jizvičky, zatím jsou červené, ale blednou.. :-) Několik lidí mi doporučilo CONTRACTUBEX gel - zdá se, e hodně pomáhá, take mau.. ! Důleitá věc ohledně znamének na obličeji - je pouívání ochranného krému proti slunci - bylo mi důrazně opakováno, e v případě, kdy se na čerstvé jizvy dostane sluníčko, tak zpigmentují a pak budou vidět.
Drím vem palce a jetě jednou: Zákrok nebolí, spí je nepříjemné to věčné opatrné přelepování a taková ta starost po zákroku - ale co by člověk pro sebe neudělal...
Není tady
Ahoj. U dlouho se odhodlávám k odstranění znamének v obličeji. Můete mi doporučit nějaké koní, chirurgii, atd. v Královhradeckém kraji? Byla jsem to konzultovat v lasercentru v HK, ale laser mi nebyl doporučen. Děkuji vem
Není tady